Leiebiler i Wrocław, Polen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Wrocław, Polen? Start søket her

Wrocław, Polen
25. okt. — 1. nov.
Samme leveringssted
Wrocław, Polen
ma. 25.10.
12:00
ma. 1.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Wrocław

Alle større selskaper som leier ut biler i Wrocław, Polen
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

7,0
9 utleiesteder
6 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder

Avstand fra Wrocław, Polen til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Katowice Pyrzowice flyplass

Leiebiler i Wrocław

25 personer har sett etter leiebil i Wrocław i oktober.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Wrocław for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Wrocław. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Wrocław, Polen?

Flertallet av bilutleieselskapene i Wrocław som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Wrocław som Avis, Alamo og Global Rent A Car ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Wrocław i November?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Wrocław i November. Wrocław har i gjennomsnitt 30 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 1 °C i November. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Wrocław vil koste deg i gjennomsnitt 483 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Wrocław, Polen?

Fartsgrensen i bysonen i Wrocław er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Wrocław ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og 140 km/t. Hvis du leier en bil i Wrocław, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Wrocław, Polen i oktober?

Temperaturen i Wrocław i oktober ligger normalt på 9 °C, og forventet nedbørsmengde er 40 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Wrocław i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Wrocław. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Wrocław, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Et eksempel på en liten bil som er tilgjengelig for leie, er Class Compact SUV.

Er været i Wrocław representativt for resten av Dolnoslaskie?

Reisende som skal kjøre fra Wrocław på en biltur rundt omkring i Dolnoslaskie eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 9 °C, og ca. 40 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Wrocław

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Wrocław

Start planleggingen av reisen til Wrocław