Leiebiler i Olbia, Italia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Olbia, Italia? Start søket her

Olbia, SA, Italia
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
Olbia, SA, Italia
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Olbia

Alle større selskaper som leier ut biler i Olbia, Italia
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Henting/levering

9,3

Valuta for pengene

9,3
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

6,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

5,0

Henting/levering

5,0

Valuta for pengene

5,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,6

Komfort

4,6

Gjennomsnittlig

4,6

Henting/levering

4,6

Valuta for pengene

4,6
1 utleiested
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

2,0
6 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Olbia

Det er enkelt å få tak i en leiebil i Olbia, og både små og større selskaper for bilutleie holder til her. Velg mellom små og praktiske biler, eller større SUVer med mer plass til flere passasjerer og mer bagasje. Dra nytte av fordeler som gratis kansellering innen 24 t i forveien, gode drivstoffvilkår og fri kjørelengde i leieavtalene. Ofte er også tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kollisjonsskadeforsikring inkludert, som sørger for at du er godt dekket i tilfelle uhellet er ute.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Olbia?

For å leie bil i Olbia og i resten av Italia må du som hovedregel være minimum 18 år, men mange bilutleieselskaper har en aldersgrense 21 år på for billeie her. I tillegg må sjåfører under 24 år ofte betale et ekstra gebyr og kan oppleve begrensninger i hvilken biltype du kan leie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Italia kjøres det på høyre siden av veien, og forbikjøring skjer derfor i venstre felt. Det er lovpålagt å bruke setebelte, og billys må brukes i tunneler. Dersom du kjører på «autostrade» må du betale toll, som kan kjøpes i banker eller i Automoblie Club d’Italia (ACI)-kontorer.

Parkering

Det kan være utfordrende å finne gratis parkering i Olbia, men du finner en privat parkeringsplass overfor flyplassen, som er både rimelig priset og trygg. I tillegg finnes det ulike parkeringsplasser spredt rundt i sentrum, samt ved de viktigste turistattraksjonene.

Utfluktsmål i og rundt Olbia

Det er mange spennende severdigheter og attraksjoner å se i Olbia. Du bør blant annet ta turen til Olbias historiske havn, som har vært i bruk siden før romertiden, og som nå er øyas hovedhavn. Ta også en spasertur i den koselige handlegaten Corso Umberto, opp til Piazza Margherita, hvor du kan nyte en bedre lunsj. Her finner du flere gamle steinbygninger og smale gater som er svært typiske for Sardinia. Videre kan du dra innom Museo Archeologico for å se viktige arkeologiske utstillinger, og besøke kirken Chiesa di San Paolo, som ble bygget der et antikt tempel en gang stod. En annen kjent kirke du bør se er Basilica minore di San Simplico, som dateres tilbake til 1000-tallet og huser historiske freskomalerier. Om sommeren arrangeres det også flere båtturer herfra, som gjør det mulig å utforske den vakre øya fra havet. Med en egen bil i Olbia har du i tillegg muligheten til å se resten Sardinia på egen hånd, helt i ditt eget tempo.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du skal leie bil er det svært viktig å ha de nødvendige forsikringene på plass. Noen forsikringer er ofte inkludert i leieavtalene allerede, som blant annet ansvarsforsikring, kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring. Kombinasjonen av disse sørger for at du er svært godt dekket ved skader påført tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, eiendeler, kjøretøy og bygninger, i tillegg til at ditt erstatningsansvar ved skader eller hærverk på eget kjøretøy samt innbrudd i eller tyveri av bilen blir redusert til en obligatorisk egenandel. Denne egenandelen avhenger av biltypen du leier. Andre forsikringer du kan skaffe deg i tillegg er egenandelsforsikring, utvidet kasko, personlig ulykkesforsikring, rednings- og assistanseforsikring og frontruteforsikring. Pass på å sjekke hva en eventuell reiseforsikring dekker før du bestiller ekstra forsikringer, slik at du ikke betaler for noe du allerede er dekket for.

Kan man bruke det norske førerkortet i Olbia, eller må man ha et internasjonalt?

Det er ikke påkrevd med internasjonalt førerkort i Italia, og ditt norske og EU-godkjente førerkort holder som regel her. Imidlertid velger noen likevel å skaffe seg internasjonalt førerkort, for å være på den sikre siden.

Hvor i Olbia kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere din leiebil i Olbia sentrum eller ved Olbia-Costa Smeralda lufthavn, alt ettersom hva som passer best for deg.


Avstand fra Olbia, Italia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Olbia Costa Smeralda flyplass

Leiebiler i Olbia

Vi har hatt 17 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Olbia så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Olbia for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Olbia innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Avis, Thrifty og Budget. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Olbia har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Olbia når du bruker WowRent på utleiestedet deres i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 108 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 277 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Olbia, Italia?

Leiebiler i Olbia fra populære selskap som B-Rent, Avis og GREEN MOTION tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Olbia, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Olbia i November?

Når du planlegger å reise til Olbia i November, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Olbia i November med temperaturer som ligger på ca. 11 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 98 mm. Å leie en Økonomi i Olbia vil koste deg i gjennomsnitt 223 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Olbia har flest utleiesteder?

Avis er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Olbia, Italia med totalt 2 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 308 kr/dag når de leier en bil hos Avis i Olbia, Italia.

Hva er fartsgrensen i Olbia, Italia?

Fartsgrensen i Olbia er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Olbia er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Olbia, Italia i oktober?

I oktober har Olbia vanligvis en nedbørsmengde på 58 mm og en gjennomsnittstemperatur på 17 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Olbia ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Ettersom Olbia vanligvis opplever høye temperaturer i oktober med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Olbia representativt for resten av Sardinia?

Reisende som skal kjøre fra Olbia på en biltur rundt omkring i Sardinia eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 17 °C, og ca. 63,3 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Olbia

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Olbia

Start planleggingen av reisen til Olbia