Leiebil Tallinn - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Tallinn? Start søket her

søn.. 25.8.
12:00
man.. 26.8.
12:00
Sammenlign med momondo |

Tilbud på Tallinn bilutleie

Sjekk ut noen av de beste tilbudene for leiebil i Tallinn nylig funnet av momondo-brukere
Accent
eller lignende Økonomi
2 1 4-5
245 NOK
31. aug. - 2. sep.
Tallinn
Lennart Meri Tallinn Airport
245 NOK
31. aug. - 2. sep.

Oversikt over bilutleiefirmaer i Tallinn

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
hertz Mest populære Hertz Hertz gir deg de billigste tilbudene på 3 steder rundt i byen
addcarrental De fleste steder ADDCAR RENTAL ADDCAR RENTAL gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 7 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Tallinn

Alle større selskaper som leier ut biler i Tallinn
$self.agencySymbol
Sixt
Fantastisk - 9,1 (3 vurderinger)
3 steder
$self.agencySymbol
AutoEurope
Fantastisk - 8,9 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 8,7 (43 600 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
RENTIS
Fantastisk - 8,5 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,4 (58 736 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,2 (3 781 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Budget
Fantastisk - 8,1 (10 vurderinger)
2 steder

Flyplasser med leiebiler i Tallinn

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Tallinn Ulemiste flyplass
TLL

Leiebil i Tallinn

En leiebil i Tallinn er en praktisk måte å komme seg rundt i byen og nærområdene på. De fleste kjente selskapene for bilutleie finnes i byen, og du kan velge mellom mange ulike biltyper. Som regel får du praktiske fordeler inkludert i leieavtalen, som gratis kansellering innen 6 t i forveien, fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår, kollisjonsskadeforsikring og ansvarsforsikring.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Tallinn?

For å leie bil i Tallinn og i Estland generelt må du være minimum 19 år og ha hatt førerkort i minst ett år. Unge sjåfører under 25 år må ofte betale ekstra gebyrer, og kan ha begrenset med biltyper å velge mellom.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Estland kjører man på høyre side av veien, som betyr at forbikjøring skjer i venstre fil. Du må ha på billys døgnet rundt, og setebelte er påkrevd for sjåfører og passasjerer som sitter i forsetet. Fartsgrensen er 50 km/t i byer, 100 km/t på åpne veier og 90 km/t på motorveier. Det er ingen tollbelagte motorveier i Estland.

Parkering

I Tallinn finner du både gateparkering, parkeringsplasser og parkeringshus. Mange områder har billettautomater tilsvarende det vi har i Norge, hvor du må kjøpe en billett som du legger synlig i frontruten. I bysentrum kan du parkere gratis på søndager og på offentlige helligdager. Gamlebyen er hovedsakelig bilfri, så det anbefales å sette fra seg bilen utenfor og utforske denne delen av byen til fots.

Utfluktsmål i og rundt Tallinn

Tallinn er en vakker by med mange attraksjoner og severdigheter å oppleve. Med storslått arkitektur, praktfulle kirker, flotte museer og kjente monumenter, er det nok av ting å velge mellom mens du er her. Først og fremst bør du se Toompea Citadell og slott, som er byens mest bemerkelsesverdige bygning. Ved siden av denne ligger Alexander Nevsky-katedralen med fem kupler i typisk russisk stil. Dra deretter videre til domkirken i Tallinn, som ble bygd på midten av 1200-tallet i en blanding av flere ulike stilarter. St. Nikolaskirken er bygd på samme tid, til de tyske forretningsfolkene som bosatte seg i byen. Dersom du er interessert i kunst kan du besøke Estlands kunstmuseum for å se utstillinger fra flere kjente europeiske og russiske kunstnere, mens Tallinns bymuseum forteller byens historie gjennom bilder, filmer og gjenstander. Andre severdigheter og landemerker du kan få med deg mens du er her er St. Olafskirken, Peter den stores museum, Estlands historiske museum, TV-tårnet og Kadriorg-parken. I tillegg til å utforske selve Tallinn, har du med en leiebil fleksibiliteten til å utforske andre nærliggende byer og steder, uten å være avhengig av noen andre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du skal leie en bil er det svært viktig at du har de nødvendige forsikringene på plass. Den viktigste er ansvarsforsikringen, som dekker skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, eiendeler, kjøretøy og bygninger. Denne dekker imidlertid ikke skader eller hærverk på eget kjøretøy. For å få dette dekket bør du i tillegg ha kaskoforsikring, som sørger for at du kun betaler en egenandel ved slike skader. Med en tyveriforsikring trenger du også kun å betale en egenandel ved innbrudd i eller tyveri av leiebilen. Andre forsikringer du kan tegne i tillegg er blant annet rednings- og assistanseforsikring, frontruteforsikring, utvidet kaskoforsikring, personlig ulykkesforsikring og egenandelsforsikring. Noen av forsikringene kan være inkludert i avtalen for billeie, andre kan være dekket av reiseforsikringen din mens noen kan du vurdere å skaffe deg utenom.

Kan man bruke det norske førerkortet i Tallinn, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger et internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Estland. Dette kan du få utstedt fra NAF, og du kan bruke både varianten med ett eller tre år.

Hvor i Tallinn kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere din leiebil i Tallinn sentrum eller på Lennart Meri Tallinn lufthavn dersom du ankommer med fly. (Informasjon kontrollert: 03/06/2019).


Finn leiebiler i andre byer i Estland

Finn hotell og fly til Tallinn