Leiebil Bilbao, Spania - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bilbao, Spania? Start søket her

Bilbao, Bizkaia (provins), Spania
23. apr. — 30. apr.
Samme leveringssted
Bilbao, Bizkaia (provins), Spania
fr. 23.4.
middag
fr. 30.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Bilbao

Alle større selskaper som leier ut biler i Bilbao, Spania
Byråets vurdering: Fantastisk 8.7

Poengsummen er basert på 17 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.6

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.5

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.5

Poengsummen er basert på 12 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.9

Poengsummen er basert på 22 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.7

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.5

Poengsummen er basert på 16 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.4

Poengsummen er basert på 12 vurderinger


Informasjon om reisen din til Bilbao

Bilbao er en livlig by med en vakker natur rett i nærheten. Det anbefales å bestille en rimelig leiebil i Bilbao for å oppleve alle de flotte severdighetene i området. Du finner mange billige og pålitelige bilutleiere på momondo, deriblant Europcar, Avis og Budget. Du har gode muligheter til å finne fordelaktige tilbud når du bestiller på nett i forkant, for eksempel fri kilometer og de mest nødvendige forsikringene inkludert i prisen. Du kan søke frem spesifikke egenskaper som for eksempel automatgir og elbil for å kunne vurdere utvalget nøye. Å leie bil en dag kan koste alt fra ca. 150-650 NOK og oppover, avhengig av bilens egenskaper og størrelse.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Bilbao?

Det er vanlig at aldersgrensen for billeie er 21 år, selv om enkelte selskaper kan ha innført både lavere og høyere aldersbetingelser. Det kan også være innført restriksjoner for enkelte bilkategorier. Det anbefales alltid å sjekke vilkårene til bilutleierne før du bestemmer deg for et selskap.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er viktig å vite om visse kjøreregler når du skal leie bil i Bilbao. Du må blant annet betale bompenger på de fleste motorveier. Det er mulig å kjøpe billett ved innkjørselen til veien. Fartsgrensen inne i byen er 30 km/t, men følg godt med på skilting. Det er som regel 90 km/t på landeveier og 120 km/t på motorvei. Det er ikke påbudt med kjørelys på dagtid. Promillegrensen i Spania er 0,5.

Parkering

Det finnes mange parkeringsplasser og P-hus i utkanten av sentrum som er praktiske i bruk. De ligger rett i nærheten av de mest populære severdighetene, har lange åpningstider og god sikkerhet. Plaza Euskadi, Pio Baroja og Indautxu er gode alternativ. Det er også mulig å benytte såkalte Park and Ride parkeringshus. Disse ligger ved metrostasjoner, slik at du enkelt kan benytte offentlig transport for å komme deg videre til sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Bilbao

Bilbao er den rette byen for alle som elsker god mat, kunst og fantastisk arkitektur. Noen av høydepunktene inkluderer Museo Guggenheim Bilbao og den sjarmerende gamlebyen. Det finnes også veldig fine naturområder og idylliske småbyer utenfor Bilbao, og det anbefales å leie bil en dag for å få full frihet til å utforske dette vakre området av Spania. Lekeitio er en liten kystby som ligger ca. en times kjøretur unna sentrum. Flotte sandstrender og gotiske kirker er noe av det du kan oppleve her. Castro Urdiales er enda en by som er verdt å besøke, og den ligger omtrent 35 km fra Bilbao. Den var opprinnelig romersk, og du finner en fascinerende gamleby her med attraksjoner, som kirken Santa María. Kirken er kjent som noe av det vakreste innen gotisk arkitektur.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er vanlig å inkludere de forsikringene som du virkelig trenger i prisen på leiebilen. Det gjelder ansvarsforsikring og selvrisikoforsikringer. Kollisjons- og tyveriforsikringer er som regel inkludert. Det betyr at du kun betaler egenandel om uhellet er ute, men det er ikke alt av skader som er inkludert. Det anbefales å undersøke hvor høy egenandelen er og om du har råd til å betale dem om noe skulle skje. Mange velger å kjøpe superforsikringer som fjerner den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Bilbao, eller må man ha et internasjonalt?

Det er tillatt å bruke det norske førerkortet når du skal kjøre og leie bil i Bilbao og andre steder i Spania. Allikevel anbefaler NAF at man ordner seg et internasjonalt førerkort.

Hvor i Bilbao kan man hente og levere leiebilen?

Mange bilutleiere holder til på Bilbao lufthavn, og de fleste har utleiestasjoner i sentrum. Du kan angi ønsket hente- og leveringssted når du bestiller leiebilen, og enkelte selskaper lar deg benytte forskjellige stasjoner. Det kan være praktisk om du bare trenger bilen den ene veien eller i en kort periode. (Informasjon kontrollert: 02/06/2019).


Avstand fra Bilbao, Spania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bilbao flyplass

Leiebiler i Bilbao

Så langt i april har 60 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Bilbao.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Bilbao for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Enterprise, National og Avis er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Bilbao. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Bilbao har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Bilbao tilbys av DRIVALIA som har 1 utleiested i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 38 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Bilbao fra DRIVALIA ligger på 363 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bilbao, Spania?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Bilbao ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Bilbao. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilket leiebilselskap i Bilbao har flest utleiesteder?

Sixt er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Bilbao, Spania. De har 3 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 330 kr i Bilbao, Spania.

Hva er fartsgrensen i Bilbao, Spania?

Fartsgrensen i Bilbao er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Bilbao er 100 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Bilbao, Spania i april?

De som ønsker å leie bil i Bilbao i løpet av april, kan forvente seg temperaturer på ca. 12 °C og en nedsbørsmengde på omkring 124 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Klimaet i Bilbao i april har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Bilbao. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Bilbao, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Fiat 500, Nissan Juke og Ford Focus.

Er været i Bilbao representativt for resten av Baskerland?

Hvis du ser etter en leiebil i Bilbao for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av april, er det viktig at du vet at resten av Baskerland vanligvis har en temperatur på 12 °C, og en forventet nedbørsmengde på 124 mm.


Leiebiler på flyplasser i Bilbao

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Bilbao

Finn hotell og fly til Bilbao