Leiebiler i Brussel

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Brussel? Start søket her!

Brussel, Belgia
16. des. — 23. des.
Brussel, Belgia
lø. 16.12.
12:00
lø. 23.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Brussel

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Brussel

Hvilket leiebilselskap er billigst i Brussel?

De billigste leiebilene i Brussel finner man som regel hos INTERRENT . Ved bestilling med INTERRENT , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 251 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Brussel er 251 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Brussel har flest utleiesteder?

keddy by Europcar has the most locations of any rental car company in Brussel, with 8 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Brussel?

Ifølge dataene våre er Opel Astra den mest populære bilen å leie i Brussel. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Opel Astra for så lite som 294 kr/dag i Brussel, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 826 kr/dag. En annen populær bil å leie i Brussel, er Volkswagen T-Cross som i gjennomsnitt koster 422 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 361 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Brussel

Brussel er en spennende storby med gode veiforbindelser til resten av Belgia. Det kan være smart å bestille en billig leiebil i Brussel om du har lyst å bli bedre kjent med det vakre landet. Det anbefales å bestille på nett i god tid før du reiser, ettersom du ofte får et større utvalg av merker, selskaper og egenskaper. Du kan for eksempel filtrere søket etter spesifikke egenskaper som automatgir og klimaanlegg, og du har gode muligheter til å sikre deg fordelaktige tilbud som fri kilometer og gratis forsikring. Prisen varierer etter hvilken type bil du foretrekker. Små personbiler er ganske rimelige og begynner på ca. 450 NOK per dag, mens store og luksuriøse biler begynner på ca. 800 NOK per dag.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Brussel?

Det anbefales å sjekke vilkårene for billeie grundig om du er en ung sjåfør under 25 år. Aldersgrensen kan variere, men det er vanlig å kreve at du er over en viss alder for å leie store biler og kjøretøy med kraftige motorer. Du må som regel ha hatt førerkort i ett år for å få leie bil, og i tillegg kan enkelte bilutleiere kreve at du er over 21 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det anbefales alltid å undersøke regelverket grundig når du skal kjøre bil i utlandet. Det er for eksempel ikke påbudt å bruke kjørelys på dagtid i Belgia, og du betaler bare bompenger og veiavgift hvis du skal på dagsutflukt til Antwerpen og kjører gjennom Liefkenshoek-tunnelen. Promillegrensen er 0,5.

Parkering

Du må betale for å parkere i sentrum på dagtid, og det kan være utfordrende å finne ledig gateparkering. Mange foretrekker derfor å la bilen stå på et av de store parkeringshusene eller parkingsplassene, og heller benytte beina og offentlig transport for å utforske alle severdighetene i bykjernen. Du finner store parkeringsplasser rett ved utkanten av sentrum, blant annet i Stalle, Cranheim og Herrmann-Debroux. De kalles for Transit Parking og er som regel gratis, men med enkelte unntak. Du får full informasjon om regelverket inne på parkeringsplassen. Elbiler kan både stå parkert og lade på parkeringsplasser som for eksempel Parking de la Toison d’Or og Interparking Albertine Square.

Utfluktsmål i og rundt Brussel

Brussel er en fascinerende by som er kjent for deilige vafler, godt øl og vakker arkitektur. I tillegg til å besøke attraksjonene i sentrum, så anbefales det å leie bil en dag for å utforske alle severdighetene utenfor byen. Bruges ligger omtrent 100 kilometer unna og kalles for Nordens Venezia. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor når du får øye på de vakre kanalene og fascinerende bygningene. Det sies dessuten at du kan smake på Belgias beste sjokolader her i denne middelalderbyen. Ghent er også en perle av en by fra middelalderen, og den ligger knappe 60 kilometer fra Brussel. Her kan du besøke det gamle fiskemarkedet og beundre The Adoration of the Mystic Lamb av brødrene Van Eyck i katedralen Saint-Bavo.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig å ha ansvars- og selvrisikoforsikringer som minimerer det økonomiske ansvaret ditt når du skal leie bil i Brussel, slik at du kun betaler egenandel ved tyveri og kollisjon. Disse er som regel lovpålagte og er ofte inkludert i prisen. Dersom du synes at egenandelen er for høy eller du ønsker at alt av skader skal være dekket, kan du i tillegg tegne ekstra forsikringer. Du må imidlertid være obs på at kredittkortselskaper ofte dekker egenandel om du betaler for leiebilen ved hjelp av kortet, og vi anbefaler derfor at du undersøker hva både kredittkort- og forsikringsselskapet ditt dekker før du bestemmer deg.

Kan man bruke det norske førerkortet i Brussel, eller må man ha et internasjonalt?

Ja, du kan bruke det norske førerkortet ditt når du leier bil i Brussel og andre steder i Belgia.

Hvor i Brussel kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen i Brussel sentrum på ulike utleiestasjoner, og det er også mulig å bestille henting ved en av flyplassene. Flere av bilutleierne holder til på Brussels to internasjonale lufthavner som heter Brussels International Airport og Brussels Charleroi Airport.


Tilbud på Brussel bilutleie

Finn leiebil i Brussel som passer for deg

Liten cars

641 kr - 949 kr

Alle biltyper

679 kr - 1 883 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Brussel, Belgia er 768 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Brussel, Belgia er i juni. Prisen er 17 % lavere enn resten av året med bare 641 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brussel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brussel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Brussel, Belgia er 1 005 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Brussel, Belgia er i februar. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 529 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brussel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brussel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Brussel, Belgia er 1 140 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Brussel, Belgia er i november. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med bare 936 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brussel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brussel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Brussel, Belgia er 524 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Brussel, Belgia er i oktober. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 405 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 51 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brussel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brussel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Brussel, Belgia er 1 361 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Brussel, Belgia er i oktober. Prisen er 6 % lavere enn resten av året med bare 1 448 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 23 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brussel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brussel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i Brussel, Belgia er 714 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i Brussel, Belgia er i juni. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 515 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brussel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brussel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Brussel, Belgia er 653 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Brussel, Belgia er i september. Prisen er 17 % lavere enn resten av året med bare 546 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brussel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brussel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Brussel

Alle større selskaper som leier ut biler i Brussel

Enterprise Rent-A-Car

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Thrifty

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,0

Hentes/Leveres

9,0

Value

9,0

Hertz

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

6,8

Value

7,4

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

8,3

Value

6,6

Sixt

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

6,9

Value

6,9

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,7

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,3

Value

5,5

Europcar

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

5,6

Gjennomsnittlig

5,6

Hentes/Leveres

5,2

Value

5,6

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

4,0

Hentes/Leveres

5,6

Value

3,6

Informasjon om leiebiler i Brussel

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Brussel

Mest populære selskap

Enterprise Rent-A-Car

Populære biltyper

Compact, Intermediate, SUV

Billigste leiebil

555 kr

Mest populære modell

Volkswagen up!
Det mest populære bilutleiefirmaet i Brussel funnet på momondo denne måneden er Enterprise Rent-A-Car. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Budget og keddy by Europcar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Brussel de siste 72 timene: Compact, Intermediate, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Brussel er 555 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 599 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Brussel de siste 7 dagene er Volkswagen up!. Våre brukere foretrekker også Class Special Car som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Brussel

Nedenfor er de mest populære hotellene i Brussel

Kjøre med en leiebil i Brussel - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Brussel, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Brussel, Belgia?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Brussel ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Brussel. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Brussel i Januar?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Brussel i Januar. Brussel har i gjennomsnitt 50 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 3 °C i Januar. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Brussel vil koste deg i gjennomsnitt 746 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Brussel, Belgia?

Fartsgrensen i Brussel er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Brussel er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Kia Sportage i Brussel?

Hvordan er været i Brussel, Belgia i Desember?

De som ønsker å leie bil i Brussel i løpet av Desember, kan forvente seg temperaturer på ca. 4 °C og en nedsbørsmengde på omkring 60 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Brussel representativt for resten av Brussel?

De som ønsker å leie bil i Brussel for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Brussel i løpet av Desember vanligvis har temperaturer på 4 °C med en forventet nedbørsmengde på 60 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Brussel fra biler sist?

Pris for Brussel fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Brussel fra biler?

Det er 45 tilbydere fra Brussel biler fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Brussel?

Blant forskjellige land, inkludert Brussel, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Brussel?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Brussel. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Brussel?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Brussel. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Brussel?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Brussel, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Brussel med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Brussel som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Brussel på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Brussel.

Finner jeg utleiebiler i Brussel som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Brussel.

Kan jeg søke etter leiebiler i Brussel med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Brussel på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Brussel på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.