Leiebiler i Katowice, Schlesiske voivodskap

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Katowice, Schlesiske voivodskap? Start søket her!

Katowice, Polen
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Katowice, Polen
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebiler innsikt og trender i Katowice

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Katowice

Hvilket leiebilselskap er billigst i Katowice?

De billigste leiebilene i Katowice finner man som regel hos GREEN MOTION . Ved bestilling med GREEN MOTION , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 39 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Katowice er 119 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Katowice?

Til en gjennomsnittspris på 143 kr/dag (og kun 143 kr/dag), er leiebiler av typen Kia Cee'd SW i Katowice den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Toyota Auris Touring Sports i Katowice for i gjennomsnitt 154 kr/dag (131 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Tilbud på Katowice, Schlesiske voivodskap bilutleie

Finn leiebil i Katowice som passer for deg

Liten Leiebiler

178 kr - 613 kr

Alle biltyper

201 kr - 499 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Katowice, Polen er 308 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Katowice, Polen er i februar. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 178 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Katowice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Katowice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Katowice, Polen er 363 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Katowice, Polen er i februar. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 219 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Katowice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Katowice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Katowice, Polen er 266 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Katowice, Polen er i februar. Prisen er 19 % lavere enn resten av året med bare 218 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Katowice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Katowice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Katowice, Polen er 329 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Katowice, Polen er i februar. Prisen er 34 % lavere enn resten av året med bare 218 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Katowice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Katowice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Katowice

Alle større selskaper som leier ut biler i Katowice, Schlesiske voivodskap

SURPRICE CAR RENTAL

8 utleiesteder

RENTIS

6 utleiesteder

Sunnycars

6 utleiesteder

Autounion Car Rental

4 utleiesteder

Panek

4 utleiesteder

ADDCAR RENTAL

3 utleiesteder

CARO

3 utleiesteder

Carsson

3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Katowice

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Katowice

Populære biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigste leiebil

182 kr

Mest populære modell

Kia Cee'd SW
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Katowice de siste 72 timene: Economy, Compact, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Katowice er 182 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 231 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Katowice de siste 7 dagene er Kia Cee'd SW. Våre brukere foretrekker også Toyota Auris Touring Sports som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Katowice

Nedenfor er de mest populære hotellene i Katowice

Kjøre med en leiebil i Katowice - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Katowice, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Med gjennomsnittstemperaturer på 17 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 80 mm i juli bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Katowice. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av juli, og er et populært valg for reisende som skal til Katowice. Å leie en Standard i Katowice vil koste deg i gjennomsnitt 384 kr/dag.

Reisende som leier en bil i Katowice må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Katowice er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 140 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.


Leiebiler på populære flyplasser nære Katowice

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Katowice

Leiebiltyper som er populære i Katowice

Lei en av disse populære biltypene i Katowice

Start planleggingen av reisen til Katowice


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Katowice via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Katowice ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.