Leiebil Warszawa, Polen - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Warszawa, Polen? Start søket her

Warszawa, Polen
18. apr. — 25. apr.
Samme leveringssted
Warszawa, Polen
sø. 18.4.
middag
sø. 25.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Warszawa

Alle større selskaper som leier ut biler i Warszawa, Polen
Byråets vurdering: Fantastisk 9.0

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.6

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.4

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 12 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.9

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.1

Poengsummen er basert på 8 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 4.6

Poengsummen er basert på 3 vurderinger


Informasjon om reisen din til Warszawa

Med en leiebil i Warszawa kan du enkelt komme deg rundt både i byen og i nærliggende byer og steder. Polen er et land med mange spennende steder å besøke, og med en egen bil har du fleksibiliteten til å reise akkurat dit du vil, når du vil. Du finner utallige selskaper for billeie her, både på flyplassene og i byen. Du kan velge mellom mange forskjellige biltyper, alt ettersom hva som passer best for deg, og du kan selv bestemme om du vil betale for bilen når du bestiller den eller når du henter den. Mange bilutleieselskaper tilbyr også gode fordeler i sine leieavtaler, som fri kilometer, fair drivstoffvilkår og ulike forsikringer inkludert.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Warszawa?

Det er ikke spesielt strenge aldersgrenser for å leie bil i Warszawa eller resten av Polen, og som regel kan du leie bil fra du er 18 år. Imidlertid må du være forberedt på å betale ekstra gebyrer hvis du er under 21 år, så det er viktig at du sjekker vilkårene i leieavtalen før du signerer avtalen, slik at du vet hvilke regler som gjelder for deg.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Polen kjører man på høyre side av veien, og setebelte er pålagt for både sjåføren og alle passasjerene i bilen. Promillegrensen i landet er 0.2, som i Norge. Billys må brukes hele døgnet, og det er ikke lov å bruke mobiltelefon når du kjører. Fartsgrensen i tettbebygde strøk er 50 km/t fra kl. 05:00-23:00 og 60 km/t fra kl. 23:00-05:00. På landeveier med ett felt er fartsgrensen 90 km/t, mens du kan kjøre 100 km/t på landeveier med to felt. På hovedveier med to felt kan du kjøre 120 km/t, og 140 km/t på motorveier.

Parkering

Parkering i Warszawa sentrum er avgiftsbelagt mandag til fredag fra kl. 08:00-18:00. På lørdager, søndager og offentlige helligdager er det gratis å parkere her. I tillegg kan du parkere på offentlige parkeringsplasser ved større hoteller og institusjoner. Det er imidlertid ikke gratis å parkere på de offentlige parkeringsplassene på lørdager, søndager og helligdager.

Utfluktsmål i og rundt Warszawa

Warszawa er en spennende historisk by med mye å tilby sine besøkende. Mens du er her bør du blant annet besøke bydelen Stare Miastro, som ble gjenoppbygd mellom 1949 og 1963. Dra også til Kongeveien mellom Kongeslottet og Lazienki-palasset, som er omgitt av verdenskjente monumenter og spektakulære bygninger. Her kan du se rytterstatuen av Jozef Poniatowski og Kopernikus, som begge er designet av den danske skulptøren Bertel Thorvaldsen. En tur til Warszawa er heller ikke komplett uten å ha besøke Nasjonalmuseet, som inneholder unike arkeologiske funn og samlinger av middelalderkunst.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er helt essensielt å ha de riktige forsikringene på plass når du skal leie bil. Noen forsikringer er ofte inkludert i leieavtalene, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring, mens andre forsikringer du kan skaffe deg i tillegg er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring. Vanligvis er noen av disse inkludert i reiseforsikringer, så dobbeltsjekk hva din reiseforsikring dekker før du bestiller ekstra forsikringer.

Kan man bruke det norske førerkortet i Warszawa, eller må man ha et internasjonalt?

Det er ikke påkrevd å ha internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Polen, og du kan bruke ditt vanlige, rosa førerkort som er utstedt i Norge. Imidlertid anbefales det å skaffe seg internasjonalt førerkort ifølge NAF.

Hvor i Warszawa kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du skal hente og levere din leiebil i Warszawa avhenger av hvilket selskap for bilutleie du velger, samt hva som passer best for deg. Du finner ulike bilutleieselskaper på kryss og tvers av sentrum, eller du kan velge å hente og levere bilen på Frédéric Chopin lufthavn Warszawa-Okecie eller Warszawa-Modlin lufthavn dersom du ankommer byen med fly. (Informasjon kontrollert: 04/06/2019).


Avstand fra Warszawa, Polen til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Warszawa Chopin flyplass

Leiebiler i Warszawa

Så langt i april har 75 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Warszawa.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Warszawa for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Avis og Sixt er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Warszawa. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Warszawa som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Warszawa, Polen i mai?

For leiebil en helg i Warszawa i mai, var gjennomsnittsprisen 125 kr med billigere tilbud fra 117 kr. 170 kr er et normalt tilbud for leiebil i 1 uke i Warszawa, men for mai er det ikke uvanlig å se priser så billig som 130 kr, avhengig av dine krav.

Hvilket leiebilselskap i Warszawa har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Warszawa tilbys av Global Rent A Car som har 4 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 74 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Warszawa fra Global Rent A Car ligger på 138 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Warszawa, Polen?

Alle leiebilselskapene i Warszawa har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Warszawa inkluderer Alamo, Avis og Sixt, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilket leiebilselskap i Warszawa har flest utleiesteder?

SURPRICE CAR RENTAL har 11 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 154 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Warszawa, Polen?

Reisende som leier en bil i Warszawa må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Warszawa er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 140 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Warszawa, Polen i april?

Temperaturen i Warszawa i april ligger normalt på 7 °C, og forventet nedbørsmengde er 30 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Warszawa i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Warszawa. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Warszawa, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Golf, Ford Focus og Opel Corsa.

Er været i Warszawa representativt for resten av Mazovia?

De som ønsker å leie bil i Warszawa for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Mazovia i løpet av april vanligvis har temperaturer på 7 °C med en forventet nedbørsmengde på 30 mm.


Leiebiler på flyplasser i Warszawa

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Warszawa

Finn hotell og fly til Warszawa