Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Genève, Geneve

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Genève, Geneve? Start søket her!

Genève, Sveits
5. mar. — 12. mar.
Genève, Sveits
ti. 5.3.
12:00
ti. 12.3.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Genève

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Genève

Hvilket leiebilselskap er billigst i Genève?

De billigste leiebilene i Genève finner man som regel hos Unirent. Ved bestilling med Unirent, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 445 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Genève er 502 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Genève har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Genève, with 7 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Genève?

Til en gjennomsnittspris på 1 054 kr/dag (og kun 1 032 kr/dag), er leiebiler av typen BMW 3 Series Touring i Genève den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Opel Insignia Sports Tourer i Genève for i gjennomsnitt 728 kr/dag (345 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Genève, Geneve

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Genève, Geneve
Økonomi405 kr/dag
Kompakt398 kr/dag
Medium451 kr/dag
Mini395 kr/dag
Premium855 kr/dag
Minibuss902 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn418 kr/dag
Medium SUV478 kr/dag
Standard stasjonsvogn559 kr/dag
Standard SUV664 kr/dag
Premium stasjonsvogn1 060 kr/dag
Stasjonsvogn – luksus1 069 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Genève

Bilutleie i Genève er lett å finne, med over 30 steder tilgjengelig, inkludert på Genève flyplass. Ikke gå glipp av Barbier-Mueller Museum og Musée International de la Réforme. Genève har et godt veinett og nydelig fjellutsikt, og de fleste destinasjonene kan nås med bil. Husk at det er noen regioner og landsbyer der biler er forbudt, eller som bare kan nås med taubane eller tog. Sveits har et todelt motorveisystem som består av motorveier og ekspressveier som gjør transporten enkel. Før du legger ut på veien med billig leiebil i Geneva, bør du lese gjennom trafikkreglene nedenfor. Det er også best å lese seg opp på fjellkjøring da Genève har noen svært bratte bakker. Parkering er tilgjengelig gjennom byen, som har malte parkeringssoner. De hvite sonene er for betalt parkering og blå soner er gratis parkering. For langtidsparkering er det parkeringsplasser i nærheten av sentrum. Noen veier har bompenger og et betalingsklistremerke kan kjøpes.

Er det verdt det å leie bil mens du besøker Genève?

Genève sitt veisystem er flott, og det er en glede å kjøre her. Bilutleie i Genève er lett å finne, men trafikken i byen kan være travel om morgenen og under rushet på kveldstid, så planlegge turene dine nøye.  Det er også en by det er lett å komme seg rundt i, og det er mange vandreturer å prøve i de gamle landsbyene. For å komme til utkanten av byen og de fjerne landsbyene, er det best å reise med bil. Sørg for å planlegge en kjøretur fra Genève til den lille landsbyen Adelboden. En naturskjønn tur langs Genfersjøen er også spektakulær. Restaurantene i Genève har en blanding av fransk, tysk og norditaliensk mat, men i det siste har det blitt en mer internasjonal blanding av mat på byens spisesteder. Genève tilbyr et robust natteliv, med massevis av underholdningssteder over hele byen. Ikke glem at det er gratis parkering tilgjengelig i byen, merket i blått, men det kan være vanskelig å finne et ledig sted. Parkering i parkeringsgarasjer er et flott alternativ hvis du ikke finner gratis parkering på gaten. For attraksjoner utenfor byen er det best å bruke leiebil i Genève.

Hvilke forskjellige kjørelover bør jeg huske på mens jeg kjører i Genève?

Etter å ha besøkt noen av de mange leiebilstedene i Genève, er det best å være klar over kjørelovene du må forholde deg til. Det er flere kameraer og radarer plasser for å ta biler som kjører for fort og sjåfører som kjører på rødt lys. For bomveier, må du kjøpe et klistremerke og plassere det på den rimelige leiebilen din. Hovedlysene må være på midt på dagen også. Kjøring i fjellet krever ekstra ferdigheter, og du bør studere veiforholdene før turen. Sørg for at du har rikelig med drivstoff da de fleste små landsbyer ikke har bensinstasjoner. Noen av veiene er for smale eller for bratte for tilhengere, så studer ruten nøye hvis du velger et kjøretøy med tilhenger.

Trenger jeg et spesielt førerkort eller tillatelse for å kjøre leiebil i Genève hvis jeg besøker fra et annet land?

Før du bestiller din luksuriøse leiebil i Genève, er det regler du bør sette deg inn i. Du må være minst 18 år gammel for å leie bil. Hvis du planlegger å kjøre bil ut av Sveits, må du gi beskjed til selskapet. Kollisjonsskadeforsikring er vanligvis inkludert i leieavtaler i Genève. Alle sjåfører under 24 år må betale en ekstra avgift. Et gyldig førerkort kreves.


Tilbud på Genève, Geneve bilutleie

Finn leiebil i Genève som passer for deg

Liten cars

378 kr - 2 232 kr

Alle biltyper

527 kr - 1 663 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Genève, Sveits er 782 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Genève, Sveits er i mai. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 378 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Genève. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Genève kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Genève liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Genève, Sveits er 895 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Genève, Sveits er i januar. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med bare 618 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Genève. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Genève kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Genève mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Genève, Sveits er 951 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Genève, Sveits er i september. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 690 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Genève. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Genève kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Genève stor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Genève, Sveits er 743 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Genève, Sveits er i mai. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 393 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Genève. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Genève kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Genève SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Genève, Sveits er 839 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Genève, Sveits er i februar. Prisen er 13 % lavere enn resten av året med bare 949 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Genève. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Genève kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Genève varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

395 kr/dag

16 apr.–23 apr.
Citroen C3
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

398 kr/dag

16 apr.–23 apr.
Toyota Corolla
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

