Leiebiler i Bilbao, Baskerland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Bilbao, Baskerland? Start søket her!

Bilbao, Bizkaia (provins), Spania
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Bilbao, Bizkaia (provins), Spania
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Bilbao

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Bilbao

Hvilket leiebilselskap er billigst i Bilbao?

De billigste leiebilene i Bilbao finner man som regel hos DRIVALIA . Ved bestilling med DRIVALIA , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 47 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Bilbao er 47 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Bilbao?

De fleste momondo-brukere leier Opel Corsa i Bilbao, men Fiat 500 er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Opel Corsa, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 698 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Opel Corsa i Bilbao for så lite som 271 kr per dag. Leiebiler av typen Fiat 500 i Bilbao koster i gjennomsnitt 826 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 377 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Bilbao

Bilbao er en livlig by med en vakker natur rett i nærheten. Det anbefales å bestille en rimelig leiebil i Bilbao for å oppleve alle de flotte severdighetene i området. Du finner mange billige og pålitelige bilutleiere på momondo, deriblant Europcar, Avis og Budget. Du har gode muligheter til å finne fordelaktige tilbud når du bestiller på nett i forkant, for eksempel fri kilometer og de mest nødvendige forsikringene inkludert i prisen. Du kan søke frem spesifikke egenskaper som for eksempel automatgir og elbil for å kunne vurdere utvalget nøye. Å leie bil en dag kan koste alt fra ca. 150-650 NOK og oppover, avhengig av bilens egenskaper og størrelse.

Det er vanlig at aldersgrensen for billeie er 21 år, selv om enkelte selskaper kan ha innført både lavere og høyere aldersbetingelser. Det kan også være innført restriksjoner for enkelte bilkategorier. Det anbefales alltid å sjekke vilkårene til bilutleierne før du bestemmer deg for et selskap.

Det er viktig å vite om visse kjøreregler når du skal leie bil i Bilbao. Du må blant annet betale bompenger på de fleste motorveier. Det er mulig å kjøpe billett ved innkjørselen til veien. Fartsgrensen inne i byen er 30 km/t, men følg godt med på skilting. Det er som regel 90 km/t på landeveier og 120 km/t på motorvei. Det er ikke påbudt med kjørelys på dagtid. Promillegrensen i Spania er 0,5.

Det finnes mange parkeringsplasser og P-hus i utkanten av sentrum som er praktiske i bruk. De ligger rett i nærheten av de mest populære severdighetene, har lange åpningstider og god sikkerhet. Plaza Euskadi, Pio Baroja og Indautxu er gode alternativ. Det er også mulig å benytte såkalte Park and Ride parkeringshus. Disse ligger ved metrostasjoner, slik at du enkelt kan benytte offentlig transport for å komme deg videre til sentrum.


Tilbud på Bilbao, Baskerland bilutleie

Finn leiebil i Bilbao som passer for deg

Liten Leiebiler

295 kr - 988 kr

Alle biltyper

352 kr - 1 098 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Bilbao, Spania er 582 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Bilbao, Spania er i mai. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 295 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bilbao. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bilbao kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Bilbao, Spania er 528 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Bilbao, Spania er i mai. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 370 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bilbao. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bilbao kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Bilbao, Spania er 323 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Bilbao, Spania er i august. Prisen er 8 % lavere enn resten av året med bare 301 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 52 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bilbao. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bilbao kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Bilbao

Alle større selskaper som leier ut biler i Bilbao, Baskerland

Sixt

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,2

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,7

Hentes/Leveres

9,0

Value

8,2

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,3

Hentes/Leveres

7,5

Value

8,4

Hertz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

5,6

Hentes/Leveres

6,6

Value

5,3

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

5,0

Sunnycars

11 utleiesteder

SURPRICE CAR RENTAL

8 utleiesteder

keddy by Europcar

4 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Bilbao

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Bilbao

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste leiebil

271 kr

Mest populære modell

Toyota Aygo
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Bilbao de siste 72 timene: Compact, Economy, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Bilbao er 271 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 298 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Bilbao de siste 7 dagene er Toyota Aygo. Våre brukere foretrekker også Fiat 500 som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Bilbao

Nedenfor er de mest populære hotellene i Bilbao

Kjøre med en leiebil i Bilbao - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Bilbao, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Bilbao ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Bilbao. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Bilbao i juli. Bilbao har i gjennomsnitt 82 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 20 °C i juli. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Bilbao vil koste deg i gjennomsnitt 607 kr/dag.


Utforsk flere leiebiler i Spania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Spania

Start planleggingen av reisen til Bilbao


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Bilbao kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Bilbao ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.