Finn billige fly til Lagos, Lagos

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 6.12.
ma. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Lagos, Lagos

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Lagos, Lagos fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Lagos, Lagos

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Lagos

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Lagos, Lagos (LOS)

Vanligvis er flyvninger til Lagos fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Lagos Murtala Muhammed, som i gjennomsnitt koster 5 955 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LAGOS, LAGOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Lagos, Lagos koster i gjennomsnitt kun 4 588 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LAGOS, LAGOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember54 % dyrereDet koster ca. 9 176 kr for flyvninger til Lagos, Lagos fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LAGOS, LAGOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember590 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Lagos, Lagos fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Lagos, Lagos?

Du bør reise til Lagos om du er på jakt etter en vakker by med fascinerende historie og nydelige strender. Været er varmt og fint store deler av året. Sommeren kan lokke med høye temperaturer og mye solskinn, mens våren og høsten er ganske behagelige med nokså fint vær. Det anbefales å bestille flybilletter til Lagos i god tid om du ønsker å reise i skoleferier, særlig rundt juli og august. Det pleier nemlig å være svært travelt på denne tiden, og du bør være tidlig ute for å få de billigste billettene. Prisen på hotell og fly til Lagos pleier ofte å være lavere om våren og høsten, samtidig som du slipper unna de største turistmengdene. Du har også gode muligheter for å finne veldig billige fly til Lagos tur-retur på vinterstid, særlig januar og februar. Selv om temperaturene kanskje ikke er varme nok til å sole deg på stranden, er dette et ypperlig tidspunkt for å dra på fotturer og være aktiv.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Lagos, Lagos?

  Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Lagos, Lagos. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 4 588 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Lagos, Lagos i løpet av mai, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av august i stedet. Flyvninger til Lagos, Lagos i august er ikke like billige som de i mai, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 4 715 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Lagos, Lagos?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Lagos, Lagos på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 5 955 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Lagos, Lagos?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Lagos, Lagos. Hvis du planlegger å fly til Lagos, Lagos, bør du vurdere å bestille flyvninger til Ibadan flyplass (115 km fra sentrum i Lagos, Lagos).


Hvilke flyselskaper flyr til Lagos, Lagos?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Lagos, Lagos
 • Hvilke flyselskaper flyr til Lagos, Lagos?

  KLM, Turkish Airlines, Ethiopian Air og British Airways er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Lagos, Lagos jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Lagos, Lagos med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Lagos, Lagos

Under finner du alle flyplassene i Lagos, Lagos sammen med avstanden til sentrum

Dersom du ønsker å bruke kollektivtransport, kan du ta buss fra flyplassen til Faro sentrum. Deretter tar du enten buss eller tog videre til Lagos. Det er en billig løsning, men kan være litt tidkrevende. Det er også mulig å ta taxi til Lagos, noe som er et kjappere alternativ. Det anbefales at du bestiller transport på forhånd, ettersom det kan være ganske dyrt å hoppe i en av taxiene som står utenfor flyplassen. Leiebil kan være en god løsning om du ønsker full frihet under oppholdet ditt. Du kan be om å hente den på flyplassen når du lander.


Slik kommer du deg rundt omkring i Lagos, Lagos

Lagos har et kompakt sentrum som helt fint kan utforskes ved å ta beina fatt. Bussnummer 2 knytter sammen sentrum og de nærliggende strendene. Hvis du befinner deg i hjertet av byen, finner du nærmeste busstopp nær markedet som ligger ved elven. Bussnummer 1 kan også være nyttig, og den kjører rundt i byen mot klokken. Det koster 1–2 EUR (10–20 NOK) per enkeltbillett, og den nøyaktige prisen avhenger av avstanden. En dagsbillett som koster 3,60 EUR (35 NOK) kan ofte være en billigere løsning enn å kjøpe billetter enkeltvis. Det går en båt til og fra den populære stranden Meia Praia om sommeren. Båten drives av lokalbefolkningen, og den har avgang rett i nærheten av Forte da Ponta da Bandeira.


Visumkrav for Lagos, Lagos

Det er ikke mulig å fly til Lagos uten pass, ettersom myndighetene i Portugal krever at du skal kunne identifisere deg til enhver tid. Pass er det eneste gydlige ID-beviset. Flyselskapet krever også at du viser frem passet ditt når du skal reise ut av landet igjen. Det er ikke nødvendig med visum når du reiser som turist.


Start planleggingen av reisen til Lagos, Lagos


De beste tingene å se og gjøre i Lagos, Lagos

Hva bør oppleves i Lagos?

Lagos har en svært vakker gamleby med mange severdigheter, omgitt av murer fra 1600-tallet. Byen har også nydelige strender og spektakulær natur rett i nærheten. Du bør unne deg en tur ut av byen og reise til Ponta da Piedade for å beundre det dramatiske landskapet med steile klipper som ruver over det turkise havet.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Lagos passer ypperlig for familier, og dere finner mange barnevennlige strender som dere kan boltre dere på. Det finnes mange spennende opplevelser for de små, for eksempel en båttur ut på havet for å se på delfinene. Vannparken Slide & Splash pleier også å være populær blant barnefamilier.

Kan jeg drikke vannet fra springen?

Det anbefales å drikke vann fra flaske. Du bør ikke drikke vann fra springen.