Bil Spania Balearene Palma de Mallorca

Leiebil Palma de Mallorca - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Palma de Mallorca? Start søket her

lør.. 8.8.
kl. 12:00
søn.. 9.8.
kl. 12:00
Sammenlign med momondo |

Når er det billigst å leie bil i Palma de Mallorca?

Alle
9 kr - 440 kr
Økonomi
18 kr - 189 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Palma de Mallorca er i januar. Prisen er 90% lavere enn resten av året til bare 9 kr per dag. Den dyreste måneden er juni. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i januar. Prisen på leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.

Oversikt over leiebilselskaper i Palma de Mallorca

Alle større selskaper som leier ut biler i Palma de Mallorca

Tilbake til alle leverandører

hertz

Byråets vurdering: Fantastisk 8,3

Poengsummen er basert på 32 vurderinger

Vis all 2 steder

goldcar

Byråets vurdering: Ok 5,8

Poengsummen er basert på 73 vurderinger

Vis all 2 steder

avis

Byråets vurdering: Fantastisk 9,6

Poengsummen er basert på 15 vurderinger

Vis all 2 steder

dollar

Byråets vurdering: Fantastisk 9,6

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Vis all 2 steder

autoclickrent

Byråets vurdering: Fantastisk 9,2

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Vis all 2 steder

budget

Byråets vurdering: Fantastisk 8,5

Poengsummen er basert på 10 vurderinger

Vis all 2 steder

enterprise

Byråets vurdering: Fantastisk 8,1

Poengsummen er basert på 11 vurderinger

Vis all 2 steder

sixtrentacar

Byråets vurdering: Bra 7,6

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Vis all 4 steder

Informasjon om reisen din til Palma de Mallorca

Mallorca er så mye mer enn bare vakre strender, og det anbefales å bestille en leiebil i Palma de Mallorca for å få full fleksibilitet og frihet til å utforske den vakre øyen. Det finnes mange billige, men profesjonelle, bilutleiere å velge mellom, og du kan finne rimelige priser og gode tilbud ved å booke på nett på forhånd. Dollar, Hertz, Europcar og Budget er noen av selskapene du kan velge mellom når du søker på momondo, og de fleste tilbyr fri kilometer, nødvendige forsikringer og gratis avbestilling. Prisen for å leie bil en dag varierer etter størrelse på bilen og ekstra egenskaper, men du kan få kjøretøy med klimaanlegg, automatgir og andre bekvemmeligheter for en ganske rimelig pris. En liten bil begynner på ca. 40 NOK per dag og en stor bil med mange funksjoner koster fra ca. 1 200 NOK og oppover. Det er også muligheter for å leie elbil.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Palma de Mallorca?

Det anbefales å sjekke vilkårene for billeie til det enkelte selskapet, ettersom aldersgrensen for å leie bil i Palma de Mallorca kan variere. Mange krever at du er minst 21 år, mens andre er fornøyd så lenge du har hatt sertifikatet i minst 12 måneder. Det bør også nevnes at unge sjåfører under 25 år kan bli nektet visse typer forsikringer og enkelte typer kjøretøy.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er ganske enkelt å kjøre rundt på Mallorca. Det finnes visse regler som du må forholde deg til og bøter er ganske høye. Generelt sett er fartsgrensene 50 km/t i tettbygde områder, 90 km/t på landevei og 120 km/t på motorvei. Kjørelys på dagtid brukes etter behov, for eksempel i tuneller. Promillegrensen er 0,5.

Parkering

Det anbefales å benytte døgnåpne parkeringshus i Palma de Mallorca, ettersom det tidvis kan være vanskelig å finne gateparkering. Mye av gateparkeringen er forbeholdt beboerne i sentrum. Det finnes flere P-hus og parkeringsplasser som du kan benytte, deriblant Parking Voiture Palma og Aparcament Les Avingudes Centre PARKIA.

Utfluktsmål i og rundt Palma de Mallorca

Det finnes mange vakre landsbyer og utfluktsmål på Mallorca, og det er både praktisk og behagelig å bestille leiebil for å komme deg rundt på øyen. Valldemossa er en idyllisk småby som er omringet av fjellkjeden Tramuntana. Du kan bruke dagen på å utforske de brosteinsbelagte gatene, handle i spennende småbutikker og spise Coca patata. Denne potetbollen er byens egen spesialitet, og den fullføres med deilig melis på toppen. Det finnes også mange bortgjemte, men vakre, strender som er verdt et besøk. Cala Romantica er nok en av de mest idylliske av dem. Den rolige stranden brukes mest av de lokale, men er usedvanlig vakker med turkist vann og gyllen sand. Ellers holdes det mange marked rundt omkring på øyen med mange spennende funn for shoppingentusiaster, blant annet på søndager og tirsdager i Alcudia.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige forsikringene er som regel inkludert i prisen når du skal leie bil i Palma de Mallorca. Det inkluderer selvrisikoforsikring og ansvarsforsikring, for eksempel kollisjons- og tyveriforsikring. Hvis de ikke er inkludert, bør du vurdere å kjøpe dem ekstra. Forsikringene sørger for at du kun betaler egenandel ved tyveri og kollisjon. Det er imidlertid ikke alle skader som er dekket, og det hender også at egenandelen er meget høy. I så fall kan du enten kjøpe forsikringer som dekker dette hos leiebilselskapet, eller du kan høre med kredittkort- og forsikringsselskapet ditt om du kan få disse forsikringene gjennom dem. Mange kredittkortselskap fjerner for eksempel egenandelen om du betaler for leiebilen ved hjelp av kredittkortet ditt.

