Leiebiler i Hønefoss, Buskerud

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Hønefoss, Buskerud? Start søket her!

Hønefoss, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Hønefoss, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Hønefoss

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Hønefoss

Hvilket leiebilselskap er billigst i Hønefoss?

De billigste leiebilene i Hønefoss finner man som regel hos Alamo. Ved bestilling med Alamo, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 386 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Hønefoss er 386 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Hønefoss?

Leie av Toyota C-HR i Hønefoss er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Suzuki Vitara/Escudo. Brukerne våre har funnet tilbud på Toyota C-HR i Hønefoss for i gjennomsnitt 657 kr per dag, og så billig som 550 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Suzuki Vitara/Escudo i Hønefoss ligger på 616 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 315 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Hønefoss

En leiebil er et svært praktisk fremkomstmiddel å ha for at du enkelt kan komme deg rundt i Ringerike for å utforske den vakre regionen. Det er lett å få tak i en leiebil i Hønefoss, enten du ønsker å hente den på flyplassen eller i sentrum. Velg mellom kjente selskaper for bilutleie som Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar, Hertz, Sixt og Thrifty, og betal enten når du bestiller bilen eller når du henter den. Her kan du velge mellom alle typer biler, fra små og kompakte biler til større SUV-biler eller luksusbiler, avhengig av ditt budsjett, plassbehov og preferanser. De fleste bilutleieselskaper tilbyr gratis kansellering inntil 6 eller 48 timer i forveien, fri kjørelengde og fair drivstoffvilkår, og mange tilbyr også kollisjonsskadeforsikring.

For å leie bil i Hønefoss og i resten av Norge, har samtlige bilutleieselskaper som krav at du må ha hatt førerkort i minimum ett år, som betyr at du må være minst 19 år for å leie bil. Noen selskaper har i tillegg ekstra gebyrer og restriksjoner for unge sjåfører under 25 år og eldre sjåfører over 75 år, som blant annet kan være begrensninger i hvilken biltype du kan velge.

Det er gode muligheter for parkering i Hønefoss, og i sentrum finner du nesten 500 kommunale parkeringsplasser. Dersom du kjører el- eller hydrogenbil, kan du parkere her gratis i 2 timer dersom du har en synlig parkeringsskive i vinduet. Ellers er parkeringsavgiften for den indre parkeringssonen 22 NOK per time, og for den ytre parkeringssonen 20 NOK per time eller 45 NOK per døgn. Avgiften kan betales på automater med mynt, kort eller med mobil (app/SMS). I tillegg er det flere private selskaper som tilbyr parkering i området, og det er ditt ansvar å lese skiltene for å se hvilke regler som gjelder.

Hønefoss er en koselig by å besøke, med mye historie, vakker natur og mange steder å se. Byen kan enkelt utforskes til fots, men med en leiebil kan du også oppleve de omkringliggende områdene i Ringerike. Distriktet er hjem til to av landets største severdigheter, Hadeland Glassverk og Kistefos-Museet, hvor Halvdan Svartes hode sies å være gravlagt. I tillegg er det fantastiske fiskemuligheter her, og både i Sperillen og Tyrifjorden finnes det mye abbor og ørret. Om sommeren kan du nyte de vakre strendene i området, og hele året kan du gå turer i skogene, med eller uten ski på beina.


Tilbud på Hønefoss, Buskerud bilutleie

Finn leiebil i Hønefoss som passer for deg

Liten Leiebiler

477 kr - 1 754 kr

Alle biltyper

502 kr - 1 754 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Hønefoss, Norge er 704 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Hønefoss, Norge er i november. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 477 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hønefoss. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hønefoss kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Hønefoss, Norge er 644 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Hønefoss, Norge er i november. Prisen er 15 % lavere enn resten av året med bare 552 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hønefoss. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hønefoss kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Hønefoss, Norge er 487 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Hønefoss, Norge er i mai. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 385 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hønefoss. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hønefoss kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Hønefoss

Alle større selskaper som leier ut biler i Hønefoss, Buskerud

Alamo

1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

9,0

Avis

3 utleiesteder

Sunnycars

3 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Budget

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Hønefoss

Nedenfor er de mest populære hotellene i Hønefoss

Kjøre med en leiebil i Hønefoss - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Hønefoss, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i Hønefoss er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Hønefoss er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Reisende som skal kjøre fra Hønefoss på en biltur rundt omkring i Buskerud eller de omkringliggende områdene i løpet av juni, kan forvente seg temperaturer på ca. 12 °C, og ca. 62 mm nedbør.


Leiebiler på populære flyplasser nære Hønefoss

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Hønefoss

Start planleggingen av reisen til Hønefoss


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Hønefoss via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Hønefoss. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.