Finn billige fly til Rabat

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Rabat

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Rabat

Beste pris på enveisbillett

1 635 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 500 kr

Raskeste flytid

8t 20m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Rabat fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 635 kr (Oslo Gardermoen til Rabat Sale).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Rabat fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 500 kr (Oslo Gardermoen til Rabat Sale).
Den kjappeste flyvningen til Rabat fra Norge tar 8t 20m (Oslo Gardermoen til Rabat Sale).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Rabat, deriblant Air France, KLM og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Rabat

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rabat fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rabat

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rabat

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Casablanca (CMN)

Vanligvis er flyvninger til Rabat fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Casablanca Mohamed V, som i gjennomsnitt koster 3 364 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RABAT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember48 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Rabat koster i gjennomsnitt kun 1 981 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RABAT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli61 % dyrereDet koster ca. 6 174 kr for flyvninger til Rabat fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RABAT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni555 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Rabat fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Rabat?

Den beste tiden å reise til Rabat på er om sommeren, med en gjennomsnittstemperatur på rundt 27 °C. Om sommeren er det også svært behagelige temperaturer i vannet, og det er mange turister og mye liv i byen. Imidlertid er sommeren også høysesongen i byen, som gjør at det kan være vanskelig å finne rimelig overnatting og billig fly til Rabat i denne perioden. Du bør også være ute med bestillingen i god tid, fordi hotellene pleier å fylles opp fort på denne tiden av året. Dersom du foretrekker færre turister og lavere priser, bør du derfor vurdere å reise hit om våren eller høsten.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Rabat for 428 kr/person, noe som er 89 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Rabat. Du kan finne den billigste prisen til Rabat fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Rabat fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 981 kr. mai er også et godt alternativ når du skal reise til Rabat med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 760 kr fra Norge.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Rabat på, er 54 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 3 842 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Rabat fra Norge for så lite som 1 500 kr på momondo.

Casablanca Mohamed V flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Rabat.

Rabat Sale flyplass har en gjennomsnittspris på 3 944 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Rabat. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Rabat

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Rabat som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
3. nov.
OSL02:25Oslo Gardermoen
9t 25m
1 stopp
RBA11:50Rabat Sale
19. nov.
RBA09:10Rabat Sale
9t 05m
1 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
1 500 kr
Finn lignende
Air France
28. sep.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
31t 15m
2 stopp
RBA19:40Rabat Sale
11. okt.
RBA02:10Rabat Sale
32t 45m
2 stopp
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
1 683 kr
Finn lignende
Ryanair
2. nov.
TRF06:00Oslo Torp Sandefjord
32t 35m
2 stopp
RBA14:35Rabat Sale
6. nov.
RBA02:50Rabat Sale
37t 35m
2 stopp
TRF16:25Oslo Torp Sandefjord
1 846 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. aug.
OSL04:00Oslo Gardermoen
8t 35m
1 stopp
RBA12:35Rabat Sale
8. sep.
RBA03:15Rabat Sale
8t 40m
1 stopp
OSL11:55Oslo Gardermoen
2 077 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. nov.
OSL06:15Oslo Gardermoen
32t 20m
2 stopp
RBA14:35Rabat Sale
6. nov.
RBA09:55Rabat Sale
17t 55m
2 stopp
OSL03:50Oslo Gardermoen
2 145 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. nov.
OSL02:25Oslo Gardermoen
6t 45m
1 stopp
RBA09:10Rabat Sale
19. nov.
RBA15:40Rabat Sale
17t 55m
2 stopp
OSL09:35Oslo Gardermoen
2 318 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Rabat

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Rabat, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Air France
18. aug.
OSL02:25Oslo Gardermoen
8t 20m
1 stopp
RBA10:45Rabat Sale
1 635 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. aug.
OSL14:45Oslo Gardermoen
22t 15m
2 stopp
RBA13:00Rabat Sale
2 520 kr
Finn lignende
Air France
18. aug.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
25t 50m
2 stopp
RBA14:15Rabat Sale
2 702 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Rabat?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Rabat

Hvilke flyselskaper flyr til Rabat?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Rabat fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Air France, KLM og Ryanair. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Rabat jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Air France til Rabat

Air France har ca. 17 flyvninger til Rabat i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Paris Charles de Gaulle, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Air France, kostet 2 284 kr (Bergen Flesland til Rabat). Brukere har gitt de en score på Air France 7,6/10 basert på 207 vurderinger på momondo.


Flyplasser nære Rabat

Under finner du alle flyplassene i Rabat sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Rabat, ankommer du Rabat/Rabat-Salé lufthavn. Flyplassen ligger i den nærliggende byen Salé, og en praktisk flybuss gjør det enkelt å komme seg inn til Rabat sentrum. Flybussen kjører direkte til Rabat på omtrent 40 minutter, koster 20 MAD (ca. 18 NOK) og stopper rett utenfor Rabat Ville togstasjon/Mohammed V trikkeholdeplass. Bussen kjører fra flyplassen til sentrum én time etter hver flyankomst, og fra sentrum til flyplassen to timer før hver flyavgang. Dersom du ønsker fleksibiliteten til å komme deg inn til sentrum på egen hånd, er det også mulig å leie bil på flyplassen.


Populære flybilletter til Rabat

Finn dine flybilletter til Rabat med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Rabat
Raskeste flytid11t 15m
Laveste pris1 846 kr
Flyvninger fra Stavanger til Rabat
Raskeste flytid30t 35m
Laveste pris3 010 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Rabat

Det er flere ulike måter å komme seg rundt i Rabat på. Det går to trikkelinjer her, med avganger hvert 10. minutt i ukedagene og hvert 20. minutt på søndager. Petit Taxi er et annet rimelig fremkomstmiddel, som er blå biler som ofte deles med andre passasjerer. Det finnes også Grand Taxi i Rabat, men de er som regel dyrere og mindre trygge enn Petit Taxi. Du finner i tillegg flere offentlige busser i byen, og det er en svært rimelig måte å utforske byen på. Hvis du ikke har det travelt kan du med fordel ta beina fatt for å utforske Centre Ville, Agdal, universitetet, medinaen og monumentene.


Start planleggingen av reisen til Rabat


De beste tingene å se og gjøre i Rabat

Marokkos hovedstad er en by som har mange spennende severdigheter å tilby sine besøkende. Mens du er her bør du blant annet besøke Oudaias Kasbah, et befestet nabolag innenfor en bymur fra 1000-tallet. Her finner du også den eldste moskeen i Rabat, som ble bygget i 1150. Sørg også for å få sett Hassan-tårnet, og dra innom mausoleumet til Mohamed V som ligger rett ved siden av.

Du bør ha gyldig reiseforsikring under hele ditt opphold i Marokko. Reiseforsikringen skal minimum dekke utgifter til legebehandling og syketransport til Norge.

Du bør ikke drikke vann fra springen i Marokko, og unngå isbiter. Kjøp heller vann på flaske, og pass på at alt vann som blir brukt til skylling av mat og tannpuss er kokt på forhånd.

Det er vanlig å gi tips i Marokko, og som regel bør du gi omtrent 10 % til guider, dørvakter og restauranter.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Rabat. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Rabat med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Rabat ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Rabat flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Rabat

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Rabat

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.