Finn billige fly til Asmara

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 3.12.
lø. 10.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Asmara flyinnsikt og trender

Se innsikt for Asmara-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Asmara?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Asmara. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 6 715 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Asmara i løpet av mars, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 6 952 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Asmara?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Asmara 47 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Asmara med en gjennomsnittspris på 8 067 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Asmara

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Asmara fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Asmara

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Asmara

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Asmara (ASM)

Vanligvis er flyvninger til Asmara fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Asmara Intl, som i gjennomsnitt koster 8 067 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ASMARA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Asmara koster i gjennomsnitt kun 6 715 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ASMARA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli66 % dyrereDet koster ca. 13 372 kr for flyvninger til Asmara fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ASMARA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni1 020 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Asmara fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Asmara

Høysesongen i Asmara er i januar, etterfulgt av november og desember. I disse månedene er det mange turister i byen, behagelige temperaturer og lite regn, og både hotellpriser og flybilletter til Asmara er dyrere enn andre tider på året. Imidlertid kan du være heldig å finne billig fly til Asmara også i høysesongen dersom du er tidlig ute med å bestille ferien din. Den minst populære måneden å reise til Asmara på er august, og det er dermed gode muligheter for å finne billige flybilletter til Asmara i denne perioden. Men da må du imidlertid være forberedt på en del nedbør.


Andre kabinklasser for flyvninger til Asmara

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Asmara

Hvilke flyselskaper flyr til Asmara?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Asmara

Hvilke flyselskaper flyr til Asmara?

Ethiopian Air, Turkish Airlines, Emirates og Egypt Air er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Asmara jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Asmara med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Emirates til Asmara

Det mest populære flyselskapet for fly til Asmara på momondo, er Emirates som har 4 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Dubai Intl, og det beste tilbudet på en flyvning med Emirates til Asmara, kostet 6 752 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Asmara, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 134 Emirates vurdering, har det fått en score på 8,4 av momondo-brukere.

Flyvninger med Turkish Airlines til Asmara

E annet populært valg for fly til Asmara, er Turkish Airlines (8,0/10, 158 vurderinger). De fleste flyvninger med Turkish Airlines som lander i Asmara, ankommer fra Istanbul, men det finnes 2 flyvninger med Turkish Airlines til Asmara fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Turkish Airlines på momondo denne uken, lå på 6 088 kr (Bergen Flesland til Asmara, tur/retur).


Flyplasser nære Asmara

Under finner du alle flyplassene i Asmara sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Asmara ankommer du Asmara/Asmara internasjonale lufthavn, tidligere kjent som Yohannes IV internasjonale lufthavn. Dette er en liten flyplass med kun to rullebaner, som ligger mindre enn to km sørvest fra Asmara. Fra flyplassen har du flere transportalternativer for å komme deg til sentrum eller hotellet ditt. Den rimeligste måten å komme seg til byen på er en shuttleservice som deles med andre passasjerer som skal til samme område som deg, som for eksempel et hotell eller bysentrum. Du kan også velge å ta taxi, som vanligvis tar kortere tid. Imidlertid er det vanligste alternativet for turister å forhåndsbestille transport via en turoperatør, slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Slik kommer du deg rundt omkring i Asmara

Den beste måten å utforske Asmara på er å ta beina fatt, og de fleste områder i byen kan nås til fots. Det er også et velorganisert offentlig kommunikasjonssystem her, og både busser og minibusser har holdeplasser på kryss og tvers av byen. En bussbillett koster 2 ERN (ca. 1 NOK). Alternativt kan du velge å komme deg rundt i byen med taxi, og her finnes det både delte og private taxier. Prisen for et sete i en delt taxi er 10-20 ERN (ca. 5-10 NOK) i sentrum, og en privat taxi koster 40-300 ERN (ca. 23-173 NOK) i sentrum. Her er det viktig å avtale pris på forhånd!


Visumkrav for Asmara

Du kan ikke fly til Asmara uten visum, og dette må ordnes på forhånd ved den eritreiske ambassaden i Stockholm før innreise til Eritrea. Du kan heller ikke reise hit uten pass, som er det eneste gyldige ID- og reisedokumentet for nordmenn i utlandet. Passet må også være gyldig i minimum seks måneder etter innreise.


Start planleggingen av reisen til Asmara


De beste tingene å se og gjøre i Asmara

Det er mange spennende attraksjoner og severdigheter du bør se mens du er i Asmara. Besøk den romanske Sankt Josef-katedralen, som er setet til patriarken av Eritrea og ble bygget da landet ble en italiensk koloni. Videre bør du ta turen innom den vakre Enda Mariam Ortodokse Kirke, og deretter den gresk-ortodokse St Georg-kirken. Dra også til nasjonalmuseet for å lære mer om de ulike etniske gruppene i Eritrea, med nasjonaldrakter, malerier, treputer og andre interessante utstillinger.

Norske borgere oppfordres til å ha gyldig reiseforsikring før innreise til Eritrea, slik at man er sikret dersom uhellet skulle være ute.

Du bør ikke drikke vann fra springen i Asmara, men heller kjøpe vann på flaske. Du burde også sørge for at vann som blir brukt til isbiter og til å skylle matvarer blir kokt, i tillegg til det du bruker for å pusse tennene.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Asmara.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Asmara som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Asmara ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Asmara, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Asmara og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.