Leiebiler i Barcelona, Catalonia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Barcelona, Catalonia? Start søket her!

Barcelona, Spania
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Barcelona, Spania
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Barcelona

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Barcelona

Hvilket leiebilselskap er billigst i Barcelona?

De billigste leiebilene i Barcelona finner man som regel hos Goldcar Rental SP. Ved bestilling med Goldcar Rental SP, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 67 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Barcelona er 141 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Barcelona har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Barcelona, with 12 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Barcelona?

Ifølge dataene våre er Fiat 500 den mest populære bilen å leie i Barcelona. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Fiat 500 for så lite som 84 kr/dag i Barcelona, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 568 kr/dag. En annen populær bil å leie i Barcelona, er Opel Corsa som i gjennomsnitt koster 811 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 70 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Barcelona, Catalonia

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Barcelona, Catalonia
Økonomi79 kr/dag
Kompakt89 kr/dag
Medium203 kr/dag
Standard411 kr/dag
Mini71 kr/dag
Kompakt SUV82 kr/dag
Medium SUV180 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn363 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Barcelona

Hvor gammel må man være for å leie bil i Barcelona?

Aldersgrense for bilutleie i Barcelona varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd. Er dere en ung gjeng som reiser sammen så bør dere sjekke dette på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, så må du betale den kontant på stedet.

Parkering

Det finnes mange steder å parkere med leiebil i Barcelona. Det går for eksempel an å parkere ved Barcelona Bus terminal Estación de Nord. Her finnes det en stor parkeringsplass hvor det er populært å sette bilen. Rett ved parkeringsplassen ligger metrostasjonen som tar deg raskt inn til sentrum og rundt til ulike severdigheter i byen. De aller fleste parkeringsplasser i byen koster penger og det kan være vanskelig å finne noe gratis. Et sted du kan finne gratis parkering er ved det olympiske stadium der det finnes gateparkering uten betaling. Det er smart å planlegge hvor dere skal parkere på forhånd, slik at dere slipper å lete etter parkering når dere kommer. Det kan være ganske fullt og det er vanskelig å finne gode steder uten planlegging. Men når du først er i Barcelona med leiebil har du perfekte muligheter for å oppleve spanskekysten med vennene dine.

Utfluktsmål i og rundt Barcelona

Har du leiebil i Barcelona kan du kjøre langs med Middelhavet og utforske den vakre, spanske kysten. Her er det dramatiske fjell og vakkert, blått hav. Både Barcelona og områdene rundt har flere gode surfemuligheter med store bølger. Er dere på ferie for å teste nye aktiviteter, er det en god idé å kjøre til omkringliggende strender utenfor bysentrum slik at dere kan teste bølgene. Vil dere oppleve mer avslappet atmosfære kan dere kjøre til Girona, omtrent 100 km utenfor Barcelona, eller dra til Cadaqués som ligger et par timer fra byen. Her er det en liten strand og fantastisk matservering.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Barcelona er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Barcelona, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Barcelona trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Barcelona kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Barcelona. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Barcelona, Catalonia bilutleie

Finn leiebil i Barcelona som passer for deg

Liten

262 kr - 757 kr

Alle biltyper

574 kr - 1 539 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Barcelona, Spania er 512 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Barcelona, Spania er i september. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 262 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 41 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Barcelona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Barcelona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Barcelona Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Barcelona, Spania er 698 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Barcelona, Spania er i november. Prisen er 82 % lavere enn resten av året med bare 126 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Barcelona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Barcelona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Barcelona Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Barcelona, Spania er 1 323 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Barcelona, Spania er i januar. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 385 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 36 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Barcelona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Barcelona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Barcelona, Spania er 522 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Barcelona, Spania er i november. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 332 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Barcelona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Barcelona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Barcelona SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Barcelona, Spania er 1 187 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Barcelona, Spania er i oktober. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 628 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Barcelona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Barcelona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Barcelona, Spania er 1 470 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Barcelona, Spania er i juni. Prisen er 70 % lavere enn resten av året med bare 451 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 42 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Barcelona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Barcelona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Barcelona, Spania er 539 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Barcelona, Spania er i februar. Prisen er 76 % lavere enn resten av året med bare 133 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Barcelona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Barcelona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

