Leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene? Start søket her!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
13. des. — 20. des.
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania
on. 13.12.
12:00
on. 20.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Las Palmas de Gran Canaria

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Las Palmas de Gran Canaria

Hvilket leiebilselskap er billigst i Las Palmas de Gran Canaria?

De billigste leiebilene i Las Palmas de Gran Canaria finner man som regel hos Goldcar Rental SP. Ved bestilling med Goldcar Rental SP, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 101 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Las Palmas de Gran Canaria er 200 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Las Palmas de Gran Canaria har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Las Palmas de Gran Canaria, with 3 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Las Palmas de Gran Canaria?

De fleste momondo-brukere leier Renault Twingo i Las Palmas de Gran Canaria, men Volkswagen Polo er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Renault Twingo, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 219 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Renault Twingo i Las Palmas de Gran Canaria for så lite som 94 kr per dag. Leiebiler av typen Volkswagen Polo i Las Palmas de Gran Canaria koster i gjennomsnitt 202 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 89 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene
Økonomi107 kr/dag
Kompakt140 kr/dag
Medium199 kr/dag
Mini94 kr/dag
Minibuss200 kr/dag
Kompakt SUV164 kr/dag
Medium SUV214 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria

Hvor gammel må man være for å leie bil i Las Palmas?

Aldersgrense for bilutleie i Las Palmas varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, må du betale den kontant på stedet.

Parkering

Når du har leiebil i Las Palmas finnes det mange parkeringshus og parkeringsplasser du kan bruke. I tillegg er det mange hoteller og ferieleiligheter som tilbyr parkering til sine gjester. Du finner blant annet en stor parkeringsplass i El Rincon som ligger nord på Canteras-stranden. I nærheten finnes også et stort kjøpesenter og konserthus. Andre parkeringsplasser er for eksempel Pakring Saba Santa Catalina Las Palmas i Calle Leon y Castillo, Aparcamiento Mercado Central i Calle Galicia og Luis Morote parking i Calle Luis Morote. Det er mange som velger å ha bil under ferien i Las Palmas, så det er ofte tilrettelagt med parkering ved strender og severdigheter.

Utfluktsmål i og rundt Las Palmas

På familieferie med leiebil i Las Palmas er det mange morsomme utflukter dere kan dra på. Dette er et solfylt sted, så det anbefales å reise til den store stranden som heter Playa de Las canteras. Denne er over fire km lang og er like ved byen. Kjører dere 15 minutter fra stranden kan dere oppleve kultur og historie ved museet Casa de Colon. Og videre kan dere dra innom Las Palmas Katedral og El Museo Canario som ligger like i nærheten. I dette området er det også gode muligheter for shopping og gode restauranter. 15 minutter utenfor byen ligger Viera y Clavijo som er en vakker botanisk hage. Kjør videre til Bandama kaldera for flere naturopplevelser med familien. Dette er et vernet område der man finner fjellet Pico de Bandama.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Las Palmas er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Las Palmas, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Las Palmas trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Las Palmas kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Las Palmas. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene bilutleie

Finn leiebil i Las Palmas de Gran Canaria som passer for deg

Liten cars

103 kr - 368 kr

Alle biltyper

314 kr - 728 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 241 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i september. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 103 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 49 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Las Palmas de Gran Canaria liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 412 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i september. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med bare 306 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Las Palmas de Gran Canaria mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 759 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i oktober. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 368 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 38 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 360 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i juni. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 177 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Las Palmas de Gran Canaria SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 506 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i oktober. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 342 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 700 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i september. Prisen er 34 % lavere enn resten av året med bare 940 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 33 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er 640 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Las Palmas de Gran Canaria, Spania er i mai. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 408 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 27 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Las Palmas de Gran Canaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

94 kr/dag

14 des.–20 des.
Hyundai i10
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

107 kr/dag

14 des.–20 des.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

140 kr/dag

11 des.–18 des.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Las Palmas de Gran Canaria

Alle større selskaper som leier ut biler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene

Cicar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Turisprime

1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 utleiested
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

9,0

Hentes/Leveres

9,0

Value

10,0

Thrifty

1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Hertz

1 utleiested

Avis

1 utleiested

Sunnycars

3 utleiesteder

AeroDrive

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Las Palmas de Gran Canaria

Mest populære selskap

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

151 kr

Mest populære modell

Renault Twingo
Det mest populære bilutleiefirmaet i Las Palmas de Gran Canaria funnet på momondo denne måneden er Goldcar Rental SP. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Ok Mobility og ORLANDO
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Las Palmas de Gran Canaria de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria er 151 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 240 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Las Palmas de Gran Canaria de siste 7 dagene er Renault Twingo. Våre brukere foretrekker også Volkswagen Polo som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Las Palmas de Gran Canaria

Attraksjoner i nærheten:

Canteras Beach0,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Canteras Beach0,4 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Las Palmas de Gran Canaria

Nedenfor er de mest populære hotellene i Las Palmas de Gran Canaria

Kjøre med en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Las Palmas de Gran Canaria, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spania i Januar?

For leiebil en helg i Las Palmas de Gran Canaria i Januar, var gjennomsnittsprisen 246 kr med billigere tilbud fra 246 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 135 kr til 344 kr.

Hvilken type leiebile er best å leie i Las Palmas de Gran Canaria i Januar?

Med gjennomsnittstemperaturer på 18 °C og en nedsbørsmengde på 24 mm, er det beste leiebilalternativet for Januar en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Las Palmas de Gran Canaria er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Las Palmas de Gran Canaria vil koste deg i gjennomsnitt 276 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Las Palmas de Gran Canaria, Spania?

Hvis du leier et kjøretøy i Las Palmas de Gran Canaria, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Las Palmas de Gran Canaria ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Las Palmas de Gran Canaria, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvordan er været i Las Palmas de Gran Canaria, Spania i Desember?

De som ønsker å leie bil i Las Palmas de Gran Canaria i løpet av Desember, kan forvente seg temperaturer på ca. 19 °C og en nedsbørsmengde på omkring 27 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Las Palmas de Gran Canaria representativt for resten av Kanariøyene?

Klimaet i Kanariøyene i Desember innebærer vanligvis temperaturer på 17 °C og en forventet nedbørsmengde på 35,2 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Las Palmas de Gran Canaria til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Las Palmas de Gran Canaria fra biler sist?

Pris for Las Palmas de Gran Canaria fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Las Palmas de Gran Canaria fra biler?

Fra og med desember 2023, er det 18 tilbydere å velge mellom fra Las Palmas de Gran Canaria biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Las Palmas de Gran Canaria?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Las Palmas de Gran Canaria. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Las Palmas de Gran Canaria?

For å leie en bil i Las Palmas de Gran Canaria må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Las Palmas de Gran Canaria?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Las Palmas de Gran Canaria kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Las Palmas de Gran Canaria?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Las Palmas de Gran Canaria, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Las Palmas de Gran Canaria på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Las Palmas de Gran Canaria som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Las Palmas de Gran Canaria.

Kan jeg søke etter leiebiler i Las Palmas de Gran Canaria med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Las Palmas de Gran Canaria med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Las Palmas de Gran Canaria på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.