Finn billige fly til Rabat

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Rabat

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rabat fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rabat

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rabat

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Rabat (RBA)

Vanligvis er flyvninger til Rabat fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Rabat Sale, som i gjennomsnitt koster 2 720 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RABAT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Rabat koster i gjennomsnitt kun 2 020 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RABAT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli45 % dyrereDet koster ca. 3 939 kr for flyvninger til Rabat fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RABAT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember299 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Rabat fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Rabat?

Den beste tiden å reise til Rabat på er om sommeren, med en gjennomsnittstemperatur på rundt 27 °C. Om sommeren er det også svært behagelige temperaturer i vannet, og det er mange turister og mye liv i byen. Imidlertid er sommeren også høysesongen i byen, som gjør at det kan være vanskelig å finne rimelig overnatting og billig fly til Rabat i denne perioden. Du bør også være ute med bestillingen i god tid, fordi hotellene pleier å fylles opp fort på denne tiden av året. Dersom du foretrekker færre turister og lavere priser, bør du derfor vurdere å reise hit om våren eller høsten.

 • Hvilken flyvning til Rabat er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Rabat for 119 kr/person, noe som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Rabat. Du kan finne den billigste prisen til Rabat fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Rabat?

  I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Rabat fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 020 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Rabat med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 062 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Rabat?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Rabat på, er 31 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 720 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Rabat fra Norge for så lite som 2 618 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Rabat?

  Casablanca Mohamed V flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Rabat.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Rabat?

  Rabat Sale flyplass har en gjennomsnittspris på 2 420 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Rabat. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Rabat

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Rabat som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
17. des.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
31t 05m
2 stopp
RBA13:15Rabat Sale
9. jan.
RBA08:00Rabat Sale
20t 35m
2 stopp
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
2 618 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. des.
OSL06:10Oslo Gardermoen
32t 25m
2 stopp
RBA14:35Rabat Sale
9. jan.
RBA10:35Rabat Sale
30t 05m
2 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
2 727 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. des.
OSL13:00Oslo Gardermoen
24t 55m
1 stopp
RBA13:55Rabat Sale
9. jan.
RBA10:35Rabat Sale
30t 05m
2 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
2 853 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. des.
OSL13:00Oslo Gardermoen
24t 55m
1 stopp
RBA13:55Rabat Sale
9. jan.
RBA08:00Rabat Sale
8t 10m
1 stopp
OSL16:10Oslo Gardermoen
3 097 kr
Finn lignende
Air France
22. jan.
SVG06:55Stavanger Sola
12t 00m
2 stopp
RBA18:55Rabat Sale
5. feb.
RBA01:50Rabat Sale
28t 20m
2 stopp
SVG06:10Stavanger Sola
9 814 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. des.
OSL07:30Oslo Gardermoen
25t 35m
3 stopp
RBA09:05Rabat Sale
9. jan.
RBA03:20Rabat Sale
29t 00m
2 stopp
OSL08:20Oslo Gardermoen
16 270 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Rabat

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Rabat, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France og Ryanair
Air France
OSLOslo Gardermoen
15t 35m
RBARabat Sale
Ryanair
TRFOslo Torp Sandefjord
9t 15m
RBARabat Sale

Hvilke flyselskaper flyr til Rabat?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Rabat
 • Hvilke flyselskaper flyr til Rabat?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Rabat fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Air France, Ryanair og KLM. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Rabat jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Rabat

Under finner du alle flyplassene i Rabat sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Rabat, ankommer du Rabat/Rabat-Salé lufthavn. Flyplassen ligger i den nærliggende byen Salé, og en praktisk flybuss gjør det enkelt å komme seg inn til Rabat sentrum. Flybussen kjører direkte til Rabat på omtrent 40 minutter, koster 20 MAD (ca. 18 NOK) og stopper rett utenfor Rabat Ville togstasjon/Mohammed V trikkeholdeplass. Bussen kjører fra flyplassen til sentrum én time etter hver flyankomst, og fra sentrum til flyplassen to timer før hver flyavgang. Dersom du ønsker fleksibiliteten til å komme deg inn til sentrum på egen hånd, er det også mulig å leie bil på flyplassen.


Populære flybilletter til Rabat

Finn dine flybilletter til Rabat med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Rabat
Raskeste flytid15t 35m
Billigst pris1 911 kr
Flyvninger fra Stavanger til Rabat
Raskeste flytid14t 20m
Billigst pris2 879 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Rabat

Det er flere ulike måter å komme seg rundt i Rabat på. Det går to trikkelinjer her, med avganger hvert 10. minutt i ukedagene og hvert 20. minutt på søndager. Petit Taxi er et annet rimelig fremkomstmiddel, som er blå biler som ofte deles med andre passasjerer. Det finnes også Grand Taxi i Rabat, men de er som regel dyrere og mindre trygge enn Petit Taxi. Du finner i tillegg flere offentlige busser i byen, og det er en svært rimelig måte å utforske byen på. Hvis du ikke har det travelt kan du med fordel ta beina fatt for å utforske Centre Ville, Agdal, universitetet, medinaen og monumentene.


Visumkrav for Rabat

Når du har bestilt flybilletter til Rabat er det på tide å undersøke reglene for visum. Som norsk borger er du ikke visumpliktig for innreise til Marokko dersom du ikke skal oppholde deg her lengre enn tre måneder. Du kan ikke reise hit uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Rabat


De beste tingene å se og gjøre i Rabat

Hva bør du se i Rabat?

Marokkos hovedstad er en by som har mange spennende severdigheter å tilby sine besøkende. Mens du er her bør du blant annet besøke Oudaias Kasbah, et befestet nabolag innenfor en bymur fra 1000-tallet. Her finner du også den eldste moskeen i Rabat, som ble bygget i 1150. Sørg også for å få sett Hassan-tårnet, og dra innom mausoleumet til Mohamed V som ligger rett ved siden av.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring under hele ditt opphold i Marokko. Reiseforsikringen skal minimum dekke utgifter til legebehandling og syketransport til Norge.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke vann fra springen i Marokko, og unngå isbiter. Kjøp heller vann på flaske, og pass på at alt vann som blir brukt til skylling av mat og tannpuss er kokt på forhånd.

Gir du tips?

Det er vanlig å gi tips i Marokko, og som regel bør du gi omtrent 10 % til guider, dørvakter og restauranter.