Leiebiler i Warszawa, Mazovia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Warszawa, Mazovia? Start søket her!

Warszawa, Polen
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Warszawa, Polen
fr. 29.9.
12:00
fr. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebiler innsikt og trender i Warszawa

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Warszawa

Hvilket leiebilselskap er billigst i Warszawa?

De billigste leiebilene i Warszawa finner man som regel hos Viaggiare Rent. Ved bestilling med Viaggiare Rent, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 82 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Warszawa er 87 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Warszawa har flest utleiesteder?

Panek has the most locations of any rental car company in Warszawa, with 12 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Warszawa?

Ved leie av bil i Warszawa, velger de fleste av brukerne våre Peugeot 5008 med en pris på i gjennomsnitt 571 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Skoda Fabia som i gjennomsnitt koster 589 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Peugeot 5008 i Warszawa for så lite som 504 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Skoda Fabia for så lite som 131 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Warszawa

Med en leiebil i Warszawa kan du enkelt komme deg rundt både i byen og i nærliggende byer og steder. Polen er et land med mange spennende steder å besøke, og med en egen bil har du fleksibiliteten til å reise akkurat dit du vil, når du vil. Du finner utallige selskaper for billeie her, både på flyplassene og i byen. Du kan velge mellom mange forskjellige biltyper, alt ettersom hva som passer best for deg, og du kan selv bestemme om du vil betale for bilen når du bestiller den eller når du henter den. Mange bilutleieselskaper tilbyr også gode fordeler i sine leieavtaler, som fri kilometer, fair drivstoffvilkår og ulike forsikringer inkludert.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Warszawa?

Det er ikke spesielt strenge aldersgrenser for å leie bil i Warszawa eller resten av Polen, og som regel kan du leie bil fra du er 18 år. Imidlertid må du være forberedt på å betale ekstra gebyrer hvis du er under 21 år, så det er viktig at du sjekker vilkårene i leieavtalen før du signerer avtalen, slik at du vet hvilke regler som gjelder for deg.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Polen kjører man på høyre side av veien, og setebelte er pålagt for både sjåføren og alle passasjerene i bilen. Promillegrensen i landet er 0.2, som i Norge. Billys må brukes hele døgnet, og det er ikke lov å bruke mobiltelefon når du kjører. Fartsgrensen i tettbebygde strøk er 50 km/t fra kl. 05:00-23:00 og 60 km/t fra kl. 23:00-05:00. På landeveier med ett felt er fartsgrensen 90 km/t, mens du kan kjøre 100 km/t på landeveier med to felt. På hovedveier med to felt kan du kjøre 120 km/t, og 140 km/t på motorveier.

Parkering

Parkering i Warszawa sentrum er avgiftsbelagt mandag til fredag fra kl. 08:00-18:00. På lørdager, søndager og offentlige helligdager er det gratis å parkere her. I tillegg kan du parkere på offentlige parkeringsplasser ved større hoteller og institusjoner. Det er imidlertid ikke gratis å parkere på de offentlige parkeringsplassene på lørdager, søndager og helligdager.

Utfluktsmål i og rundt Warszawa

Warszawa er en spennende historisk by med mye å tilby sine besøkende. Mens du er her bør du blant annet besøke bydelen Stare Miastro, som ble gjenoppbygd mellom 1949 og 1963. Dra også til Kongeveien mellom Kongeslottet og Lazienki-palasset, som er omgitt av verdenskjente monumenter og spektakulære bygninger. Her kan du se rytterstatuen av Jozef Poniatowski og Kopernikus, som begge er designet av den danske skulptøren Bertel Thorvaldsen. En tur til Warszawa er heller ikke komplett uten å ha besøke Nasjonalmuseet, som inneholder unike arkeologiske funn og samlinger av middelalderkunst.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er helt essensielt å ha de riktige forsikringene på plass når du skal leie bil. Noen forsikringer er ofte inkludert i leieavtalene, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring, mens andre forsikringer du kan skaffe deg i tillegg er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring. Vanligvis er noen av disse inkludert i reiseforsikringer, så dobbeltsjekk hva din reiseforsikring dekker før du bestiller ekstra forsikringer.

Kan man bruke det norske førerkortet i Warszawa, eller må man ha et internasjonalt?

Det er ikke påkrevd å ha internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Polen, og du kan bruke ditt vanlige, rosa førerkort som er utstedt i Norge. Imidlertid anbefales det å skaffe seg internasjonalt førerkort ifølge NAF.

Hvor i Warszawa kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du skal hente og levere din leiebil i Warszawa avhenger av hvilket selskap for bilutleie du velger, samt hva som passer best for deg. Du finner ulike bilutleieselskaper på kryss og tvers av sentrum, eller du kan velge å hente og levere bilen på Frédéric Chopin lufthavn Warszawa-Okecie eller Warszawa-Modlin lufthavn dersom du ankommer byen med fly.


Tilbud på Warszawa, Mazovia bilutleie

Finn leiebil i Warszawa som passer for deg

Liten Leiebiler

221 kr - 548 kr

Alle biltyper

300 kr - 963 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Warszawa, Polen er 387 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Warszawa, Polen er i september. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 221 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Warszawa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Warszawa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Warszawa, Polen er 447 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Warszawa, Polen er i desember. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 179 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Warszawa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Warszawa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Warszawa, Polen er 483 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Warszawa, Polen er i juli. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 237 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Warszawa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Warszawa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Warszawa, Polen er 473 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Warszawa, Polen er i desember. Prisen er 59 % lavere enn resten av året med bare 199 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Warszawa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Warszawa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Warszawa, Polen er 770 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Warszawa, Polen er i oktober. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 261 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 34 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Warszawa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Warszawa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Warszawa

Alle større selskaper som leier ut biler i Warszawa, Mazovia

Panek

12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,0

Express Rent a Car

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

5,9

Value

3,9

GREEN MOTION

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,1

Komfort

5,3

Gjennomsnittlig

4,8

Hentes/Leveres

4,8

Value

4,8

SURPRICE CAR RENTAL

12 utleiesteder

Autounion Car Rental

8 utleiesteder

Carsson

7 utleiesteder

RENTIS

7 utleiesteder

ADDCAR RENTAL

6 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Warszawa

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Warszawa

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste leiebil

265 kr

Mest populære modell

Peugeot 5008
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Warszawa de siste 72 timene: Mini, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Warszawa er 265 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 274 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Warszawa de siste 7 dagene er Peugeot 5008. Våre brukere foretrekker også Skoda Fabia som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Warszawa

Nedenfor er de mest populære hotellene i Warszawa

Kjøre med en leiebil i Warszawa - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Warszawa, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Warszawa, Polen?

Alle leiebilselskapene i Warszawa har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Warszawa inkluderer Avis, Enterprise Rent-A-Car og Panek, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Warszawa i oktober?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Warszawa i oktober. Temperaturer på i gjennomsnitt 2 °C og en nedbørsmengde på 30 mm i løpet av oktober betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Warszawa vil koste deg i gjennomsnitt 293 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Warszawa, Polen?

Reisende som leier en bil i Warszawa må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Warszawa er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 140 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi Q2 i Warszawa?

Hvordan er været i Warszawa, Polen i september?

Temperaturen i Warszawa i september ligger normalt på 13 °C, og forventet nedbørsmengde er 40 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Warszawa representativt for resten av Mazovia?

De som ønsker å leie bil i Warszawa for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Mazovia i løpet av september vanligvis har temperaturer på 13 °C med en forventet nedbørsmengde på 40 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Warszawa fra biler sist?

Priser for biler fra Warszawa ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Warszawa fra biler?

Fra og med september 2023, er det 184 tilbydere å velge mellom fra Warszawa biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Warszawa?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Warszawa. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Warszawa?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Warszawa. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Warszawa

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Warszawa

Leiebiltyper som er populære i Warszawa

Lei en av disse populære biltypene i Warszawa

Bilutleie i området av Warszawa

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Warszawa? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Start planleggingen av reisen til Warszawa


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Warszawa?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Warszawa fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Warszawa?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Warszawa. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Warszawa med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Warszawa og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Warszawa på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Warszawa.

Finner jeg utleiebiler i Warszawa som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Warszawa.

Kan jeg søke etter leiebiler i Warszawa med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Warszawa.


En enklere måte å administrere reisen til Warszawa på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.