Leiebil Katowice, Polen - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Katowice, Polen? Start søket her

Katowice, Polen
19. apr. — 26. apr.
Samme leveringssted
Katowice, Polen
ma. 19.4.
middag
ma. 26.4.
middag

Avstand fra Katowice, Polen til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Krakow J. Paul II Balice flyplass

Leiebiler i Katowice

Så langt i april har det vært 10 søk på momondo for leiebiler i Katowice.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Katowice for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise og National er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Katowice. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Katowice som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Katowice har de billigste prisene på leiebiler?

GREEN MOTION har generelt de billigste prisene per dag i Katowice på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 92 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 30 kr/dag for leiebiler i Katowice.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Katowice, Polen?

Flertallet av leiebilselskapene i Katowice tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Alamo, Enterprise og National har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Katowice i mai?

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Katowice i mai. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 90 mm og temperaturene ligger på ca. 15 °C. Å leie en Økonomi i Katowice vil koste deg i gjennomsnitt 159 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Katowice har flest utleiesteder?

GREEN MOTION er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Katowice, Polen. De har 2 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 92 kr i Katowice, Polen.

Hva er fartsgrensen i Katowice, Polen?

Reisende som leier en bil i Katowice må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Katowice er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 140 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Katowice, Polen i april?

Temperaturen i Katowice i april ligger normalt på 7 °C, og forventet nedbørsmengde er 50 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Klimaet i Katowice i april har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Katowice. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Katowice, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Golf, Fiat 500 og Ford Fiesta.

Er været i Katowice representativt for resten av Schlesiske voivodskap?

Klimaet i Schlesiske voivodskap i april innebærer vanligvis temperaturer på 7 °C og en forventet nedbørsmengde på 50 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Katowice til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Finn hotell og fly til Katowice