Leiebiler i Palma de Mallorca, Balearene

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Palma de Mallorca, Balearene? Start søket her!

Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
23. aug. — 30. aug.
Samme leveringssted
Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
ti. 23.8.
12:00
ti. 30.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Palma de Mallorca, Balearene

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Palma de Mallorca, Balearene nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

26 kr/dag

4 okt.–18 okt.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

27 kr/dag

4 okt.–18 okt.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

26 kr/dag

3 sep.–10 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

29 kr/dag

15 okt.–25 okt.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

28 kr/dag

3 sep.–10 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

29 kr/dag

1 okt.–15 okt.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

23 kr/dag

3 sep.–10 sep.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

23 kr/dag

23 aug.–6 sep.
Toyota Corolla

Viktig informasjon om leiebiler i Palma de Mallorca

Mallorca er så mye mer enn bare vakre strender, og det anbefales å bestille en leiebil i Palma de Mallorca for å få full fleksibilitet og frihet til å utforske den vakre øyen. Det finnes mange billige, men profesjonelle, bilutleiere å velge mellom, og du kan finne rimelige priser og gode tilbud ved å booke på nett på forhånd. Dollar, Hertz, Europcar og Budget er noen av selskapene du kan velge mellom når du søker på momondo, og de fleste tilbyr fri kilometer, nødvendige forsikringer og gratis avbestilling. Prisen for å leie bil en dag varierer etter størrelse på bilen og ekstra egenskaper, men du kan få kjøretøy med klimaanlegg, automatgir og andre bekvemmeligheter for en ganske rimelig pris. En liten bil begynner på ca. 40 NOK per dag og en stor bil med mange funksjoner koster fra ca. 1 200 NOK og oppover. Det er også muligheter for å leie elbil.

Det anbefales å sjekke vilkårene for billeie til det enkelte selskapet, ettersom aldersgrensen for å leie bil i Palma de Mallorca kan variere. Mange krever at du er minst 21 år, mens andre er fornøyd så lenge du har hatt sertifikatet i minst 12 måneder. Det bør også nevnes at unge sjåfører under 25 år kan bli nektet visse typer forsikringer og enkelte typer kjøretøy.

Det er ganske enkelt å kjøre rundt på Mallorca. Det finnes visse regler som du må forholde deg til og bøter er ganske høye. Generelt sett er fartsgrensene 50 km/t i tettbygde områder, 90 km/t på landevei og 120 km/t på motorvei. Kjørelys på dagtid brukes etter behov, for eksempel i tuneller. Promillegrensen er 0,5.

Det anbefales å benytte døgnåpne parkeringshus i Palma de Mallorca, ettersom det tidvis kan være vanskelig å finne gateparkering. Mye av gateparkeringen er forbeholdt beboerne i sentrum. Det finnes flere P-hus og parkeringsplasser som du kan benytte, deriblant Parking Voiture Palma og Aparcament Les Avingudes Centre PARKIA.

Det finnes mange vakre landsbyer og utfluktsmål på Mallorca, og det er både praktisk og behagelig å bestille leiebil for å komme deg rundt på øyen. Valldemossa er en idyllisk småby som er omringet av fjellkjeden Tramuntana. Du kan bruke dagen på å utforske de brosteinsbelagte gatene, handle i spennende småbutikker og spise Coca patata. Denne potetbollen er byens egen spesialitet, og den fullføres med deilig melis på toppen. Det finnes også mange bortgjemte, men vakre, strender som er verdt et besøk. Cala Romantica er nok en av de mest idylliske av dem. Den rolige stranden brukes mest av de lokale, men er usedvanlig vakker med turkist vann og gyllen sand. Ellers holdes det mange marked rundt omkring på øyen med mange spennende funn for shoppingentusiaster, blant annet på søndager og tirsdager i Alcudia.

De mest nødvendige forsikringene er som regel inkludert i prisen når du skal leie bil i Palma de Mallorca. Det inkluderer selvrisikoforsikring og ansvarsforsikring, for eksempel kollisjons- og tyveriforsikring. Hvis de ikke er inkludert, bør du vurdere å kjøpe dem ekstra. Forsikringene sørger for at du kun betaler egenandel ved tyveri og kollisjon. Det er imidlertid ikke alle skader som er dekket, og det hender også at egenandelen er meget høy. I så fall kan du enten kjøpe forsikringer som dekker dette hos leiebilselskapet, eller du kan høre med kredittkort- og forsikringsselskapet ditt om du kan få disse forsikringene gjennom dem. Mange kredittkortselskap fjerner for eksempel egenandelen om du betaler for leiebilen ved hjelp av kredittkortet ditt.

