Leiebiler i Genève, Sveits

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Genève, Sveits? Start søket her

Genève, Sveits
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Genève, Sveits
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Genève, Sveits bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

293 kr - 607 kr

Alle biltyper

221 kr - 5 110 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Genève i Sveits, koster 286 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Genève i Sveits, er i februar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 293 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 70 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Genève. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Genève kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Genève funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Genève i Sveits, koster 458 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Genève i Sveits, er i mars. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med en pris på kun 221 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 52 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Genève. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Genève kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Genève funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Genève i Sveits, koster 620 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Genève i Sveits, er i februar. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med en pris på kun 342 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Genève. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Genève kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Genève funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Genève

Alle større selskaper som leier ut biler i Genève, Sveits
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

8,5

Henting/levering

8,3

Valuta for pengene

8,3
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,2

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,3
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,4

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

8,8

Valuta for pengene

8,1
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,2

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,1

Valuta for pengene

7,8
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,3

Henting/levering

7,9

Valuta for pengene

8,2
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

8,1

Henting/levering

7,6

Valuta for pengene

8,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,5

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

7,7
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

6,4

Henting/levering

6,2

Valuta for pengene

6,8

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Palexpo0,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Palexpo129,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Palexpo5,1 km

Avstand fra Genève, Sveits til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Geneve-Cointrin flyplass

Leiebiler i Genève

5 brukere har sett etter leiebiler i Genève med momondo i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Genève for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Genève. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Genève, Sveits i oktober?

For oktober i Genève er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 374 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 363 kr. For leiebil i en uke er Genève priser i oktober gjennomsnittlig 19 057 kr med de beste tilbudene fra 19 057 kr.

Hvilket leiebilselskap i Genève har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Genève er Europcar med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 1 089 kr fra 3 utleiesteder i Genève. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Europcar i Genève med en pris på 165 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Genève, Sveits?

Flertallet av leiebilselskapene i Genève tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Hertz, Europcar og Dollar har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Genève i oktober?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Genève i oktober. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I oktober har Genève temperaturer på omkring 6 °C, og en nedbørsmengde på 89 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Genève vil koste deg i gjennomsnitt 272 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Genève har flest utleiesteder?

Hertz har 5 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 369 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Genève, Sveits?

Fartsgrensen i Genève er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Genève er 80 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Genève, Sveits i september?

De som ønsker å leie bil i Genève i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 15 °C og en nedsbørsmengde på omkring 101 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Klimaet i Genève i september har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Genève.

Er været i Genève representativt for resten av Geneve?

Hvis du ser etter en leiebil i Genève for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Geneve vanligvis har en temperatur på 15 °C, og en forventet nedbørsmengde på 101 mm.


Leiebiler i andre byer i Sveits

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Zürich, Lausanne og Bern i Sveits

Leiebiler på flyplasser i Genève

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Genève

Start planleggingen av reisen til Genève