71 kr/dag

3 okt.–7 okt.
Hyundai i10
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

79 kr/dag

3 okt.–7 okt.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

89 kr/dag

3 okt.–7 okt.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Barcelona

Alle større selskaper som leier ut biler i Barcelona, Catalonia

Centauro

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Dollar

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,4

Value

7,6

Sixt

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

7,7

Value

7,1

Europcar

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

10,0

Value

7,3

Budget

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

6,9

Value

7,5

Enterprise Rent-A-Car

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,6

Avis

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,5

Hertz

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

5,8

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,0

Informasjon om leiebiler i Barcelona

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Barcelona

Mest populære selskap

Alamo

Populære biltyper

Compact, Mini, Economy

Billigste leiebil

171 kr

Mest populære modell

Fiat 500
Det mest populære bilutleiefirmaet i Barcelona funnet på momondo denne måneden er Alamo. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Rhodium og NIZACARS
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Barcelona de siste 72 timene: Compact, Mini, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Barcelona er 171 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 282 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Barcelona de siste 7 dagene er Fiat 500. Våre brukere foretrekker også Opel Corsa som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Barcelona

Attraksjoner i nærheten:

La Rambla12,0 km
Majestic Hotel & Spa Barcelona GL12,7 km
Basilica de Santa Maria del Mar12,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Basilica de Santa Maria del Mar74,9 km
Majestic Hotel & Spa Barcelona GL75,1 km
La Rambla75,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Majestic Hotel & Spa Barcelona GL87,6 km
La Rambla87,9 km
Basilica de Santa Maria del Mar88,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Barcelona

Nedenfor er de mest populære hotellene i Barcelona

Kjøre med en leiebil i Barcelona - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Barcelona, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Barcelona, Spania i oktober?

For leiebil en helg i Barcelona i oktober, var gjennomsnittsprisen 329 kr med billigere tilbud fra 329 kr. For leie i langhelg var laveste pris 94 kr, med flere alternativer rundt 194 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Barcelona, Spania?

Leiebiler i Barcelona fra populære selskap som Budget, Hertz og Centauro tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Barcelona, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Barcelona i oktober?

Med gjennomsnittstemperaturer på 13 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 58 mm i oktober bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Barcelona. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av oktober, og er et populært valg for reisende som skal til Barcelona. Å leie en Standard i Barcelona vil koste deg i gjennomsnitt 268 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Barcelona, Spania?

Fartsgrensen i Barcelona er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Barcelona er 100 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz E-Class i Barcelona?

Hvordan er været i Barcelona, Spania i september?

De som ønsker å leie bil i Barcelona i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 21 °C og en nedsbørsmengde på omkring 85 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Barcelona representativt for resten av Catalonia?

Reisende som skal kjøre fra Barcelona på en biltur rundt omkring i Catalonia eller de omkringliggende områdene i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 20 °C, og ca. 72,5 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Barcelona fra biler sist?

Priser for Barcelona fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Barcelona fra biler?

Fra og med september 2023, er det 157 tilbydere å velge mellom fra Barcelona biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Barcelona?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Barcelona. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Barcelona?

For å leie en bil i Barcelona må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Barcelona

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Barcelona

Leiebiltyper som er populære i Barcelona

Lei en av disse populære biltypene i Barcelona

Start planleggingen av reisen til Barcelona


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Barcelona?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Barcelona kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Barcelona?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Barcelona, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Barcelona med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Barcelona og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Barcelona på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Barcelona.

Finner jeg utleiebiler i Barcelona som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Barcelona.

Kan jeg søke etter leiebiler i Barcelona med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Barcelona.


En enklere måte å administrere reisen til Barcelona på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.