Leiebil Santa Cruz de Tenerife, Spania - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Santa Cruz de Tenerife, Spania? Start søket her

Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania
18. apr. — 25. apr.
Samme leveringssted
Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania
sø. 18.4.
middag
sø. 25.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Santa Cruz de Tenerife

Alle større selskaper som leier ut biler i Santa Cruz de Tenerife, Spania
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 8.5

Poengsummen er basert på 8 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 5 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.4

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Informasjon om reisen din til Santa Cruz de Tenerife

Hvor gammel må man være for å leie bil i Tenerife?

Aldersgrense for bilutleie i Tenerife varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder, mens fartsgrensen ligger på fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, må du betale den kontant på stedet.

Parkering

Når du har leiebil i Tenerife kan du enten parkere på gateparkering eller i parkeringshus. Mange av parkeringshusene er døgnåpne. Velg blant annet Parking Plaza de Espana, Parking Ramón y Cajal, Interparking Tomé Cano eller Parking Intercambiador Santa Cruz. Her betaler du enten timepris eller døgnpris for å parkere. Du kan også parkere gratis noen steder på gaten, men det kan være vanskelig å finne en ledig plass. Dette er enklest dersom du skal parkere i utkanten av byen der det er mindre trafikk. Det er enklest å velge et parkeringshus når du vil parkere bilen nærme sentrum, det er ikke veldig dyrt og her finner du som regel ledige plasser.

Utfluktsmål i og rundt Tenerife

På familieferie med leiebil i Tenerife er det mange morsomme utflukter dere kan dra på. Teide Nasjonalpark er en av dem. Det tar bare 35 minutter å kjøre hit og dette er virkelig verdt turen! Nasjonalparken har mange forskjellige turer man kan gå og et helt unikt landskap. En av de mest populære attraksjonene er taubanen som går opp til toppen av fjellet Teide. Dette er det høyeste fjellet i Spania med fantastisk utsikt over hele Tenerife. Er dere interessert i flere naturopplevelser kan dere dra til dyreparken som har spesielt fokus på papegøyer. Her er det lekeplass for barn, et lokalt marked og det er kun en halvtimes kjøring for å komme seg hit.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Tenerife er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandelen med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Tenerife, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Tenerife trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Tenerife kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder der du kan hente og levere leiebil i Tenerife. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Santa Cruz de Tenerife, Spania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Granadilla Reina Sofía lufthavn flyplass

Leiebiler i Santa Cruz de Tenerife

3 personer har sett etter leiebil i Santa Cruz de Tenerife i april.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Santa Cruz de Tenerife for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Avis, Sixt og Thrifty er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Santa Cruz de Tenerife. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Santa Cruz de Tenerife som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Santa Cruz de Tenerife, Spania?

Alle leiebilselskapene i Santa Cruz de Tenerife har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Santa Cruz de Tenerife inkluderer Avis, Sixt og Thrifty, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Santa Cruz de Tenerife i mai?

Den beste måten å oppleve severdigheter på i Santa Cruz de Tenerife i løpet av mai er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom Santa Cruz de Tenerife har en gjennmomsnittstemperatur på 22 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 0 mm i løpet av mai. Å leie en Kabriolet i Santa Cruz de Tenerife vil koste deg i gjennomsnitt 303 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Santa Cruz de Tenerife, Spania?

Fartsgrensen i bysonen i Santa Cruz de Tenerife er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Santa Cruz de Tenerife ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Santa Cruz de Tenerife, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Santa Cruz de Tenerife, Spania i april?

I april har Santa Cruz de Tenerife vanligvis en nedbørsmengde på 10 mm og en gjennomsnittstemperatur på 18 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Santa Cruz de Tenerife ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Santa Cruz de Tenerife har vanligvis høye temperaturer i april, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Santa Cruz de Tenerife representativt for resten av Kanariøyene?

Hvis du ser etter en leiebil i Santa Cruz de Tenerife for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av april, er det viktig at du vet at resten av Kanariøyene vanligvis har en temperatur på 17 °C, og en forventet nedbørsmengde på 8,9 mm.


Leiebiler på flyplasser i Santa Cruz de Tenerife

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Santa Cruz de Tenerife

Utforsk flere leiebiler i Tenerife

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Arrecife, Corralejo og El Médano i Tenerife

Finn hotell og fly til Santa Cruz de Tenerife