Leiebil Malaga - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Malaga? Start søket her

Malaga, AN, Spania
8. mar. — 15. mar.
Samme leveringssted
Malaga, AN, Spania
ma. 8.3.
middag
ma. 15.3.
middag

Når er det billigst å leie bil i Malaga?

Alle

5 kr - 306 kr

Økonomi

18 kr - 130 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Malaga er i november. Prisen er 81% lavere enn resten av året til bare 21 kr per dag. Den dyreste måneden er juli. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i november. Prisen på leiebil i Malaga kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Malaga

Alle større selskaper som leier ut biler i Malaga
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.1

Poengsummen er basert på 6 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.0

Poengsummen er basert på 15 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.8

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.1

Poengsummen er basert på 19 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.9

Poengsummen er basert på 25 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.6

Poengsummen er basert på 25 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.5

Poengsummen er basert på 12 vurderinger


Informasjon om reisen din til Malaga

Hvor gammel må man være for å leie bil i Malaga?

Aldersgrense for bilutleie i Malaga varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er også påbudt å ha barnesete til de under 4 år. Reiser du med små barn kan det være greit å ha med seg barnesete i tilfelle standarden ikke er like høy som i Norge. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, så må du betale den kontant på stedet.

Parkering

I Malaga finnes det en rekke ulike parkeringsmuligheter. På offentlige veier er det lov å parkere der det er blå soner, også kalt «zona azul» på spansk. Disse finner du blant annet rundt gamlebyen. Her er det lov å parkere mot betaling, fra 09.00-14.00 og 17.00-20.00 på hverdager og 09.00-14.00 på lørdager. Er det en hvit strek rundt parkeringen er den gratis og kan brukes av alle, men grønne streker betyr at det kun er for beboere i byen. Det er over 6300 parkeringsplasser ved offentlige parkeringshus, og de største er Alcazaba, Plaza de la Marina, Andalucía, Salitre, Tejón y Rodríguez og Calle Camas. Du kan også parkere i kjøpesentre.

Utfluktsmål i og rundt Malaga

Har du leiebil i Malaga kan du kjøre langs med Middelhavet og utforske den vakre, spanske kysten. Her er det dramatiske fjell og vakkert, blått hav. Dette er et perfekt sted for par å reise på romantisk kjøreferie. Vil dere kjøre til et sted der det er rolig atmosfære, kan dere kjøre til Penon del Cuervo Beach som ligger utenfor Malagas sentrum. Ta turen ned til eksklusive Marbella eller Fuengirola. Når dere har leiebil på ferie i Malaga har dere muligheten til å oppleve Costa del Sol sammen og finne deres favorittsteder langs kysten.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Malaga er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer en prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger.

Kan man bruke det norske førerkortet i Malaga, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Malaga trenger du ikke internasjonalt førerkort. Men dersom du vil være på den sikre siden kan du skaffe et internasjonalt førerkort i tilfelle du skulle komme i en kontroll der de må oversette førerkortet ditt.

Hvor i Malaga kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Malaga. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Malaga. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Malaga til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Malaga flyplass

Leiebiler i Malaga

I mars har vi kjørt 815 søk etter leiebiler i Malaga for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Malaga for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Malaga innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Enterprise, National og Avis. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Malaga?

Alle leiebilselskapene i Malaga har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Malaga inkluderer Enterprise, National og Avis, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Malaga i april?

I april ligger temperaturene i Malaga på ca. 19 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 25 mm i løpet av april i Malaga kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Malaga vil koste deg i gjennomsnitt 358 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Malaga har flest utleiesteder?

Rhodium er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Malaga med totalt 3 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 191 kr/dag når de leier en bil hos Rhodium i Malaga.

Hva er fartsgrensen i Malaga?

Fartsgrensen i Malaga er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Malaga har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Malaga, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Malaga, Spania i mars?

Temperaturen i Malaga i mars ligger normalt på 14 °C, og forventet nedbørsmengde er 49 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Malaga i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Malaga. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Malaga, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Volkswagen Polo og Opel Corsa.

Er været i Malaga representativt for resten av Andalusia?

Hvis du ser etter en leiebil i Malaga for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mars, er det viktig at du vet at resten av Andalusia vanligvis har en temperatur på 14 °C, og en forventet nedbørsmengde på 47,9 mm.


Leiebiler på flyplasser i Malaga

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Malaga

Utforsk flere leiebiler i Andalusia

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Algeciras, Cádiz og Granada i Andalusia

Finn hotell og fly til Malaga

 • Få den siste informasjonen om Malaga flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Malaga
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Malaga mest populære nabolag

  Finn hoteller i Malaga
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Malaga