Leiebil Poznan - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Poznan? Start søket her

Poznan, Polen
9. mar. — 16. mar.
Samme leveringssted
Poznan, Polen
ti. 9.3.
middag
ti. 16.3.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Poznan

Alle større selskaper som leier ut biler i Poznan
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Ok 5.2

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Ok 4.8

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Avstand fra Poznan til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Wrocław Strachowice flyplass

Leiebiler i Poznan

Vi har hatt 5 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Poznan så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Poznan for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Poznan. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Poznan har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos GREEN MOTION når du besøker Poznan. Med gjennomsnittspriser på 150 kr/dag på de 2 utleiestedene deres, er GREEN MOTION et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Poznan?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Poznan. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Poznan tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Poznan i april?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Poznan i april. Temperaturer på i gjennomsnitt 13 °C og en nedbørsmengde på 40 mm i løpet av april betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Poznan vil koste deg i gjennomsnitt 623 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Poznan har flest utleiesteder?

GREEN MOTION er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Poznan med totalt 2 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 150 kr/dag når de leier en bil hos GREEN MOTION i Poznan.

Hva er fartsgrensen i Poznan?

Hvis du leier et kjøretøy i Poznan, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Poznan ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Poznan, er fartsgrensen 140 km/t.

Hvordan er været i Poznan, Polen i mars?

Temperaturen i Poznan i mars ligger normalt på 3 °C, og forventet nedbørsmengde er 20 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Poznan i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Poznan. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Poznan, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Fiat 500, Volkswagen Polo og Volkswagen Golf.

Er været i Poznan representativt for resten av Storpolske voivodskap?

Klimaet i Storpolske voivodskap i mars innebærer vanligvis temperaturer på 3 °C og en forventet nedbørsmengde på 20 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Poznan til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Finn hotell og fly til Poznan

 • Få den siste informasjonen om Poznan flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Poznan
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Poznan mest populære nabolag

  Finn hoteller i Poznan
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Poznan