Leiebiler i Palma de Mallorca, Balearene

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Palma de Mallorca, Balearene? Start søket her!

Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
5. okt. — 12. okt.
Samme leveringssted
Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
to. 5.10.
12:00
to. 12.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Palma de Mallorca

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Palma de Mallorca

Hvilket leiebilselskap er billigst i Palma de Mallorca?

De billigste leiebilene i Palma de Mallorca finner man som regel hos Go By Car. Ved bestilling med Go By Car, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 21 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Palma de Mallorca er 260 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Palma de Mallorca har flest utleiesteder?

Ok Mobility has the most locations of any rental car company in Palma de Mallorca, with 7 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Palma de Mallorca?

Til en gjennomsnittspris på 236 kr/dag (og kun 176 kr/dag), er leiebiler av typen Fiat 500 i Palma de Mallorca den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Seat Arona i Palma de Mallorca for i gjennomsnitt 357 kr/dag (321 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Palma de Mallorca, Balearene

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Palma de Mallorca, Balearene
Økonomi192 kr/dag
Kompakt216 kr/dag
Medium246 kr/dag
Minivan371 kr/dag
Mini170 kr/dag
Kompakt SUV214 kr/dag
Medium SUV241 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Palma de Mallorca

Mallorca er så mye mer enn bare vakre strender, og det anbefales å bestille en leiebil i Palma de Mallorca for å få full fleksibilitet og frihet til å utforske den vakre øyen. Det finnes mange billige, men profesjonelle, bilutleiere å velge mellom, og du kan finne rimelige priser og gode tilbud ved å booke på nett på forhånd. Dollar, Hertz, Europcar og Budget er noen av selskapene du kan velge mellom når du søker på momondo, og de fleste tilbyr fri kilometer, nødvendige forsikringer og gratis avbestilling. Prisen for å leie bil en dag varierer etter størrelse på bilen og ekstra egenskaper, men du kan få kjøretøy med klimaanlegg, automatgir og andre bekvemmeligheter for en ganske rimelig pris. En liten bil begynner på ca. 40 NOK per dag og en stor bil med mange funksjoner koster fra ca. 1 200 NOK og oppover. Det er også muligheter for å leie elbil.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Palma de Mallorca?

Det anbefales å sjekke vilkårene for billeie til det enkelte selskapet, ettersom aldersgrensen for å leie bil i Palma de Mallorca kan variere. Mange krever at du er minst 21 år, mens andre er fornøyd så lenge du har hatt sertifikatet i minst 12 måneder. Det bør også nevnes at unge sjåfører under 25 år kan bli nektet visse typer forsikringer og enkelte typer kjøretøy.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er ganske enkelt å kjøre rundt på Mallorca. Det finnes visse regler som du må forholde deg til og bøter er ganske høye. Generelt sett er fartsgrensene 50 km/t i tettbygde områder, 90 km/t på landevei og 120 km/t på motorvei. Kjørelys på dagtid brukes etter behov, for eksempel i tuneller. Promillegrensen er 0,5.

Parkering

Det anbefales å benytte døgnåpne parkeringshus i Palma de Mallorca, ettersom det tidvis kan være vanskelig å finne gateparkering. Mye av gateparkeringen er forbeholdt beboerne i sentrum. Det finnes flere P-hus og parkeringsplasser som du kan benytte, deriblant Parking Voiture Palma og Aparcament Les Avingudes Centre PARKIA.

Utfluktsmål i og rundt Palma de Mallorca

Det finnes mange vakre landsbyer og utfluktsmål på Mallorca, og det er både praktisk og behagelig å bestille leiebil for å komme deg rundt på øyen. Valldemossa er en idyllisk småby som er omringet av fjellkjeden Tramuntana. Du kan bruke dagen på å utforske de brosteinsbelagte gatene, handle i spennende småbutikker og spise Coca patata. Denne potetbollen er byens egen spesialitet, og den fullføres med deilig melis på toppen. Det finnes også mange bortgjemte, men vakre, strender som er verdt et besøk. Cala Romantica er nok en av de mest idylliske av dem. Den rolige stranden brukes mest av de lokale, men er usedvanlig vakker med turkist vann og gyllen sand. Ellers holdes det mange marked rundt omkring på øyen med mange spennende funn for shoppingentusiaster, blant annet på søndager og tirsdager i Alcudia.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige forsikringene er som regel inkludert i prisen når du skal leie bil i Palma de Mallorca. Det inkluderer selvrisikoforsikring og ansvarsforsikring, for eksempel kollisjons- og tyveriforsikring. Hvis de ikke er inkludert, bør du vurdere å kjøpe dem ekstra. Forsikringene sørger for at du kun betaler egenandel ved tyveri og kollisjon. Det er imidlertid ikke alle skader som er dekket, og det hender også at egenandelen er meget høy. I så fall kan du enten kjøpe forsikringer som dekker dette hos leiebilselskapet, eller du kan høre med kredittkort- og forsikringsselskapet ditt om du kan få disse forsikringene gjennom dem. Mange kredittkortselskap fjerner for eksempel egenandelen om du betaler for leiebilen ved hjelp av kredittkortet ditt.

Kan man bruke det norske førerkortet i Palma de Mallorca, eller må man ha et internasjonalt?

Turister kan bruke det norske førerkortet sitt i Palma de Mallorca. Andre regler gjelder for dem som skal bli værende i over seks måneder. Allikevel anbefaler NAF at man tar med seg internasjonalt førerkort om man skal være på den sikre siden.

