Leiebiler i Ulsteinvik, Møre og Romsdal

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Ulsteinvik, Møre og Romsdal? Start søket her!

Ulsteinvik, Norge
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Ulsteinvik, Norge
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Ulsteinvik

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Ulsteinvik

Hvilket leiebilselskap er billigst i Ulsteinvik?

De billigste leiebilene i Ulsteinvik finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 442 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Ulsteinvik er 572 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Ulsteinvik

Ulsteinvik er en småby ved havet som er omringet av flott natur. Veiforbindelsene til Ålesund og resten av Sunnmøre er gode, og du kommer deg enkelt av sted til populære attraksjoner ved å leie en bil i Ulsteinvik. Du finner mange billige bilutleiere som for eksempel Sixt, Europcar, Avis og Budget på momondo som tilbyr fri kilometer og gratis avbestilling. Det er mange fordeler med å forhåndsbestille på nett, og du kan enkelt sammenligne tilbud og søke frem rimelige priser i ro og mak. Det koster alt fra 850-2 100 NOK for å leie en bil en dag, avhengig av hvilken bil du vil ha. En småbil med klimaanlegg koster for eksempel ca. 850 NOK, mens kjøretøy med automatgir koster fra 1 700 NOK og oppover per dag.

Reglene for å leie bil i Ulsteinvik kan variere, alt etter hvilket selskap du benytter deg av. Det anbefales derfor å sjekke vilkårene for billeie nøye før du bestemmer deg. Det er vanlig å kreve at du har hatt lappen i minst 12 måneder, og noen ønsker i tillegg at du er over 21 år. Enkelte bilutleiere kan la deg låne visse typer biler fra du er 19 år gammel. Det er uansett vanlig å måtte betale et ekstra gebyr for å kompensere for alderen din når du er under 25 år gammel.

Parkeringsmulighetene er gode i Ulsteinvik. Du kan for eksempel benytte deg av parkeringsplassen ved Ulstein Arena. Her finner du over 100 plasser i kjelleren, og du kjører inn i P-huset fra Kyrkjegata. Ulstein Arena har dessuten flere titalls parkeringsmuligheter i Gjerdegata, inkludert ladestasjon for elbil. Mange av hotellene tilbyr dessuten gratis gjesteparkering, og det anbefales å se hvilke muligheter du har ved overnattingsstedet ditt.

Havnebyen Ulsteinvik er et flott sted å bo når du skal utforske Sunnmøre. Inne i byen finner du koselige restauranter og et trivelig sentrum med butikker. Du er heller ikke langt unna Ålesund, hvis du vil ha et større utvalg av butikker og shoppingmuligheter. Det anbefales derimot å leie bil en dag og sette kursen ut av byen for å besøke severdighetene i nærområdet, deriblant Flø. Flø ligger ved havet, og det er et vilt, vakkert og værhardt område med rullesteinstrender. Stedet er et eldorado for alle som elsker friluft. Du kan dra på fotturer i fjellet, padle i kajakk og surfe. Småbarnsfamilier kan bygge sandslott på stranden og bade på varme solskinnsdager. Hvis du er i det romantiske hjørnet, kan du nyte en helt spektakulær solnedgang over havet sammen med din kjære.


Tilbud på Ulsteinvik, Møre og Romsdal bilutleie

Finn leiebil i Ulsteinvik som passer for deg

Liten Leiebiler

288 kr - 849 kr

Alle biltyper

288 kr - 855 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Ulsteinvik, Norge er 373 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Ulsteinvik, Norge er i april. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 288 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Ulsteinvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ulsteinvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Ulsteinvik

Alle større selskaper som leier ut biler i Ulsteinvik, Møre og Romsdal

Budget

1 utleiested

Avis

3 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Europcar

1 utleiested

Hertz

1 utleiested

Sixt

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Ulsteinvik

Nedenfor er de mest populære hotellene i Ulsteinvik

Kjøre med en leiebil i Ulsteinvik - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Ulsteinvik, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvis du leier et kjøretøy i Ulsteinvik, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Ulsteinvik ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Ulsteinvik, er fartsgrensen 110 km/t.

Reisende som skal kjøre fra Ulsteinvik på en biltur rundt omkring i Møre og Romsdal eller de omkringliggende områdene i løpet av juni, kan forvente seg temperaturer på ca. 13 °C, og ca. 77 mm nedbør.


Leiebiler på populære flyplasser nære Ulsteinvik

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Ulsteinvik

Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Ulsteinvik med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Ulsteinvik, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.