Leiebiler i Madrid

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Madrid? Start søket her!

Madrid, Spania
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Madrid, Spania
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Madrid

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Madrid

Hvilket leiebilselskap er billigst i Madrid?

De billigste leiebilene i Madrid finner man som regel hos Record Go. Ved bestilling med Record Go, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 59 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Madrid er 163 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Madrid har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Madrid, with 34 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Madrid?

Leiebiler av typen BMW 5 Series og Seat Leon ST i Madrid er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for BMW 5 Series i Madrid kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 675 kr/dag, og kan koste så lite som 675 kr/dag. Leiepriser for Seat Leon ST kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 798 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 798 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Madrid

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Madrid nedenfor
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

72 kr/dag

22 jun.–26 jun.
Toyota Aygo
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

78 kr/dag

22 jun.–26 jun.
Opel Corsa
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

103 kr/dag

22 jun.–26 jun.
Suzuki Vitara/Escudo
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

107 kr/dag

22 jun.–26 jun.
Suzuki Vitara/Escudo
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

123 kr/dag

5 jul.–13 jul.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

126 kr/dag

5 jul.–13 jul.
Toyota Corolla
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

143 kr/dag

5 jul.–13 jul.
Opel Corsa
Citroen C4 Picasso
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

175 kr/dag

22 jun.–26 jun.
Citroen C4 Picasso
Volkswagen T-ROC
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

195 kr/dag

16 jun.–18 jun.
Volkswagen T-ROC

Viktig informasjon om leiebiler i Madrid

Med en leiebil i Madrid har du en unik mulighet til å utforske både byen og nærliggende områder på egen hånd, uten å være avhengig av noen andre. De fleste store og kjente selskapene for bilutleie finnes her, enten du velger å leie bil i sentrum eller ved flyplassen. Velg mellom mange ulike biltyper, samt om du ønsker å betale for leiebilen når du bestiller den eller når du henter den. Mange av bilutleieselskapene har også flere praktiske fordeler i leieavtalene, som blant annet fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår og ulike forsikringer inkludert.

Aldersgrensen for å kjøre bil i Spania er 18 år, men de fleste bilutleieselskapene har imidlertid en nedre aldersgrense på 21 år. Yngre sjåfører på under 25 år kan også oppleve å få høyere gebyrer og begrensninger i hvilken type bil de kan leie. Derfor er det viktig at du leser vilkårene for billeie nøye, slik at du vet hvilke regler som gjelder for deg.

I Spania kjører de på høyre side av veien akkurat som i Norge, og forbikjøring skjer derfor i venstre fil. Det er ulovlig å bruke mobiltelefon mens du kjører, og setebelte er pålagt for alle som sitter i bilen. Tollveier heter «autopista de peaje», så dersom du ser ordet «peaje», må du være forberedt på å betale toll. Promillegrensen for å kjøre i Spania er 0,5.

Når du skal parkere i Madrid, kan du som regel velge mellom enten gateparkering eller parkeringsplasser. Dersom du parkerer på gaten, må du passe på å følge skiltingen som indikerer om du er i blå eller grønn sone, som begge har tidsbegrensninger. I tillegg finnes det over 135 parkeringsplasser i byen, og de fleste ligger i sentrum eller ved viktige turistattraksjoner.


Tilbud på Madrid bilutleie

Finn leiebil i Madrid som passer for deg

Liten Leiebiler

120 kr - 1 034 kr

Alle biltyper

422 kr - 1 116 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Madrid, Spania er 581 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Madrid, Spania er i oktober. Prisen er 80 % lavere enn resten av året med bare 120 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Madrid. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Madrid kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Madrid Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Madrid, Spania er 719 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Madrid, Spania er i mai. Prisen er 70 % lavere enn resten av året med bare 221 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Madrid. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Madrid kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Madrid Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Madrid, Spania er 587 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Madrid, Spania er i mars. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 333 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Madrid. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Madrid kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Madrid, Spania er 513 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Madrid, Spania er i oktober. Prisen er 90 % lavere enn resten av året med bare 53 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Madrid. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Madrid kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Madrid SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Madrid, Spania er 733 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Madrid, Spania er i juni. Prisen er 79 % lavere enn resten av året med bare 159 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Madrid. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Madrid kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

72 kr/dag

22 jun.–26 jun.
Toyota Aygo
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

78 kr/dag

22 jun.–26 jun.
Opel Corsa
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

103 kr/dag

22 jun.–26 jun.
Suzuki Vitara/Escudo

Leiebilselskaper i Madrid

Alle større selskaper som leier ut biler i Madrid

keddy by Europcar

10 utleiesteder

Dollar

8 utleiesteder

Enterprise Rent-A-Car

8 utleiesteder

Budget

7 utleiesteder

Hertz

7 utleiesteder

Europcar

6 utleiesteder

Avis

5 utleiesteder

Centauro

5 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Madrid

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Madrid

Mest populære selskap

Record Go

Populære biltyper

Compact, SUV, Intermediate

Billigste leiebil

57 kr

Mest populære modell

BMW 5 Series
Det mest populære bilutleiefirmaet i Madrid funnet på momondo denne måneden er Record Go. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Goldcar Rental SP og Dickmanns
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Madrid de siste 72 timene: Compact, SUV, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i Madrid er 57 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 187 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Madrid de siste 7 dagene er BMW 5 Series. Våre brukere foretrekker også Seat Leon ST som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Madrid

Nedenfor er de mest populære hotellene i Madrid

Kjøre med en leiebil i Madrid - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Madrid, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For å leie en bil i Madrid for en helg i juli, har vi funnet priser så lave som 152 kr med gjennomsnitt på 152 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 328 kr til 570 kr.

Flertallet av bilutleieselskapene i Madrid som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Madrid som Hertz, Firefly og Enterprise Rent-A-Car ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.


Leiebiler på populære flyplasser nære Madrid

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Madrid

Leiebiltyper som er populære i Madrid

Lei en av disse populære biltypene i Madrid

Utforsk flere leiebiler i Spania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Spania

Start planleggingen av reisen til Madrid


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Madrid er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Madrid, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.