Leiebiler i Barcelona, Spania

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Barcelona, Spania? Start søket her

Barcelona, Spania
10. aug. — 17. aug.
Samme leveringssted
Barcelona, Spania
ti. 10.8.
12:00
ti. 17.8.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Barcelona, Spania bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

53 kr - 390 kr

Alle biltyper

53 kr - 585 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Barcelona i Spania, koster 153 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Barcelona i Spania, er i november. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med en pris på kun 53 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 49 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Barcelona. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Barcelona kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Barcelona funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Barcelona i Spania, koster 267 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Barcelona i Spania, er i desember. Prisen er 15 % lavere enn resten av året med en pris på kun 229 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Barcelona. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Barcelona kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Barcelona funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Barcelona i Spania, koster 316 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Barcelona i Spania, er i juni. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 492 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Barcelona. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Barcelona kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Barcelona funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Barcelona i Spania, koster 144 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Barcelona i Spania, er i september. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 164 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 52 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Barcelona. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Barcelona kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Barcelona funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Varebil i Barcelona i Spania, koster 340 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Varebil i Barcelona i Spania, er i september. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med en pris på kun 287 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Barcelona. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Barcelona kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Varebil i Barcelona funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Barcelona

Alle større selskaper som leier ut biler i Barcelona, Spania
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,6

Henting/levering

7,4

Valuta for pengene

6,9
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

6,9

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

6,9
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,2

Henting/levering

6,9

Valuta for pengene

7,4
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,8
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,7

Henting/levering

8,4

Valuta for pengene

8,6
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,7
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,0

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

La Rambla12,0 km

Attraksjoner i nærheten:

La Rambla75,6 km

Attraksjoner i nærheten:

La Rambla87,9 km

Informasjon om reisen din til Barcelona

Hvor gammel må man være for å leie bil i Barcelona?

Aldersgrense for bilutleie i Barcelona varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd. Er dere en ung gjeng som reiser sammen så bør dere sjekke dette på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, så må du betale den kontant på stedet.

Parkering

Det finnes mange steder å parkere med leiebil i Barcelona. Det går for eksempel an å parkere ved Barcelona Bus terminal Estación de Nord. Her finnes det en stor parkeringsplass hvor det er populært å sette bilen. Rett ved parkeringsplassen ligger metrostasjonen som tar deg raskt inn til sentrum og rundt til ulike severdigheter i byen. De aller fleste parkeringsplasser i byen koster penger og det kan være vanskelig å finne noe gratis. Et sted du kan finne gratis parkering er ved det olympiske stadium der det finnes gateparkering uten betaling. Det er smart å planlegge hvor dere skal parkere på forhånd, slik at dere slipper å lete etter parkering når dere kommer. Det kan være ganske fullt og det er vanskelig å finne gode steder uten planlegging. Men når du først er i Barcelona med leiebil har du perfekte muligheter for å oppleve spanskekysten med vennene dine.

Utfluktsmål i og rundt Barcelona

Har du leiebil i Barcelona kan du kjøre langs med Middelhavet og utforske den vakre, spanske kysten. Her er det dramatiske fjell og vakkert, blått hav. Både Barcelona og områdene rundt har flere gode surfemuligheter med store bølger. Er dere på ferie for å teste nye aktiviteter, er det en god idé å kjøre til omkringliggende strender utenfor bysentrum slik at dere kan teste bølgene. Vil dere oppleve mer avslappet atmosfære kan dere kjøre til Girona, omtrent 100 km utenfor Barcelona, eller dra til Cadaqués som ligger et par timer fra byen. Her er det en liten strand og fantastisk matservering.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Barcelona er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Barcelona, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Barcelona trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Barcelona kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Barcelona. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Barcelona, Spania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Barcelona-El Prat flyplass

Leiebiler i Barcelona

I august har vi kjørt 517 søk etter leiebiler i Barcelona for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Barcelona for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Avis, Hertz og Dollar er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Barcelona. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Barcelona som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Barcelona, Spania?

Leiebiler i Barcelona fra populære selskap som Avis, Hertz og Dollar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Barcelona, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Barcelona i september?

Med gjennomsnittstemperaturer på 17 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 91 mm i september bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Barcelona. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av september, og er et populært valg for reisende som skal til Barcelona. Å leie en Standard i Barcelona vil koste deg i gjennomsnitt 180 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Barcelona har flest utleiesteder?

Thrifty har 6 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 343 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Barcelona, Spania?

Fartsgrensen i Barcelona er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Barcelona er 100 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Barcelona, Spania i august?

De som ønsker å leie bil i Barcelona i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 24 °C og en nedsbørsmengde på omkring 61 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i august?

Barcelona har vanligvis høye temperaturer i august, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Barcelona representativt for resten av Catalonia?

Reisende som skal kjøre fra Barcelona på en biltur rundt omkring i Catalonia eller de omkringliggende områdene i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 23 °C, og ca. 53,3 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Barcelona

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Barcelona

Start planleggingen av reisen til Barcelona