Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Palma de Mallorca, Balearene

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Palma de Mallorca, Balearene? Start søket her!

Sjåførens alder: 26–65
Fri 24.5.
Fri 31.5.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Palma de Mallorca, Balearene

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Palma de Mallorca, Balearene
Økonomi168 kr/dag
Kompakt201 kr/dag
Medium237 kr/dag
Minivan257 kr/dag
Mini153 kr/dag
Minibuss451 kr/dag
Medium SUV175 kr/dag
Kompakt SUV210 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Leiebiler innsikt og trender i Palma de Mallorca

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Palma de Mallorca

Hvilket leiebilselskap er billigst i Palma de Mallorca?

De billigste leiebilene i Palma de Mallorca finner man som regel hos Goldcar Rental SP. Ved bestilling med Goldcar Rental SP, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 72 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Palma de Mallorca er 235 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Palma de Mallorca har flest utleiesteder?

Ok Mobility has the most locations of any rental car company in Palma de Mallorca, with 7 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Palma de Mallorca?

Til en gjennomsnittspris på 288 kr/dag (og kun 223 kr/dag), er leiebiler av typen Seat Arona i Palma de Mallorca den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Volkswagen T-Cross i Palma de Mallorca for i gjennomsnitt 315 kr/dag (258 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Tilbud på Palma de Mallorca, Balearene bilutleie

Finn leiebil i Palma de Mallorca som passer for deg

Liten biler

36 kr - 491 kr

Alle biltyper

36 kr - 589 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 259 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Palma de Mallorca, Spania er i november. Prisen er 87 % lavere enn resten av året med bare 36 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Palma de Mallorca liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 312 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Palma de Mallorca, Spania er i desember. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 320 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Palma de Mallorca mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 647 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Palma de Mallorca, Spania er i februar. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 515 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 45 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 334 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Palma de Mallorca, Spania er i januar. Prisen er 79 % lavere enn resten av året med bare 72 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Palma de Mallorca SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 526 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Palma de Mallorca, Spania er i oktober. Prisen er 29 % lavere enn resten av året med bare 681 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 32 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Palma de Mallorca varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 455 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Palma de Mallorca, Spania er i april. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 448 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 21 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Palma de Mallorca, Spania er 449 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Palma de Mallorca, Spania er i desember. Prisen er 94 % lavere enn resten av året med bare 28 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Palma de Mallorca. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Palma de Mallorca kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

153 kr/dag

22 May–29 May
Citroen C3
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

168 kr/dag

22 May–29 May
Toyota Yaris
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

194 kr/dag

22 May–29 May
Fiat Panda

Leiebilselskaper i Palma de Mallorca

Alle større selskaper som leier ut biler i Palma de Mallorca, Balearene

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,6

Komfort

9,4

Gjennomsnittlig

8,1

Hentes/Leveres

8,3

Value

7,8

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

5,3

Value

8,0

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

6,3

Value

7,3

Europcar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

7,2

Value

6,0

Goldcar Rental SP

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

5,5

Hentes/Leveres

6,2

Value

5,2

CLICK RENT

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

5,8

Value

6,4

Ok Mobility

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

5,0

Value

6,5

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,4

Hentes/Leveres

4,7

Value

5,4

Informasjon om leiebiler i Palma de Mallorca

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Palma de Mallorca

Mest populære selskap

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigste leiebil

161 kr

Mest populære modell

Seat Arona
Det mest populære bilutleiefirmaet i Palma de Mallorca funnet på momondo denne måneden er Goldcar Rental SP. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Record Go og Eecar Rental
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Palma de Mallorca de siste 72 timene: Economy, Compact, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Palma de Mallorca er 161 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 316 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Palma de Mallorca de siste 7 dagene er Seat Arona. Våre brukere foretrekker også Class Convertible som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Palma de Mallorca - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Palma de Mallorca, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Palma de Mallorca, Spania i juni?

For juni i Palma de Mallorca er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 411 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 327 kr. For leie i langhelg var laveste pris 182 kr, med flere alternativer rundt 386 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Palma de Mallorca, Spania?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Palma de Mallorca. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Palma de Mallorca tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Palma de Mallorca i juni?

I juni ligger temperaturene i Palma de Mallorca på ca. 25 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 0 mm i løpet av juni i Palma de Mallorca kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Palma de Mallorca vil koste deg i gjennomsnitt 488 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Palma de Mallorca, Spania?

Når du bestiller en leiebil i Palma de Mallorca, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Palma de Mallorca er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Palma de Mallorca du befinner deg.

Hvordan er været i Palma de Mallorca, Spania i mai?

I mai har Palma de Mallorca vanligvis en nedbørsmengde på 30 mm og en gjennomsnittstemperatur på 18 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Palma de Mallorca ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Palma de Mallorca representativt for resten av Balearene?

Klimaet i Balearene i mai innebærer vanligvis temperaturer på 17 °C og en forventet nedbørsmengde på 30 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Palma de Mallorca til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Palma de Mallorca fra biler sist?

Pris for Palma de Mallorca fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Palma de Mallorca fra biler?

Det er 92 tilbydere fra Palma de Mallorca biler fra og med mai 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Palma de Mallorca?

Blant forskjellige land, inkludert Palma de Mallorca, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Palma de Mallorca?

For å leie en bil i Palma de Mallorca må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Palma de Mallorca?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Palma de Mallorca er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Palma de Mallorca?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Palma de Mallorca. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Palma de Mallorca med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Palma de Mallorca som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Palma de Mallorca på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Palma de Mallorca.

Finner jeg utleiebiler i Palma de Mallorca som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Palma de Mallorca.

Kan jeg søke etter leiebiler i Palma de Mallorca med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Palma de Mallorca på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Palma de Mallorca på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Fri 24.5.
12:00
Fri 31.5.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Palma de Mallorca