Leiebil Alcúdia, Spania - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Alcúdia, Spania? Start søket her

Alcúdia, Mallorca, Spania
21. apr. — 28. apr.
Samme leveringssted
Alcúdia, Mallorca, Spania
on. 21.4.
middag
on. 28.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Alcúdia

Alle større selskaper som leier ut biler i Alcúdia, Spania
Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Informasjon om reisen din til Alcúdia

Hvor gammel må man være for å leie bil i Alcudia?

Aldersgrense for bilutleie i Alcudia varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, må du betale den kontant på stedet.

Parkering

Når du har leiebil i Alcudia finnes det mange parkeringshus og parkeringsplasser du kan bruke. I tillegg er det mange hoteller og ferieleiligheter som tilbyr parkering til sine gjester. Gateparkering er også mulig, så lenge du er utenfor gamlebyen i sentrum. Da betaler du for parkering i billettautomatene som står langs veien. Det finnes også gateparkering ved strender. Rundt sentrum finner du flere parkeringsplasser, blant annet ved Alcudia gamleby. Ved havnen er det to store parkeringsplasser. Mange av parkeringsplassene har avgiftsfri parkering. I de fleste tilfeller er det relativt enkelt å finne parkering i Alcudia.

Utfluktsmål i og rundt Alcudia

På familieferie med leiebil i Alcudia kan dere blant annet ta turen til stranden. Playa de Alcudia er en lang sandstrand som er svært familievennlig. Her er det langgrunt og det er muligheter for strandaktiviteter. Langs stranden er det en lang promenade med restauranter, kaféer og butikker. Like i nærheten finner dere Hidropark som er et badeland perfekt for en aktiv og morsom dag med hele familien. Vil dere oppleve større deler av øya Mallorca, kan dere kjøre over til Palma. Det tar omtrent 45 minutter med bil på tvers av øya og her venter en større by, som også er svært populært blant turister på solferie. Her kan dere dra på matmarked, besøke stranda og spise fantastisk mat på en av de mange spennende restaurantene i byen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Alcudia er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Alcudia, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Alcudia trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Alcudia kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Alcudia. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Alcúdia, Spania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Palma de Mallorca Son Sant Joan flyplass

Leiebiler i Alcúdia

58 brukere har sett etter leiebiler i Alcúdia med momondo i april.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Alcúdia for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Alcúdia har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Sixt og Budget. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Alcúdia. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Alcúdia, Spania i mai?

For leiebil en helg i Alcúdia i mai, var gjennomsnittsprisen 37 kr med billigere tilbud fra 37 kr. For leiebil i en uke er Alcúdia priser i mai gjennomsnittlig 62 kr med de beste tilbudene fra 15 kr.

Hvilket leiebilselskap i Alcúdia har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har OK RENT A CAR de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 124 kr/dag for en leiebil i Alcúdia. Den absolutt beste prisen som er funnet på utleiestedet deres i Alcúdia er 18 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Alcúdia, Spania?

Alle leiebilselskapene i Alcúdia har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Alcúdia inkluderer Avis, Sixt og Budget, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilket leiebilselskap i Alcúdia har flest utleiesteder?

CLICK RENT er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Alcúdia, Spania med totalt 2 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 77 kr/dag når de leier en bil hos CLICK RENT i Alcúdia, Spania.

Hva er fartsgrensen i Alcúdia, Spania?

Når du bestiller en leiebil i Alcúdia, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Alcúdia er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Alcúdia du befinner deg.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Klimaet i Alcúdia i april har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Alcúdia.

Er været i Alcúdia representativt for resten av Balearene?

De som ønsker å leie bil i Alcúdia for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Balearene i løpet av april vanligvis har temperaturer på 14 °C med en forventet nedbørsmengde på 35 mm.


Leiebiler på flyplasser i Alcúdia

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Alcúdia

Utforsk flere leiebiler i Mallorca

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Cala Ratjada, Cala d'Or og Ibiza by i Mallorca

Finn hotell og fly til Alcúdia