Leiebiler i Łódź, Polen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Łódź, Polen? Start søket her

Łódź, Polen
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Łódź, Polen
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Łódź

Alle større selskaper som leier ut biler i Łódź, Polen
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

9,0
5 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Łódź, Polen til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Warszawa Chopin flyplass

Leiebiler i Łódź

Så langt i oktober har 298 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Łódź.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Łódź for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Łódź har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Łódź. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Łódź, Polen?

Reisende som leier en bil i Łódź må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Łódź er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 140 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Łódź?

Ved leie av bil i Łódź, velger de fleste av brukerne våre Ford Focus med en pris på i gjennomsnitt 230 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Fiat 500 som i gjennomsnitt koster 221 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Ford Focus i Łódź for så lite som 121 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Fiat 500 for så lite som 92 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 5 Series i Łódź?

RENTIS har leiebiler av typen BMW 5 Series tilgjengelig i Łódź for i gjennomsnitt 1 404 kr/dag. Tilgjengeligheten av BMW 5 Series i Łódź kan variere, så prøv å unngå å planlegge leiebilen din i siste liten.

Hvordan er været i Łódź, Polen i oktober?

De som ønsker å leie bil i Łódź i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 8 °C og en nedsbørsmengde på omkring 40 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Łódź i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Łódź. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Łódź, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Fiat 500 og Hyundai Accent.

Er været i Łódź representativt for resten av Lodz voivodskap?

Hvis du ser etter en leiebil i Łódź for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av oktober, er det viktig at du vet at resten av Lodz voivodskap vanligvis har en temperatur på 8 °C, og en forventet nedbørsmengde på 40 mm.


Start planleggingen av reisen til Łódź