Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Malaga, Andalusia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Malaga, Andalusia? Start søket her!

Malaga, Andalusia, Spania
1. Mar — 8. Mar
Malaga, Andalusia, Spania
Fri 1.3.
12:00
Fri 8.3.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Malaga

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Malaga

Hvilket leiebilselskap er billigst i Malaga?

De billigste leiebilene i Malaga finner man som regel hos Delpaso. Ved bestilling med Delpaso, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 31 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Malaga er 165 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Malaga har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Malaga, with 12 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Malaga?

Leiebiler av typen Fiat 500 og Nissan Qashqai i Malaga er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Fiat 500 i Malaga kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 253 kr/dag, og kan koste så lite som 39 kr/dag. Leiepriser for Nissan Qashqai kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 462 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 62 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Malaga, Andalusia

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Malaga, Andalusia
Økonomi77 kr/dag
Kompakt88 kr/dag
Medium82 kr/dag
Standard322 kr/dag
Mini83 kr/dag
Minibuss280 kr/dag
Medium SUV111 kr/dag
Kompakt SUV114 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn159 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Malaga

Hvor gammel må man være for å leie bil i Malaga?

Aldersgrense for bilutleie i Malaga varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er også påbudt å ha barnesete til de under 4 år. Reiser du med små barn kan det være greit å ha med seg barnesete i tilfelle standarden ikke er like høy som i Norge. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, så må du betale den kontant på stedet.

Parkering

I Malaga finnes det en rekke ulike parkeringsmuligheter. På offentlige veier er det lov å parkere der det er blå soner, også kalt «zona azul» på spansk. Disse finner du blant annet rundt gamlebyen. Her er det lov å parkere mot betaling, fra 09.00-14.00 og 17.00-20.00 på hverdager og 09.00-14.00 på lørdager. Er det en hvit strek rundt parkeringen er den gratis og kan brukes av alle, men grønne streker betyr at det kun er for beboere i byen. Det er over 6300 parkeringsplasser ved offentlige parkeringshus, og de største er Alcazaba, Plaza de la Marina, Andalucía, Salitre, Tejón y Rodríguez og Calle Camas. Du kan også parkere i kjøpesentre.

Utfluktsmål i og rundt Malaga

Har du leiebil i Malaga kan du kjøre langs med Middelhavet og utforske den vakre, spanske kysten. Her er det dramatiske fjell og vakkert, blått hav. Dette er et perfekt sted for par å reise på romantisk kjøreferie. Vil dere kjøre til et sted der det er rolig atmosfære, kan dere kjøre til Penon del Cuervo Beach som ligger utenfor Malagas sentrum. Ta turen ned til eksklusive Marbella eller Fuengirola. Når dere har leiebil på ferie i Malaga har dere muligheten til å oppleve Costa del Sol sammen og finne deres favorittsteder langs kysten.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Malaga er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer en prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger.

Kan man bruke det norske førerkortet i Malaga, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Malaga trenger du ikke internasjonalt førerkort. Men dersom du vil være på den sikre siden kan du skaffe et internasjonalt førerkort i tilfelle du skulle komme i en kontroll der de må oversette førerkortet ditt.

Hvor i Malaga kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Malaga. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Malaga. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Malaga, Andalusia bilutleie

Finn leiebil i Malaga som passer for deg

Liten cars

152 kr - 468 kr

Alle biltyper

217 kr - 724 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Malaga, Spania er 278 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Malaga, Spania er i januar. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 152 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Malaga. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Malaga liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Malaga, Spania er 409 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Malaga, Spania er i januar. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 262 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Malaga. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Malaga mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Malaga, Spania er 866 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Malaga, Spania er i januar. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 552 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 49 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Malaga. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Malaga, Spania er 375 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Malaga, Spania er i januar. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 182 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Malaga. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Malaga SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Malaga, Spania er 661 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Malaga, Spania er i januar. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 328 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 33 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Malaga. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Malaga varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i Malaga, Spania er 1 142 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i Malaga, Spania er i februar. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 619 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 62 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Malaga. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Malaga, Spania er 578 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Malaga, Spania er i desember. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 234 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 24 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Malaga. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

77 kr/dag

2 Mar–16 Mar
Opel Corsa
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

83 kr/dag

2 Mar–16 Mar
Toyota Aygo
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

88 kr/dag

15 Mar–25 Mar
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Malaga

Alle større selskaper som leier ut biler i Malaga, Andalusia

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,7

Hentes/Leveres

8,5

Value

8,2

Thrifty

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,1

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,8

Enterprise Rent-A-Car

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,6

Value

7,5

Hertz

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,1

Value

7,0

Europcar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

8,0

Value

6,8

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,7

Hentes/Leveres

6,0

Value

5,4

Sunnycars

11 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Malaga

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Malaga

Mest populære selskap

Delpaso

Populære biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigste leiebil

101 kr

Mest populære modell

Fiat 500
Det mest populære bilutleiefirmaet i Malaga funnet på momondo denne måneden er Delpaso. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Goldcar Rental SP og Record Go
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Malaga de siste 72 timene: Economy, Compact, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Malaga er 101 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 283 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Malaga de siste 7 dagene er Fiat 500. Våre brukere foretrekker også Class Convertible som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Malaga

