Leiebiler på Malaga flyplass

Ser du etter billige leiebiler på Malaga flyplass? Søk her!

Malaga, Spania - Malaga (AGP)
9. jul. — 16. jul.
Samme leveringssted
Malaga, Spania - Malaga (AGP)
lø. 9.7.
12:00
lø. 16.7.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Malaga flyplass

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler på Malaga flyplass nedenfor
Toyota Fortuner
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

32 kr/dag

13 jul.–26 jul.
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

29 kr/dag

9 jul.–30 jul.
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

16 kr/dag

8 jul.–15 jul.
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

28 kr/dag

8 jul.–15 jul.
Renault Mégane
Toyota Rush
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

34 kr/dag

8 jul.–15 jul.
Toyota Rush
Toyota Fortuner
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

45 kr/dag

13 jul.–14 jul.
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

31 kr/dag

12 jul.–22 jul.
Hyundai Accent
Renault Duster
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

34 kr/dag

8 jul.–15 jul.
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

26 kr/dag

8 jul.–15 jul.
Daihatsu Sirion

Tilbud på Malaga flyplass bilutleie

Finn leiebil på Malaga flyplass som passer for deg

Liten Leiebiler

73 kr - 585 kr

Alle biltyper

228 kr - 928 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Malaga flyplass er 277 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Malaga flyplass er i november. Prisen er 74 % lavere enn resten av året med bare 73 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 54 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Malaga flyplass Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Malaga flyplass er 459 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Malaga flyplass er i november. Prisen er 61 % lavere enn resten av året med bare 182 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Malaga flyplass Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Malaga flyplass er 916 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Malaga flyplass er i februar. Prisen er 29 % lavere enn resten av året med bare 652 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 35 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Malaga flyplass er 416 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Malaga flyplass er i september. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 209 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Malaga flyplass SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Malaga flyplass er 609 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Malaga flyplass er i november. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 182 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Malaga flyplass Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Malaga flyplass er 1 109 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Malaga flyplass er i september. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 651 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 47 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Malaga flyplass er 727 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Malaga flyplass er i oktober. Prisen er 29 % lavere enn resten av året med bare 524 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 18 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaga flyplass kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Daihatsu Sirion
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

16 kr/dag

8 jul.–15 jul.
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

17 kr/dag

8 jul.–15 jul.
Hyundai Accent
Mini Countryman
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

13 kr/dag

8 jul.–15 jul.
Mini Countryman

Leiebilselskaper i Malaga flyplass

Alle de største leiebilselskapene på Malaga flyplass
1 utleiested
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

9,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

7,9

Hentes/Leveres

7,9

Value

10,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

5,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

4,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

4,0
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Leiebilinformasjon for Malaga flyplass

Det er ulike krav til sjåfører som ønsker å leie en bil ved Malaga lufthavn. Som hovedregel er det et krav om å ha hatt førerkortet i minst ett år før man kan leie en bil. Videre er det krav om et internasjonalt førerkort som for eksempel et europeisk, hvis man ikke allerede har førerkort utstedt fra spanske myndigheter. For reisende som kommer fra land utenfor Europa er det uansett lurt med et internasjonalt førerkort. Det er også viktig at førerkortet er gjeldende for den modellen eller biltypen som presenteres i leiekontrakten. Betaling gjøres helst med kredittkort. Leiekontorene er nøye med å sjekke dokumentasjon som pass for å matche din identitet med det på førerkortet. Som i en rekke andre land er det også spesielle regler og krav til sjåfører under 25 år, som kan få en tilleggskostnad som legges til leieprisen. Det er verdt å nevne at enkelte bilmodeller som sportsbiler kan ha en minste aldersgrense på 25 år.

Det finnes en rekke fasiliteter i nærheten av selve avdelingen for bilutleie ved Malaga flyplass. Det er kort gåavstand til terminalene og innsjekkingsområdet for et stort utvalg av butikker, restauranter og barer av god kvalitet. Det er bemanning ved kontoret frem til stengetid, og mulighet for å ringe til et nummer når det er ubemmanet for å få hjelp. Videre er det gratis internett som dekker hele flyplassområdet, samtidig som at det er gode toalettfasiliteter ved både parkeringshus og inne på selve terminalområdet. Du vil også finne brusautomater i parkeringshuset hvor bilutleieselskapene holder til, og det er kort vei til offentlig transport som lokaltog inn til jernbanestasjonen i Malaga eller mot Fuengirola for den som reiser vestover.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Malaga

Nedenfor er de mest populære hotellene i Malaga

Leiebil i Malaga flyplass

Lær alt du behøver å vite om å leie en bil i Malaga flyplass slik at du er godt forberedt før din neste reise

Med en gjennomsnittspris på 155 kr/dag er det leie av Toyota Aygo hos INTERRENT som for øyeblikket er det billigste alternativet på Malaga flyplass. Den billigste prisen funnet i løpet av de 12 siste månedene for en bil av typen Toyota Aygo hos INTERRENT , lå på 121 kr/dag. Hvis du leier en bil i forkant av ankomst, er det større sannsynlighet for at du finner de beste leietilbudene på Malaga flyplass.

Ifølge dataene våre er det best å bestille en leiebil på Malaga flyplass samme dag du ankommer når prisene ligger på i gjennomsnitt 79 kr/dag. I løpet av det siste året har momondo-brukere funnet leiepriser for helg på Malaga flyplass til 305 kr/dag, og leiepriser for ukedager til 186 kr/dag. Overvei å leie en bil i Januar (den billigste måneden). Da ligger leiebilprisene på i gjennomsnitt 139 kr/dag.

Med en gjennomsnittsscore på 10 fra 1 momondo-bruker, er det keddy by Europcar som er leiebilselskapet med best score på Malaga flyplass. Brukere anser også National for å være et pålitelig leiebilselskap på Malaga flyplass, og har gitt dem en gjennomsnittsscore på 10 basert på 1 vurdering. Basert på tilbakemelding fra brukerne er Thrifty det tredje beste selskapet med en gjennomsnittsscore på 10 basert på 1 vurdering.

I gjennomsnitt ligger prisen på 377 kr per dag når man skal leie bil på Malaga flyplass. Gjennomsnittsprisen på leie av bil i én uke, ligger på 1 542 kr. Hvis du leier bil på Malaga flyplass for en måned, ligger prisen på i gjennomsnitt 12 045 kr. Det kan være du klarer å finne bedre priser på leiebiler avhengig av hvilken biltype du leier samt når på året du reiser.


Leiebiler i andre byer i Spania


Utforsk flere leiebiler i Malaga

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Malaga

Start planleggingen av reisen til Malaga flyplass


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Malaga flyplass via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Malaga flyplass ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Malaga flyplass.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Malaga flyplass.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Malaga flyplass.

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Malaga flyplass med ubegrenset kjørelengde på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.