Leiebil Marbella, Spania - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Marbella, Spania? Start søket her

Marbella, AN, Spania
23. apr. — 30. apr.
Samme leveringssted
Marbella, AN, Spania
fr. 23.4.
middag
fr. 30.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Marbella

Alle større selskaper som leier ut biler i Marbella, Spania
Byråets vurdering: Fantastisk 9.7

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.0

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.0

Poengsummen er basert på 3 vurderinger


Informasjon om reisen din til Marbella

Hvor gammel må man være for å leie bil i Marbella?

Aldersgrense for bilutleie i Marbella varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, så må du betale den kontant på stedet.

Parkering

Når du har leiebil i Marbella kan det være vanskelig å finne parkering i de mest travle sommermånedene juni-august. Dersom du har hotell eller ferieleilighet er det lurt å undersøke på forhånd om disse tilbyr parkering til sine gjester. I tillegg finnes det parkeringsplasser og parkeringshus man kan benytte seg av. I Alameda ligger parkeringsplassene Parking Avenida del Mar, Parking Plaza de la Victoria og Edificio Parquesol. Det går også an å parkere gratis på en stor parkeringsplass ved sentrum av Marbella som heter Recinto Ferial de las Albarizas. Da er det omtrent 10 minutter å gå til gamlebyen. Parkeringsplassen er stengt hver mandag da det holdes marked her.

Utfluktsmål i og rundt Marbella

På familieferie med leiebil i Marbella kan dere kjøre til stranden der man kan slå seg ned i en solstol og nyte sommerdagene. Vil dere utforske mer av området kan dere kjøre i omtrent ti minutter til Puerto Banus. Her er det en flott havn, strand og gode shoppingmuligheter. I tillegg ligger det fantastiske restauranter her. Det er perfekt å også kjøre langs med den spanske kysten opp til Malaga. Denne byen er også et svært populært feriested med strender og et livlig bysentrum. Det tar omtrent en time å kjøre fra Marbella til Malaga. På veien kan dere stoppe flere steder, blant annet i Fuengirola. Fuengirola ligger omtrent en halvtime fra Marbella. Her er det koselig atmosfære og mer enn åtte km med sandstrender.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Marbella er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Marbella, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Marbella trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Marbella kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Marbella. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Marbella, Spania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Malaga flyplass

Leiebiler i Marbella

I april har vi kjørt 15 søk etter leiebiler i Marbella for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Marbella for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise, Avis og Hertz er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Marbella. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Marbella som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Marbella har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Goldcar Rental SP når du besøker Marbella. Med gjennomsnittspriser på 70 kr/dag på utleiestedet deres, er Goldcar Rental SP et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Marbella, Spania?

Flertallet av bilutleieselskapene i Marbella som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Marbella som Enterprise, Avis og Hertz ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Marbella i mai?

Med gjennomsnittstemperaturer på 22 °C og en nedsbørsmengde på 13 mm, er det beste leiebilalternativet for mai en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Marbella er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Marbella vil koste deg i gjennomsnitt 1 819 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Marbella har flest utleiesteder?

Goldcar Rental SP er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Marbella, Spania med totalt 1 utleiested. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 70 kr/dag når de leier en bil hos Goldcar Rental SP i Marbella, Spania.

Hva er fartsgrensen i Marbella, Spania?

Når du bestiller en leiebil i Marbella, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Marbella er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Marbella du befinner deg.

Hvordan er været i Marbella, Spania i april?

I april har Marbella vanligvis en nedbørsmengde på 40 mm og en gjennomsnittstemperatur på 16 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Marbella ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Marbella i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Marbella. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Marbella, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Fiesta, Ford Focus og Nissan Juke.

Er været i Marbella representativt for resten av Andalusia?

Klimaet i Andalusia i april innebærer vanligvis temperaturer på 15 °C og en forventet nedbørsmengde på 46,2 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Marbella til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Marbella

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Marbella

Utforsk flere leiebiler i Andalusia

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Algeciras, Cádiz og Granada i Andalusia

Finn hotell og fly til Marbella