Kan man bruke det norske førerkortet i Palma de Mallorca, eller må man ha et internasjonalt?

Turister kan bruke det norske førerkortet sitt i Palma de Mallorca. Andre regler gjelder for dem som skal bli værende i over seks måneder. Allikevel anbefaler NAF at man tar med seg internasjonalt førerkort om man skal være på den sikre siden.

Hvor i Palma de Mallorca kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente leiebilen i Palma de Mallorca sentrum eller på Son Sant Joan lufthavn. Du trenger ikke nødvendigvis å levere den tilbake på samme sted. Enkelte bilutleiere lar deg for eksempel hente bilen når du ankommer flyplassen og lar deg levere den tilbake på utleiestasjonen i sentrum når du ikke trenger den lengre. (Informasjon kontrollert: 01/06/2019).

Avstand fra Palma de Mallorca Son Sant Joan flyplass til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Palma de Mallorca Son Sant Joan

Pure Salt Garonda - Adults Only

Carrer de la Mar Negra 2

3.4 km fra flyplass

Helios Mallorca Hotel & Apartments

Carrer De La Carabela, 7

2.0 km fra flyplass

Iberostar Selection Llaut Palma

Avenida America 2

4.3 km fra flyplass

Iberostar Selection Playa de Palma

Marbella, 36

3.0 km fra flyplass

Aparthotel Fontanellas Playa

Caravela

2.1 km fra flyplass

Iberostar Cristina

Carrer de Bartomeu Xamena, 3

2.9 km fra flyplass

Catalonia Majorica Hotel

Garita 3

9.6 km fra flyplass

Nixe Palace

Avenida Joan Miro 269

10.8 km fra flyplass

Eurostars Marivent

Calle Dina Moore, 6

10.5 km fra flyplass

Hipotels Playa de Palma Palace

Avda. Fra Joan Llabres, 20

4.1 km fra flyplass

Occidental Playa de Palma

Avinguda Del Fra Joan Llabres 16

4.0 km fra flyplass

Hotel Java

Carrer Goleta, s/n

2.0 km fra flyplass

Hotel Isla Mallorca & Spa

Pilar Juncosa, 7

9.3 km fra flyplass

Hotel Caballero

Carrer de Neopatria, 3

2.6 km fra flyplass

Hotel Negresco - Adults Only

Neopatria, 2

2.7 km fra flyplass

Gpro Valparaiso Palace & Spa

c/ Francisco Vidal Sureda, 23

9.8 km fra flyplass

Js Palma Stay Adults Only

C/ Pins, 26

2.4 km fra flyplass

Boutique Hotel Sant Jaume

Sant Jaume 22

7.8 km fra flyplass

Leiebiler i Palma de Mallorca

I august har vi kjørt 233 søk etter leiebiler i Palma de Mallorca for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Palma de Mallorca for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise og National er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Palma de Mallorca. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Palma de Mallorca som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Palma de Mallorca i september?

For september i Palma de Mallorca er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 616 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 239 kr. For leie i langhelg var laveste pris 25 kr, med flere alternativer rundt 192 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Palma de Mallorca?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Palma de Mallorca. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Palma de Mallorca tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Palma de Mallorca i september?

I september ligger temperaturene i Palma de Mallorca på ca. 20 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 70 mm i løpet av september i Palma de Mallorca kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Palma de Mallorca vil koste deg i gjennomsnitt 1 142 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Palma de Mallorca har flest utleiesteder?

OK RENT A CAR er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Palma de Mallorca med totalt 4 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 117 kr/dag når de leier en bil hos OK RENT A CAR i Palma de Mallorca.

Hva er fartsgrensen i Palma de Mallorca?

Når du bestiller en leiebil i Palma de Mallorca, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Palma de Mallorca er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Palma de Mallorca du befinner deg.


Finn hotell og fly til Palma de Mallorca

Bil Spania Balearene Palma de Mallorca
 • kl. 00:00
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • kl. 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • kl. 00:00
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • kl. 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00