Leiebil Malaga, Spania - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Malaga, Spania? Start søket her

Malaga, AN, Spania
14. mai — 21. mai
Samme leveringssted
Malaga, AN, Spania
fr. 14.5.
middag
fr. 21.5.
middag
Sjåførens alder:

Når er det billigst å leie bil i Malaga?

Alle

6 kr - 510 kr

Familie

12 kr - 222 kr

Økonomi

2 kr - 127 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Malaga, Spania er i mai. Prisen er 94% lavere enn resten av året til bare 6 kr per dag. Den dyreste måneden er juni. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i mai. For deg som behøver plass til hele familien kan vi nevne at større biler med 6 seter eller flere som regel er billigst i mars. Prisen på leiebil i Malaga kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Malaga

Alle større selskaper som leier ut biler i Malaga, Spania
10,0
Fantastisk
1 vurdering3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
8,4
Fantastisk
3 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,6
8,1
Fantastisk
7 vurderinger4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

7,7

Henting/levering

7,4

Valuta for pengene

8,2
7,3
Bra
10 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,0

Valuta for pengene

7,4
6,4
Bra
10 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

5,8

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

5,0
0,0
Forferdelig
12 utleiesteder
0,0
Forferdelig
4 utleiesteder
0,0
Forferdelig
4 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Malaga

Hvor gammel må man være for å leie bil i Malaga?

Aldersgrense for bilutleie i Malaga varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er også påbudt å ha barnesete til de under 4 år. Reiser du med små barn kan det være greit å ha med seg barnesete i tilfelle standarden ikke er like høy som i Norge. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, så må du betale den kontant på stedet.

Parkering

I Malaga finnes det en rekke ulike parkeringsmuligheter. På offentlige veier er det lov å parkere der det er blå soner, også kalt «zona azul» på spansk. Disse finner du blant annet rundt gamlebyen. Her er det lov å parkere mot betaling, fra 09.00-14.00 og 17.00-20.00 på hverdager og 09.00-14.00 på lørdager. Er det en hvit strek rundt parkeringen er den gratis og kan brukes av alle, men grønne streker betyr at det kun er for beboere i byen. Det er over 6300 parkeringsplasser ved offentlige parkeringshus, og de største er Alcazaba, Plaza de la Marina, Andalucía, Salitre, Tejón y Rodríguez og Calle Camas. Du kan også parkere i kjøpesentre.

Utfluktsmål i og rundt Malaga

Har du leiebil i Malaga kan du kjøre langs med Middelhavet og utforske den vakre, spanske kysten. Her er det dramatiske fjell og vakkert, blått hav. Dette er et perfekt sted for par å reise på romantisk kjøreferie. Vil dere kjøre til et sted der det er rolig atmosfære, kan dere kjøre til Penon del Cuervo Beach som ligger utenfor Malagas sentrum. Ta turen ned til eksklusive Marbella eller Fuengirola. Når dere har leiebil på ferie i Malaga har dere muligheten til å oppleve Costa del Sol sammen og finne deres favorittsteder langs kysten.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Malaga er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer en prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger.

Kan man bruke det norske førerkortet i Malaga, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Malaga trenger du ikke internasjonalt førerkort. Men dersom du vil være på den sikre siden kan du skaffe et internasjonalt førerkort i tilfelle du skulle komme i en kontroll der de må oversette førerkortet ditt.

Hvor i Malaga kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Malaga. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Malaga. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Malaga, Spania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Malaga flyplass

Leiebiler i Malaga

I mai har vi kjørt 815 søk etter leiebiler i Malaga for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Malaga for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Malaga innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Enterprise, National og Avis. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Malaga, Spania?

Alle leiebilselskapene i Malaga har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Malaga inkluderer Enterprise, National og Avis, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Malaga i juni?

I juni ligger temperaturene i Malaga på ca. 25 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 2 mm i løpet av juni i Malaga kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Malaga vil koste deg i gjennomsnitt 344 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Malaga har flest utleiesteder?

Thrifty er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Malaga, Spania med totalt 4 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 186 kr/dag når de leier en bil hos Thrifty i Malaga, Spania.

Hva er fartsgrensen i Malaga, Spania?

Fartsgrensen i Malaga er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Malaga har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Malaga, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Malaga, Spania i mai?

Temperaturen i Malaga i mai ligger normalt på 19 °C, og forventet nedbørsmengde er 25 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Ettersom Malaga vanligvis opplever høye temperaturer i mai med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Malaga representativt for resten av Andalusia?

Hvis du ser etter en leiebil i Malaga for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mai, er det viktig at du vet at resten av Andalusia vanligvis har en temperatur på 18 °C, og en forventet nedbørsmengde på 28,7 mm.


Leiebiler på flyplasser i Malaga

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Malaga

Utforsk flere leiebiler i Andalusia

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Algeciras, Cádiz og Granada i Andalusia

Finn hotell og fly til Malaga