Leiebil Barcelona - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Barcelona? Start søket her

søn.. 25.8.
12:00
man.. 26.8.
12:00
Sammenlign med momondo |

Tilbud på Barcelona bilutleie

Sjekk ut noen av de beste tilbudene for leiebil i Barcelona nylig funnet av momondo-brukere
Mini car
eller lignende Mini
2 2-3
32 NOK
26. aug. - 2. sep.
Barcelona
Aeroport del Prat
32 NOK
26. aug. - 2. sep.
Accent
eller lignende Økonomi
2 1 4-5
37 NOK
26. aug. - 2. sep.
Barcelona
Polígono MAS BLAU II
37 NOK
26. aug. - 2. sep.
A4
eller lignende Premium
5 2 4-5
197 NOK
4. okt. - 7. okt.
Barcelona
Polígono MAS BLAU II
197 NOK
4. okt. - 7. okt.

Oversikt over bilutleiefirmaer i Barcelona

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
national Mest populære National National gir deg de billigste tilbudene på 4 steder rundt i byen
sunnycars De fleste steder Sunnycars Sunnycars gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 15 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Barcelona

Alle større selskaper som leier ut biler i Barcelona
$self.agencySymbol
NIZACARS
Fantastisk - 9,6 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
AutoEurope
Fantastisk - 8,9 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 8,7 (6 574 vurderinger)
4 steder
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,5 (12 853 vurderinger)
6 steder
$self.agencySymbol
Centauro
Fantastisk - 8,3 (24 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 vurderinger)
6 steder
$self.agencySymbol
Europcar
Bra - 7,6 (364 vurderinger)
6 steder
$self.agencySymbol
Avis
Bra - 7,6 (2 272 vurderinger)
4 steder

Flyplasser med leiebiler i Barcelona

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Barcelona-El Prat flyplass
BCN

Leiebil i Barcelona

Hvor gammel må man være for å leie bil i Barcelona?

Aldersgrense for bilutleie i Barcelona varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd. Er dere en ung gjeng som reiser sammen så bør dere sjekke dette på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, så må du betale den kontant på stedet.

Parkering

Det finnes mange steder å parkere med leiebil i Barcelona. Det går for eksempel an å parkere ved Barcelona Bus terminal Estación de Nord. Her finnes det en stor parkeringsplass hvor det er populært å sette bilen. Rett ved parkeringsplassen ligger metrostasjonen som tar deg raskt inn til sentrum og rundt til ulike severdigheter i byen. De aller fleste parkeringsplasser i byen koster penger og det kan være vanskelig å finne noe gratis. Et sted du kan finne gratis parkering er ved det olympiske stadium der det finnes gateparkering uten betaling. Det er smart å planlegge hvor dere skal parkere på forhånd, slik at dere slipper å lete etter parkering når dere kommer. Det kan være ganske fullt og det er vanskelig å finne gode steder uten planlegging. Men når du først er i Barcelona med leiebil har du perfekte muligheter for å oppleve spanskekysten med vennene dine.

Utfluktsmål i og rundt Barcelona

Har du leiebil i Barcelona kan du kjøre langs med Middelhavet og utforske den vakre, spanske kysten. Her er det dramatiske fjell og vakkert, blått hav. Både Barcelona og områdene rundt har flere gode surfemuligheter med store bølger. Er dere på ferie for å teste nye aktiviteter, er det en god idé å kjøre til omkringliggende strender utenfor bysentrum slik at dere kan teste bølgene. Vil dere oppleve mer avslappet atmosfære kan dere kjøre til Girona, omtrent 100 km utenfor Barcelona, eller dra til Cadaqués som ligger et par timer fra byen. Her er det en liten strand og fantastisk matservering.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Barcelona er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Barcelona, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Barcelona trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Barcelona kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Barcelona. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Finn hotell og fly til Barcelona