Leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene? Start søket her!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
18. aug. — 25. aug.
Samme leveringssted
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
to. 18.8.
12:00
to. 25.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

36 kr/dag

9 sep.–11 sep.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

31 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Volvo V40
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

29 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

34 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

39 kr/dag

5 nov.–12 nov.
Vauxhall Mokka
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

32 kr/dag

17 aug.–24 aug.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

16 kr/dag

18 aug.–31 aug.
Toyota Corolla
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

16 kr/dag

17 aug.–24 aug.
Citroen C3

Viktig informasjon om leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria

Aldersgrense for bilutleie i Las Palmas varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, må du betale den kontant på stedet.

Når du har leiebil i Las Palmas finnes det mange parkeringshus og parkeringsplasser du kan bruke. I tillegg er det mange hoteller og ferieleiligheter som tilbyr parkering til sine gjester. Du finner blant annet en stor parkeringsplass i El Rincon som ligger nord på Canteras-stranden. I nærheten finnes også et stort kjøpesenter og konserthus. Andre parkeringsplasser er for eksempel Pakring Saba Santa Catalina Las Palmas i Calle Leon y Castillo, Aparcamiento Mercado Central i Calle Galicia og Luis Morote parking i Calle Luis Morote. Det er mange som velger å ha bil under ferien i Las Palmas, så det er ofte tilrettelagt med parkering ved strender og severdigheter.

På familieferie med leiebil i Las Palmas er det mange morsomme utflukter dere kan dra på. Dette er et solfylt sted, så det anbefales å reise til den store stranden som heter Playa de Las canteras. Denne er over fire km lang og er like ved byen. Kjører dere 15 minutter fra stranden kan dere oppleve kultur og historie ved museet Casa de Colon. Og videre kan dere dra innom Las Palmas Katedral og El Museo Canario som ligger like i nærheten. I dette området er det også gode muligheter for shopping og gode restauranter. 15 minutter utenfor byen ligger Viera y Clavijo som er en vakker botanisk hage. Kjør videre til Bandama kaldera for flere naturopplevelser med familien. Dette er et vernet område der man finner fjellet Pico de Bandama.

Med leiebil i Las Palmas er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

For å leie bil i Las Palmas trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Las Palmas. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene bilutleie

Finn leiebil i Las Palmas de Gran Canaria som passer for deg

Liten Leiebiler

85 kr - 324 kr

Alle biltyper

218 kr - 576 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 197 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i september. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 85 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 49 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Las Palmas de Gran Canaria Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 398 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i juni. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 251 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Las Palmas de Gran Canaria Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 485 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i oktober. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med bare 184 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 22 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 302 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i mai. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 133 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Las Palmas de Gran Canaria SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 442 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i februar. Prisen er 77 % lavere enn resten av året med bare 105 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 14 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 533 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i mai. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 333 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 29 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

16 kr/dag

17 aug.–24 aug.
Citroen C3

Leiebilselskaper i Las Palmas de Gran Canaria

Alle større selskaper som leier ut biler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0
3 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Las Palmas de Gran Canaria

Mest populære selskap

Top Car Canary

Populære biltyper

Full-size, Mini, Economy

Billigste leiebil

147 kr

Mest populære modell

Ford Focus
Det mest populære bilutleiefirmaet i Las Palmas de Gran Canaria funnet på momondo denne måneden er Top Car Canary. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Ace og ORLANDO
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Las Palmas de Gran Canaria de siste 72 timene: Full-size, Mini, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria er 147 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 249 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Las Palmas de Gran Canaria de siste 7 dagene er Ford Focus. Våre brukere foretrekker også Fiat 500 som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Las Palmas de Gran Canaria

Attraksjoner i nærheten:

Canteras Beach0,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Canteras Beach0,4 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Las Palmas de Gran Canaria

Nedenfor er de mest populære hotellene i Las Palmas de Gran Canaria

Kjøre med en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Las Palmas de Gran Canaria, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos ORLANDO når du besøker Las Palmas de Gran Canaria. Med gjennomsnittspriser på 133 kr/dag på utleiestedet deres, er ORLANDO et godt alternativ når du skal leie bil.

Med gjennomsnittstemperaturer på 23 °C og en nedsbørsmengde på 13 mm, er det beste leiebilalternativet for september en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Las Palmas de Gran Canaria er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Las Palmas de Gran Canaria vil koste deg i gjennomsnitt 343 kr/dag.

Hvis du leier et kjøretøy i Las Palmas de Gran Canaria, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Las Palmas de Gran Canaria ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Las Palmas de Gran Canaria, er fartsgrensen 120 km/t.

De som ønsker å leie bil i Las Palmas de Gran Canaria i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 24 °C og en nedsbørsmengde på omkring 0 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Klimaet i Kanariøyene i august innebærer vanligvis temperaturer på 23 °C og en forventet nedbørsmengde på 0,3 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Las Palmas de Gran Canaria til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på populære flyplasser nære Las Palmas de Gran Canaria

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Las Palmas de Gran Canaria

Utforsk flere leiebiler i Spania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Spania

Start planleggingen av reisen til Las Palmas de Gran Canaria


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Ja, enten det er leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria medfair fuel policy.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Las Palmas de Gran Canaria.

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Las Palmas de Gran Canaria med ubegrenset kjørelengde på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.