Leiebil Poznan, Polen - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Poznan, Polen? Start søket her

Poznan, Polen
13. mai — 20. mai
Samme leveringssted
Poznan, Polen
to. 13.5.
middag
to. 20.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Poznan

Alle større selskaper som leier ut biler i Poznan, Polen
0,0
Forferdelig
6 utleiesteder
0,0
Forferdelig
4 utleiesteder
0,0
Forferdelig
4 utleiesteder
0,0
Forferdelig
4 utleiesteder
0,0
Forferdelig
3 utleiesteder
0,0
Forferdelig
3 utleiesteder
0,0
Forferdelig
3 utleiesteder
0,0
Forferdelig
3 utleiesteder

Avstand fra Poznan, Polen til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Wrocław Strachowice flyplass

Leiebiler i Poznan

Vi har hatt 5 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Poznan så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Poznan for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Poznan. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Poznan har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos GREEN MOTION når du besøker Poznan. Med gjennomsnittspriser på 146 kr/dag på de 2 utleiestedene deres, er GREEN MOTION et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Poznan, Polen?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Poznan. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Poznan tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilket leiebilselskap i Poznan har flest utleiesteder?

GREEN MOTION er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Poznan, Polen med totalt 2 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 146 kr/dag når de leier en bil hos GREEN MOTION i Poznan, Polen.

Hva er fartsgrensen i Poznan, Polen?

Hvis du leier et kjøretøy i Poznan, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Poznan ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Poznan, er fartsgrensen 140 km/t.

Hvordan er været i Poznan, Polen i mai?

Temperaturen i Poznan i mai ligger normalt på 13 °C, og forventet nedbørsmengde er 40 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Været i Poznan i løpet av mai vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Poznan. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Poznan, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Fiat 500, Volkswagen Polo og Volkswagen Golf.

Er været i Poznan representativt for resten av Storpolske voivodskap?

Klimaet i Storpolske voivodskap i mai innebærer vanligvis temperaturer på 13 °C og en forventet nedbørsmengde på 40 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Poznan til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Finn hotell og fly til Poznan