Nedenfor er de mest populære hotellene i Malaga
Gran Hotel Miramar Gl

Gran Hotel Miramar Gl

Paseo Reding, 22, Málaga, Andalusia, Spain

1,1 km fra sentrum

Sunset Beach Club Hotel Apartments

Sunset Beach Club Hotel Apartments

Av. Del Sol, 5, Benalmádena, Málaga, Andalusia, Spain

18,4 km fra sentrum

Ilunion Malaga

Ilunion Malaga

Paseo Marítimo Antonio Machado, 10, Málaga, Andalusia, Spain

1,3 km fra sentrum

Vincci Seleccion Posada Del Patio

Vincci Seleccion Posada Del Patio

Pasillo Santa Isabel No. 7, Málaga, Andalusia, Spain

0,4 km fra sentrum

Rincon Sol

Rincon Sol

Avenida Del Mediterraneo, 174, Málaga, Andalusia, Spain

12,4 km fra sentrum

Holiday Inn Express Malaga Airport

Holiday Inn Express Malaga Airport

Avenida de Velazquez 294 Salida, Málaga, Andalusia, Spain

7,3 km fra sentrum

Moon Dreams Calabahia

Moon Dreams Calabahia

Calle Manuel Fernandez Moreno 6-7, Málaga, Andalusia, Spain

9,8 km fra sentrum

Eurostars Málaga

Eurostars Málaga

Heroe De Sostoa 17, Málaga, Andalusia, Spain

1,6 km fra sentrum

Essence Hotel Boutique by Don Paquito

Essence Hotel Boutique by Don Paquito

Avenida Del Lido S/N, Málaga, Andalusia, Spain

12,2 km fra sentrum

NH Málaga

NH Málaga

Calle San Jacinto, 2, Málaga, Andalusia, Spain

0,6 km fra sentrum

Hotel Plaza Del Castillo

Hotel Plaza Del Castillo

Calle De Fedra (Calle Albania 3-5), Málaga, Andalusia, Spain

8,4 km fra sentrum

Barcelo Malaga

Barcelo Malaga

Estación Vialia Maria Zambrano Héroe de Sostoa, 2 | | Málaga | Andalucía | España, Málaga, Andalusia, Spain

1,4 km fra sentrum

Coeo Pod Hostel - Part Of Coeo Experience

Coeo Pod Hostel - Part Of Coeo Experience

20 Calle Beatas, Málaga, Andalusia, Spain

0,3 km fra sentrum

Posadas de España Malaga

Posadas de España Malaga

Calle Graham Bell, 4, Málaga, Andalusia, Spain

11,6 km fra sentrum

ibis Malaga Centro Ciudad

ibis Malaga Centro Ciudad

Cerrojo 1, Málaga, Andalusia, Spain

0,5 km fra sentrum

Novotel Suites Malaga Centro

Novotel Suites Malaga Centro

Calle San Jacinto 7, Málaga, Andalusia, Spain

0,6 km fra sentrum

Sol Guadalmar

Sol Guadalmar

Moby Dick, 2 - Urbanization Guadalmar, Málaga, Andalusia, Spain

7,2 km fra sentrum

easyHotel Malaga City Centre

easyHotel Malaga City Centre

Avda Ingeniero Jose Maria Garnica, 6, Málaga, Andalusia, Spain

1,3 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Malaga - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Malaga, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Malaga, Spania i mars?

Vår data viser at for leiebil i helg i mars i Malaga, kan du forvente å betale rundt 267 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 89 kr, som er den laveste prisen for Malaga som vi har sett så langt. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 41 kr, med gjennomsnittpris på 340 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Malaga, Spania?

Alle leiebilselskapene i Malaga har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Malaga inkluderer Centauro, Wiber og Alamo, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Malaga i mars?

I mars ligger temperaturene i Malaga på ca. 16 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 41 mm i løpet av mars i Malaga kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Malaga vil koste deg i gjennomsnitt 151 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Malaga, Spania?

Fartsgrensen i Malaga er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Malaga har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Malaga, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Seat Arona i Malaga?

Hvordan er været i Malaga, Spania i februar?

Temperaturen i Malaga i februar ligger normalt på 13 °C, og forventet nedbørsmengde er 55 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Malaga representativt for resten av Andalusia?

Hvis du ser etter en leiebil i Malaga for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av februar, er det viktig at du vet at resten av Andalusia vanligvis har en temperatur på 12 °C, og en forventet nedbørsmengde på 58,9 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Malaga fra biler sist?

Priser for Malaga fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Malaga fra biler?

Det er 132 tilbydere fra Malaga biler fra og med februar 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Malaga?

Blant forskjellige land, inkludert Malaga, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Malaga?

For å leie en bil i Malaga må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Malaga?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Malaga kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Malaga?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Malaga. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Malaga med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Malaga og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Malaga på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Malaga.

Finner jeg utleiebiler i Malaga som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Malaga med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Malaga med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Malaga.


En enklere måte å administrere reisen til Malaga på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Malaga
Fri 1.3.
12:00
Fri 8.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post