Leiebiler i Tallinn, Harju (Fylke)

Finn billige leiebiltilbud i Tallinn, Harju (Fylke)

Tallinn, Estland
30. mar. — 6. apr.
Samme leveringssted
Tallinn, Estland
to. 30.3.
12:00
to. 6.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Tallinn

En leiebil i Tallinn er en praktisk måte å komme seg rundt i byen og nærområdene på. De fleste kjente selskapene for bilutleie finnes i byen, og du kan velge mellom mange ulike biltyper. Som regel får du praktiske fordeler inkludert i leieavtalen, som gratis kansellering innen 6 t i forveien, fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår, kollisjonsskadeforsikring og ansvarsforsikring.

For å leie bil i Tallinn og i Estland generelt må du være minimum 19 år og ha hatt førerkort i minst ett år. Unge sjåfører under 25 år må ofte betale ekstra gebyrer, og kan ha begrenset med biltyper å velge mellom.

I Estland kjører man på høyre side av veien, som betyr at forbikjøring skjer i venstre fil. Du må ha på billys døgnet rundt, og setebelte er påkrevd for sjåfører og passasjerer som sitter i forsetet. Fartsgrensen er 50 km/t i byer, 100 km/t på åpne veier og 90 km/t på motorveier. Det er ingen tollbelagte motorveier i Estland.

I Tallinn finner du både gateparkering, parkeringsplasser og parkeringshus. Mange områder har billettautomater tilsvarende det vi har i Norge, hvor du må kjøpe en billett som du legger synlig i frontruten. I bysentrum kan du parkere gratis på søndager og på offentlige helligdager. Gamlebyen er hovedsakelig bilfri, så det anbefales å sette fra seg bilen utenfor og utforske denne delen av byen til fots.


Tilbud på Tallinn, Harju (Fylke) bilutleie

Finn leiebil i Tallinn som passer for deg

Liten Leiebiler

274 kr - 780 kr

Alle biltyper

361 kr - 846 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Tallinn, Estland er 484 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Tallinn, Estland er i mars. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 274 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tallinn. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tallinn kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Tallinn, Estland er 479 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Tallinn, Estland er i november. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 339 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tallinn. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tallinn kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Tallinn

Alle større selskaper som leier ut biler i Tallinn, Harju (Fylke)

Sixt

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,4

Value

6,4

NU Car

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

ADDCAR RENTAL

8 utleiesteder

GREEN MOTION

8 utleiesteder

Carsrent

5 utleiesteder

Prime Car Rent

5 utleiesteder

Sunnycars

5 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Tallinn

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Tallinn

Mest populære selskap

Enterprise

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste leiebil

342 kr

Mest populære modell

Skoda Fabia
Det mest populære bilutleiefirmaet i Tallinn funnet på momondo denne måneden er Enterprise. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er GREEN MOTION og NU Car
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Tallinn de siste 72 timene: Economy, Compact, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Tallinn er 342 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 460 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Tallinn de siste 7 dagene er Skoda Fabia. Våre brukere foretrekker også Kia Picanto som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Tallinn

Nedenfor er de mest populære hotellene i Tallinn

Kjøre med en leiebil i Tallinn - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Tallinn, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For leiebil en helg i Tallinn i april, var gjennomsnittsprisen 438 kr med billigere tilbud fra 438 kr. For leiebil i en uke er Tallinn priser i april gjennomsnittlig 422 kr med de beste tilbudene fra 422 kr.

De billigste leiebilene i Tallinn finner man som regel hos Enterprise. Ved bestilling med Enterprise, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 65 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Tallinn er 66 kr/dag.


Utforsk flere leiebiler i Estland

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Estland

Start planleggingen av reisen til Tallinn


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Tallinn er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Tallinn. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.