Leiebiler i Alcúdia, Balearene

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Alcúdia, Balearene? Start søket her!

Alcúdia, Mallorca, Spania
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Alcúdia, Mallorca, Spania
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Alcúdia

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Alcúdia

Hvilket leiebilselskap er billigst i Alcúdia?

De billigste leiebilene i Alcúdia finner man som regel hos Goldcar Rental SP. Ved bestilling med Goldcar Rental SP, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 157 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Alcúdia er 258 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Alcúdia?

Ved leie av bil i Alcúdia, velger de fleste av brukerne våre Fiat 500 med en pris på i gjennomsnitt 387 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Ford Ka som i gjennomsnitt koster 333 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Fiat 500 i Alcúdia for så lite som 49 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Ford Ka for så lite som 50 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Alcúdia

Aldersgrense for bilutleie i Alcudia varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, må du betale den kontant på stedet.

Når du har leiebil i Alcudia finnes det mange parkeringshus og parkeringsplasser du kan bruke. I tillegg er det mange hoteller og ferieleiligheter som tilbyr parkering til sine gjester. Gateparkering er også mulig, så lenge du er utenfor gamlebyen i sentrum. Da betaler du for parkering i billettautomatene som står langs veien. Det finnes også gateparkering ved strender. Rundt sentrum finner du flere parkeringsplasser, blant annet ved Alcudia gamleby. Ved havnen er det to store parkeringsplasser. Mange av parkeringsplassene har avgiftsfri parkering. I de fleste tilfeller er det relativt enkelt å finne parkering i Alcudia.


Tilbud på Alcúdia, Balearene bilutleie

Finn leiebil i Alcúdia som passer for deg

Liten Leiebiler

78 kr - 954 kr

Alle biltyper

78 kr - 1 212 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Alcúdia, Spania er 358 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Alcúdia, Spania er i februar. Prisen er 79 % lavere enn resten av året med bare 78 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alcúdia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alcúdia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Alcúdia, Spania er 368 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Alcúdia, Spania er i mai. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med bare 461 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alcúdia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alcúdia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Alcúdia, Spania er 273 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Alcúdia, Spania er i oktober. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 353 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 45 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alcúdia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alcúdia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Alcúdia, Spania er 612 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Alcúdia, Spania er i april. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 610 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alcúdia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alcúdia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Alcúdia

Alle større selskaper som leier ut biler i Alcúdia, Balearene

Europcar

1 utleiested

CLICK RENT

3 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Budget

1 utleiested

Hiper Rent a Car

1 utleiested

Ok Mobility

1 utleiested

Sixt

1 utleiested

Sunnycars

3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Alcúdia

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Alcúdia

Mest populære selskap

Wiber

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste leiebil

233 kr

Mest populære modell

Fiat 500
Det mest populære bilutleiefirmaet i Alcúdia funnet på momondo denne måneden er Wiber. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Goldcar Rental SP og CLICK RENT
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Alcúdia de siste 72 timene: Compact, Economy, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Alcúdia er 233 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 440 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Alcúdia de siste 7 dagene er Fiat 500. Våre brukere foretrekker også Ford Ka som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Alcúdia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Alcúdia

Kjøre med en leiebil i Alcúdia - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Alcúdia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For leiebil en helg i Alcúdia i juli, var gjennomsnittsprisen 1 237 kr med billigere tilbud fra 1 237 kr. For leiebil i en uke er Alcúdia priser i juli gjennomsnittlig 0 kr med de beste tilbudene fra 0 kr.

Når du bestiller en leiebil i Alcúdia, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Alcúdia er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Alcúdia du befinner deg.


Leiebiler på populære flyplasser nære Alcúdia

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Alcúdia

Utforsk flere leiebiler i Spania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Spania

Start planleggingen av reisen til Alcúdia


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Alcúdia er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Alcúdia ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.