Finn billige fly til Essaouira

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Essaouira

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Essaouira fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Marrakech

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Essaouira

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Agadir (AGA)

Vanligvis er flyvninger til Essaouira fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Agadir Almassira, som i gjennomsnitt koster 2 124 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Essaouira?

Reiser du fra Oslo lufthavn Gardermoen, så tar det om lag 12 timer og oppover å fly til Essaouira og Essaouira Mogador lufthavn. Skal du reise fra Trondheim lufthavn Værnes, så kan du belage deg på en reisetid som er omtrent den samme når du finner flygninger til Essaouira, Marokko. Fra Bergen lufthavn Flesland ligger reisetiden også på omtrent 12 timer, og fra Stavanger lufthavn Sola kan du regne med omtrent det samme. Alle de forskjellige flytilbudene til Essaouira fra Norge har altså omtrent lik reisetid, og de fleste reiserutene har også to mellomlandinger på veien, noe som selvfølgelig påvirker den totale reisetiden.

Dessverre så finnes det ingen direkte flygninger mellom byer i Norge og Essaouira. De kanskje vanligste reiserutene når du finner Essaouira-flytilbud fra Norge, har en mellomlanding i Amsterdam og i Brussel når du flyr fra Oslo, Trondheim, Bergen eller Stavanger. Du må altså belage deg på et par mellomlandinger på veien til Essaouira når du reiser fra Norge, men du kan allikevel finne gode flybilletter som du enkelt kan bestille gjennom momondo.

Brukere som har bestilt reiser til Essaouira fra Alicante fant flyvninger som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Essaouira. Du kan finne den billigste prisen til Essaouira fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Essaouira. Hvis du planlegger å fly til Essaouira, bør du vurdere å bestille flyvninger til Agadir Almassira flyplass (136 km fra sentrum i Essaouira).

Du kan finne tilbud for Essaouira flyplass for i gjennomsnitt 3 388 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flyplasser nære Essaouira

Under finner du alle flyplassene i Essaouira sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Essaouira Mogador lufthavn?

Når du flyr til Essaouira Mogador lufthavn, så er det begrensede kollektivmuligheter for turen videre inn til sentrum. Det beste alternativet for transport inn til byen er derfor med bil, og du kan velge å ta taxi eller å leie bil når du ankommer flyplassen. Kjøreturen inn til sentrum tar stort sett under halvtimen, alt etter trafikkforholdene på veien. Husk at om du skal leie bil, så kan det hende at du trenger ekstra legitimasjon eller dokumentasjon, så husk å sjekke hva du trenger før du reiser hjemmefra.


Visumkrav for Essaouira

Når du skal reise til Marokko og Essaouira, så må du passe på at passet ditt er gyldig i seks måneder fra innreise. Skal du oppholde deg i Marokko i mindre enn 90 dager, så trenger du ikke visum, men om du planlegger å være der lengre, så må du søke om oppholdsforlengelse hos lokale myndigheter senest 15 dager etter ankomst i landet.


Start planleggingen av reisen til Essaouira


De beste tingene å se og gjøre i Essaouira

Essaouira er en liten havneby i Marokko, og har litt av hvert å komme med for deg som ønsker å besøke denne kystbyen. Er du ute etter en kulinarisk og gastronomisk reiseopplevelse, så kan du se fram til blant annet ost laget av kamelmelk fra den lille restauranten og ostegården La Fromagerie. Her kan du sitte i herlige omgivelser og nyte oster laget av melk fra forskjellige dyr – blant annet kamel – og er du riktig så heldig, så kanskje du får et glimt av en kamel eller to også. Videre på den kulinariske reisen din, så må du nok ta del i den marokkanske desserttradisjonen. Marokko er kjent for sine søtsaker, og nesten hvert måltid ender med deilige bakverk og søt te. Du finner flerfoldige steder rundt om i Essaouiras gater som selger desserter, så her er det bare å velge og vrake. For nydelige desserter og deilig ferskt brød kan du ta turen innom Boulangerie Pâtisserie Patachou. Er du av den mer eventyrlystne typen som liker litt adrenalin i blodet, så kan du ta fatt på kiting mens du er i Essaouira. Denne byen har perfekte vind- og sandforhold for å lære denne spennende sporten. Du finner også gode shoppingmuligheter i denne marokkanske byen. Du finner mye av det samme som du finner på markedene i Marrakech og Fes, men ofte fra selgere som er litt enklere å ha med å gjøre. Enten du er på utkikk etter skinnvesker, myke puter eller krydder, så finner du det nok her i Essaouira.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Essaouira når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Essaouira, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Essaouira med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Essaouira.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Essaouira, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Essaouira og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Essaouira

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Essaouira

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.