Fly Afrika Sør-Afrika Johannesburg

Finn billige fly til Johannesburg

Tur/retur
Økonomi
Zürich (ZRH)
Johannesburg (JNB)
fre.. 22.1.
fre.. 29.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Johannesburg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Johannesburg fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Johannesburg?

Johannesburg er den største byen i Sør-Afrika og ligger nordøst i landet, like ved Pretoria. Her er det omvendte sesonger i forhold til Norge, så her er vinteren i juni til august og sommeren er fra desember til mars. Det er relativt varmt og sol hele året. I desember og januar kan du finne billige flybilletter til Johannesburg, men hotellprisene bli noe dyrere ettersom det er fellesferie og sommer i Sør-Afrika.

Vil du finne billige flybilletter til Johannesburg og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene, for eksempel i mars. Reiser du i juni, juli og august er oppholdet rimeligere, men flybillettene fra Oslo noe dyrere. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Johannesburg, for å booke den reisen som passer deg best.

Fly til Johannesburg og besøk den pulserende storbyen som er blitt knutepunktet i Sør-Afrika.

Hvilken flyvning til Johannesburg er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Johannesburg, lå på 361 kr/per person fra East London, noe som er 89 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Johannesburg. Du kan finne den billigste prisen til Johannesburg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Johannesburg?

Den billigste måneden å fly til Johannesburg fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 3 982 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Johannesburg i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 4 084 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Johannesburg?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Johannesburg 28 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Johannesburg med en gjennomsnittspris på 4 874 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Johannesburg med en prislapp på kun 3 888 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Johannesburg?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Johannesburg på, er mandag. Reisende som velger å reise til Johannesburg på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 4 842 kr. På den annen side er fredag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 5 403 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Johannesburg?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Johannesburg på, er om morgenen. Flyvninger fra Norge til Johannesburg på denne tiden av dagen kan koste så lite som 4 751 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 5 884 kr. Flyvninger til Johannesburg fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Johannesburg?

De som skal fly til Johannesburg kan potensielt finne bedre priser for Johannesburg Lanseria flyplass (32 km fra Johannesburg ), Pretoria Pry Wonderboom flyplass (64 km fra sentrum i Johannesburg) eller Sun City Pilansberg flyplass (130 km fra sentrum i Johannesburg), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Johannesburg?

Johannesburg Lanseria flyplass har en gjennomsnittspris på 421 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Johannesburg. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.

Flotte tilbud på flyreiser til Johannesburg OR Tambo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Johannesburg OR Tambo som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
14. mai
14t 55m
Oslo Torp Sandefjord
14t 55m
1 stopp
17:20
Johannesburg OR Tambo
21. mai
19:10
Johannesburg OR Tambo
16t 50m
1 stopp
12:00
Oslo Torp Sandefjord
3 999 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
19. mai
16t 40m
Oslo Gardermoen
16t 40m
1 stopp
06:20
Johannesburg OR Tambo
23. mai
14:10
Johannesburg OR Tambo
16t 15m
1 stopp
06:25
Oslo Gardermoen
4 144 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
19. mai
16t 40m
Oslo Gardermoen
16t 40m
1 stopp
06:20
Johannesburg OR Tambo
23. mai
14:10
Johannesburg OR Tambo
16t 15m
1 stopp
06:25
Oslo Gardermoen
4 152 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. mar.
14t 35m
Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
16:05
Johannesburg OR Tambo
8. mar.
14:50
Johannesburg OR Tambo
21t 40m
1 stopp
12:30
Oslo Gardermoen
3 973 kr
Finn lignende
Air France
14. mai
18t 50m
Oslo Gardermoen
18t 50m
1 stopp
06:10
Johannesburg OR Tambo
21. mai
19:10
Johannesburg OR Tambo
24t 05m
2 stopp
19:15
Oslo Gardermoen
4 161 kr
Finn lignende
Air France
19. mai
18t 50m
Oslo Gardermoen
18t 50m
1 stopp
06:10
Johannesburg OR Tambo
23. mai
19:10
Johannesburg OR Tambo
24t 05m
2 stopp
19:15
Oslo Gardermoen
4 612 kr
Finn lignende


