Leiebiler i Hammerfest, Finnmark

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Hammerfest, Finnmark? Start søket her!

Hammerfest, Norge
14. jun. — 21. jun.
Samme leveringssted
Hammerfest, Norge
on. 14.6.
12:00
on. 21.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Hammerfest

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Hammerfest

Hvilket leiebilselskap er billigst i Hammerfest?

De billigste leiebilene i Hammerfest finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 778 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Hammerfest er 778 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Hammerfest

Med en leiebil i Hammerfest kan du enkelt komme deg rundt i både byen og i nærområdene, og det er et svært praktisk fremkomstmiddel. Enten du ønsker å hente bilen på flyplassen eller i sentrum, er det flere bilutleieselskaper å velge mellom, og blant annet Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar og Hertz holder til her. Velg fritt blant ulike biltyper, enten du ønsker en liten og kompakt bil eller en større SUV, alt ettersom hva du har behov for. De fleste selskapene har blant annet gratis kansellering inntil 48 timer før, fair drivstoffvilkår, fri kjørelengde og kollisjonskadeforsikring inkludert, og noen dekker også tyveriforsikring i leieavtalen.

De fleste bilutleieselskaper i Norge har som krav at sjåføren må ha hatt førerkort i minimum ett år før vedkommende kan leie bil. Dermed er den laveste aldersgrensen teoretisk sett 19 år. Imidlertid har mange av bilutleieselskapene egne aldersgrenser, og ofte tilkommer det ekstra gebyrer for sjåfører under 25 år eller sjåfører over 75 år. Det kan også være visse begrensninger for sjåfører i disse aldersgruppene, som blant annet gjelder hvilken biltype du kan leie. Derfor er det viktig å lese betingelsene for billeie nøye, for å være sikker på hvilke vilkår som gjelder for deg.

Parkeringsplassene i Hammerfest er delt inn i ulike soner med forskjellige takster. Sone 1 er byens indre sone, og her koster det 26 NOK for første timen, og deretter 16 NOK per 2-5 time. Det er rimeligere å parkere i sone 2, som er den midtre sonen, og i disse områdene koster det 12 NOK per time for de første to timene, og deretter 9 NOK per time for 3:00-9:00 time. Sone 3 omfatter alle andre plasser og gater, og her er det fri parkering.

Hammerfest er en sjarmerende by å besøke, som er full av severdigheter og attraksjoner du ikke bør gå glipp av. Besøk blant annet minnesmerket for den første internasjonale målingen av jordens form og størrelse, den verdensarvlistede meridianstøtten. Det er også verdt å ta en tur innom St. Michaels kirke, verdens nordligste katolske kirke, og se forsvarsverket Skansen på Fuglenes. Hvis du er interessert i historie bør du besøke Gjenreisningsmuseet for å lære mer om Finnmarks historie, og dersom du foretrekker arkitektur, bør du se det storslåtte glassmaleriet i Hammerfest kirke. Med en leiebil i Hammerfest har du også muligheten til å besøke de omkringliggende byene og tettstedene, for å virkelig oppleve alt dette unike fylket har å by på.


Tilbud på Hammerfest, Finnmark bilutleie

Finn leiebil i Hammerfest som passer for deg

Liten Leiebiler

547 kr - 1 895 kr

Alle biltyper

547 kr - 1 713 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Hammerfest, Norge er 632 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Hammerfest, Norge er i august. Prisen er 14 % lavere enn resten av året med bare 547 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hammerfest. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hammerfest kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Hammerfest

Alle større selskaper som leier ut biler i Hammerfest, Finnmark

Avis

2 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Europcar

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Hammerfest

Nedenfor er de mest populære hotellene i Hammerfest

Kjøre med en leiebil i Hammerfest - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Hammerfest, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Reisende som leier en bil i Hammerfest må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Hammerfest er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

De som ønsker å leie bil i Hammerfest i løpet av juni, kan forvente seg temperaturer på ca. 8 °C og en nedsbørsmengde på omkring 52 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.


Leiebiler på populære flyplasser nære Hammerfest

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Hammerfest

Start planleggingen av reisen til Hammerfest


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Hammerfest fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Hammerfest. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.