Hvor i Palma de Mallorca kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente leiebilen i Palma de Mallorca sentrum eller på Son Sant Joan lufthavn. Du trenger ikke nødvendigvis å levere den tilbake på samme sted. Enkelte bilutleiere lar deg for eksempel hente bilen når du ankommer flyplassen og lar deg levere den tilbake på utleiestasjonen i sentrum når du ikke trenger den lengre.


Tilbud på Palma de Mallorca, Balearene bilutleie

Finn leiebil i Palma de Mallorca som passer for deg

Liten

225 kr - 703 kr

Alle biltyper

227 kr - 1 014 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 391 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Palma de Mallorca, Spania er i februar. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 225 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 39 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Palma de Mallorca Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 462 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Palma de Mallorca, Spania er i februar. Prisen er 83 % lavere enn resten av året med bare 79 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Palma de Mallorca Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 1 188 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Palma de Mallorca, Spania er i desember. Prisen er 78 % lavere enn resten av året med bare 271 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 47 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 479 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Palma de Mallorca, Spania er i desember. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 250 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Palma de Mallorca SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 618 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Palma de Mallorca, Spania er i oktober. Prisen er 14 % lavere enn resten av året med bare 709 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 3 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Palma de Mallorca Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 634 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Palma de Mallorca, Spania er i februar. Prisen er 79 % lavere enn resten av året med bare 137 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

170 kr/dag

10 okt.–18 okt.
Citroen C3
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

192 kr/dag

28 okt.–30 okt.
Opel Corsa
Chevrolet Spark
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

193 kr/dag

7 okt.–12 okt.
Chevrolet Spark

Leiebilselskaper i Palma de Mallorca

Alle større selskaper som leier ut biler i Palma de Mallorca, Balearene

Europcar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,5

Gjennomsnittlig

9,0

Hentes/Leveres

9,0

Value

7,5

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,4

Komfort

9,2

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

7,7

Value

6,9

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

7,0

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,7

Hentes/Leveres

5,9

Value

7,2

Ok Mobility

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

5,6

Value

6,3

CLICK RENT

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

7,3

Value

6,0

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,4

Hentes/Leveres

4,7

Value

5,4

Goldcar Rental SP

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

6,0

Informasjon om leiebiler i Palma de Mallorca

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Palma de Mallorca

Mest populære selskap

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

SUV, Mini, Compact

Billigste leiebil

225 kr

Mest populære modell

Fiat 500
Det mest populære bilutleiefirmaet i Palma de Mallorca funnet på momondo denne måneden er Goldcar Rental SP. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Record Go og Centauro
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Palma de Mallorca de siste 72 timene: SUV, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Palma de Mallorca er 225 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 347 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Palma de Mallorca de siste 7 dagene er Fiat 500. Våre brukere foretrekker også Class Special Car som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Palma de Mallorca

Attraksjoner i nærheten:

Playa de Palma2,0 km
Parc de la Mar7,5 km
Playa de Cala Mayor10,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Parc de la Mar1,6 km
Playa de Cala Mayor2,6 km
Playa de Palma8,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Playa de Palma56,7 km
Parc de la Mar62,8 km
Playa de Cala Mayor66,4 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Palma de Mallorca

Nedenfor er de mest populære hotellene i Palma de Mallorca

Kjøre med en leiebil i Palma de Mallorca - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Palma de Mallorca, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Palma de Mallorca, Spania?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Palma de Mallorca. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Palma de Mallorca tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Palma de Mallorca i oktober?

I oktober ligger temperaturene i Palma de Mallorca på ca. 16 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 50 mm i løpet av oktober i Palma de Mallorca kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Palma de Mallorca vil koste deg i gjennomsnitt 355 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Palma de Mallorca, Spania?

Når du bestiller en leiebil i Palma de Mallorca, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Palma de Mallorca er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Palma de Mallorca du befinner deg.

Hvordan er været i Palma de Mallorca, Spania i september?

I september har Palma de Mallorca vanligvis en nedbørsmengde på 50 mm og en gjennomsnittstemperatur på 23 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Palma de Mallorca ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Palma de Mallorca representativt for resten av Balearene?

Klimaet i Balearene i september innebærer vanligvis temperaturer på 23 °C og en forventet nedbørsmengde på 45 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Palma de Mallorca til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Palma de Mallorca fra biler sist?

Pris for Palma de Mallorca fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Palma de Mallorca fra biler?

Det er 89 tilbydere fra Palma de Mallorca biler fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Palma de Mallorca?

Blant forskjellige land, inkludert Palma de Mallorca, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Palma de Mallorca?

For å leie en bil i Palma de Mallorca må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Palma de Mallorca

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Palma de Mallorca

Leiebiltyper som er populære i Palma de Mallorca

Lei en av disse populære biltypene i Palma de Mallorca

Bilutleie i området av Palma de Mallorca

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Palma de Mallorca? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Start planleggingen av reisen til Palma de Mallorca


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Palma de Mallorca?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Palma de Mallorca er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Palma de Mallorca?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Palma de Mallorca. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Palma de Mallorca med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Palma de Mallorca som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Palma de Mallorca på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Palma de Mallorca.

Finner jeg utleiebiler i Palma de Mallorca som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Palma de Mallorca.

Kan jeg søke etter leiebiler i Palma de Mallorca med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Palma de Mallorca på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Palma de Mallorca på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.