Leiebiler i Bydgoszcz, Polen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bydgoszcz, Polen? Start søket her

Bydgoszcz, Polen
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Bydgoszcz, Polen
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Bydgoszcz

Alle større selskaper som leier ut biler i Bydgoszcz, Polen
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

6,0
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Bydgoszcz, Polen til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Gdansk Rebiechowo flyplass

Leiebiler i Bydgoszcz

250 personer har sett etter leiebil i Bydgoszcz i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Bydgoszcz for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Dollar og Hertz er blant de mange leiebilselskapene i Bydgoszcz som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Bydgoszcz. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bydgoszcz, Polen?

Leiebiler i Bydgoszcz fra populære selskap som Panek, Dollar og Hertz tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Bydgoszcz, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hva er fartsgrensen i Bydgoszcz, Polen?

Fartsgrensen i bysonen i Bydgoszcz er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Bydgoszcz ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og 140 km/t. Hvis du leier en bil i Bydgoszcz, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Bydgoszcz?

De fleste momondo-brukere leier Ford Focus i Bydgoszcz, men Hyundai Accent er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Ford Focus, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 241 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Ford Focus i Bydgoszcz for så lite som 120 kr per dag. Leiebiler av typen Hyundai Accent i Bydgoszcz koster i gjennomsnitt 185 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 80 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 5 Series i Bydgoszcz?

Car Net har leiebiler av typen BMW 5 Series tilgjengelig i Bydgoszcz for i gjennomsnitt 1 308 kr/dag. Tilgjengeligheten av BMW 5 Series i Bydgoszcz kan variere, så prøv å unngå å planlegge leiebilen din i siste liten.

Hvordan er været i Bydgoszcz, Polen i september?

I september har Bydgoszcz vanligvis en nedbørsmengde på 40 mm og en gjennomsnittstemperatur på 13 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Bydgoszcz ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Bydgoszcz i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Bydgoszcz. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Bydgoszcz, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Hyundai Accent og Ford Ka.

Er været i Bydgoszcz representativt for resten av Kujawsko-Pomorskie?

Klimaet i Kujawsko-Pomorskie i september innebærer vanligvis temperaturer på 13 °C og en forventet nedbørsmengde på 40 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Bydgoszcz til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Start planleggingen av reisen til Bydgoszcz