Leiebiler i Szczecin, Polen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Szczecin, Polen? Start søket her

Szczecin, Polen
28. okt. — 4. nov.
Samme leveringssted
Szczecin, Polen
to. 28.10.
12:00
to. 4.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Szczecin, Polen bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

127 kr - 307 kr

Alle biltyper

127 kr - 568 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Szczecin i Polen, koster 142 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Szczecin i Polen, er i september. Prisen er 11 % lavere enn resten av året med en pris på kun 127 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Szczecin. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Szczecin kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Szczecin funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Szczecin

Alle større selskaper som leier ut biler i Szczecin, Polen
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

10,0
6 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Szczecin, Polen til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Szczecin Goleniow flyplass

Leiebiler i Szczecin

9 brukere har sett etter leiebiler i Szczecin med momondo i oktober.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Szczecin for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Szczecin har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder, som Hertz og Dollar. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Szczecin. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Szczecin har de billigste prisene på leiebiler?

Right Cars har generelt de billigste prisene per dag i Szczecin på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 238 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 143 kr/dag for leiebiler i Szczecin.

Hva er fartsgrensen i Szczecin, Polen?

Fartsgrensen i Szczecin er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Szczecin er 100 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 140 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Szczecin?

Ved leie av bil i Szczecin, velger de fleste av brukerne våre Ford Focus med en pris på i gjennomsnitt 173 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Volkswagen Polo som i gjennomsnitt koster 129 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Ford Focus i Szczecin for så lite som 139 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Volkswagen Polo for så lite som 128 kr/dag.

Hvordan er været i Szczecin, Polen i oktober?

I oktober har Szczecin vanligvis en nedbørsmengde på 40 mm og en gjennomsnittstemperatur på 9 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Szczecin ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Szczecin i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Szczecin. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Szczecin, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Volkswagen Polo og Fiat 500.

Er været i Szczecin representativt for resten av Vest-Pommern?

Reisende som skal kjøre fra Szczecin på en biltur rundt omkring i Vest-Pommern eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 9 °C, og ca. 50 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Szczecin

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Szczecin

Start planleggingen av reisen til Szczecin