Leiebil Madrid, Spania - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Madrid, Spania? Start søket her

Madrid, Spania
13. mai — 20. mai
Samme leveringssted
Madrid, Spania
to. 13.5.
middag
to. 20.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Madrid

Alle større selskaper som leier ut biler i Madrid, Spania
9,6
Fantastisk
1 vurdering7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,0
8,8
Fantastisk
1 vurdering7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
8,1
Fantastisk
8 vurderinger5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

7,7

Henting/levering

8,2

Valuta for pengene

7,5
7,7
Bra
8 vurderinger7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,7

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

7,7
7,5
Bra
27 vurderinger7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

7,3
6,8
Bra
11 vurderinger6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,1

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

6,7
6,2
Bra
8 vurderinger4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

5,7

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

5,2
5,4
Ok
6 vurderinger8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,6

Komfort

5,3

Gjennomsnittlig

5,6

Henting/levering

5,3

Valuta for pengene

5,0

Informasjon om reisen din til Madrid

Med en leiebil i Madrid har du en unik mulighet til å utforske både byen og nærliggende områder på egen hånd, uten å være avhengig av noen andre. De fleste store og kjente selskapene for bilutleie finnes her, enten du velger å leie bil i sentrum eller ved flyplassen. Velg mellom mange ulike biltyper, samt om du ønsker å betale for leiebilen når du bestiller den eller når du henter den. Mange av bilutleieselskapene har også flere praktiske fordeler i leieavtalene, som blant annet fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår og ulike forsikringer inkludert.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Madrid?

Aldersgrensen for å kjøre bil i Spania er 18 år, men de fleste bilutleieselskapene har imidlertid en nedre aldersgrense på 21 år. Yngre sjåfører på under 25 år kan også oppleve å få høyere gebyrer og begrensninger i hvilken type bil de kan leie. Derfor er det viktig at du leser vilkårene for billeie nøye, slik at du vet hvilke regler som gjelder for deg.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Spania kjører de på høyre side av veien akkurat som i Norge, og forbikjøring skjer derfor i venstre fil. Det er ulovlig å bruke mobiltelefon mens du kjører, og setebelte er pålagt for alle som sitter i bilen. Tollveier heter «autopista de peaje», så dersom du ser ordet «peaje», må du være forberedt på å betale toll. Promillegrensen for å kjøre i Spania er 0,5.

Parkering

Når du skal parkere i Madrid, kan du som regel velge mellom enten gateparkering eller parkeringsplasser. Dersom du parkerer på gaten, må du passe på å følge skiltingen som indikerer om du er i blå eller grønn sone, som begge har tidsbegrensninger. I tillegg finnes det over 135 parkeringsplasser i byen, og de fleste ligger i sentrum eller ved viktige turistattraksjoner.

Utfluktsmål i og rundt Madrid

Spanias hovedstad er full av spennende og historiske severdigheter, flotte museer og storslåtte bygninger. Mens du er her bør du blant annet besøke renessansebygningen Palacio Real, som er det kongelige slottet i Madrid. Se også Catedral de la Almudena som ligger rett sør for slottet, og Spanias nasjonalmuseum, Pradomuseet. Med en leiebil i Madrid har du også muligheten til å dra på dagsutflukter fra byen, og kjører du en time sørover kommer du til et helt eventyrlig landskap rundt byen Toledo. Kjør også til Mirador del Valle og det verdenskjente landemerket Alcazar – et enormt romersk palass fra antikken.

Hvilke forsikringer trenger man?

En av de viktigste tingene du bør tenke over når du skal leie bil i Madrid, er hvilke forsikringer du skal skaffe deg. Ansvarsforsikring er den viktigste forsikringen du bør ha, og denne sørger for at du er dekket for skader påført andre mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger. Den dekker imidlertid ikke skader på egen bil, og dette må du ha kaskoforsikring for. Kaskoforsikringen sørger for at ditt erstatningsansvar ved skader eller hærverk på eget kjøretøy blir redusert til en fastsatt egenandel, som avhenger av biltypen. Med en tyveriforsikring trenger du også kun å betale en obligatorisk egenandel ved innbrudd i eller tyveri av bilen. Andre forsikringer du kan skaffe deg er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Madrid, eller må man ha et internasjonalt?

Et internasjonalt førerkort er en oversettelse av ditt norske førerkort. Dette er ikke påkrevd for å kjøre i Spania, men likevel anbefalt for å unngå misforståelser og være på den sikre siden.

Hvor i Madrid kan man hente og levere leiebilen?

Du finner de fleste store og kjente bilutleieselskaper både på flyplassen og spredt omkring i byen. Hvor du skal hente og levere din leiebil i Madrid avhenger derfor av hvilket bilutleieselskap du velger, samt om du ønsker å hente bilen i sentrum eller ved Madrid-Barajas lufthavn. (Informasjon kontrollert: 30/05/2019).


Avstand fra Madrid, Spania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Madrid Barajas flyplass

Leiebiler i Madrid

I mai har vi kjørt 155 søk etter leiebiler i Madrid for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Madrid for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise og Avis er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Madrid. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Madrid som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Madrid, Spania?

Flertallet av bilutleieselskapene i Madrid som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Madrid som Alamo, Enterprise og Avis ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Madrid i juni?

Den beste måten å oppleve severdigheter på i Madrid i løpet av juni er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom Madrid har en gjennmomsnittstemperatur på 25 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 10 mm i løpet av juni. Å leie en Kabriolet i Madrid vil koste deg i gjennomsnitt 845 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Madrid har flest utleiesteder?

Europcar er veldig populær i Madrid, Spania ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 8 utleiesteder i Madrid, Spania, og du kan forvente deg å betale ca. 505 kr/dag for leiebilen din i Madrid, Spania.

Hva er fartsgrensen i Madrid, Spania?

Reisende som leier en bil i Madrid må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Madrid er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Madrid, Spania i mai?

De som ønsker å leie bil i Madrid i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 16 °C og en nedsbørsmengde på omkring 40 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Været i Madrid i løpet av mai vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Madrid. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Madrid, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Fiesta, Ford Focus og Opel Corsa.

Er været i Madrid representativt for resten av Madrid?

De som ønsker å leie bil i Madrid for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Madrid i løpet av mai vanligvis har temperaturer på 16 °C med en forventet nedbørsmengde på 40 mm.


Leiebiler på flyplasser i Madrid

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Madrid

Finn hotell og fly til Madrid