Finn billige fly til Ukunda

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Ukunda flyinnsikt og trender

Se innsikt for Ukunda-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Ukunda?

Flytiden fra Norge til Ukunda varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Mombasa Moi internasjonale lufthavn (en av de mest populære rutene), tar det 14t 35m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Ukunda er fra Bergen Flesland til Mombasa Moi internasjonale lufthavn, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

De billigste flyvningene til flyplassene i Ukunda

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ukunda fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Mombasa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ukunda

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Mombasa (MBA)

Vanligvis er flyvninger til Ukunda fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Mombasa Moi internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 7 726 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Ukunda

Den beste prisen som er funnet på momondo til Ukunda, lå på 1 997 kr/per person fra Nairobi, noe som er 68 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Ukunda. Du kan finne den billigste prisen til Ukunda fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Ukunda. Hvis du planlegger å fly til Ukunda, bør du vurdere å bestille flyvninger til Mombasa Moi internasjonale lufthavn flyplass (29 km fra sentrum i Ukunda), Kikambala Vipingo flyplass (60 km fra sentrum i Ukunda), eller Malindi flyplass (133 km fra sentrum i Ukunda).

Med en gjennomsnittspris på 1 632 kr per person, er det Ukunda flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Ukunda. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Ukunda?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ukunda

Hvilke flyselskaper flyr til Ukunda?

Ethiopian Air, Turkish Airlines, KLM og Kenya Airways er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Ukunda jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Ukunda med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Start planleggingen av reisen til Ukunda


Finn fly til andre byer i Kenya

Ukunda har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Ukunda når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Ukunda, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Ukunda for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Ukunda, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Ukunda, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Ukunda og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.