Leiebil Hammerfest, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Hammerfest, Norge? Start søket her

Hammerfest, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Hammerfest, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Hammerfest

Med en leiebil i Hammerfest kan du enkelt komme deg rundt i både byen og i nærområdene, og det er et svært praktisk fremkomstmiddel. Enten du ønsker å hente bilen på flyplassen eller i sentrum, er det flere bilutleieselskaper å velge mellom, og blant annet Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar og Hertz holder til her. Velg fritt blant ulike biltyper, enten du ønsker en liten og kompakt bil eller en større SUV, alt ettersom hva du har behov for. De fleste selskapene har blant annet gratis kansellering inntil 48 timer før, fair drivstoffvilkår, fri kjørelengde og kollisjonskadeforsikring inkludert, og noen dekker også tyveriforsikring i leieavtalen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Hammerfest?

De fleste bilutleieselskaper i Norge har som krav at sjåføren må ha hatt førerkort i minimum ett år før vedkommende kan leie bil. Dermed er den laveste aldersgrensen teoretisk sett 19 år. Imidlertid har mange av bilutleieselskapene egne aldersgrenser, og ofte tilkommer det ekstra gebyrer for sjåfører under 25 år eller sjåfører over 75 år. Det kan også være visse begrensninger for sjåfører i disse aldersgruppene, som blant annet gjelder hvilken biltype du kan leie. Derfor er det viktig å lese betingelsene for billeie nøye, for å være sikker på hvilke vilkår som gjelder for deg.

Parkering

Parkeringsplassene i Hammerfest er delt inn i ulike soner med forskjellige takster. Sone 1 er byens indre sone, og her koster det 26 NOK for første timen, og deretter 16 NOK per 2-5 time. Det er rimeligere å parkere i sone 2, som er den midtre sonen, og i disse områdene koster det 12 NOK per time for de første to timene, og deretter 9 NOK per time for 3:00-9:00 time. Sone 3 omfatter alle andre plasser og gater, og her er det fri parkering.

Utfluktsmål i og rundt Hammerfest

Hammerfest er en sjarmerende by å besøke, som er full av severdigheter og attraksjoner du ikke bør gå glipp av. Besøk blant annet minnesmerket for den første internasjonale målingen av jordens form og størrelse, den verdensarvlistede meridianstøtten. Det er også verdt å ta en tur innom St. Michaels kirke, verdens nordligste katolske kirke, og se forsvarsverket Skansen på Fuglenes. Hvis du er interessert i historie bør du besøke Gjenreisningsmuseet for å lære mer om Finnmarks historie, og dersom du foretrekker arkitektur, bør du se det storslåtte glassmaleriet i Hammerfest kirke. Med en leiebil i Hammerfest har du også muligheten til å besøke de omkringliggende byene og tettstedene, for å virkelig oppleve alt dette unike fylket har å by på.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er helt essensielt å ha de nødvendige forsikringene på plass når du skal leie bil i Hammerfest, enten du kun ønsker de obligatoriske forsikringene eller vil være fullt dekket. Mange selskaper for bilutleie har flere forsikringer inkludert i leieavtalene, og en av disse er den lovpålagte ansvarsforsikringen. Denne sørger for at ditt økonomiske ansvar er dekket ved skader på andre mennesker og dyr, i tillegg til andres kjøretøy, eiendeler og bygninger. Videre er vanligvis kaskoforsikring, eller kollisjonsskadeforsikring, inkludert, som sørger for at du kun betaler en egenandel ved hærverk eller skade på leiebilen din. Noen ganger er også tyveriforsikring inkludert, og denne gjør også at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel ved innbrudd i eller tyveri av bilen. Egenandelene avhenger som regel av biltypen. Andre forsikringer du kan skaffe deg utenom er utvidet kasko, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring. Noen av disse er imidlertid ofte dekket av reiseforsikringer, så du bør undersøke om du har gyldig reiseforsikring før du kjøper ekstra forsikringer.

Hvor i Hammerfest kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen din enten i Seilmakerveien 1 (Avis og Budget) eller ved Ffr Bilavdeling (Hertz) i Hammerfest sentrum, eller ved Hammerfest lufthavn, avhengig av hva som passer best for deg. (Informasjon kontrollert: 25/05/2019).


Avstand fra Hammerfest, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Alta flyplass

Leiebiler i Hammerfest

Vi har hatt 1 søk fra en bruker som ser etter leiebil i Hammerfest så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Hammerfest for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Avis, Budget og Hertz er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Hammerfest. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Hammerfest, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Hammerfest ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Hammerfest. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hva er fartsgrensen i Hammerfest, Norge?

Reisende som leier en bil i Hammerfest må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Hammerfest er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Hammerfest, Norge i mars?

De som ønsker å leie bil i Hammerfest i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. −4 °C og en nedsbørsmengde på omkring 62 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Måneden mars i Hammerfest byr vanligvis på minusgrader, og det er høyere sjanse for is og snø. Det er som regel best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Hammerfest.

Er været i Hammerfest representativt for resten av Finnmark?

Hvis du ser etter en leiebil i Hammerfest for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mars, er det viktig at du vet at resten av Finnmark vanligvis har en temperatur på −5 °C, og en forventet nedbørsmengde på 35,3 mm.


Finn hotell og fly til Hammerfest

  • Få den siste informasjonen om Hammerfest flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Hammerfest
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Hammerfest mest populære nabolag

    Finn hoteller i Hammerfest