Leiebil Hønefoss, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Hønefoss, Norge? Start søket her

Hønefoss, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Hønefoss, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Hønefoss

En leiebil er et svært praktisk fremkomstmiddel å ha for at du enkelt kan komme deg rundt i Ringerike for å utforske den vakre regionen. Det er lett å få tak i en leiebil i Hønefoss, enten du ønsker å hente den på flyplassen eller i sentrum. Velg mellom kjente selskaper for bilutleie som Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar, Hertz, Sixt og Thrifty, og betal enten når du bestiller bilen eller når du henter den. Her kan du velge mellom alle typer biler, fra små og kompakte biler til større SUV-biler eller luksusbiler, avhengig av ditt budsjett, plassbehov og preferanser. De fleste bilutleieselskaper tilbyr gratis kansellering inntil 6 eller 48 timer i forveien, fri kjørelengde og fair drivstoffvilkår, og mange tilbyr også kollisjonsskadeforsikring.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Hønefoss?

For å leie bil i Hønefoss og i resten av Norge, har samtlige bilutleieselskaper som krav at du må ha hatt førerkort i minimum ett år, som betyr at du må være minst 19 år for å leie bil. Noen selskaper har i tillegg ekstra gebyrer og restriksjoner for unge sjåfører under 25 år og eldre sjåfører over 75 år, som blant annet kan være begrensninger i hvilken biltype du kan velge.

Parkering

Det er gode muligheter for parkering i Hønefoss, og i sentrum finner du nesten 500 kommunale parkeringsplasser. Dersom du kjører el- eller hydrogenbil, kan du parkere her gratis i 2 timer dersom du har en synlig parkeringsskive i vinduet. Ellers er parkeringsavgiften for den indre parkeringssonen 22 NOK per time, og for den ytre parkeringssonen 20 NOK per time eller 45 NOK per døgn. Avgiften kan betales på automater med mynt, kort eller med mobil (app/SMS). I tillegg er det flere private selskaper som tilbyr parkering i området, og det er ditt ansvar å lese skiltene for å se hvilke regler som gjelder.

Utfluktsmål i og rundt Hønefoss

Hønefoss er en koselig by å besøke, med mye historie, vakker natur og mange steder å se. Byen kan enkelt utforskes til fots, men med en leiebil kan du også oppleve de omkringliggende områdene i Ringerike. Distriktet er hjem til to av landets største severdigheter, Hadeland Glassverk og Kistefos-Museet, hvor Halvdan Svartes hode sies å være gravlagt. I tillegg er det fantastiske fiskemuligheter her, og både i Sperillen og Tyrifjorden finnes det mye abbor og ørret. Om sommeren kan du nyte de vakre strendene i området, og hele året kan du gå turer i skogene, med eller uten ski på beina.

Hvilke forsikringer trenger man?

Forsikring er en ting de fleste vet at man bør ha på plass når man skal leie bil, men alle vet kanskje ikke akkurat hvilke forsikringer man bør velge. Noen er inkludert i billeieavtalen, andre kan du ha i reiseforsikringen din, mens noen bør du vurdere å skaffe deg på egen hånd. Forsikringer som vanligvis er inkludert, er ansvarsforsikring og kaskoforsikring. Disse sørger for at du får dekket skader som er påført andre mennesker, dyr, kjøretøy, bygninger og eiendeler, samt at du kun trenger å betale en fastsatt egenandel ved skader på eget kjøretøy. Vanligvis er også en tyveriforsikring inkludert i avtalen, som sørger for at ditt økonomiske ansvar ved tyveri i eller av bilen reduseres til en egenandel. Før du skaffer deg en leiebil i Hønefoss er det derfor svært viktig at du undersøker om disse forsikringene er inkludert i enten leieavtalen eller reiseforsikringen din, og i motsatt fall bør du vurdere å kjøpe dem utenom. Andre forsikringer du kan skaffe deg er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsreduksjon ved skade, rednings- og assistanseforsikring og frontruteforsikring.

Hvor i Hønefoss kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du skal hente og levere leiebilen din, avhenger av hvilket selskap for billeie du har valgt. Budget og Avis holder til i Storgata 15, mens Hertz holder til i Osloveien 25. Dersom du ankommer Hønefoss med fly til Oslo lufthavn, kan du også hente og levere bilen her hos enten Budget, Avis, Hertz, Europcar, keddy by Europcar, Thrifty eller Sixt. (Informasjon kontrollert: 23/05/2019).


Avstand fra Hønefoss, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Hønefoss

Så langt i mars har det vært 4 søk på momondo for leiebiler i Hønefoss.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Hønefoss for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Avis, Sixt og Budget er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Hønefoss. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Hønefoss, Norge?

Leiebiler i Hønefoss fra populære selskap som Avis, Sixt og Budget tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Hønefoss, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hva er fartsgrensen i Hønefoss, Norge?

Fartsgrensen i Hønefoss er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Hønefoss er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Hønefoss i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Hønefoss.

Er været i Hønefoss representativt for resten av Buskerud?

Reisende som skal kjøre fra Hønefoss på en biltur rundt omkring i Buskerud eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. −3 °C, og ca. 29 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Hønefoss

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Hønefoss

Finn hotell og fly til Hønefoss

  • Få den siste informasjonen om Hønefoss flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Hønefoss
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Hønefoss mest populære nabolag

    Finn hoteller i Hønefoss