Leiebil Playa de las Américas - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Playa de las Américas? Start søket her

Playa de las Américas, Tenerife, Spania
28. jan. — 4. feb.
Samme leveringssted
Playa de las Américas, Tenerife, Spania
to. 28.1.
middag
to. 4.2.
middag

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen


Avstand fra Playa de las Américas til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Granadilla Reina Sofía lufthavn flyplass

Leiebiler i Playa de las Américas

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Playa de las Américas for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Playa de las Américas innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Avis og Europcar.. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Playa de las Américas?

Leiebiler i Playa de las Américas fra populære selskap som Avis, Europcar og keddy by Europcar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Playa de las Américas, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hva er fartsgrensen i Playa de las Américas?

Fartsgrensen i Playa de las Américas er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Playa de las Américas er 100 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Klimaet i Playa de las Américas i Januar har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Playa de las Américas.

Er været i Playa de las Américas representativt for resten av Kanariøyene?

Hvis du ser etter en leiebil i Playa de las Américas for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av Januar, er det viktig at du vet at resten av Kanariøyene vanligvis har en temperatur på 16 °C, og en forventet nedbørsmengde på 26,3 mm.


Finn hotell og fly til Playa de las Américas