Leiebiler i Sevilla, Andalusia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Sevilla, Andalusia? Start søket her!

Sevilla, Andalusia, Spania
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Sevilla, Andalusia, Spania
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Sevilla

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Sevilla

Hvilket leiebilselskap er billigst i Sevilla?

De billigste leiebilene i Sevilla finner man som regel hos Centauro. Ved bestilling med Centauro, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 288 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Sevilla er 489 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Sevilla har flest utleiesteder?

Free2Move has the most locations of any rental car company in Sevilla, with 7 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Sevilla?

Ved leie av bil i Sevilla, velger de fleste av brukerne våre Toyota Aygo med en pris på i gjennomsnitt 797 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Ford Kuga som i gjennomsnitt koster 980 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Toyota Aygo i Sevilla for så lite som 589 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Ford Kuga for så lite som 406 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Sevilla

Bilutleie i Sevilla gjør det praktisk å besøke byens spektakulære attraksjoner, inkludert den store gotiske Catedral de Sevilla, det utpekte nasjonalmonumentet Casa de Pilatos, Real Alcázar-palasset og det sjarmerende nabolaget Barrio Santa Cruz. Med de viktigste attraksjonene i byen i gamlebyen, bør du få med deg veiene Calle Pagés del Corro, Calle Hernando Colon, og Puente de Isabel II. Du kan også se etter store motorveier som A-49 og A-92 som har veikryss til nabolag i området. Verdt å merke seg er at noen motorveier kan ha restriksjoner, og de fleste bomveier har prefikser R-, M- og A-. Du kan være heldig å finne gratis parkering på en parkeringsplass i sentrum, men de fleste områder krever betaling på timesbasis. Det er over 50 leiebilsteder i Sevilla, noe som gir deg mange valg for din rimelige leiebil.

Hvis du vurderer bilutleie i Sevilla, kan du slappe av og huske at det er en gratis parkeringsplass og massevis av betalte parkeringsplasser i gatene og i parkeringshus. Vær oppmerksom på at det midt på ettermiddagen vanligvis er stille når det gjelder trafikk, så det kan være best å reise rundt i byen på dette tidspunktet. Rushtiden oppstår vanligvis tidlig om morgenen og sent om kvelden. Leiebiler i Sevilla er verdt pengene da de gjør det enkelt å besøke turistattraksjoner i andre byer, for eksempel den historiske Puente Nuevo og Zoo Cordoba, som begge er like under en to-timers kjøretur unna. Med de skjulte hagene, de smale brosteinsbelagte gatene og flere UNESCOs verdensarvsteder nær hverandre, er byen svært enkel å spasere rundt i. Men kjøring vil komme til nytte hvis du ønsker å ta en dagstur langt unna sentrum, for eksempel for å utforske Arcos de la Frontera sin natur. Generelt vil en billig leiebil i Sevilla være gunstig siden du vil spare penger og få opplevd masse underveis.

Når du er i Spania og vurderer leiebil i Sevilla, er det lurt å ha noen trafikkregler i tankene for en trygg kjøretur. Et krav er at du skal kjøre på høyre side av veien alltid, slik at venstre side er åpen. Ha alltid sikkerhetsutstyr som to varseltrekanter, refleksvest og et ekstra par briller (hvis du bruker det) når du kjører. Spansk lov forbyr også drikking og kjøring, med den lovlige alkoholgrensen på 0,5 mg BAC (0.05 %). Husk å slå av mobiltelefonen, bilradioen, lysene og motoren når du fyller drivstoff. Ellers kan du alltid sjekke med Sevillas vegvesen for å få innsikt i eventuelle nye tillegg i loven.

Bilutleie i Sevilla krever at du sender inn en gyldig førerkort når du leier et kjøretøy, og du bør ha hatt førerkortet i minst et år. Hvis du reiser til byen fra et annet land, må du vise ditt opprinnelige pass, gyldig førerkort fra hjemlandet og en internasjonal kjøretillatelse. Utlendinger fra et EU-land er underlagt EU-politikken, som fastsetter at du kan kjøre i alle EU-land (Spania inkludert) med gyldig førerkort uten behov for et internasjonal førerkort. Du bør være minst 21 år gammel for å leie en bil i Sevilla, uavhengig av hvor du kommer fra.


Tilbud på Sevilla, Andalusia bilutleie

Finn leiebil i Sevilla som passer for deg

Liten Leiebiler

251 kr - 899 kr

Alle biltyper

344 kr - 1 618 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Sevilla, Spania er 511 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Sevilla, Spania er i juni. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 251 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sevilla. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sevilla kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Sevilla, Spania er 512 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Sevilla, Spania er i november. Prisen er 12 % lavere enn resten av året med bare 455 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sevilla. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sevilla kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Sevilla

Alle større selskaper som leier ut biler i Sevilla, Andalusia

Enterprise Rent-A-Car

4 utleiesteder

Centauro

3 utleiesteder

Europcar

3 utleiesteder

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Ok Mobility

3 utleiesteder

Record Go

3 utleiesteder

Ace

2 utleiesteder

Alamo

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Sevilla

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Sevilla

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste leiebil

495 kr

Mest populære modell

Toyota Aygo
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Sevilla de siste 72 timene: Mini, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Sevilla er 495 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 518 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Sevilla de siste 7 dagene er Toyota Aygo. Våre brukere foretrekker også Ford Kuga som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Sevilla

Nedenfor er de mest populære hotellene i Sevilla

Kjøre med en leiebil i Sevilla - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Sevilla, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Leiebiler i Sevilla fra populære selskap som Enterprise Rent-A-Car, Centauro og keddy by Europcar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Sevilla, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Når du bestiller en leiebil i Sevilla, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Sevilla er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Sevilla du befinner deg.


Leiebiler på populære flyplasser nære Sevilla

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Sevilla

Utforsk flere leiebiler i Spania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Spania

Start planleggingen av reisen til Sevilla


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Sevilla via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Sevilla, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.