Leiebil Las Palmas de Gran Canaria, Spania - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania? Start søket her

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
19. apr. — 26. apr.
Samme leveringssted
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
ma. 19.4.
middag
ma. 26.4.
middag

Når er det billigst å leie bil i Las Palmas de Gran Canaria?

Alle

23 kr - 417 kr

Familie

45 kr - 229 kr

Økonomi

23 kr - 171 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i april. Prisen er 69% lavere enn resten av året til bare 23 kr per dag. Den dyreste måneden er desember. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i april. For deg som behøver plass til hele familien kan vi nevne at større biler med 6 seter eller flere som regel er billigst i april. Prisen på leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Las Palmas de Gran Canaria

Alle større selskaper som leier ut biler i Las Palmas de Gran Canaria, Spania
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 9.4

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Informasjon om reisen din til Las Palmas de Gran Canaria

Hvor gammel må man være for å leie bil i Las Palmas?

Aldersgrense for bilutleie i Las Palmas varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, må du betale den kontant på stedet.

Parkering

Når du har leiebil i Las Palmas finnes det mange parkeringshus og parkeringsplasser du kan bruke. I tillegg er det mange hoteller og ferieleiligheter som tilbyr parkering til sine gjester. Du finner blant annet en stor parkeringsplass i El Rincon som ligger nord på Canteras-stranden. I nærheten finnes også et stort kjøpesenter og konserthus. Andre parkeringsplasser er for eksempel Pakring Saba Santa Catalina Las Palmas i Calle Leon y Castillo, Aparcamiento Mercado Central i Calle Galicia og Luis Morote parking i Calle Luis Morote. Det er mange som velger å ha bil under ferien i Las Palmas, så det er ofte tilrettelagt med parkering ved strender og severdigheter.

Utfluktsmål i og rundt Las Palmas

På familieferie med leiebil i Las Palmas er det mange morsomme utflukter dere kan dra på. Dette er et solfylt sted, så det anbefales å reise til den store stranden som heter Playa de Las canteras. Denne er over fire km lang og er like ved byen. Kjører dere 15 minutter fra stranden kan dere oppleve kultur og historie ved museet Casa de Colon. Og videre kan dere dra innom Las Palmas Katedral og El Museo Canario som ligger like i nærheten. I dette området er det også gode muligheter for shopping og gode restauranter. 15 minutter utenfor byen ligger Viera y Clavijo som er en vakker botanisk hage. Kjør videre til Bandama kaldera for flere naturopplevelser med familien. Dette er et vernet område der man finner fjellet Pico de Bandama.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Las Palmas er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Las Palmas, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Las Palmas trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Las Palmas kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Las Palmas. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Las Palmas de Gran Canaria, Spania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas flyplass

Leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria

129 personer har sett etter leiebil i Las Palmas de Gran Canaria i april.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Las Palmas de Gran Canaria for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Avis, Hertz og Enterprise er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Las Palmas de Gran Canaria. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Las Palmas de Gran Canaria som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Las Palmas de Gran Canaria, Spania?

Leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria fra populære selskap som Avis, Hertz og ORLANDO tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Las Palmas de Gran Canaria i mai?

Med gjennomsnittstemperaturer på 22 °C og en nedsbørsmengde på 0 mm, er det beste leiebilalternativet for mai en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Las Palmas de Gran Canaria er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Las Palmas de Gran Canaria vil koste deg i gjennomsnitt 430 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Las Palmas de Gran Canaria har flest utleiesteder?

Las Palmas de Gran Canaria, Spania har 1 utleiested som eies av Hertz med en gjennomsnittlig pris per dag på 242 kr.

Hva er fartsgrensen i Las Palmas de Gran Canaria, Spania?

Hvis du leier et kjøretøy i Las Palmas de Gran Canaria, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Las Palmas de Gran Canaria ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Las Palmas de Gran Canaria, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvordan er været i Las Palmas de Gran Canaria, Spania i april?

De som ønsker å leie bil i Las Palmas de Gran Canaria i løpet av april, kan forvente seg temperaturer på ca. 19 °C og en nedsbørsmengde på omkring 7 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Las Palmas de Gran Canaria har vanligvis høye temperaturer i april, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Las Palmas de Gran Canaria representativt for resten av Kanariøyene?

Klimaet i Kanariøyene i april innebærer vanligvis temperaturer på 17 °C og en forventet nedbørsmengde på 8,9 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Las Palmas de Gran Canaria til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Las Palmas de Gran Canaria

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Las Palmas de Gran Canaria

Utforsk flere leiebiler i Gran Canaria

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Arrecife, Corralejo og El Médano i Gran Canaria

Finn hotell og fly til Las Palmas de Gran Canaria