Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene? Start søket her!

Sjåførens alder: 26–65
Fri 19.7.
Fri 26.7.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene
Økonomi116 kr/dag
Kompakt140 kr/dag
Medium203 kr/dag
Mini112 kr/dag
Minibuss216 kr/dag
Luksus376 kr/dag
Kompakt SUV150 kr/dag
Leverandørens valg190 kr/dag
Stasjonsvogn – full størrelse260 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Leiebiler innsikt og trender i Las Palmas de Gran Canaria

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Las Palmas de Gran Canaria

Hvilket leiebilselskap er billigst i Las Palmas de Gran Canaria?

De billigste leiebilene i Las Palmas de Gran Canaria finner man som regel hos Goldcar Rental SP. Ved bestilling med Goldcar Rental SP, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 53 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Las Palmas de Gran Canaria er 115 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Las Palmas de Gran Canaria har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Las Palmas de Gran Canaria, with 5 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Las Palmas de Gran Canaria?

De fleste momondo-brukere leier Volkswagen Vento i Las Palmas de Gran Canaria, men Citroen C4 er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Volkswagen Vento, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 163 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Volkswagen Vento i Las Palmas de Gran Canaria for så lite som 152 kr per dag. Leiebiler av typen Citroen C4 i Las Palmas de Gran Canaria koster i gjennomsnitt 174 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 164 kr per dag.

Tilbud på Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene bilutleie

Finn leiebil i Las Palmas de Gran Canaria som passer for deg

Liten biler

130 kr - 360 kr

Alle biltyper

181 kr - 524 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 217 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i mai. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 130 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Las Palmas de Gran Canaria liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 335 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i juni. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 211 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 4 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Las Palmas de Gran Canaria mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 610 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i mai. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 257 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 47 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Las Palmas de Gran Canaria stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 250 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i juni. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 137 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Las Palmas de Gran Canaria SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 457 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i oktober. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 259 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 30 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 703 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i mars. Prisen er 3 % lavere enn resten av året med bare 684 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 54 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 420 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i september. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 258 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 23 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

112 kr/dag

22 Jul–5 Aug
Citroen C3
Volkswagen Polo
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

116 kr/dag

22 Jul–5 Aug
Volkswagen Polo
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

120 kr/dag

12 Oct–19 Oct
Ford Ka

Leiebilselskaper i Las Palmas de Gran Canaria

Alle større selskaper som leier ut biler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene

Cicar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Turisprime

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Thrifty

1 utleiested

Enterprise Rent-A-Car

1 utleiested
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

9,0

Hentes/Leveres

9,0

Value

10,0

Hertz

1 utleiested

Ok Mobility

1 utleiested

Avis

1 utleiested

Sunnycars

5 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Las Palmas de Gran Canaria

Mest populære selskap

Ok Mobility

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste leiebil

109 kr

Mest populære modell

Volkswagen Vento
Det mest populære bilutleiefirmaet i Las Palmas de Gran Canaria funnet på momondo denne måneden er Ok Mobility. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Record Go og Top Car Canary
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Las Palmas de Gran Canaria de siste 72 timene: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria er 109 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 264 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Las Palmas de Gran Canaria de siste 7 dagene er Volkswagen Vento. Våre brukere foretrekker også Class Full-size Van som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Las Palmas de Gran Canaria, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken type leiebile er best å leie i Las Palmas de Gran Canaria i august?

Med gjennomsnittstemperaturer på 24 °C og en nedsbørsmengde på 10 mm, er det beste leiebilalternativet for august en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Las Palmas de Gran Canaria er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Las Palmas de Gran Canaria vil koste deg i gjennomsnitt 216 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Las Palmas de Gran Canaria, Spania?

Hvis du leier et kjøretøy i Las Palmas de Gran Canaria, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Las Palmas de Gran Canaria ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Las Palmas de Gran Canaria, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Hyundai Santa Fe i Las Palmas de Gran Canaria?

Hvordan er været i Las Palmas de Gran Canaria, Spania i juli?

De som ønsker å leie bil i Las Palmas de Gran Canaria i løpet av juli, kan forvente seg temperaturer på ca. 24 °C og en nedsbørsmengde på omkring 0 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Las Palmas de Gran Canaria representativt for resten av Kanariøyene?

Klimaet i Kanariøyene i juli innebærer vanligvis temperaturer på 22 °C og en forventet nedbørsmengde på 0,1 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Las Palmas de Gran Canaria til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Las Palmas de Gran Canaria fra biler sist?

Pris for Las Palmas de Gran Canaria fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Las Palmas de Gran Canaria fra biler?

Fra og med juli 2024, er det 21 tilbydere å velge mellom fra Las Palmas de Gran Canaria biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Las Palmas de Gran Canaria?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Las Palmas de Gran Canaria. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Las Palmas de Gran Canaria?

For å leie en bil i Las Palmas de Gran Canaria må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Las Palmas de Gran Canaria?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Las Palmas de Gran Canaria?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Las Palmas de Gran Canaria på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Las Palmas de Gran Canaria som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Las Palmas de Gran Canaria.

Kan jeg søke etter leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Las Palmas de Gran Canaria med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Las Palmas de Gran Canaria på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Fri 19.7.
12:00
Fri 26.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Las Palmas de Gran Canaria

Finnleiebil i disse popluære nabolagene i Las Palmas de Gran Canaria