Fly Afrika Sør-Afrika Johannesburg

Finn billige fly til Johannesburg

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Johannesburg (JNB)
søn.. 16.5.
søn.. 23.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Johannesburg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Johannesburg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Johannesburg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Johannesburg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Johannesburg (JNB)

Vanligvis er flyvninger til Johannesburg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Johannesburg OR Tambo, som i gjennomsnitt koster 4 753 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL JOHANNESBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Johannesburg koster i gjennomsnitt kun 3 866 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL JOHANNESBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember43 % dyrereDet koster ca. 6 797 kr for flyvninger til Johannesburg fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL JOHANNESBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember438 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Johannesburg fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Johannesburg?

Johannesburg er den største byen i Sør-Afrika og ligger nordøst i landet, like ved Pretoria. Her er det omvendte sesonger i forhold til Norge, så her er vinteren i juni til august og sommeren er fra desember til mars. Det er relativt varmt og sol hele året. I desember og januar kan du finne billige flybilletter til Johannesburg, men hotellprisene bli noe dyrere ettersom det er fellesferie og sommer i Sør-Afrika.

Vil du finne billige flybilletter til Johannesburg og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene, for eksempel i mars. Reiser du i juni, juli og august er oppholdet rimeligere, men flybillettene fra Oslo noe dyrere. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Johannesburg, for å booke den reisen som passer deg best.

Fly til Johannesburg og besøk den pulserende storbyen som er blitt knutepunktet i Sør-Afrika.

Hvilken flyvning til Johannesburg er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Johannesburg, lå på 352 kr/per person fra East London, noe som er 89 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Johannesburg. Du kan finne den billigste prisen til Johannesburg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Johannesburg?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Johannesburg i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 3 974 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Johannesburg?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Johannesburg fra Norge er 28 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 4 742 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Johannesburg på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 4 380 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Johannesburg?

Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til Johannesburg på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 4 748 kr. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 5 207 kr for en reise fra Norge til Johannesburg.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Johannesburg?

Ifølge dataene våre er det om morgenen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Johannesburg. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Johannesburg om morgenen for så lite som 4 714 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Johannesburg, med priser som ligger på ca. 5 960 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Johannesburg?

De som skal fly til Johannesburg kan potensielt finne bedre priser for Johannesburg Lanseria flyplass (32 km fra Johannesburg ), Pretoria Pry Wonderboom flyplass (64 km fra sentrum i Johannesburg) eller Sun City Pilansberg flyplass (130 km fra sentrum i Johannesburg), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Johannesburg?

Johannesburg Lanseria flyplass har en gjennomsnittspris på 374 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Johannesburg. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Johannesburg OR Tambo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Johannesburg OR Tambo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
7. okt.
OSL13:40Oslo Gardermoen
16t 40m
1 stopp
JNB06:20Johannesburg OR Tambo
23. okt.
JNB14:15Johannesburg OR Tambo
16t 10m
1 stopp
OSL06:25Oslo Gardermoen
12 923 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
7. okt.
OSL15:45Oslo Gardermoen
17t 20m
2 stopp
JNB09:05Johannesburg OR Tambo
23. okt.
JNB10:25Johannesburg OR Tambo
18t 20m
2 stopp
OSL04:45Oslo Gardermoen
16 450 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
26. mai
OSL15:45Oslo Gardermoen
17t 20m
2 stopp
JNB09:05Johannesburg OR Tambo
23. jun.
JNB10:25Johannesburg OR Tambo
18t 20m
2 stopp
OSL04:45Oslo Gardermoen
16 641 kr
Finn lignende
Lufthansa
28. mai
OSL07:35Oslo Gardermoen
20t 55m
2 stopp
JNB04:30Johannesburg OR Tambo
23. jun.
JNB15:00Johannesburg OR Tambo
20t 00m
1 stopp
OSL11:00Oslo Gardermoen
16 806 kr
Finn lignende
Qatar Airways
26. mai
OSL11:45Oslo Gardermoen
18t 05m
1 stopp
JNB05:50Johannesburg OR Tambo
23. jun.
JNB09:50Johannesburg OR Tambo
23t 50m
1 stopp
OSL09:40Oslo Gardermoen
15 167 kr
Finn lignende
Qatar Airways
26. mai
OSL11:45Oslo Gardermoen
18t 05m
1 stopp
JNB05:50Johannesburg OR Tambo
27. jun.
JNB09:50Johannesburg OR Tambo
23t 50m
1 stopp
OSL09:40Oslo Gardermoen
15 324 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Johannesburg OR Tambo

