Leiebiler i Bilbao, Spania

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bilbao, Spania? Start søket her

Bilbao, Bizkaia (provins), Spania
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Bilbao, Bizkaia (provins), Spania
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Bilbao, Spania bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

133 kr - 380 kr

Alle biltyper

135 kr - 1 076 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Bilbao i Spania, koster 132 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Bilbao i Spania, er i november. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 133 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 53 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bilbao. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Bilbao kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Bilbao funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Bilbao

Alle større selskaper som leier ut biler i Bilbao, Spania
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,5

Henting/levering

8,5

Valuta for pengene

8,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

7,5

Valuta for pengene

6,1
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,2

Valuta for pengene

6,7
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,4

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

6,9
8 utleiesteder
6 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Bilbao

Bilbao er en livlig by med en vakker natur rett i nærheten. Det anbefales å bestille en rimelig leiebil i Bilbao for å oppleve alle de flotte severdighetene i området. Du finner mange billige og pålitelige bilutleiere på momondo, deriblant Europcar, Avis og Budget. Du har gode muligheter til å finne fordelaktige tilbud når du bestiller på nett i forkant, for eksempel fri kilometer og de mest nødvendige forsikringene inkludert i prisen. Du kan søke frem spesifikke egenskaper som for eksempel automatgir og elbil for å kunne vurdere utvalget nøye. Å leie bil en dag kan koste alt fra ca. 150-650 NOK og oppover, avhengig av bilens egenskaper og størrelse.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Bilbao?

Det er vanlig at aldersgrensen for billeie er 21 år, selv om enkelte selskaper kan ha innført både lavere og høyere aldersbetingelser. Det kan også være innført restriksjoner for enkelte bilkategorier. Det anbefales alltid å sjekke vilkårene til bilutleierne før du bestemmer deg for et selskap.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er viktig å vite om visse kjøreregler når du skal leie bil i Bilbao. Du må blant annet betale bompenger på de fleste motorveier. Det er mulig å kjøpe billett ved innkjørselen til veien. Fartsgrensen inne i byen er 30 km/t, men følg godt med på skilting. Det er som regel 90 km/t på landeveier og 120 km/t på motorvei. Det er ikke påbudt med kjørelys på dagtid. Promillegrensen i Spania er 0,5.

Parkering

Det finnes mange parkeringsplasser og P-hus i utkanten av sentrum som er praktiske i bruk. De ligger rett i nærheten av de mest populære severdighetene, har lange åpningstider og god sikkerhet. Plaza Euskadi, Pio Baroja og Indautxu er gode alternativ. Det er også mulig å benytte såkalte Park and Ride parkeringshus. Disse ligger ved metrostasjoner, slik at du enkelt kan benytte offentlig transport for å komme deg videre til sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Bilbao

Bilbao er den rette byen for alle som elsker god mat, kunst og fantastisk arkitektur. Noen av høydepunktene inkluderer Museo Guggenheim Bilbao og den sjarmerende gamlebyen. Det finnes også veldig fine naturområder og idylliske småbyer utenfor Bilbao, og det anbefales å leie bil en dag for å få full frihet til å utforske dette vakre området av Spania. Lekeitio er en liten kystby som ligger ca. en times kjøretur unna sentrum. Flotte sandstrender og gotiske kirker er noe av det du kan oppleve her. Castro Urdiales er enda en by som er verdt å besøke, og den ligger omtrent 35 km fra Bilbao. Den var opprinnelig romersk, og du finner en fascinerende gamleby her med attraksjoner, som kirken Santa María. Kirken er kjent som noe av det vakreste innen gotisk arkitektur.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er vanlig å inkludere de forsikringene som du virkelig trenger i prisen på leiebilen. Det gjelder ansvarsforsikring og selvrisikoforsikringer. Kollisjons- og tyveriforsikringer er som regel inkludert. Det betyr at du kun betaler egenandel om uhellet er ute, men det er ikke alt av skader som er inkludert. Det anbefales å undersøke hvor høy egenandelen er og om du har råd til å betale dem om noe skulle skje. Mange velger å kjøpe superforsikringer som fjerner den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Bilbao, eller må man ha et internasjonalt?

Det er tillatt å bruke det norske førerkortet når du skal kjøre og leie bil i Bilbao og andre steder i Spania. Allikevel anbefaler NAF at man ordner seg et internasjonalt førerkort.

Hvor i Bilbao kan man hente og levere leiebilen?

Mange bilutleiere holder til på Bilbao lufthavn, og de fleste har utleiestasjoner i sentrum. Du kan angi ønsket hente- og leveringssted når du bestiller leiebilen, og enkelte selskaper lar deg benytte forskjellige stasjoner. Det kan være praktisk om du bare trenger bilen den ene veien eller i en kort periode. (Informasjon kontrollert: 02/06/2019).


Avstand fra Bilbao, Spania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bilbao flyplass

Leiebiler i Bilbao

Så langt i september har 1 155 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Bilbao.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Bilbao for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Dollar, Alamo og Hertz er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Bilbao. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Bilbao har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Bilbao tilbys av DRIVALIA som har 1 utleiested i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 39 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Bilbao fra DRIVALIA ligger på 372 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bilbao, Spania?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Bilbao ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Bilbao. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Bilbao i oktober?

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Bilbao i oktober. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 141 mm og temperaturene ligger på ca. 12 °C. Å leie en Økonomi i Bilbao vil koste deg i gjennomsnitt 255 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Bilbao, Spania?

Fartsgrensen i Bilbao er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Bilbao er 100 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Bilbao?

Leie av Fiat 500 i Bilbao er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Volkswagen Polo. Brukerne våre har funnet tilbud på Fiat 500 i Bilbao for i gjennomsnitt 193 kr per dag, og så billig som 6 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Volkswagen Polo i Bilbao ligger på 182 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 16 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A5 Sportback i Bilbao?

For øyeblikket tilbyr Sixt utleie av Audi A5 Sportback i Bilbao for i gjennomsnitt 955 kr per dag. Husk at tilgjengeligheten for leiebiler av typen Audi A5 Sportback i Bilbao fort kan endre seg.

Hvordan er været i Bilbao, Spania i september?

De som ønsker å leie bil i Bilbao i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 19 °C og en nedsbørsmengde på omkring 74 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Bilbao har vanligvis høye temperaturer i september, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Bilbao representativt for resten av Baskerland?

Hvis du ser etter en leiebil i Bilbao for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Baskerland vanligvis har en temperatur på 19 °C, og en forventet nedbørsmengde på 74 mm.


Leiebiler på flyplasser i Bilbao

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Bilbao

Start planleggingen av reisen til Bilbao