Leiebiler i Baskerland

Leter du etter billige leiebiltilbud i Baskerland? Søk her!

Bilbao, Bizkaia (provins), Spania
16. des. — 23. des.
Samme leveringssted
Bilbao, Bizkaia (provins), Spania
fr. 16.12.
12:00
fr. 23.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebilinformasjon for Baskerland

Kjøreforholdene i Spania er annerledes enn i Norge. Her kan du kjøre i høyere fart på motorveiene, bare du passer på å ligge i riktig kjørefelt. Motorveiene blir ofte finansiert av bomavgift, som stort sett er automatiske passeringer. Vil du unngå bomveiene, må du kjøre på de smalere veiene rundt Bilbao og i Baskerland, Spania. På de mindre veiene får du med deg mer av omgivelsene, kose deg og stoppe på veien. På motorveiene kommer du deg fort fram. Det er enkelt å finne frem og stort sett godt skiltet. Når du leier en billig leiebil i Baskerland, kan du selvsagt be om å få en bil med et oppdatert GPS-system, som kan bidra til at du alltid finner frem.

Du må være 18 år for å kjøre i Baskerland i Spania, og ha hatt førerkortet i minst et år for å kunne leie leiebil. Er du under 25 år kan det noen steder avkreves en ekstra avgift. Har du passasjerer i bilen, som er under 12 år, skal de sitte i baksetet eller på en bilpute foran. Det er ikke så stor forskjell å kjøre i Norge og i Baskerland i Spania. Men vær oppmerksom på fartsgrensene, og lær deg reglene for hvor du kan parkere. Som oftest er det enkleste å parkere i et parkeringshus, men hvis du skal parkere i gaten, se etter fortau med blå maling.

Siden Spania er med i EU, trenger du et pass og et førarkort for å leie bil i Baskerland i Spania. Dette må du vise når du leier leiebilen, og dersom du bestiller på nettet, må du ofte sende bilde av denne dokumentasjonen til bilutleier. Alle som skal kjøre leiebilen må vise fram både førerkort og pass, og den samme dokumentasjonen gjelder om du skulle bli stoppet av politiet. I tillegg må du ha forsikring, enten det går på din egen private forsikring eller du tegner forsikring når du leier bilen. Det er ikke nødvendig med et internasjonalt førerkort, siden det norske førerkortet allerede er EU-godkjent. Dersom du bare har et førerkort på førerkort-appen som vi har i Norge, er det ikke sikkert at alle bilutleiefirma godtar det som dokumentasjon ennå.


Tilbud på Baskerland bilutleie

Finn leiebil i Baskerland som passer for deg

Liten Leiebiler

86 kr - 843 kr

Alle biltyper

86 kr - 1 034 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Baskerland er 456 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Baskerland er i mars. Prisen er 82 % lavere enn resten av året med bare 86 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Baskerland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Baskerland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Baskerland er 530 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Baskerland er i mai. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 330 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Baskerland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Baskerland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Baskerland er 294 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Baskerland er i august. Prisen er 8 % lavere enn resten av året med bare 272 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 49 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Baskerland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Baskerland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Baskerland

Alle større selskaper som leier ut biler i Baskerland

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,4

Komfort

9,1

Gjennomsnittlig

8,8

Hentes/Leveres

9,1

Value

8,2

Budget

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,4

Hentes/Leveres

7,9

Value

8,7

Enterprise

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

7,9

Hentes/Leveres

7,9

Value

7,9

Avis

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,2

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

6,7

Value

6,7

Hertz

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

7,3

Value

6,6

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,8

Sunnycars

13 utleiesteder

SURPRICE CAR RENTAL

8 utleiesteder

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Baskerland

Nedenfor er de mest populære hotellene i Baskerland

Leiebiler i Baskerland

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Baskerland, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

I løpet av den siste uken har brukerne våre funnet tilbud på leiebiler i Baskerland med priser helt nede i 376 kr/dag, og så høye som 798 kr/dag, noe som utgjør en prisforskjell på 52 %. Husk at gjennomsnittsprisen for leie av bil i Baskerland er 553 kr/dag, og denne kan endre seg avhengig av hvilken type bil du leier samt hvilket seleskap du leier hos.

De billigste leiebilselskapene i Baskerland, er Budget, Enterprise og Goldcar Rental SP. I løpet av de siste 72 timene fant momondo-brukere priser på leiebiler helt nede i 376 kr/dag fra Budget, 412 kr/dag fra Enterprise, og 478 kr/dag fra Goldcar Rental SP.

Det beste leiebilselskapet i Baskerland, er Alamo. Dette er basert på en gjennomsnittlig score fra momondo-brukere på 8,9/10 fra 7 vurderinger. Hvis du planlegger å reise til Baskerland, vil du kunne leie bil hos Alamo på 2 utleiesteder i området, f.eks. i Bilbao.

Portugalete og San Sebastian er de billigste byene for leie av bil i Baskerland. Vi har funnet ut at Budget er det billigste leiebilselskapet i Portugalete, med priser fra 382 kr/dag. Ok Mobility er det gunstigste leiebilselskapet i San Sebastian, og de har priser fra 481 kr/dag.

De fleste momondo-brukere som besøker Baskerland leier en bil i 7 dager. For leie av bil i 7 dag, er den gjennomsnittlige prisen 309 kr per dag, men prisene kan endre seg avhengig av hvilken type bil du leier samt hvilken by du besøker. Leie av bil i én uke koster vanligvis i gjennomsnitt 2 165 kr, og for helgeleie kan du forvente deg å betale i gjennomsnitt 850 kr. Leie av bil i én måned i Baskerland har vanligvis en totalpris på 18 552 kr avhengig av datoene du velger.


Leiebiler i populære byer i Baskerland

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Baskerland

Start planleggingen av reisen til Baskerland


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Baskerland med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Baskerland. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Baskerland.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Baskerland.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Baskerland med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Baskerland.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.