Leiebiler i Katowice, Polen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Katowice, Polen? Start søket her

Katowice, Polen
27. okt. — 3. nov.
Samme leveringssted
Katowice, Polen
on. 27.10.
12:00
on. 3.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Katowice, Polen bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

15 kr - 354 kr

Alle biltyper

15 kr - 364 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Katowice i Polen, koster 124 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Katowice i Polen, er i januar. Prisen er 88 % lavere enn resten av året med en pris på kun 15 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Katowice. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Katowice kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Katowice funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Katowice

Alle større selskaper som leier ut biler i Katowice, Polen
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

4,0
8 utleiesteder
6 utleiesteder
6 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder

Avstand fra Katowice, Polen til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Krakow J. Paul II Balice flyplass

Leiebiler i Katowice

Så langt i oktober har det vært 48 søk på momondo for leiebiler i Katowice.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Katowice for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Budget er et av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Katowice. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Katowice som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Katowice har de billigste prisene på leiebiler?

GREEN MOTION har generelt de billigste prisene per dag i Katowice på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 90 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 30 kr/dag for leiebiler i Katowice.

Hvilken type leiebile er best å leie i Katowice i November?

Basert på hvordan været er i Katowice løpet av November, bør du leie en SUV. Katowice i November er normalt preget av temperaturer på i gjennomsnitt 0 °C og en nedbørsmengde på 50 mm. Selv om været kan variere fra år til år, er det SUV-en som er det beste alternativet ettersom den kan manøvrere seg gjennom snø og is takket være firehjulsdriften. Å leie en SUV i Katowice vil koste deg i gjennomsnitt 197 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Katowice, Polen?

Reisende som leier en bil i Katowice må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Katowice er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 140 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Katowice?

De fleste momondo-brukere leier Volkswagen Polo i Katowice, men Volkswagen Golf er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Volkswagen Polo, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 133 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Volkswagen Polo i Katowice for så lite som 4 kr per dag. Leiebiler av typen Volkswagen Golf i Katowice koster i gjennomsnitt 176 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 7 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 5 Series i Katowice?

Hvis du er interessert i å leie BMW 5 Series i Katowice, er Car Net det mest populære leiebilselskapet i byen som tilbyr denne modellen (i tillegg til andre modeller som ligner på Luksus). Leiebiler av typen BMW 5 Series i Katowice hos Car Net koster i gjennomsnitt 1 826 kr per dag.

Hvordan er været i Katowice, Polen i oktober?

Temperaturen i Katowice i oktober ligger normalt på 8 °C, og forventet nedbørsmengde er 40 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Katowice i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Katowice. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Katowice, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Polo, Volkswagen Golf og Fiat 500.

Er været i Katowice representativt for resten av Schlesiske voivodskap?

Klimaet i Schlesiske voivodskap i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 8 °C og en forventet nedbørsmengde på 40 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Katowice til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Start planleggingen av reisen til Katowice