Leiebiler i København, Danmark

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i København, Danmark? Start søket her

København, Danmark
24. mai — 31. mai
Samme leveringssted
København, Danmark
ma. 24.5.
middag
ma. 31.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i København

Alle større selskaper som leier ut biler i København, Danmark
8,8
Fantastisk
4 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

8,5

Valuta for pengene

8,0
8,5
Fantastisk
5 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

9,6

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
7,8
Bra
2 vurderinger4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

8,0
7,4
Bra
14 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,8

Henting/levering

5,8

Valuta for pengene

8,0
6,9
Bra
10 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

5,6

Valuta for pengene

6,8
6,8
Bra
10 vurderinger1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

7,0
0,0
Forferdelig
4 utleiesteder
0,0
Forferdelig
3 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Nørreport stasjon9,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Nørreport stasjon139,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Nørreport stasjon154,3 km

Informasjon om reisen din til København

Hvor gammel må man være for å leie bil i København?

Aldersgrense for bilutleie i København varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år ilegges det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 80 og 90 km/t på fylkesveier. På motorvei kan man noen steder kjøre i inntil 130 km/t. Det er promillegrense på 0,05. Det er spesielt viktig å kjøre forsiktig med tanke på syklister i København. De har et godt og velfungerende sykkelveinett som har egne felter i veien, som regel på yttersiden av veien og med egne veilys.

Parkering

Med leiebil i København kan du parkere i tre ulike parkeringssoner. Jo lenger inn i sentrum du parkerer, jo mer koster det. Det er noen hoteller som tilbyr parkering til sine gjester, så det kan være verdt å undersøke. De har også noen større parkeringshus rundt i byen. Dette er blant annet Parkering København som ligger i Nyropsgade, Q-Park Industriens Hus som ligger i H. C. Andersens Blvd og Q-Park Vesterport i Nyropsgade. Det er mange private parkeringshus- og plasser. Noen steder kan du også parkere gratis, for eksempel kan du stå ved dyrehagen i to timer uten å betale. Det finnes også gratis parkering i Frederiksberg og en del ved Amager. Som regel må du uansett belage deg på å betale for parkering, som du gjør i automatene ved parkeringsplassen din.

Utfluktsmål i og rundt København

Har du leiebil i København kan du kjøre til en rekke ulike utflukter utenfor byen. En fin tur er å kjøre over Øresundbroen over til Malmø i Sverige. Her kan dere oppleve den urbane storbyen som ligger rett over havet for København. Det er lurt å huske på at man må betale en avgift for å kjøre over denne broen. Dere kan også ta turen til Odense som ligger på den danske øyen Fyn. Odense ligger 165 km utenfor København og er en koselig by å besøke når dere er på Danmarkferie.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i København er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste bilutleieselskaper har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i København, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i København trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i København kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i København. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Flyplassen i København heter Kastrup. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra København, Danmark til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på København Kastrup Copenhagen flyplass

Leiebiler i København

146 brukere har sett etter leiebiler i København med momondo i mai.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i København for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Enterprise, Avis og Sixt er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i København. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i København har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Budget de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 289 kr/dag for en leiebil i København. Den absolutt beste prisen som er funnet på utleiestedet deres i København er 112 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i København, Danmark?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i København. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i København tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilket leiebilselskap i København har flest utleiesteder?

Hertz er veldig populær i København, Danmark ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 3 utleiesteder i København, Danmark, og du kan forvente deg å betale ca. 475 kr/dag for leiebilen din i København, Danmark.

Hva er fartsgrensen i København, Danmark?

Når du bestiller en leiebil i København, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i København er henholdsvis 80 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i København du befinner deg.

Hvordan er været i København, Danmark i mai?

Temperaturen i København i mai ligger normalt på 11 °C, og forventet nedbørsmengde er 40 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Været i København i løpet av mai vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i København. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i København, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Golf, Ford Focus og Opel Corsa.

Er været i København representativt for resten av Capital Region?

De som ønsker å leie bil i København for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Capital Region i løpet av mai vanligvis har temperaturer på 11 °C med en forventet nedbørsmengde på 40 mm.


Leiebiler på flyplasser i København

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av København

Start planleggingen av reisen til København