406 kr/dag

16 apr.–23 apr.
Suzuki Vitara

Leiebilselskaper i Genève

Alle større selskaper som leier ut biler i Genève, Geneve

Europcar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,8

Komfort

9,6

Gjennomsnittlig

9,3

Hentes/Leveres

9,5

Value

9,1

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,3

Hentes/Leveres

7,9

Value

7,8

Enterprise Rent-A-Car

2 utleiesteder

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,8

Value

7,1

Hertz

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

7,7

Value

7,6

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

6,9

Value

7,4

Dollar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,0

Thrifty

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

6,4

Value

6,7

Informasjon om leiebiler i Genève

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Genève

Mest populære selskap

Alamo

Populære biltyper

Compact, Economy, Intermediate

Billigste leiebil

491 kr

Mest populære modell

BMW 3 Series Touring
Det mest populære bilutleiefirmaet i Genève funnet på momondo denne måneden er Alamo. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Unirent og Avis
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Genève de siste 72 timene: Compact, Economy, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i Genève er 491 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 576 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Genève de siste 7 dagene er BMW 3 Series Touring. Våre brukere foretrekker også Opel Insignia Sports Tourer som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Genève

Attraksjoner i nærheten:

Palexpo0,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Palexpo129,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Palexpo5,1 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Genève

Nedenfor er de mest populære hotellene i Genève
B&B HOTEL Geneva Airport

B&B HOTEL Geneva Airport

73 Avenue de l'Etang, Geneva, Geneve, Switzerland

3,2 km fra sentrum

Geneva Hostel

Geneva Hostel

Rue Rothschild 28-30, Geneva, Geneve, Switzerland

0,9 km fra sentrum

Ruby Claire Hotel Geneva

Ruby Claire Hotel Geneva

Rue du Rhône 46, Geneva, Geneve, Switzerland

0,5 km fra sentrum

Warwick Geneva

Warwick Geneva

14 Rue De Lausanne, Geneva, Geneve, Switzerland

0,4 km fra sentrum

Novotel Geneve Centre

Novotel Geneve Centre

19 Rue De Zurich, Geneva, Geneve, Switzerland

0,6 km fra sentrum

Novotel Suites Geneve Aeroport

Novotel Suites Geneve Aeroport

Avenue Louis Casaï 30, Geneva, Geneve, Switzerland

2,6 km fra sentrum

NH Geneva City

NH Geneva City

Avenue Wendt 42 - 44, Geneva, Geneve, Switzerland

1,3 km fra sentrum

Citizenm Geneva

Citizenm Geneva

31-33 Rue De La Rotisserie, Geneva, Geneve, Switzerland

0,7 km fra sentrum

Geneva Marriott Hotel

Geneva Marriott Hotel

1 Chemin Du Ruisseau, Geneva, Geneve, Switzerland

3,4 km fra sentrum

Hotel Cornavin

Hotel Cornavin

Gare De Cornavin, 23 Bd James-Fazy, Geneva, Geneve, Switzerland

0,2 km fra sentrum

ibis Geneve Centre Nations

ibis Geneve Centre Nations

Rue de Grand Pre 33-35, Geneva, Geneve, Switzerland

0,9 km fra sentrum

Hotel Bernina Geneva

Hotel Bernina Geneva

22 Place Cornavin, Geneva, Geneve, Switzerland

0,3 km fra sentrum

ibis budget Geneve Aeroport

ibis budget Geneve Aeroport

Avenue Louis Casaï 30, Geneva, Geneve, Switzerland

2,7 km fra sentrum

Eastwest Hotel

Eastwest Hotel

6 Rue Des Paquis, Geneva, Geneve, Switzerland

0,5 km fra sentrum

Intercontinental Geneva

Intercontinental Geneva

7-9 Chemin du Petit Saconnex, Geneva, Geneve, Switzerland

2,0 km fra sentrum

Ramada Encore by Wyndham Geneva

Ramada Encore by Wyndham Geneva

10-12, Route des Jeunes, Geneva, Geneve, Switzerland

3,4 km fra sentrum

Les Armures

Les Armures

1, Rue Puits-st-Pierre, Geneva, Geneve, Switzerland

0,8 km fra sentrum

Adina Apartment Hotel Geneva

Adina Apartment Hotel Geneva

Route de Meyrin 125, Geneva, Geneve, Switzerland

3,3 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Genève - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Genève, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Genève, Sveits?

Flertallet av leiebilselskapene i Genève tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Alamo, Europcar og Hertz har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Genève i mars?

Med gjennomsnittstemperaturer på 10 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 72 mm i mars bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Genève. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av mars, og er et populært valg for reisende som skal til Genève. Å leie en Standard i Genève vil koste deg i gjennomsnitt 575 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Genève, Sveits?

Fartsgrensen i Genève er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Genève er 80 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Genève, Sveits i februar?

De som ønsker å leie bil i Genève i løpet av februar, kan forvente seg temperaturer på ca. 3 °C og en nedsbørsmengde på omkring 68 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Genève representativt for resten av Geneve?

Hvis du ser etter en leiebil i Genève for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av februar, er det viktig at du vet at resten av Geneve vanligvis har en temperatur på 3 °C, og en forventet nedbørsmengde på 68 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Genève fra biler sist?

Priser for Genève fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Genève fra biler?

Det er 60 tilbydere fra Genève biler fra og med februar 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Genève?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Genève. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Genève?

For å leie en bil i Genève må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Genève?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Genève er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Genève?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Genève. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Genève med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Genève eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Genève på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Genève medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Genève som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Genève på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Genève med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Genève.


En enklere måte å administrere reisen til Genève på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Genève
ti. 5.3.
12:00
ti. 12.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post