Leiebiler i København, Capital Region

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i København, Capital Region? Start søket her!

København, Danmark
12. Dec — 19. Dec
København, Danmark
Tue 12.12.
12:00
Tue 19.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i København

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen København

Hvilket leiebilselskap er billigst i København?

De billigste leiebilene i København finner man som regel hos Enterprise Rent-A-Car. Ved bestilling med Enterprise Rent-A-Car, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 233 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i København er 233 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i København har flest utleiesteder?

FLIZZR has the most locations of any rental car company in København, with 5 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i København?

Til en gjennomsnittspris på 328 kr/dag (og kun 195 kr/dag), er leiebiler av typen Ford Fiesta i København den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Fiat 500 i København for i gjennomsnitt 649 kr/dag (261 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i København, Capital Region

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i København, Capital Region
Økonomi256 kr/dag
Kompakt284 kr/dag
Medium440 kr/dag
Mini253 kr/dag
Minibuss1 210 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn294 kr/dag
Medium SUV498 kr/dag
Kompakt SUV659 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor702 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i København

Hvor gammel må man være for å leie bil i København?

Aldersgrense for bilutleie i København varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år ilegges det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 80 og 90 km/t på fylkesveier. På motorvei kan man noen steder kjøre i inntil 130 km/t. Det er promillegrense på 0,05. Det er spesielt viktig å kjøre forsiktig med tanke på syklister i København. De har et godt og velfungerende sykkelveinett som har egne felter i veien, som regel på yttersiden av veien og med egne veilys.

Parkering

Med leiebil i København kan du parkere i tre ulike parkeringssoner. Jo lenger inn i sentrum du parkerer, jo mer koster det. Det er noen hoteller som tilbyr parkering til sine gjester, så det kan være verdt å undersøke. De har også noen større parkeringshus rundt i byen. Dette er blant annet Parkering København som ligger i Nyropsgade, Q-Park Industriens Hus som ligger i H. C. Andersens Blvd og Q-Park Vesterport i Nyropsgade. Det er mange private parkeringshus- og plasser. Noen steder kan du også parkere gratis, for eksempel kan du stå ved dyrehagen i to timer uten å betale. Det finnes også gratis parkering i Frederiksberg og en del ved Amager. Som regel må du uansett belage deg på å betale for parkering, som du gjør i automatene ved parkeringsplassen din.

Utfluktsmål i og rundt København

Har du leiebil i København kan du kjøre til en rekke ulike utflukter utenfor byen. En fin tur er å kjøre over Øresundbroen over til Malmø i Sverige. Her kan dere oppleve den urbane storbyen som ligger rett over havet for København. Det er lurt å huske på at man må betale en avgift for å kjøre over denne broen. Dere kan også ta turen til Odense som ligger på den danske øyen Fyn. Odense ligger 165 km utenfor København og er en koselig by å besøke når dere er på Danmarkferie.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i København er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste bilutleieselskaper har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i København, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i København trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i København kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i København. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Flyplassen i København heter Kastrup. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Tilbud på København, Capital Region bilutleie

Finn leiebil i København som passer for deg

Liten cars

354 kr - 786 kr

Alle biltyper

480 kr - 1 145 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i København, Danmark er 548 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i København, Danmark er i september. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 354 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i København. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i København kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for København liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i København, Danmark er 714 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i København, Danmark er i januar. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 436 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i København. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i København kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for København mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i København, Danmark er 1 205 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i København, Danmark er i oktober. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med bare 449 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 32 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i København. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i København kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i København, Danmark er 677 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i København, Danmark er i november. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 343 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i København. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i København kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for København SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i København, Danmark er 1 329 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i København, Danmark er i juli. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 1 049 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 38 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i København. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i København kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for København varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i København, Danmark er 926 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i København, Danmark er i oktober. Prisen er 65 % lavere enn resten av året med bare 325 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i København. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i København kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

253 kr/dag

27 Dec–7 Jan
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

256 kr/dag

27 Dec–7 Jan
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

284 kr/dag

27 Dec–7 Jan
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i København

Alle større selskaper som leier ut biler i København, Capital Region

Thrifty

1 utleiested
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Hentes/Leveres

8,6

Value

9,3

Hertz

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,8

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

6,6

Value

7,2

Europcar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

6,9

Value

6,9

Avis

1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

6,7

Hentes/Leveres

6,7

Value

6,7

Budget

6,8
Ok
1 vurdering1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,0

Enterprise Rent-A-Car

1 utleiested
Oversikt

Renhet

5,3

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

5,9

Value

5,9

Fox

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i København

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i København

Populære biltyper

Intermediate, Wagon, Mini

Billigste leiebil

431 kr

Mest populære modell

Ford Fiesta
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i København de siste 72 timene: Intermediate, Wagon, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i København er 431 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 488 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i København de siste 7 dagene er Ford Fiesta. Våre brukere foretrekker også Fiat 500 som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i København

Attraksjoner i nærheten:

Tivoli-hagene8,5 km
Gråbrødretorv8,5 km
Pumpehuset8,7 km
Kultorvet8,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Pumpehuset139,1 km
Tivoli-hagene139,3 km
Kultorvet139,3 km
Gråbrødretorv139,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Gråbrødretorv154,0 km
Kultorvet154,2 km
Tivoli-hagene154,3 km
Pumpehuset154,4 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i København

Nedenfor er de mest populære hotellene i København

Kjøre med en leiebil i København - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i København, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i København, Danmark?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i København. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i København tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i København i Januar?

Basert på hvordan været er i København løpet av Januar, bør du leie en SUV. København i Januar er normalt preget av temperaturer på i gjennomsnitt 0 °C og en nedbørsmengde på 20 mm. Selv om været kan variere fra år til år, er det SUV-en som er det beste alternativet ettersom den kan manøvrere seg gjennom snø og is takket være firehjulsdriften. Å leie en SUV i København vil koste deg i gjennomsnitt 774 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i København, Danmark?

Når du bestiller en leiebil i København, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i København er henholdsvis 80 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i København du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 5 Series i København?

Hvordan er været i København, Danmark i Desember?

Temperaturen i København i Desember ligger normalt på 2 °C, og forventet nedbørsmengde er 50 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i København representativt for resten av Capital Region?

De som ønsker å leie bil i København for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Capital Region i løpet av Desember vanligvis har temperaturer på 2 °C med en forventet nedbørsmengde på 50 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for København fra biler sist?

Priser for København fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for København fra biler?

Fra og med desember 2023, er det 31 tilbydere å velge mellom fra København biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i København?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert København. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i København?

For å leie en bil i København må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i København?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i København fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i København?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i København, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i København med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i København og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i København på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i København.

Finner jeg utleiebiler i København som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i København.

Kan jeg søke etter leiebiler i København med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i København.


En enklere måte å administrere reisen til København på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.