Leiebiler i Tallinn, Estland

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Tallinn, Estland? Start søket her

Tallinn, Estland
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Tallinn, Estland
on. 29.9.
12:00
on. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Tallinn

Alle større selskaper som leier ut biler i Tallinn, Estland
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,6

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

8,6
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

6,2

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

6,4
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
8 utleiesteder
8 utleiesteder
5 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Tallinn

En leiebil i Tallinn er en praktisk måte å komme seg rundt i byen og nærområdene på. De fleste kjente selskapene for bilutleie finnes i byen, og du kan velge mellom mange ulike biltyper. Som regel får du praktiske fordeler inkludert i leieavtalen, som gratis kansellering innen 6 t i forveien, fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår, kollisjonsskadeforsikring og ansvarsforsikring.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Tallinn?

For å leie bil i Tallinn og i Estland generelt må du være minimum 19 år og ha hatt førerkort i minst ett år. Unge sjåfører under 25 år må ofte betale ekstra gebyrer, og kan ha begrenset med biltyper å velge mellom.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Estland kjører man på høyre side av veien, som betyr at forbikjøring skjer i venstre fil. Du må ha på billys døgnet rundt, og setebelte er påkrevd for sjåfører og passasjerer som sitter i forsetet. Fartsgrensen er 50 km/t i byer, 100 km/t på åpne veier og 90 km/t på motorveier. Det er ingen tollbelagte motorveier i Estland.

Parkering

I Tallinn finner du både gateparkering, parkeringsplasser og parkeringshus. Mange områder har billettautomater tilsvarende det vi har i Norge, hvor du må kjøpe en billett som du legger synlig i frontruten. I bysentrum kan du parkere gratis på søndager og på offentlige helligdager. Gamlebyen er hovedsakelig bilfri, så det anbefales å sette fra seg bilen utenfor og utforske denne delen av byen til fots.

Utfluktsmål i og rundt Tallinn

Tallinn er en vakker by med mange attraksjoner og severdigheter å oppleve. Med storslått arkitektur, praktfulle kirker, flotte museer og kjente monumenter, er det nok av ting å velge mellom mens du er her. Først og fremst bør du se Toompea Citadell og slott, som er byens mest bemerkelsesverdige bygning. Ved siden av denne ligger Alexander Nevsky-katedralen med fem kupler i typisk russisk stil. Dra deretter videre til domkirken i Tallinn, som ble bygd på midten av 1200-tallet i en blanding av flere ulike stilarter. St. Nikolaskirken er bygd på samme tid, til de tyske forretningsfolkene som bosatte seg i byen. Dersom du er interessert i kunst kan du besøke Estlands kunstmuseum for å se utstillinger fra flere kjente europeiske og russiske kunstnere, mens Tallinns bymuseum forteller byens historie gjennom bilder, filmer og gjenstander. Andre severdigheter og landemerker du kan få med deg mens du er her er St. Olafskirken, Peter den stores museum, Estlands historiske museum, TV-tårnet og Kadriorg-parken. I tillegg til å utforske selve Tallinn, har du med en leiebil fleksibiliteten til å utforske andre nærliggende byer og steder, uten å være avhengig av noen andre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du skal leie en bil er det svært viktig at du har de nødvendige forsikringene på plass. Den viktigste er ansvarsforsikringen, som dekker skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, eiendeler, kjøretøy og bygninger. Denne dekker imidlertid ikke skader eller hærverk på eget kjøretøy. For å få dette dekket bør du i tillegg ha kaskoforsikring, som sørger for at du kun betaler en egenandel ved slike skader. Med en tyveriforsikring trenger du også kun å betale en egenandel ved innbrudd i eller tyveri av leiebilen. Andre forsikringer du kan tegne i tillegg er blant annet rednings- og assistanseforsikring, frontruteforsikring, utvidet kaskoforsikring, personlig ulykkesforsikring og egenandelsforsikring. Noen av forsikringene kan være inkludert i avtalen for billeie, andre kan være dekket av reiseforsikringen din mens noen kan du vurdere å skaffe deg utenom.

Kan man bruke det norske førerkortet i Tallinn, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger et internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Estland. Dette kan du få utstedt fra NAF, og du kan bruke både varianten med ett eller tre år.

Hvor i Tallinn kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere din leiebil i Tallinn sentrum eller på Lennart Meri Tallinn lufthavn dersom du ankommer med fly. (Informasjon kontrollert: 03/06/2019).


Avstand fra Tallinn, Estland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Tallinn Ulemiste flyplass

Leiebiler i Tallinn

3 957 brukere har sett etter leiebiler i Tallinn med momondo i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Tallinn for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Hertz, Budget og Avis er noen av selskapene i Tallinn som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Tallinn. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Tallinn har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Right Cars når du besøker Tallinn. Med gjennomsnittspriser på 130 kr/dag på de 2 utleiestedene deres, er Right Cars et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Tallinn, Estland?

Alle leiebilselskapene i Tallinn har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Tallinn inkluderer Hertz, Budget og Right Cars, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilket leiebilselskap i Tallinn har flest utleiesteder?

Hertz er veldig populær i Tallinn, Estland ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 3 utleiesteder i Tallinn, Estland, og du kan forvente deg å betale ca. 237 kr/dag for leiebilen din i Tallinn, Estland.

Hva er fartsgrensen i Tallinn, Estland?

Fartsgrensen i Tallinn er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Tallinn er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Tallinn?

Ifølge dataene våre er Hyundai i10 den mest populære bilen å leie i Tallinn. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Hyundai i10 for så lite som 24 kr/dag i Tallinn, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 155 kr/dag. En annen populær bil å leie i Tallinn, er Hyundai Accent som i gjennomsnitt koster 196 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 0 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Ford Transit i Tallinn?

For øyeblikket tilbyr keddy by Europcar utleie av Ford Transit i Tallinn for i gjennomsnitt 937 kr per dag. Husk at tilgjengeligheten for leiebiler av typen Ford Transit i Tallinn fort kan endre seg.

Hvordan er været i Tallinn, Estland i september?

De som ønsker å leie bil i Tallinn i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 11 °C og en nedsbørsmengde på omkring 75 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Klimaet i Tallinn i september har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Tallinn. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Tallinn, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai i10, Hyundai Accent og Fiat Panda.

Er været i Tallinn representativt for resten av Harju (Fylke)?

De som ønsker å leie bil i Tallinn for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Harju (Fylke) i løpet av september vanligvis har temperaturer på 11 °C med en forventet nedbørsmengde på 75 mm.


Leiebiler i andre byer i Estland


Leiebiler på flyplasser i Tallinn

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Tallinn

Start planleggingen av reisen til Tallinn