Hvilke flyselskaper flyr til Johannesburg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Johannesburg

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Johannesburg, og noen av de mest populære er blant annet SAS, Ethiopian Airlines og Brussels Airlines. Da flyr du enten fra Oslo Lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn. Det er ingen direkteflyvninger fra Oslo til Johannesburg, og raskeste flytid er på 15 timer. Det er som regel en eller to mellomlandinger, og flytiden avhenger da av hvor lange disse er. Det er vanlig å mellomlande i byer som Amsterdam, Frankfurt og Istanbul. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Johannesburg, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Johannesburg, ankommer du ved OR Tambo International Airport som er Sør-Afrikas største og mest travle flyplass. Den ligger omtrent 20 kilometer øst for sentrum. Det er seks terminalbygninger på flyplassen og du finner bussterminalen bak hentestasjon for bilutleie. Når du skal komme deg fra flyplassen og inn til byen kan du ta en av bussene som går fra denne bussterminalen. Det er fem ulike linjer å velge mellom, og alle disse går inn til Johannesburg sentrum. Hver av bussene går to ganger om dagen, og kjøres av Metrobus og Putco. Det går alltid busser om morgenen og om kvelden når de fleste passasjerer ankommer flyplassen. En bussbillett fra flyplassen inn til sentrum koster fra omtrent ZAR 8 (NOK 6). Du kan også ta privat shuttlebuss som koster noe mer, men som stopper direkte ved ulike hoteller. Disse shuttlebussene kjøres av blant annet Magic Bus, Luxliner, Airport Link og Emperors Palace Airport shuttle service. (Informasjon sjekket: 26/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Johannesburg?

Det kan være utrygt å ferdes i visse områder i Johannesburg til fots, så det gjelder å ta noen forhåndsregler når det kommer til transport. Gautrain er et togsystem som er trygt og effektivt, og kan ta deg mellom noen av de store områdene i og rundt byen. Du kjøper billetter på togstasjonene og disse koster fra omtrent ZAR 46 (NOK 31), avhengig av hvor langt du skal reise. Dette er et hurtigtog med færre stopp enn for eksempel metroen. (Informasjon sjekket 26/02/18).

Det kan være både enkelt og tryggere å ta taxi, men man bør kun bruke private taxier og ikke dele minibuss-taxier med andre. Det kan være vanskelig å få tak i taxi, men du kan blant annet finne de på flyplassen og i sentrum av byen. Det er vanlig å bestemme en fast pris på forhånd, selv om noen bruker taksameter. Det er lurt å ha telefonnummeret til taxiselskaper slik at du kan ringe og bestille direkte fra disse når du behøver det.


Kan man reise til Johannesburg uten pass eller visum?

Det kreves ikke å visum av nordmenn som reiser inn i Johannesburg, men du må ha et pass som er gyldig i minst tre måneder etter du reiser ut av landet. Passet må inneholde minst to blanke sider. Du kan også kun ha maskinlesbart pass, noe som betyr at nødpass ikke godtas. Barn under 18 år må ha fødselsattest med apostille for å kunne reise inn i Sør-Afrika. Du kan finne mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Dersom du vil ha litt fart og moro kan du reise til fornøyelsesparken som ligger åtte kilometer utenfor byen. Parken heter Gold Reef City og byr på blant annet berg-og-dalbaner, kasino og kino med filmer i 4-D. Det er åpent mandag til søndag i høysesongen.

Hva bør jeg oppleve i Johannesburg?

Sør-Afrika har en sterk historie, og du kan lære mer om denne på Johannesburg apartheidmuseum. Her finner du 22 forskjellige utstillinger som viser kampen mot tyranniet og tiden under apartheid.

Fly Afrika Sør-Afrika Johannesburg
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse