Leiebil Brussel - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Brussel? Start søket her

Brussel, Belgia
26. jan. — 2. feb.
Samme leveringssted
Brussel, Belgia
ti. 26.1.
middag
ti. 2.2.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Brussel

Alle større selskaper som leier ut biler i Brussel
Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 40 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.8

Poengsummen er basert på 21 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.5

Poengsummen er basert på 29 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.2

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.7

Poengsummen er basert på 5 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 8 vurderinger


Informasjon om reisen din til Brussel

Brussel er en spennende storby med gode veiforbindelser til resten av Belgia. Det kan være smart å bestille en billig leiebil i Brussel om du har lyst å bli bedre kjent med det vakre landet. Det anbefales å bestille på nett i god tid før du reiser, ettersom du ofte får et større utvalg av merker, selskaper og egenskaper. Du kan for eksempel filtrere søket etter spesifikke egenskaper som automatgir og klimaanlegg, og du har gode muligheter til å sikre deg fordelaktige tilbud som fri kilometer og gratis forsikring. Prisen varierer etter hvilken type bil du foretrekker. Små personbiler er ganske rimelige og begynner på ca. 450 NOK per dag, mens store og luksuriøse biler begynner på ca. 800 NOK per dag.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Brussel?

Det anbefales å sjekke vilkårene for billeie grundig om du er en ung sjåfør under 25 år. Aldersgrensen kan variere, men det er vanlig å kreve at du er over en viss alder for å leie store biler og kjøretøy med kraftige motorer. Du må som regel ha hatt førerkort i ett år for å få leie bil, og i tillegg kan enkelte bilutleiere kreve at du er over 21 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det anbefales alltid å undersøke regelverket grundig når du skal kjøre bil i utlandet. Det er for eksempel ikke påbudt å bruke kjørelys på dagtid i Belgia, og du betaler bare bompenger og veiavgift hvis du skal på dagsutflukt til Antwerpen og kjører gjennom Liefkenshoek-tunnelen. Promillegrensen er 0,5.

Parkering

Du må betale for å parkere i sentrum på dagtid, og det kan være utfordrende å finne ledig gateparkering. Mange foretrekker derfor å la bilen stå på et av de store parkeringshusene eller parkingsplassene, og heller benytte beina og offentlig transport for å utforske alle severdighetene i bykjernen. Du finner store parkeringsplasser rett ved utkanten av sentrum, blant annet i Stalle, Cranheim og Herrmann-Debroux. De kalles for Transit Parking og er som regel gratis, men med enkelte unntak. Du får full informasjon om regelverket inne på parkeringsplassen. Elbiler kan både stå parkert og lade på parkeringsplasser som for eksempel Parking de la Toison d’Or og Interparking Albertine Square.

Utfluktsmål i og rundt Brussel

Brussel er en fascinerende by som er kjent for deilige vafler, godt øl og vakker arkitektur. I tillegg til å besøke attraksjonene i sentrum, så anbefales det å leie bil en dag for å utforske alle severdighetene utenfor byen. Bruges ligger omtrent 100 kilometer unna og kalles for Nordens Venezia. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor når du får øye på de vakre kanalene og fascinerende bygningene. Det sies dessuten at du kan smake på Belgias beste sjokolader her i denne middelalderbyen. Ghent er også en perle av en by fra middelalderen, og den ligger knappe 60 kilometer fra Brussel. Her kan du besøke det gamle fiskemarkedet og beundre The Adoration of the Mystic Lamb av brødrene Van Eyck i katedralen Saint-Bavo.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig å ha ansvars- og selvrisikoforsikringer som minimerer det økonomiske ansvaret ditt når du skal leie bil i Brussel, slik at du kun betaler egenandel ved tyveri og kollisjon. Disse er som regel lovpålagte og er ofte inkludert i prisen. Dersom du synes at egenandelen er for høy eller du ønsker at alt av skader skal være dekket, kan du i tillegg tegne ekstra forsikringer. Du må imidlertid være obs på at kredittkortselskaper ofte dekker egenandel om du betaler for leiebilen ved hjelp av kortet, og vi anbefaler derfor at du undersøker hva både kredittkort- og forsikringsselskapet ditt dekker før du bestemmer deg.

Kan man bruke det norske førerkortet i Brussel, eller må man ha et internasjonalt?

Ja, du kan bruke det norske førerkortet ditt når du leier bil i Brussel og andre steder i Belgia.

Hvor i Brussel kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen i Brussel sentrum på ulike utleiestasjoner, og det er også mulig å bestille henting ved en av flyplassene. Flere av bilutleierne holder til på Brussels to internasjonale lufthavner som heter Brussels International Airport og Brussels Charleroi Airport. (Informasjon kontrollert: 30/05/2019).


Avstand fra Brussel til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Brussel Bruxelles-National flyplass

Leiebiler i Brussel

I Januar har vi kjørt 32 søk etter leiebiler i Brussel for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Brussel for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Avis, Hertz og Budget er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Brussel. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Brussel som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Brussel har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Brussel når du bruker Sixt på ett av deres totalt 4 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 245 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 441 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Brussel?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Brussel ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Brussel. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Brussel i februar?

Når du planlegger å reise til Brussel i februar, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Brussel i februar med temperaturer som ligger på ca. 6 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 80 mm. Å leie en Økonomi i Brussel vil koste deg i gjennomsnitt 668 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Brussel har flest utleiesteder?

Sixt har 4 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 441 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Brussel?

Fartsgrensen i Brussel er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Brussel er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Brussel, Belgia i Januar?

De som ønsker å leie bil i Brussel i løpet av Januar, kan forvente seg temperaturer på ca. 3 °C og en nedsbørsmengde på omkring 80 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Været i Brussel i løpet av Januar vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Brussel. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Brussel, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Class Mini Car, Ford Fiesta og Fiat Panda.

Er været i Brussel representativt for resten av Brussel?

De som ønsker å leie bil i Brussel for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Brussel i løpet av Januar vanligvis har temperaturer på 3 °C med en forventet nedbørsmengde på 80 mm.


Leiebiler i andre byer i Belgia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Liège, Antwerpen og Kortrijk i Belgia

Finn hotell og fly til Brussel

 • Få den siste informasjonen om Brussel flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Brussel
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Brussel mest populære nabolag

  Finn hoteller i Brussel
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Brussel