Leiebiler i Torrevieja, Spania

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Torrevieja, Spania? Start søket her

Torrevieja, VC, Spania
28. okt. — 4. nov.
Samme leveringssted
Torrevieja, VC, Spania
to. 28.10.
12:00
to. 4.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Torrevieja, Spania bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

23 kr - 168 kr

Alle biltyper

23 kr - 523 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Torrevieja i Spania, koster 43 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Torrevieja i Spania, er i februar. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med en pris på kun 23 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 39 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Torrevieja. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Torrevieja kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Torrevieja funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Torrevieja

Alle større selskaper som leier ut biler i Torrevieja, Spania
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Torrevieja

Hvor gammel må man være for å leie bil i Torrevieja?

Aldersgrense for bilutleie i Torrevieja varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd. Reiser dere en ung gjeng så burde dere lese dere opp på dette før dere drar.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, må du betale den kontant på stedet.

Parkering

Når du har leiebil i Torrevieja kan du enten parkere på gateparkering eller i parkeringshus. Når det gjelder gateparkering så er det ofte ganske trangt med plass, og det kan hende bilen får en liten dytt her og der. Det er ulike parkeringssoner i byen, og du kan blant annet velge å parkere i blå sone. Dette er avgiftsparkering på gaten. For å betale for parkeringen ser du etter billettautomatene som står plassert rundt omkring i gatene, så dersom du ikke ser en ved første øyekast kan du gå nedover gaten og finne en. Betaling skjer med kort eller kontanter. Legg billetten godt synlig i frontruten. Det finnes også parkeringshus som du kan stå i. Både East Parking Place på Plaza de Oriente og Parking Centro el Arco i Calle Ramon Gallud er døgnåpne.

Utfluktsmål i og rundt Torrevieja

Har du leiebil i Torrevieja kan dere kjøre til en rekke vakre steder i området rundt byen. Ta med vennegjengen til kunstneriske Altea, kun en time og 20 minutter utenfor Torrevieja med bil. Denne byen er kjent for å huse mange kunstnerstudioer og er rett og slett et paradis for de som elsker kunst. Dette er et sted med spansk småbysjarm. Vil dere utforske vakker natur, kan dere neste dag kjøre til Algar Waterfalls. Dere kjører i en time og 30 minutter fra Torrevieja for å komme ut i naturen. Her kan man gå en 1,5 km lang tur langs elven Algar og se de vakre fossefallene og naturlige bassengene. Vil dere utforske flere byer, kan dere ta neste tur til Cartagena som ligger omtrent en times kjøretur fra Torrevieja. Her er det vakker arkitektur, men også en moderne by med masse spennende å oppleve.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Torrevieja er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Torrevieja, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Torrevieja trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Torrevieja kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Torrevieja. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Torrevieja, Spania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Alicante flyplass

Leiebiler i Torrevieja

83 brukere har sett etter leiebiler i Torrevieja med momondo i oktober.

Hvilket leiebilselskap i Torrevieja har de billigste prisene på leiebiler?

Centauro har generelt de billigste prisene per dag i Torrevieja på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 253 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 32 kr/dag for leiebiler i Torrevieja.

Hva er fartsgrensen i Torrevieja, Spania?

Fartsgrensen i bysonen i Torrevieja er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Torrevieja ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Torrevieja, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Torrevieja?

Ifølge dataene våre er Fiat 500 den mest populære bilen å leie i Torrevieja. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Fiat 500 for så lite som 1 kr/dag i Torrevieja, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 78 kr/dag. En annen populær bil å leie i Torrevieja, er Ford Fiesta som i gjennomsnitt koster 57 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 2 kr/dag.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Torrevieja i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Torrevieja.

Er været i Torrevieja representativt for resten av Valencia?

De som ønsker å leie bil i Torrevieja for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Valencia i løpet av oktober vanligvis har temperaturer på 19 °C med en forventet nedbørsmengde på 62,3 mm.


Leiebiler på flyplasser i Torrevieja

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Torrevieja

Utforsk flere leiebiler i Valencia

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som , og i Valencia

Start planleggingen av reisen til Torrevieja