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Johannesburg, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ethiopian Air og Qatar Airways
Ethiopian Air
29. mai
OSL15:45Oslo Gardermoen
17t 20m
2 stopp
JNB09:05Johannesburg OR Tambo
3 560 kr
Finn lignende
Qatar Airways
29. mai
OSL11:45Oslo Gardermoen
23t 10m
1 stopp
JNB10:55Johannesburg OR Tambo
3 924 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. mai
TRF06:00Oslo Torp Sandefjord
23t 50m
2 stopp
JNB05:50Johannesburg OR Tambo
5 746 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Johannesburg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Johannesburg

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Johannesburg, og noen av de mest populære er blant annet SAS, Ethiopian Airlines og Brussels Airlines. Da flyr du enten fra Oslo Lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn. Det er ingen direkteflyvninger fra Oslo til Johannesburg, og raskeste flytid er på 15 timer. Det er som regel en eller to mellomlandinger, og flytiden avhenger da av hvor lange disse er. Det er vanlig å mellomlande i byer som Amsterdam, Frankfurt og Istanbul. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Johannesburg, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Johannesburg, ankommer du ved OR Tambo International Airport som er Sør-Afrikas største og mest travle flyplass. Den ligger omtrent 20 kilometer øst for sentrum. Det er seks terminalbygninger på flyplassen og du finner bussterminalen bak hentestasjon for bilutleie. Når du skal komme deg fra flyplassen og inn til byen kan du ta en av bussene som går fra denne bussterminalen. Det er fem ulike linjer å velge mellom, og alle disse går inn til Johannesburg sentrum. Hver av bussene går to ganger om dagen, og kjøres av Metrobus og Putco. Det går alltid busser om morgenen og om kvelden når de fleste passasjerer ankommer flyplassen. En bussbillett fra flyplassen inn til sentrum koster fra omtrent ZAR 8 (NOK 6). Du kan også ta privat shuttlebuss som koster noe mer, men som stopper direkte ved ulike hoteller. Disse shuttlebussene kjøres av blant annet Magic Bus, Luxliner, Airport Link og Emperors Palace Airport shuttle service. (Informasjon sjekket: 26/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Johannesburg?

Det kan være utrygt å ferdes i visse områder i Johannesburg til fots, så det gjelder å ta noen forhåndsregler når det kommer til transport. Gautrain er et togsystem som er trygt og effektivt, og kan ta deg mellom noen av de store områdene i og rundt byen. Du kjøper billetter på togstasjonene og disse koster fra omtrent ZAR 46 (NOK 31), avhengig av hvor langt du skal reise. Dette er et hurtigtog med færre stopp enn for eksempel metroen. (Informasjon sjekket 26/02/18).

Det kan være både enkelt og tryggere å ta taxi, men man bør kun bruke private taxier og ikke dele minibuss-taxier med andre. Det kan være vanskelig å få tak i taxi, men du kan blant annet finne de på flyplassen og i sentrum av byen. Det er vanlig å bestemme en fast pris på forhånd, selv om noen bruker taksameter. Det er lurt å ha telefonnummeret til taxiselskaper slik at du kan ringe og bestille direkte fra disse når du behøver det.


Kan man reise til Johannesburg uten pass eller visum?

Det kreves ikke å visum av nordmenn som reiser inn i Johannesburg, men du må ha et pass som er gyldig i minst tre måneder etter du reiser ut av landet. Passet må inneholde minst to blanke sider. Du kan også kun ha maskinlesbart pass, noe som betyr at nødpass ikke godtas. Barn under 18 år må ha fødselsattest med apostille for å kunne reise inn i Sør-Afrika. Du kan finne mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Dersom du vil ha litt fart og moro kan du reise til fornøyelsesparken som ligger åtte kilometer utenfor byen. Parken heter Gold Reef City og byr på blant annet berg-og-dalbaner, kasino og kino med filmer i 4-D. Det er åpent mandag til søndag i høysesongen.

Hva bør jeg oppleve i Johannesburg?

Sør-Afrika har en sterk historie, og du kan lære mer om denne på Johannesburg apartheidmuseum. Her finner du 22 forskjellige utstillinger som viser kampen mot tyranniet og tiden under apartheid.


Fly Afrika Sør-Afrika Johannesburg
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse