Leiebiler i Porto, Portugal

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Porto, Portugal? Start søket her

Porto, Portugal
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Porto, Portugal
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Porto, Portugal bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

40 kr - 316 kr

Alle biltyper

40 kr - 541 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Porto i Portugal, koster 100 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Porto i Portugal, er i januar. Prisen er 61 % lavere enn resten av året med en pris på kun 40 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 51 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Porto. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Porto kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Porto funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Porto

Alle større selskaper som leier ut biler i Porto, Portugal
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,4

Henting/levering

8,4

Valuta for pengene

8,2
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

6,2

Valuta for pengene

6,2
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,0
10 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder

Avstand fra Porto, Portugal til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Porto flyplass

Leiebiler i Porto

Så langt i september har det vært 6 196 søk på momondo for leiebiler i Porto.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Porto for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Hertz, Alamo og Budget er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Porto. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Porto, Portugal?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Porto ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Porto. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Porto i oktober?

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Porto i oktober. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 158 mm og temperaturene ligger på ca. 13 °C. Å leie en Økonomi i Porto vil koste deg i gjennomsnitt 188 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Porto, Portugal?

Hvis du leier et kjøretøy i Porto, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Porto ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Porto, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Porto?

Leie av Hyundai Accent i Porto er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Fiat 500. Brukerne våre har funnet tilbud på Hyundai Accent i Porto for i gjennomsnitt 169 kr per dag, og så billig som 11 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Fiat 500 i Porto ligger på 165 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 9 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Jeep Renegade i Porto?

Europcar er det mest poplære leiebilselskapet i Porto som tilbyr leiebiler av typen Jeep Renegade. Jeep Renegade i Porto koster ca. 694 kr/dag når du leier hos Europcar.

Hvordan er været i Porto, Portugal i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Porto på 19 °C, og forventet nedbørsmengde er 71 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Porto.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Ettersom Porto vanligvis opplever høye temperaturer i september med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Porto representativt for resten av Porto?

Klimaet i Porto i september innebærer vanligvis temperaturer på 19 °C og en forventet nedbørsmengde på 71 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Porto til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Porto

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Porto

Start planleggingen av reisen til Porto