Leiebil Palma de Mallorca - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Palma de Mallorca? Start søket her

søn.. 18.8.
12:00
man.. 19.8.
12:00
Sammenlign med momondo |

Tilbud på Palma de Mallorca bilutleie

Sjekk ut noen av de beste tilbudene for leiebil i Palma de Mallorca nylig funnet av momondo-brukere
Focus
eller lignende Kompakt
4 1 4-5
37 NOK
3. sep. - 10. sep.
Palma de Mallorca
Aeropuerto de Mallorca
37 NOK
3. sep. - 10. sep.
Escape
eller lignende Medium
5 2 4-5
54 NOK
3. sep. - 10. sep.
Palma de Mallorca
Palma De Mallorca Airport
54 NOK
3. sep. - 10. sep.
Focus Wagon
eller lignende Kompakt
4 1 4-5
58 NOK
3. sep. - 10. sep.
Palma de Mallorca
Aeroport de Son San Joan
58 NOK
3. sep. - 10. sep.

Populære bilutleiefirmaer i Palma de Mallorca

Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 24 timene
Leiebil (Økonomi) i Palma de Mallorca okrentacar
Økonomi
2 voksne, 2 kolli
Leiebil (Kompakt) i Palma de Mallorca interrent
Kompakt
4 voksne, 2 kolli
Leiebil (Medium) i Palma de Mallorca goldcar
Medium
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Standard) i Palma de Mallorca okrentacar
Standard
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Stor) i Palma de Mallorca okrentacar
Stor
5 voksne, 2 kolli
Leiebil (SUV) i Palma de Mallorca goldcar
Suv
4 voksne, 2 kolli

Oversikt over bilutleiefirmaer i Palma de Mallorca

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
wiber Mest populære Wiber Wiber gir deg de billigste tilbudene på 1 sted rundt i byen
sunnycars De fleste steder Sunnycars Sunnycars gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 11 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Palma de Mallorca

Alle større selskaper som leier ut biler i Palma de Mallorca
$self.agencySymbol
Dollar
Fantastisk - 9,6 (2 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Hiper Rent a Car
Fantastisk - 9,3 (3 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Autoclick Rent A Car
Fantastisk - 9,2 (1 vurdering)
2 steder
$self.agencySymbol
1First Car Rental
Fantastisk - 8,8 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 8,7 (6 473 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,5 (12 806 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
FLIZZR
Fantastisk - 8,4 (22 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 vurderinger)
3 steder

Flyplasser med leiebiler i Palma de Mallorca

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Palma de Mallorca Son Sant Joan flyplass
PMI

Leiebil i Palma de Mallorca

Mallorca er så mye mer enn bare vakre strender, og det anbefales å bestille en leiebil i Palma de Mallorca for å få full fleksibilitet og frihet til å utforske den vakre øyen. Det finnes mange billige, men profesjonelle, bilutleiere å velge mellom, og du kan finne rimelige priser og gode tilbud ved å booke på nett på forhånd. Dollar, Hertz, Europcar og Budget er noen av selskapene du kan velge mellom når du søker på momondo, og de fleste tilbyr fri kilometer, nødvendige forsikringer og gratis avbestilling. Prisen for å leie bil en dag varierer etter størrelse på bilen og ekstra egenskaper, men du kan få kjøretøy med klimaanlegg, automatgir og andre bekvemmeligheter for en ganske rimelig pris. En liten bil begynner på ca. 40 NOK per dag og en stor bil med mange funksjoner koster fra ca. 1 200 NOK og oppover. Det er også muligheter for å leie elbil.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Palma de Mallorca?

Det anbefales å sjekke vilkårene for billeie til det enkelte selskapet, ettersom aldersgrensen for å leie bil i Palma de Mallorca kan variere. Mange krever at du er minst 21 år, mens andre er fornøyd så lenge du har hatt sertifikatet i minst 12 måneder. Det bør også nevnes at unge sjåfører under 25 år kan bli nektet visse typer forsikringer og enkelte typer kjøretøy.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er ganske enkelt å kjøre rundt på Mallorca. Det finnes visse regler som du må forholde deg til og bøter er ganske høye. Generelt sett er fartsgrensene 50 km/t i tettbygde områder, 90 km/t på landevei og 120 km/t på motorvei. Kjørelys på dagtid brukes etter behov, for eksempel i tuneller. Promillegrensen er 0,5.

Parkering

Det anbefales å benytte døgnåpne parkeringshus i Palma de Mallorca, ettersom det tidvis kan være vanskelig å finne gateparkering. Mye av gateparkeringen er forbeholdt beboerne i sentrum. Det finnes flere P-hus og parkeringsplasser som du kan benytte, deriblant Parking Voiture Palma og Aparcament Les Avingudes Centre PARKIA.

Utfluktsmål i og rundt Palma de Mallorca

Det finnes mange vakre landsbyer og utfluktsmål på Mallorca, og det er både praktisk og behagelig å bestille leiebil for å komme deg rundt på øyen. Valldemossa er en idyllisk småby som er omringet av fjellkjeden Tramuntana. Du kan bruke dagen på å utforske de brosteinsbelagte gatene, handle i spennende småbutikker og spise Coca patata. Denne potetbollen er byens egen spesialitet, og den fullføres med deilig melis på toppen. Det finnes også mange bortgjemte, men vakre, strender som er verdt et besøk. Cala Romantica er nok en av de mest idylliske av dem. Den rolige stranden brukes mest av de lokale, men er usedvanlig vakker med turkist vann og gyllen sand. Ellers holdes det mange marked rundt omkring på øyen med mange spennende funn for shoppingentusiaster, blant annet på søndager og tirsdager i Alcudia.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige forsikringene er som regel inkludert i prisen når du skal leie bil i Palma de Mallorca. Det inkluderer selvrisikoforsikring og ansvarsforsikring, for eksempel kollisjons- og tyveriforsikring. Hvis de ikke er inkludert, bør du vurdere å kjøpe dem ekstra. Forsikringene sørger for at du kun betaler egenandel ved tyveri og kollisjon. Det er imidlertid ikke alle skader som er dekket, og det hender også at egenandelen er meget høy. I så fall kan du enten kjøpe forsikringer som dekker dette hos leiebilselskapet, eller du kan høre med kredittkort- og forsikringsselskapet ditt om du kan få disse forsikringene gjennom dem. Mange kredittkortselskap fjerner for eksempel egenandelen om du betaler for leiebilen ved hjelp av kredittkortet ditt.

Kan man bruke det norske førerkortet i Palma de Mallorca, eller må man ha et internasjonalt?

Turister kan bruke det norske førerkortet sitt i Palma de Mallorca. Andre regler gjelder for dem som skal bli værende i over seks måneder. Allikevel anbefaler NAF at man tar med seg internasjonalt førerkort om man skal være på den sikre siden.

Hvor i Palma de Mallorca kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente leiebilen i Palma de Mallorca sentrum eller på Son Sant Joan lufthavn. Du trenger ikke nødvendigvis å levere den tilbake på samme sted. Enkelte bilutleiere lar deg for eksempel hente bilen når du ankommer flyplassen og lar deg levere den tilbake på utleiestasjonen i sentrum når du ikke trenger den lengre. (Informasjon kontrollert: 01/06/2019).


Finn hotell og fly til Palma de Mallorca