Leiebiler i Olbia, Sardinia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Olbia, Sardinia? Start søket her!

Olbia, Sardinia, Italia
12. aug. — 19. aug.
Samme leveringssted
Olbia, Sardinia, Italia
fr. 12.8.
12:00
fr. 19.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Olbia, Sardinia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Olbia, Sardinia nedenfor
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

63 kr/dag

30 aug.–7 sep.
Volvo V40
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

93 kr/dag

30 aug.–7 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

58 kr/dag

30 aug.–7 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

79 kr/dag

30 aug.–7 sep.
Volvo V40
Ford S-MAX
eller som ligner på Minibuss
Opptil 5 passasjerer

145 kr/dag

30 aug.–7 sep.
Ford S-MAX
Mercedes-Benz A-Class
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

93 kr/dag

30 aug.–7 sep.
Mercedes-Benz A-Class
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

56 kr/dag

30 aug.–7 sep.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

45 kr/dag

30 aug.–7 sep.
Toyota Corolla
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

96 kr/dag

30 aug.–7 sep.
Toyota Auris Touring Sports

Viktig informasjon om leiebiler i Olbia

Det er enkelt å få tak i en leiebil i Olbia, og både små og større selskaper for bilutleie holder til her. Velg mellom små og praktiske biler, eller større SUVer med mer plass til flere passasjerer og mer bagasje. Dra nytte av fordeler som gratis kansellering innen 24 t i forveien, gode drivstoffvilkår og fri kjørelengde i leieavtalene. Ofte er også tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kollisjonsskadeforsikring inkludert, som sørger for at du er godt dekket i tilfelle uhellet er ute.

For å leie bil i Olbia og i resten av Italia må du som hovedregel være minimum 18 år, men mange bilutleieselskaper har en aldersgrense 21 år på for billeie her. I tillegg må sjåfører under 24 år ofte betale et ekstra gebyr og kan oppleve begrensninger i hvilken biltype du kan leie.

I Italia kjøres det på høyre siden av veien, og forbikjøring skjer derfor i venstre felt. Det er lovpålagt å bruke setebelte, og billys må brukes i tunneler. Dersom du kjører på «autostrade» må du betale toll, som kan kjøpes i banker eller i Automoblie Club d’Italia (ACI)-kontorer.

Det kan være utfordrende å finne gratis parkering i Olbia, men du finner en privat parkeringsplass overfor flyplassen, som er både rimelig priset og trygg. I tillegg finnes det ulike parkeringsplasser spredt rundt i sentrum, samt ved de viktigste turistattraksjonene.

Det er mange spennende severdigheter og attraksjoner å se i Olbia. Du bør blant annet ta turen til Olbias historiske havn, som har vært i bruk siden før romertiden, og som nå er øyas hovedhavn. Ta også en spasertur i den koselige handlegaten Corso Umberto, opp til Piazza Margherita, hvor du kan nyte en bedre lunsj. Her finner du flere gamle steinbygninger og smale gater som er svært typiske for Sardinia. Videre kan du dra innom Museo Archeologico for å se viktige arkeologiske utstillinger, og besøke kirken Chiesa di San Paolo, som ble bygget der et antikt tempel en gang stod. En annen kjent kirke du bør se er Basilica minore di San Simplico, som dateres tilbake til 1000-tallet og huser historiske freskomalerier. Om sommeren arrangeres det også flere båtturer herfra, som gjør det mulig å utforske den vakre øya fra havet. Med en egen bil i Olbia har du i tillegg muligheten til å se resten Sardinia på egen hånd, helt i ditt eget tempo.

Når du skal leie bil er det svært viktig å ha de nødvendige forsikringene på plass. Noen forsikringer er ofte inkludert i leieavtalene allerede, som blant annet ansvarsforsikring, kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring. Kombinasjonen av disse sørger for at du er svært godt dekket ved skader påført tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, eiendeler, kjøretøy og bygninger, i tillegg til at ditt erstatningsansvar ved skader eller hærverk på eget kjøretøy samt innbrudd i eller tyveri av bilen blir redusert til en obligatorisk egenandel. Denne egenandelen avhenger av biltypen du leier. Andre forsikringer du kan skaffe deg i tillegg er egenandelsforsikring, utvidet kasko, personlig ulykkesforsikring, rednings- og assistanseforsikring og frontruteforsikring. Pass på å sjekke hva en eventuell reiseforsikring dekker før du bestiller ekstra forsikringer, slik at du ikke betaler for noe du allerede er dekket for.

Det er ikke påkrevd med internasjonalt førerkort i Italia, og ditt norske og EU-godkjente førerkort holder som regel her. Imidlertid velger noen likevel å skaffe seg internasjonalt førerkort, for å være på den sikre siden.

Du kan hente og levere din leiebil i Olbia sentrum eller ved Olbia-Costa Smeralda lufthavn, alt ettersom hva som passer best for deg.


Tilbud på Olbia, Sardinia bilutleie

Finn leiebil i Olbia som passer for deg

Liten Leiebiler

204 kr - 1 155 kr

Alle biltyper

193 kr - 1 225 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Olbia, Italia er 349 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Olbia, Italia er i oktober. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 204 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Olbia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Olbia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Olbia Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Olbia, Italia er 384 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Olbia, Italia er i oktober. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med bare 182 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 3 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Olbia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Olbia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Olbia Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

36 kr/dag

30 aug.–7 sep.
Citroen C3

Leiebilselskaper i Olbia

Alle større selskaper som leier ut biler i Olbia, Sardinia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

7,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0
6 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Olbia

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Olbia

Mest populære selskap

SICILY BY CAR

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

551 kr

Mest populære modell

Fiat Panda
Det mest populære bilutleiefirmaet i Olbia funnet på momondo denne måneden er SICILY BY CAR . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Ecovia og Leasys Rent
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Olbia de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Olbia er 551 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 778 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Olbia de siste 7 dagene er Fiat Panda. Våre brukere foretrekker også Daewoo Matiz som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Olbia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Olbia

Kjøre med en leiebil i Olbia - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Olbia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For en helg i september starter det beste tilbudet i Olbia på rundt 467 kr og opp til rundt 467 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 906 kr, med gjennomsnittpris på 1 032 kr.

Det er billigst å leie en bil i Olbia når du bruker WowRent på utleiestedet deres i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 126 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 323 kr/dag for en leiebil.

Leiebiler i Olbia fra populære selskap som B-Rent, GREEN MOTION og Thrifty tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Olbia, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Med gjennomsnittstemperaturer på 17 °C og en nedsbørsmengde på 58 mm, er det beste leiebilalternativet for september en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Olbia er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Olbia vil koste deg i gjennomsnitt 389 kr/dag.

INTERRENT er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Olbia, Italia med totalt 1 utleiested. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 637 kr/dag når de leier en bil hos INTERRENT i Olbia, Italia.

Fartsgrensen i Olbia er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Olbia er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

I august har Olbia vanligvis en nedbørsmengde på 28 mm og en gjennomsnittstemperatur på 25 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Olbia ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Reisende som skal kjøre fra Olbia på en biltur rundt omkring i Sardinia eller de omkringliggende områdene i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 24 °C, og ca. 16,3 mm nedbør.


Leiebiler på populære flyplasser nære Olbia

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Olbia

Leiebiltyper som er populære i Olbia

Lei en av disse populære biltypene i Olbia

Utforsk flere leiebiler i Italia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Italia

Start planleggingen av reisen til Olbia


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Olbia. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Olbia ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Olbia.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Olbia.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Olbia.

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Olbia med ubegrenset kjørelengde på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.