Leiebil Marbella - Finn billig bilutleie i byen

Ser du etter billig leiebiltilbud ? Søk her!

fre.. 12.7.
12:00
lør.. 13.7.
12:00
Sammenlign med momondo |

Populære bilutleiefirmaer i Marbella

Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 24 timene
Leiebil (Økonomi) i Marbella dollar
Økonomi
2 voksne, 2 kolli
Leiebil (Kompakt) i Marbella dollar
Kompakt
4 voksne, 2 kolli
Leiebil (Medium) i Marbella enterprise
Medium
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Standard) i Marbella okrentacar
Standard
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Stor) i Marbella sixt
Stor
5 voksne, 2 kolli
Leiebil (SUV) i Marbella centauro
Suv
4 voksne, 2 kolli

Populære leiebilselskaper

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
enterprise Mest populære Enterprise Enterprise gir deg de billigste tilbudene på 1 sted rundt i byen
sunnycars De fleste steder Sunnycars Sunnycars gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 6 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Marbella

Alle store leiebilselskaper
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Dollar
Fantastisk - 8,0 (2 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Avis
Bra - 7,6 (18 103 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Hertz
Bra - 7,4 (3 829 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Thrifty
Bra - 7,3 (18 690 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Europcar
Bra - 6,7 (2 388 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Sixt
Bra - 6,0 (1 vurdering)
1 sted
$self.agencySymbol
Rhodium
OK - 5,5 (77 vurderinger)
1 sted

Leiebil i Marbella

Hvor gammel må man være for å leie bil i Marbella?

Aldersgrense for bilutleie i Marbella varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, så må du betale den kontant på stedet.

Parkering

Når du har leiebil i Marbella kan det være vanskelig å finne parkering i de mest travle sommermånedene juni-august. Dersom du har hotell eller ferieleilighet er det lurt å undersøke på forhånd om disse tilbyr parkering til sine gjester. I tillegg finnes det parkeringsplasser og parkeringshus man kan benytte seg av. I Alameda ligger parkeringsplassene Parking Avenida del Mar, Parking Plaza de la Victoria og Edificio Parquesol. Det går også an å parkere gratis på en stor parkeringsplass ved sentrum av Marbella som heter Recinto Ferial de las Albarizas. Da er det omtrent 10 minutter å gå til gamlebyen. Parkeringsplassen er stengt hver mandag da det holdes marked her.

Utfluktsmål i og rundt Marbella

På familieferie med leiebil i Marbella kan dere kjøre til stranden der man kan slå seg ned i en solstol og nyte sommerdagene. Vil dere utforske mer av området kan dere kjøre i omtrent ti minutter til Puerto Banus. Her er det en flott havn, strand og gode shoppingmuligheter. I tillegg ligger det fantastiske restauranter her. Det er perfekt å også kjøre langs med den spanske kysten opp til Malaga. Denne byen er også et svært populært feriested med strender og et livlig bysentrum. Det tar omtrent en time å kjøre fra Marbella til Malaga. På veien kan dere stoppe flere steder, blant annet i Fuengirola. Fuengirola ligger omtrent en halvtime fra Marbella. Her er det koselig atmosfære og mer enn åtte km med sandstrender.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Marbella er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Marbella, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Marbella trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Marbella kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Marbella. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Start planlegging av din reise