Leiebiler i Poznan, Polen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Poznan, Polen? Start søket her

Poznan, Polen
28. okt. — 4. nov.
Samme leveringssted
Poznan, Polen
to. 28.10.
12:00
to. 4.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Poznan

Alle større selskaper som leier ut biler i Poznan, Polen
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
6 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder

Avstand fra Poznan, Polen til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Wrocław Strachowice flyplass

Leiebiler i Poznan

Vi har hatt 6 936 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Poznan så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Poznan for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Poznan. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Poznan har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos GREEN MOTION når du besøker Poznan. Med gjennomsnittspriser på 146 kr/dag på de 2 utleiestedene deres, er GREEN MOTION et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Poznan, Polen?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Poznan. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Poznan tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Poznan i November?

Basert på hvordan været er i Poznan løpet av November, bør du leie en SUV. Poznan i November er normalt preget av temperaturer på i gjennomsnitt 0 °C og en nedbørsmengde på 30 mm. Selv om været kan variere fra år til år, er det SUV-en som er det beste alternativet ettersom den kan manøvrere seg gjennom snø og is takket være firehjulsdriften. Å leie en SUV i Poznan vil koste deg i gjennomsnitt 591 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Poznan har flest utleiesteder?

GREEN MOTION er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Poznan, Polen med totalt 2 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 146 kr/dag når de leier en bil hos GREEN MOTION i Poznan, Polen.

Hva er fartsgrensen i Poznan, Polen?

Hvis du leier et kjøretøy i Poznan, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Poznan ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Poznan, er fartsgrensen 140 km/t.

Hvordan er været i Poznan, Polen i oktober?

Temperaturen i Poznan i oktober ligger normalt på 8 °C, og forventet nedbørsmengde er 30 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Poznan i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Poznan.

Er været i Poznan representativt for resten av Storpolske voivodskap?

Klimaet i Storpolske voivodskap i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 8 °C og en forventet nedbørsmengde på 30 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Poznan til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Start planleggingen av reisen til Poznan