Leiebiler i Torrevieja, Valencia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Torrevieja, Valencia? Start søket her!

Torrevieja, Valencia, Spania
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Torrevieja, Valencia, Spania
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebiler innsikt og trender i Torrevieja

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Torrevieja

Hvilket leiebilselskap er billigst i Torrevieja?

De billigste leiebilene i Torrevieja finner man som regel hos Firefly. Ved bestilling med Firefly, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 104 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Torrevieja er 185 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Torrevieja?

De fleste momondo-brukere leier Nissan Juke i Torrevieja, men Opel Corsa er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Nissan Juke, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 195 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Nissan Juke i Torrevieja for så lite som 87 kr per dag. Leiebiler av typen Opel Corsa i Torrevieja koster i gjennomsnitt 339 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 36 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Torrevieja, Valencia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Torrevieja, Valencia nedenfor
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

156 kr/dag

15 jun.–21 jun.
Toyota Aygo
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

174 kr/dag

15 jun.–21 jun.
Volkswagen Golf
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

181 kr/dag

15 jun.–21 jun.
Toyota Corolla
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

193 kr/dag

15 jun.–21 jun.
Suzuki Vitara/Escudo
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

209 kr/dag

15 jun.–21 jun.
Nissan Qashqai
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

443 kr/dag

15 jun.–21 jun.
Volkswagen Golf

Viktig informasjon om leiebiler i Torrevieja

Aldersgrense for bilutleie i Torrevieja varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd. Reiser dere en ung gjeng så burde dere lese dere opp på dette før dere drar.

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, må du betale den kontant på stedet.

Når du har leiebil i Torrevieja kan du enten parkere på gateparkering eller i parkeringshus. Når det gjelder gateparkering så er det ofte ganske trangt med plass, og det kan hende bilen får en liten dytt her og der. Det er ulike parkeringssoner i byen, og du kan blant annet velge å parkere i blå sone. Dette er avgiftsparkering på gaten. For å betale for parkeringen ser du etter billettautomatene som står plassert rundt omkring i gatene, så dersom du ikke ser en ved første øyekast kan du gå nedover gaten og finne en. Betaling skjer med kort eller kontanter. Legg billetten godt synlig i frontruten. Det finnes også parkeringshus som du kan stå i. Både East Parking Place på Plaza de Oriente og Parking Centro el Arco i Calle Ramon Gallud er døgnåpne.


Tilbud på Torrevieja, Valencia bilutleie

Finn leiebil i Torrevieja som passer for deg

Liten Leiebiler

128 kr - 535 kr

Alle biltyper

150 kr - 902 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Torrevieja, Spania er 305 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Torrevieja, Spania er i november. Prisen er 59 % lavere enn resten av året med bare 128 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 32 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Torrevieja. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Torrevieja kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Torrevieja Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Torrevieja, Spania er 419 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Torrevieja, Spania er i november. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 161 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Torrevieja. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Torrevieja kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Torrevieja, Spania er 520 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Torrevieja, Spania er i mars. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 536 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 15 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Torrevieja. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Torrevieja kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Torrevieja, Spania er 351 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Torrevieja, Spania er i mars. Prisen er 59 % lavere enn resten av året med bare 145 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Torrevieja. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Torrevieja kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Torrevieja SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Torrevieja, Spania er 522 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Torrevieja, Spania er i februar. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 800 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 16 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Torrevieja. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Torrevieja kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Torrevieja, Spania er 336 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Torrevieja, Spania er i april. Prisen er 3 % lavere enn resten av året med bare 347 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Torrevieja. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Torrevieja kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

156 kr/dag

15 jun.–21 jun.
Toyota Aygo
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

174 kr/dag

15 jun.–21 jun.
Volkswagen Golf
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

181 kr/dag

15 jun.–21 jun.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Torrevieja

Alle større selskaper som leier ut biler i Torrevieja, Valencia

AeroDrive

1 utleiested

Autosvalls

1 utleiested

Centauro

1 utleiested

Dickmanns

1 utleiested

Goldcar Rental SP

1 utleiested

INTERRENT

1 utleiested

King Rent a Car

1 utleiested

Rhodium

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Torrevieja

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Torrevieja

Populære biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigste leiebil

106 kr

Mest populære modell

Nissan Juke
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Torrevieja de siste 72 timene: Compact, Economy, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Torrevieja er 106 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 122 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Torrevieja de siste 7 dagene er Nissan Juke. Våre brukere foretrekker også Opel Corsa som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Torrevieja

Nedenfor er de mest populære hotellene i Torrevieja

Kjøre med en leiebil i Torrevieja - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Torrevieja, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i bysonen i Torrevieja er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Torrevieja ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Torrevieja, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.


Leiebiler på populære flyplasser nære Torrevieja

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Torrevieja

Utforsk flere leiebiler i Spania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Spania

Start planleggingen av reisen til Torrevieja


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Torrevieja. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Torrevieja, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.