Leiebil Krakow - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Krakow? Start søket her

Krakow, Polen
28. jan. — 4. feb.
Samme leveringssted
Krakow, Polen
to. 28.1.
middag
to. 4.2.
middag

Når er det billigst å leie bil i Krakow?

Alle

59 kr - 1 610 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Krakow er i januar. Prisen er 63% lavere enn resten av året til bare 59 kr per dag. Den dyreste måneden er november. Prisen på leiebil i Krakow kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Krakow

Alle større selskaper som leier ut biler i Krakow
Byråets vurdering: Fantastisk 9.0

Poengsummen er basert på 8 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.8

Poengsummen er basert på 17 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.8

Poengsummen er basert på 6 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.2

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.8

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Krakow J. Paul II Balice flyplass

Krakow, Polen

Attraksjoner i nærheten:

Gamlebyen i Kraków10,5 km
Katowice Pyrzowice flyplass

Katowice, Polen

Attraksjoner i nærheten:

Gamlebyen i Kraków76,2 km
Rzeszow Jasionka flyplass

Rzeszow, Polen

Attraksjoner i nærheten:

Gamlebyen i Kraków148,5 km

Informasjon om reisen din til Krakow

Med en leiebil i Krakow kan du enkelt komme deg rundt både i byen og til de nærliggende områdene. Dette er en praktisk og fleksibel måte å utforske Polen på, uten at du trenger å være avhengig av noen andre. Det finnes utallige forskjellige selskaper som tilbyr bilutleie, og du kan velge mellom alt fra små og kompakte biler til større SUV-biler. De fleste bilutleieselskapene har også praktiske fordeler inkludert i leieavtalene, som gratis kansellering innen 48 timer i forveien, fair drivstoffvilkår, fri kjørelengde, ansvarsforsikring, tyveriforsikring og kollisjonskadeforsikring.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Krakow?

For å leie bil i Krakow må du ha gyldig internasjonalt førerkort. Dette må du ha hatt i minst ett år, og den laveste aldersgrensen for billeie i landet er 21 år. Dersom du er under 25 år kan ekstra gebyrer tilkomme, og noen bilutleieselskaper har også en øvre aldersgrense på 70 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Polen kjører man på høyre siden av veien, og det er lovpålagt å bruke setebelte. Det er heller ikke lov til å håndtere mobiltelefoner mens du kjører, med mindre du har handsfree. Videre må du alltid ha med deg gyldig førerkort når du kjører bil i Polen, i tillegg til registrerings- og forsikringsdokumenter for bilen. Promillegrensen er 0.02 %, og den maksimale fartsgrensen på de største motorveiene er 140 km/t.

Parkering

Det kan være mye trafikk og utfordrende å finne parkeringsplasser i Krakow sentrum. Dersom du er heldig kan du finne ledige gateparkeringsplasser i sentrum, som er avgiftsbelagte mellom kl. 10:00-20:00 i ukedagene. I tillegg finner du et stort parkeringshus i gamlebyen under Plac Na Groblach-plassen, og et rimeligere alternativ foran Krakows nasjonalmuseum.

Utfluktsmål i og rundt Krakow

Krakow er en vakker perle i Polen, med utallige severdigheter og attraksjoner å tilby sine besøkende. Mens du er her bør du blant annet besøke den flotte barokke Mariakirken, markedsplassen som er omkranset av storslåtte, gamle bygninger og koselige brosteinsgater, og kleshallen i gamlebyen, som blir kalt for verdens eldste kjøpesenter. Besøk også museet for jødisk historie og kultur i jødekvartalet, og nasjonalmuseet i Zwierzyniec like utenfor sentrum. Videre bør du få med deg Wawel slott med røtter flere tusen år tilbake i tid, og Wawelkatedralen som ligger rett i nærheten. Med en leiebil i Krakow har du også en unik mulighet til å reise utenfor byen for å besøke andre attraksjoner, som Wieliczska saltgruver halvannen mil sørøst for bysentrum, som består av omtrent 300 kilometer med gruveganger.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er svært viktig å ha de riktige forsikringene på plass når du skal leie bil i utlandet. Først og fremst bør du ha ansvarsforsikring og kaskoforsikring på plass, som sørger for at du er dekket for skader som påføres andre mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler eller bygninger, i tillegg til at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel for skader på eget kjøretøy. Videre bør du ha tyveriforsikring på plass, og sørge for at ditt erstatningsansvar for innbrudd i eller tyveri av bilen også reduseres til en egenandel. Videre kan du vurdere å kjøpe en frontruteforsikring og en rednings- og assistanseforsikring for å være på den trygge siden dersom uhellet skulle være ute.

Kan man bruke det norske førerkortet i Krakow, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger et internasjonalt førerkort for å leie bil i Krakow. Dette er en oversettelse av ditt norske førerkort, og inneholder oversettelser til flere ulike språk. Du kan få utstedt et internasjonalt førerkort i Norge dersom du har norsk folkeregistrert bostedsadresse.

Hvor i Krakow kan man hente og levere leiebilen?

Det er mange ulike steder du kan hente og levere leiebilen din. Du finner bilutleieselskaper spredt utover i byen, eller du kan hente og levere bilen på Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice dersom du ankommer byen med fly. (Informasjon kontrollert: 27/05/2019).


Avstand fra Krakow til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Krakow J. Paul II Balice flyplass

Leiebiler i Krakow

I Januar har vi kjørt 90 søk etter leiebiler i Krakow for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Krakow for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. National, Avis og Hertz er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Krakow. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Krakow i februar?

96 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Krakow i februar, og de billigste tilbudene starter på 96 kr. For leiebil i en uke er Krakow priser i februar gjennomsnittlig 433 kr med de beste tilbudene fra 88 kr.

Hvilket leiebilselskap i Krakow har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos GREEN MOTION når du besøker Krakow. Med gjennomsnittspriser på 143 kr/dag på de 4 utleiestedene deres, er GREEN MOTION et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Krakow?

Alle leiebilselskapene i Krakow har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Krakow inkluderer National, Avis og Hertz, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Krakow i februar?

Med gjennomsnittstemperaturer på 3 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 30 mm i februar bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Krakow. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av februar, og er et populært valg for reisende som skal til Krakow. Å leie en Standard i Krakow vil koste deg i gjennomsnitt 472 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Krakow har flest utleiesteder?

Krakow har 9 utleiesteder som eies av SURPRICE CAR RENTAL med en gjennomsnittlig pris per dag på 215 kr.

Hva er fartsgrensen i Krakow?

Fartsgrensen i Krakow er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Krakow er 100 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 140 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Krakow, Polen i Januar?

I løpet av Januar ligger gjennomsnittstemperaturen i Krakow på −2 °C, og forventet nedbørsmengde er 30 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Krakow.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Måneden Januar i Krakow byr vanligvis på minusgrader, og det er høyere sjanse for is og snø. Det er som regel best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Krakow.

Er været i Krakow representativt for resten av Lillepolen?

De som ønsker å leie bil i Krakow for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Lillepolen i løpet av Januar vanligvis har temperaturer på −2 °C med en forventet nedbørsmengde på 30 mm.


Finn hotell og fly til Krakow

 • Få den siste informasjonen om Krakow flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Krakow
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Krakow mest populære nabolag

  Finn hoteller i Krakow
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Krakow