Leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Spania

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania? Start søket her

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
10. aug. — 17. aug.
Samme leveringssted
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
ti. 10.8.
12:00
ti. 17.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Spania

Finn den rette leiebilen for deg
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
ORLANDO

243 kr/dag

18 sep.–25 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Hertz

725 kr/dag

18 sep.–25 sep.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Enterprise

372 kr/dag

18 sep.–25 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Peugeot 308 CC
eller som ligner på Kabriolet
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Hertz

877 kr/dag

21 aug.–11 sep.
Peugeot 308 CC
Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Enterprise

622 kr/dag

18 sep.–25 sep.
Audi A3
Kia Sportage
eller som ligner på Luksus
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Hertz

939 kr/dag

18 sep.–25 sep.
Kia Sportage

Tilbud på Las Palmas de Gran Canaria, Spania bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

66 kr - 224 kr

Alle biltyper

80 kr - 546 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Las Palmas de Gran Canaria i Spania, koster 109 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Las Palmas de Gran Canaria i Spania, er i september. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med en pris på kun 66 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 48 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Las Palmas de Gran Canaria funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Las Palmas de Gran Canaria i Spania, koster 224 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Las Palmas de Gran Canaria i Spania, er i juni. Prisen er 4 % lavere enn resten av året med en pris på kun 216 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Las Palmas de Gran Canaria funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Las Palmas de Gran Canaria i Spania, koster 275 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Las Palmas de Gran Canaria i Spania, er i oktober. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med en pris på kun 169 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 25 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Las Palmas de Gran Canaria funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Las Palmas de Gran Canaria i Spania, koster 105 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Las Palmas de Gran Canaria i Spania, er i januar. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med en pris på kun 103 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 50 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Las Palmas de Gran Canaria funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Varebil i Las Palmas de Gran Canaria i Spania, koster 194 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Varebil i Las Palmas de Gran Canaria i Spania, er i februar. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med en pris på kun 96 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Varebil i Las Palmas de Gran Canaria funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
ORLANDO

201 kr/dag

18 sep.–25 sep.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
ORLANDO

243 kr/dag

18 sep.–25 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Turisprime

256 kr/dag

30 aug.–6 sep.
Kia Rio Hatchback

Oversikt over leiebilselskaper i Las Palmas de Gran Canaria

Alle større selskaper som leier ut biler i Las Palmas de Gran Canaria, Spania
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Las Palmas de Gran Canaria

Hvor gammel må man være for å leie bil i Las Palmas?

Aldersgrense for bilutleie i Las Palmas varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, må du betale den kontant på stedet.

Parkering

Når du har leiebil i Las Palmas finnes det mange parkeringshus og parkeringsplasser du kan bruke. I tillegg er det mange hoteller og ferieleiligheter som tilbyr parkering til sine gjester. Du finner blant annet en stor parkeringsplass i El Rincon som ligger nord på Canteras-stranden. I nærheten finnes også et stort kjøpesenter og konserthus. Andre parkeringsplasser er for eksempel Pakring Saba Santa Catalina Las Palmas i Calle Leon y Castillo, Aparcamiento Mercado Central i Calle Galicia og Luis Morote parking i Calle Luis Morote. Det er mange som velger å ha bil under ferien i Las Palmas, så det er ofte tilrettelagt med parkering ved strender og severdigheter.

Utfluktsmål i og rundt Las Palmas

På familieferie med leiebil i Las Palmas er det mange morsomme utflukter dere kan dra på. Dette er et solfylt sted, så det anbefales å reise til den store stranden som heter Playa de Las canteras. Denne er over fire km lang og er like ved byen. Kjører dere 15 minutter fra stranden kan dere oppleve kultur og historie ved museet Casa de Colon. Og videre kan dere dra innom Las Palmas Katedral og El Museo Canario som ligger like i nærheten. I dette området er det også gode muligheter for shopping og gode restauranter. 15 minutter utenfor byen ligger Viera y Clavijo som er en vakker botanisk hage. Kjør videre til Bandama kaldera for flere naturopplevelser med familien. Dette er et vernet område der man finner fjellet Pico de Bandama.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Las Palmas er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Las Palmas, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Las Palmas trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Las Palmas kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Las Palmas. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Las Palmas de Gran Canaria, Spania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas flyplass

Leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria

129 personer har sett etter leiebil i Las Palmas de Gran Canaria i august.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Las Palmas de Gran Canaria for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise er et av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Las Palmas de Gran Canaria. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Las Palmas de Gran Canaria som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilken type leiebile er best å leie i Las Palmas de Gran Canaria i september?

Med gjennomsnittstemperaturer på 23 °C og en nedsbørsmengde på 13 mm, er det beste leiebilalternativet for september en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Las Palmas de Gran Canaria er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Las Palmas de Gran Canaria vil koste deg i gjennomsnitt 446 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Las Palmas de Gran Canaria, Spania?

Hvis du leier et kjøretøy i Las Palmas de Gran Canaria, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Las Palmas de Gran Canaria ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Las Palmas de Gran Canaria, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvordan er været i Las Palmas de Gran Canaria, Spania i august?

De som ønsker å leie bil i Las Palmas de Gran Canaria i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 24 °C og en nedsbørsmengde på omkring 0 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i august?

Las Palmas de Gran Canaria har vanligvis høye temperaturer i august, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Las Palmas de Gran Canaria representativt for resten av Kanariøyene?

Klimaet i Kanariøyene i august innebærer vanligvis temperaturer på 23 °C og en forventet nedbørsmengde på 0,1 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Las Palmas de Gran Canaria til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Las Palmas de Gran Canaria

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Las Palmas de Gran Canaria

Utforsk flere leiebiler i Gran Canaria

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Arrecife, Corralejo og El Médano i Gran Canaria

Start planleggingen av reisen til Las Palmas de Gran Canaria