Leiebiler i Santa Cruz de Tenerife, Kanariøyene

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Santa Cruz de Tenerife, Kanariøyene? Start søket her!

Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Santa Cruz de Tenerife

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Santa Cruz de Tenerife

Hvilket leiebilselskap er billigst i Santa Cruz de Tenerife?

De billigste leiebilene i Santa Cruz de Tenerife finner man som regel hos ORLANDO . Ved bestilling med ORLANDO , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 125 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Santa Cruz de Tenerife er 125 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Santa Cruz de Tenerife?

De fleste momondo-brukere leier Hyundai i10 i Santa Cruz de Tenerife, men Toyota Aygo er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Hyundai i10, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 361 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Hyundai i10 i Santa Cruz de Tenerife for så lite som 105 kr per dag. Leiebiler av typen Toyota Aygo i Santa Cruz de Tenerife koster i gjennomsnitt 327 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 103 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Santa Cruz de Tenerife

Aldersgrense for bilutleie i Tenerife varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder, mens fartsgrensen ligger på fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, må du betale den kontant på stedet.

Når du har leiebil i Tenerife kan du enten parkere på gateparkering eller i parkeringshus. Mange av parkeringshusene er døgnåpne. Velg blant annet Parking Plaza de Espana, Parking Ramón y Cajal, Interparking Tomé Cano eller Parking Intercambiador Santa Cruz. Her betaler du enten timepris eller døgnpris for å parkere. Du kan også parkere gratis noen steder på gaten, men det kan være vanskelig å finne en ledig plass. Dette er enklest dersom du skal parkere i utkanten av byen der det er mindre trafikk. Det er enklest å velge et parkeringshus når du vil parkere bilen nærme sentrum, det er ikke veldig dyrt og her finner du som regel ledige plasser.


Tilbud på Santa Cruz de Tenerife, Kanariøyene bilutleie

Finn leiebil i Santa Cruz de Tenerife som passer for deg

Liten Leiebiler

161 kr - 515 kr

Alle biltyper

161 kr - 752 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Santa Cruz de Tenerife, Spania er 343 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Santa Cruz de Tenerife, Spania er i september. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 161 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Santa Cruz de Tenerife. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Santa Cruz de Tenerife kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Santa Cruz de Tenerife

Alle større selskaper som leier ut biler i Santa Cruz de Tenerife, Kanariøyene

Avis

1 utleiested

Budget

1 utleiested

Enterprise Rent-A-Car

1 utleiested

INTERRENT

1 utleiested

Cicar

1 utleiested

ORLANDO

1 utleiested

Canarias

6 utleiesteder

Sunnycars

6 utleiesteder

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Santa Cruz de Tenerife

Nedenfor er de mest populære hotellene i Santa Cruz de Tenerife

Kjøre med en leiebil i Santa Cruz de Tenerife - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Santa Cruz de Tenerife, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Alle leiebilselskapene i Santa Cruz de Tenerife har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Santa Cruz de Tenerife inkluderer Thrifty, Top Car Canary og Budget, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Den beste måten å oppleve severdigheter på i Santa Cruz de Tenerife i løpet av juli er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom Santa Cruz de Tenerife har en gjennmomsnittstemperatur på 25 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 0 mm i løpet av juli. Å leie en Kabriolet i Santa Cruz de Tenerife vil koste deg i gjennomsnitt 890 kr/dag.


Leiebiler på populære flyplasser nære Santa Cruz de Tenerife

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Santa Cruz de Tenerife

Utforsk flere leiebiler i Spania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Spania

Start planleggingen av reisen til Santa Cruz de Tenerife


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Santa Cruz de Tenerife via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Santa Cruz de Tenerife, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.