Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Torrevieja, Valencia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Torrevieja, Valencia? Start søket her!

Sjåførens alder: 26–65
fr. 31.5.
fr. 7.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Leiebiler innsikt og trender i Torrevieja

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Torrevieja

Hvilket leiebilselskap er billigst i Torrevieja?

De billigste leiebilene i Torrevieja finner man som regel hos Goldcar Rental SP. Ved bestilling med Goldcar Rental SP, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 111 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Torrevieja er 436 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Torrevieja?

De fleste momondo-brukere leier Fiat 500 i Torrevieja, men Peugeot 5008 er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Fiat 500, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 319 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Fiat 500 i Torrevieja for så lite som 117 kr per dag. Leiebiler av typen Peugeot 5008 i Torrevieja koster i gjennomsnitt 778 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 658 kr per dag.

Tilbud på Torrevieja, Valencia bilutleie

Finn leiebil i Torrevieja som passer for deg

Liten biler

136 kr - 366 kr

Alle biltyper

141 kr - 1 696 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Torrevieja, Spania er 234 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Torrevieja, Spania er i februar. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 136 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Torrevieja. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Torrevieja kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Torrevieja, Spania er 393 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Torrevieja, Spania er i desember. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med bare 123 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Torrevieja. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Torrevieja kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Torrevieja, Spania er 711 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Torrevieja, Spania er i august. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 518 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 43 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Torrevieja. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Torrevieja kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Torrevieja, Spania er 286 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Torrevieja, Spania er i februar. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 125 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Torrevieja. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Torrevieja kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Torrevieja, Spania er 756 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Torrevieja, Spania er i mars. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 408 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 46 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Torrevieja. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Torrevieja kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Torrevieja, Spania er 163 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Torrevieja, Spania er i oktober. Prisen er 15 % lavere enn resten av året med bare 139 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 61 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Torrevieja. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Torrevieja kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Torrevieja

Alle større selskaper som leier ut biler i Torrevieja, Valencia

AeroDrive

1 utleiested

Autounion Car Rental

1 utleiested

Centauro

1 utleiested

Dickmanns

1 utleiested

DRIVALIA

1 utleiested

Goldcar Rental SP

1 utleiested

INTERRENT

1 utleiested

King Rent a Car

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Torrevieja

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Torrevieja

Mest populære selskap

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Compact

Billigste leiebil

165 kr

Mest populære modell

Fiat 500
Det mest populære bilutleiefirmaet i Torrevieja funnet på momondo denne måneden er Goldcar Rental SP. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er KeyGo Rent og Record Go
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Torrevieja de siste 72 timene: SUV, Intermediate, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Torrevieja er 165 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 338 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Torrevieja de siste 7 dagene er Fiat 500. Våre brukere foretrekker også Peugeot 5008 som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Torrevieja - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Torrevieja, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hva er fartsgrensen i Torrevieja, Spania?

Fartsgrensen i bysonen i Torrevieja er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Torrevieja ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Torrevieja, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz V-Class i Torrevieja?

Er været i Torrevieja representativt for resten av Valencia?

De som ønsker å leie bil i Torrevieja for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Valencia i løpet av mai vanligvis har temperaturer på 18 °C med en forventet nedbørsmengde på 33 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Torrevieja fra biler sist?

Priser for biler fra Torrevieja ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Torrevieja fra biler?

Fra og med mai 2024, er det 10 tilbydere å velge mellom fra Torrevieja biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Torrevieja?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Torrevieja. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Torrevieja?

Når du leier en bil i Torrevieja, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Torrevieja?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Torrevieja. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Torrevieja?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Torrevieja, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Torrevieja med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Torrevieja.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Torrevieja på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Torrevieja.

Finner jeg utleiebiler i Torrevieja som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Torrevieja.

Kan jeg søke etter leiebiler i Torrevieja med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Torrevieja med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Torrevieja på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 31.5.
12:00
fr. 7.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post