Finn billige fly til Asmara

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Asmara

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Asmara fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Asmara

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Asmara

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Asmara (ASM)

Vanligvis er flyvninger til Asmara fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Asmara Intl, som i gjennomsnitt koster 5 505 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ASMARA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Asmara koster i gjennomsnitt kun 4 233 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ASMARA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember37 % dyrereDet koster ca. 7 514 kr for flyvninger til Asmara fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ASMARA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni914 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Asmara fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Asmara?

Høysesongen i Asmara er i januar, etterfulgt av november og desember. I disse månedene er det mange turister i byen, behagelige temperaturer og lite regn, og både hotellpriser og flybilletter til Asmara er dyrere enn andre tider på året. Imidlertid kan du være heldig å finne billig fly til Asmara også i høysesongen dersom du er tidlig ute med å bestille ferien din. Den minst populære måneden å reise til Asmara på er august, og det er dermed gode muligheter for å finne billige flybilletter til Asmara i denne perioden. Men da må du imidlertid være forberedt på en del nedbør.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Asmara?

    Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Asmara. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 4 233 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Asmara i løpet av mai, kan du også fly billig i oktober. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 4 467 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Asmara?

    Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Asmara 40 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Asmara med en gjennomsnittspris på 5 505 kr.


Hvilke flyselskaper flyr til Asmara?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Asmara
  • Hvilke flyselskaper flyr til Asmara?

    Ethiopian Air, Turkish Airlines, Emirates og Egypt Air er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Asmara jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Asmara med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Asmara

Under finner du alle flyplassene i Asmara sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Asmara ankommer du Asmara/Asmara internasjonale lufthavn, tidligere kjent som Yohannes IV internasjonale lufthavn. Dette er en liten flyplass med kun to rullebaner, som ligger mindre enn to km sørvest fra Asmara. Fra flyplassen har du flere transportalternativer for å komme deg til sentrum eller hotellet ditt. Den rimeligste måten å komme seg til byen på er en shuttleservice som deles med andre passasjerer som skal til samme område som deg, som for eksempel et hotell eller bysentrum. Du kan også velge å ta taxi, som vanligvis tar kortere tid. Imidlertid er det vanligste alternativet for turister å forhåndsbestille transport via en turoperatør, slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Slik kommer du deg rundt omkring i Asmara

Den beste måten å utforske Asmara på er å ta beina fatt, og de fleste områder i byen kan nås til fots. Det er også et velorganisert offentlig kommunikasjonssystem her, og både busser og minibusser har holdeplasser på kryss og tvers av byen. En bussbillett koster 2 ERN (ca. 1 NOK). Alternativt kan du velge å komme deg rundt i byen med taxi, og her finnes det både delte og private taxier. Prisen for et sete i en delt taxi er 10-20 ERN (ca. 5-10 NOK) i sentrum, og en privat taxi koster 40-300 ERN (ca. 23-173 NOK) i sentrum. Her er det viktig å avtale pris på forhånd!


Visumkrav for Asmara

Du kan ikke fly til Asmara uten visum, og dette må ordnes på forhånd ved den eritreiske ambassaden i Stockholm før innreise til Eritrea. Du kan heller ikke reise hit uten pass, som er det eneste gyldige ID- og reisedokumentet for nordmenn i utlandet. Passet må også være gyldig i minimum seks måneder etter innreise.


De beste tingene å se og gjøre i Asmara

Hva bør du se i Asmara?

Det er mange spennende attraksjoner og severdigheter du bør se mens du er i Asmara. Besøk den romanske Sankt Josef-katedralen, som er setet til patriarken av Eritrea og ble bygget da landet ble en italiensk koloni. Videre bør du ta turen innom den vakre Enda Mariam Ortodokse Kirke, og deretter den gresk-ortodokse St Georg-kirken. Dra også til nasjonalmuseet for å lære mer om de ulike etniske gruppene i Eritrea, med nasjonaldrakter, malerier, treputer og andre interessante utstillinger.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Norske borgere oppfordres til å ha gyldig reiseforsikring før innreise til Eritrea, slik at man er sikret dersom uhellet skulle være ute.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke vann fra springen i Asmara, men heller kjøpe vann på flaske. Du burde også sørge for at vann som blir brukt til isbiter og til å skylle matvarer blir kokt, i tillegg til det du bruker for å pusse tennene.