Leiebiler i Marbella, Andalusia

Finn billige leiebiltilbud i Marbella, Andalusia

Marbella, Andalusia, Spania
2. jun. — 9. jun.
Samme leveringssted
Marbella, Andalusia, Spania
fr. 2.6.
12:00
fr. 9.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Marbella

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Marbella

Hvilket leiebilselskap er billigst i Marbella?

De billigste leiebilene i Marbella finner man som regel hos Goldcar Rental SP. Ved bestilling med Goldcar Rental SP, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 51 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Marbella er 51 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Marbella

Aldersgrense for bilutleie i Marbella varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, så må du betale den kontant på stedet.

Når du har leiebil i Marbella kan det være vanskelig å finne parkering i de mest travle sommermånedene juni-august. Dersom du har hotell eller ferieleilighet er det lurt å undersøke på forhånd om disse tilbyr parkering til sine gjester. I tillegg finnes det parkeringsplasser og parkeringshus man kan benytte seg av. I Alameda ligger parkeringsplassene Parking Avenida del Mar, Parking Plaza de la Victoria og Edificio Parquesol. Det går også an å parkere gratis på en stor parkeringsplass ved sentrum av Marbella som heter Recinto Ferial de las Albarizas. Da er det omtrent 10 minutter å gå til gamlebyen. Parkeringsplassen er stengt hver mandag da det holdes marked her.


Tilbud på Marbella, Andalusia bilutleie

Finn leiebil i Marbella som passer for deg

Liten Leiebiler

100 kr - 627 kr

Alle biltyper

102 kr - 1 570 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Marbella, Spania er 360 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Marbella, Spania er i januar. Prisen er 73 % lavere enn resten av året med bare 100 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 48 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Marbella. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marbella kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Marbella, Spania er 330 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Marbella, Spania er i januar. Prisen er 65 % lavere enn resten av året med bare 119 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 53 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Marbella. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marbella kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Marbella, Spania er 926 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Marbella, Spania er i november. Prisen er 85 % lavere enn resten av året med bare 141 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 26 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Marbella. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marbella kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Marbella, Spania er 286 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Marbella, Spania er i januar. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med bare 89 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 59 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Marbella. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marbella kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Marbella, Spania er 1 113 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Marbella, Spania er i januar. Prisen er 91 % lavere enn resten av året med bare 105 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 38 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Marbella. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marbella kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Marbella

Alle større selskaper som leier ut biler i Marbella, Andalusia

Hertz

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Solo Rent a Car

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Budget

1 utleiested
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,3

Enterprise Rent-A-Car

1 utleiested
Oversikt

Renhet

2,9

Komfort

1,9

Gjennomsnittlig

1,9

Hentes/Leveres

1,9

Value

1,9

Sunnycars

6 utleiesteder

Dollar

2 utleiesteder

Thrifty

2 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Marbella

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Marbella

Mest populære selskap

Enterprise Rent-A-Car

Populære biltyper

Compact, SUV, Economy

Billigste leiebil

449 kr

Mest populære modell

Seat Alhambra
Det mest populære bilutleiefirmaet i Marbella funnet på momondo denne måneden er Enterprise Rent-A-Car. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Delpaso og Record Go
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Marbella de siste 72 timene: Compact, SUV, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Marbella er 449 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 638 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Marbella de siste 7 dagene er Seat Alhambra.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Marbella

Nedenfor er de mest populære hotellene i Marbella

Kjøre med en leiebil i Marbella - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Marbella, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Flertallet av bilutleieselskapene i Marbella som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Marbella som Hertz, Solo Rent a Car og Budget ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Med gjennomsnittstemperaturer på 24 °C og en nedsbørsmengde på 2 mm, er det beste leiebilalternativet for juni en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Marbella er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Marbella vil koste deg i gjennomsnitt 2 187 kr/dag.


Leiebiler på populære flyplasser nære Marbella

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Marbella

Utforsk flere leiebiler i Spania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Spania

Start planleggingen av reisen til Marbella


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Marbella. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Marbella. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.