Turister kan bruke det norske førerkortet sitt i Palma de Mallorca. Andre regler gjelder for dem som skal bli værende i over seks måneder. Allikevel anbefaler NAF at man tar med seg internasjonalt førerkort om man skal være på den sikre siden.

Du kan hente leiebilen i Palma de Mallorca sentrum eller på Son Sant Joan lufthavn. Du trenger ikke nødvendigvis å levere den tilbake på samme sted. Enkelte bilutleiere lar deg for eksempel hente bilen når du ankommer flyplassen og lar deg levere den tilbake på utleiestasjonen i sentrum når du ikke trenger den lengre.


Tilbud på Palma de Mallorca, Balearene bilutleie

Finn leiebil i Palma de Mallorca som passer for deg

Liten Leiebiler

100 kr - 612 kr

Alle biltyper

100 kr - 1 011 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 312 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Palma de Mallorca, Spania er i februar. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med bare 100 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 427 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Palma de Mallorca, Spania er i mars. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 301 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Palma de Mallorca Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 914 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Palma de Mallorca, Spania er i november. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 523 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 41 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 396 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Palma de Mallorca, Spania er i desember. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 170 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 27 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Palma de Mallorca SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 669 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Palma de Mallorca, Spania er i august. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 763 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 449 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Palma de Mallorca, Spania er i mars. Prisen er 11 % lavere enn resten av året med bare 403 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Palma de Mallorca

Alle større selskaper som leier ut biler i Palma de Mallorca, Balearene
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

9,3

Value

9,3
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

6,7

Hentes/Leveres

5,7

Value

7,4
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

9,1

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,7

Value

5,5
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,9

Komfort

4,9

Gjennomsnittlig

4,9

Hentes/Leveres

4,4

Value

4,9
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

4,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

4,0
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

2,0
6 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Palma de Mallorca

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Palma de Mallorca

Mest populære selskap

Record Go

Populære biltyper

Mini, Compact, SUV

Billigste leiebil

222 kr

Mest populære modell

Fiat 500
Det mest populære bilutleiefirmaet i Palma de Mallorca funnet på momondo denne måneden er Record Go. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er CLICK RENT og Goldcar Rental SP
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Palma de Mallorca de siste 72 timene: Mini, Compact, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Palma de Mallorca er 222 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 394 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Palma de Mallorca de siste 7 dagene er Fiat 500. Våre brukere foretrekker også Ford Ka som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Palma de Mallorca

Attraksjoner i nærheten:

Playa de Palma2,0 km
Parc de la Mar7,5 km
Playa de Cala Mayor10,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Playa de Palma56,7 km
Parc de la Mar62,8 km
Playa de Cala Mayor66,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Parc de la Mar1,6 km
Playa de Cala Mayor2,6 km
Playa de Palma8,9 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Palma de Mallorca

Nedenfor er de mest populære hotellene i Palma de Mallorca

Kjøre med en leiebil i Palma de Mallorca - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Palma de Mallorca, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos CLICK RENT når du besøker Palma de Mallorca. Med gjennomsnittspriser på 281 kr/dag på de 3 utleiestedene deres, er CLICK RENT et godt alternativ når du skal leie bil.

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Palma de Mallorca. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Palma de Mallorca tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

I september ligger temperaturene i Palma de Mallorca på ca. 20 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 70 mm i løpet av september i Palma de Mallorca kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Palma de Mallorca vil koste deg i gjennomsnitt 333 kr/dag.

Ok Mobility er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Palma de Mallorca, Spania med totalt 6 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 245 kr/dag når de leier en bil hos Ok Mobility i Palma de Mallorca, Spania.

Når du bestiller en leiebil i Palma de Mallorca, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Palma de Mallorca er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Palma de Mallorca du befinner deg.

I august har Palma de Mallorca vanligvis en nedbørsmengde på 10 mm og en gjennomsnittstemperatur på 26 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Palma de Mallorca ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Klimaet i Balearene i august innebærer vanligvis temperaturer på 25 °C og en forventet nedbørsmengde på 10 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Palma de Mallorca til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på populære flyplasser nære Palma de Mallorca

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Palma de Mallorca

Leiebiltyper som er populære i Palma de Mallorca

Lei en av disse populære biltypene i Palma de Mallorca

Utforsk flere leiebiler i Spania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Spania

Start planleggingen av reisen til Palma de Mallorca


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Palma de Mallorca er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Palma de Mallorca. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Palma de Mallorca som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Palma de Mallorca.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Palma de Mallorca.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Palma de Mallorca på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.