Leiebil Ulsteinvik, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Ulsteinvik, Norge? Start søket her

Ulsteinvik, Norge
15. mar. — 22. mar.
Samme leveringssted
Ulsteinvik, Norge
ma. 15.3.
middag
ma. 22.3.
middag

Informasjon om reisen din til Ulsteinvik

Ulsteinvik er en småby ved havet som er omringet av flott natur. Veiforbindelsene til Ålesund og resten av Sunnmøre er gode, og du kommer deg enkelt av sted til populære attraksjoner ved å leie en bil i Ulsteinvik. Du finner mange billige bilutleiere som for eksempel Sixt, Europcar, Avis og Budget på momondo som tilbyr fri kilometer og gratis avbestilling. Det er mange fordeler med å forhåndsbestille på nett, og du kan enkelt sammenligne tilbud og søke frem rimelige priser i ro og mak. Det koster alt fra 850-2 100 NOK for å leie en bil en dag, avhengig av hvilken bil du vil ha. En småbil med klimaanlegg koster for eksempel ca. 850 NOK, mens kjøretøy med automatgir koster fra 1 700 NOK og oppover per dag.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Ulsteinvik?

Reglene for å leie bil i Ulsteinvik kan variere, alt etter hvilket selskap du benytter deg av. Det anbefales derfor å sjekke vilkårene for billeie nøye før du bestemmer deg. Det er vanlig å kreve at du har hatt lappen i minst 12 måneder, og noen ønsker i tillegg at du er over 21 år. Enkelte bilutleiere kan la deg låne visse typer biler fra du er 19 år gammel. Det er uansett vanlig å måtte betale et ekstra gebyr for å kompensere for alderen din når du er under 25 år gammel.

Parkering

Parkeringsmulighetene er gode i Ulsteinvik. Du kan for eksempel benytte deg av parkeringsplassen ved Ulstein Arena. Her finner du over 100 plasser i kjelleren, og du kjører inn i P-huset fra Kyrkjegata. Ulstein Arena har dessuten flere titalls parkeringsmuligheter i Gjerdegata, inkludert ladestasjon for elbil. Mange av hotellene tilbyr dessuten gratis gjesteparkering, og det anbefales å se hvilke muligheter du har ved overnattingsstedet ditt.

Utfluktsmål i og rundt Ulsteinvik

Havnebyen Ulsteinvik er et flott sted å bo når du skal utforske Sunnmøre. Inne i byen finner du koselige restauranter og et trivelig sentrum med butikker. Du er heller ikke langt unna Ålesund, hvis du vil ha et større utvalg av butikker og shoppingmuligheter. Det anbefales derimot å leie bil en dag og sette kursen ut av byen for å besøke severdighetene i nærområdet, deriblant Flø. Flø ligger ved havet, og det er et vilt, vakkert og værhardt område med rullesteinstrender. Stedet er et eldorado for alle som elsker friluft. Du kan dra på fotturer i fjellet, padle i kajakk og surfe. Småbarnsfamilier kan bygge sandslott på stranden og bade på varme solskinnsdager. Hvis du er i det romantiske hjørnet, kan du nyte en helt spektakulær solnedgang over havet sammen med din kjære.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er ikke alltid like lett å forstå hvilke forsikringer du bør ha. I Norge er det allikevel vanlig å inkludere lovpålagte og nødvendige forsikringer i prisen på leiebilen. Dette gjelder ansvars- og selvrisikoforsikringer som sørger for at du kun betaler egenandel ved kollisjon og tyveri. Det er ikke alle typer skader som er dekket av disse forsikringene, og noen ganger kan egenandelen være ganske høy. Mange bilutleiere tilbyr derfor valgfrie ekstraforsikringer. Du må selv vurdere hva som er fornuftig for deg, og du bør undersøke hvor stor egenandelen egentlig er før du bestemmer deg. Ta gjerne en telefon til forsikringsselskapet ditt for å sjekke hva reiseforsikringen din dekker, slik at du unngår å bli dobbeltforsikret.

Hvor i Ulsteinvik kan man hente og levere leiebilen?

Du kan velge å hente og levere leiebilen i Ulsteinvik sentrum eller ved Ålesund Lufthavn. Du må som regel betale ekstra for å benytte deg av ulike hente- og leveringssteder. Det kan allikevel være en god løsning om du bare trenger bilen i en begrenset periode eller om du vil bruke den for å komme deg videre til neste destinasjon. Du får opp aktuelle utleiestasjoner når du bestiller på nett. (Informasjon kontrollert: 03/06/2019).


Avstand fra Ulsteinvik, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Ålesund Vigra flyplass

Leiebiler i Ulsteinvik

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Ulsteinvik for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Ulsteinvik. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Ulsteinvik, Norge?

Alle leiebilselskapene i Ulsteinvik har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Ulsteinvik inkluderer Avis, Sixt og Budget, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hva er fartsgrensen i Ulsteinvik, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Ulsteinvik, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Ulsteinvik ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Ulsteinvik, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Klimaet i Ulsteinvik i mars har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Ulsteinvik.

Er været i Ulsteinvik representativt for resten av Møre og Romsdal?

Reisende som skal kjøre fra Ulsteinvik på en biltur rundt omkring i Møre og Romsdal eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 2 °C, og ca. 127 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Ulsteinvik

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Ulsteinvik

Finn hotell og fly til Ulsteinvik

  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Ulsteinvik mest populære nabolag

    Finn hoteller i Ulsteinvik