Leiebiler i Katowice, Polen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Katowice, Polen? Start søket her

Katowice, Polen
11. aug. — 18. aug.
Samme leveringssted
Katowice, Polen
on. 11.8.
12:00
on. 18.8.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Katowice, Polen bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

16 kr - 373 kr

Alle biltyper

16 kr - 383 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Katowice i Polen, koster 131 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Katowice i Polen, er i januar. Prisen er 88 % lavere enn resten av året med en pris på kun 16 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Katowice. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Katowice kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Katowice funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Katowice

Alle større selskaper som leier ut biler i Katowice, Polen
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

4,0
8 utleiesteder
6 utleiesteder
6 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder

Avstand fra Katowice, Polen til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Krakow J. Paul II Balice flyplass

Leiebiler i Katowice

Så langt i august har det vært 10 søk på momondo for leiebiler i Katowice.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Katowice for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Budget er et av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Katowice. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Katowice som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Katowice har de billigste prisene på leiebiler?

GREEN MOTION har generelt de billigste prisene per dag i Katowice på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 95 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 31 kr/dag for leiebiler i Katowice.

Hva er fartsgrensen i Katowice, Polen?

Reisende som leier en bil i Katowice må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Katowice er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 140 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Katowice, Polen i august?

Temperaturen i Katowice i august ligger normalt på 17 °C, og forventet nedbørsmengde er 80 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i august?

Katowice har vanligvis høye temperaturer i august, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Katowice representativt for resten av Schlesiske voivodskap?

Klimaet i Schlesiske voivodskap i august innebærer vanligvis temperaturer på 17 °C og en forventet nedbørsmengde på 80 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Katowice til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Start planleggingen av reisen til Katowice