Leiebiler i Paris, Île-de-France

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Paris, Île-de-France? Start søket her!

Paris, Frankrike
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Paris, Frankrike
to. 28.9.
12:00
to. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Paris

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Paris

Hvilket leiebilselskap er billigst i Paris?

De billigste leiebilene i Paris finner man som regel hos Firefly. Ved bestilling med Firefly, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 129 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Paris er 264 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Paris har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Paris, with 33 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Paris?

De fleste momondo-brukere leier Vauxhall Mokka i Paris, men Peugeot 2008 er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Vauxhall Mokka, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 598 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Vauxhall Mokka i Paris for så lite som 598 kr per dag. Leiebiler av typen Peugeot 2008 i Paris koster i gjennomsnitt 719 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 384 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Paris, Île-de-France

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Paris, Île-de-France
Økonomi328 kr/dag
Kompakt385 kr/dag
Medium526 kr/dag
Minivan584 kr/dag
Stor SUV763 kr/dag
Mini249 kr/dag
Minibuss831 kr/dag
Kompakt SUV505 kr/dag
Medium SUV526 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Paris

Hvor gammel må man være for å leie bil i Paris?

Aldersgrense for bilutleie i Paris varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år eller mer. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t på fylkesveier, og 80 km/t hvis det regner eller er vått på veien. På motorvei kan man noen steder kjøre i inntil 130 km/t eller inntil 110 km/t dersom det er vått. Det er promillegrense på 0,5. Det er påbudt å ha utstyr for å sjekke alkoholnivå i bilen, så du bør sjekke at din leiebil har dette. Reiser du med barn må de sitte i baksetet dersom de er under 10 år. Barn over 15 kg kan sitte uten barnesete.

Parkering

Med leiebil i Paris kan det skape hodebry å skulle finne parkering dersom du vil parkere på gaten. Generelt sett er regelen slik at du kan parkere mot betaling på gaten fra ni om morgenen til åtte om kvelden, etter dette er det gratis parkering, i tillegg til hele søndag. Det er to soner i sentrum, hvorav den dyreste sonen er helt i sentrum og det er omtrent halv pris ved utkanten av byen. Du betaler med kontanter eller mynter i parkeringsautomater. Du kan ikke parkere på gaten lenger enn to timer om gangen. Det finnes også flere undergrunns-parkeringsplasser. Disse er åpne hele døgnet og finnes i de fleste shoppingområder. Seames er også greit å kjenne til. Seames har over 90 parkeringshus rundt i byen.

Utfluktsmål i og rundt Paris

Har du leiebil i Paris er det mange spennende steder å oppdage! Med bil kommer dere dere enkelt mellom de ulike arrondissementene, fra Champs-Elysees til Le Marais. Dette er en stor by der det er så mye å se at en leiebil virkelig kan komme godt med, også for dere som helst vil reise rundt i de sentrale områdene. Vil dere ut av byens sentrum, kan dere kjøre til det berømte Slottet i Versailles. Rundt slottet ligger en fantastisk vakker hage der man kan tilbringe hele dager. Det tar omtrent en halvtime å kjøre fra sentrum av Paris til Versailles.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Paris er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Paris, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Paris trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Paris kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Paris. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Tilbud på Paris, Île-de-France bilutleie

Finn leiebil i Paris som passer for deg

Liten Leiebiler

481 kr - 823 kr

Alle biltyper

614 kr - 1 715 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Paris, Frankrike er 621 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Paris, Frankrike er i november. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 481 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Paris. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Paris kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Paris Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Paris, Frankrike er 978 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Paris, Frankrike er i oktober. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 573 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Paris. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Paris kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Paris Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Paris, Frankrike er 1 489 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Paris, Frankrike er i oktober. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 787 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Paris. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Paris kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Paris, Frankrike er 807 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Paris, Frankrike er i oktober. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 492 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Paris. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Paris kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Paris SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Paris, Frankrike er 1 279 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Paris, Frankrike er i november. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 749 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 16 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Paris. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Paris kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Paris Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Paris, Frankrike er 959 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Paris, Frankrike er i oktober. Prisen er 8 % lavere enn resten av året med bare 885 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Paris. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Paris kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

249 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Fiat Panda
Volkswagen Polo
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

328 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

338 kr/dag

3 okt.–6 okt.
Hyundai i10

Leiebilselskaper i Paris

Alle større selskaper som leier ut biler i Paris, Île-de-France

Rent@Car

15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

10,0

Thrifty

12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,5

Gjennomsnittlig

9,5

Hentes/Leveres

8,0

Value

9,0

Sixt

18 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,3

Europcar

18 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

6,6

Value

7,3

Enterprise Rent-A-Car

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

5,8

Value

6,5

Avis

12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,5

Hertz

20 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

5,4

Hentes/Leveres

5,4

Value

5,7

Sunnycars

32 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Paris

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Paris

Mest populære selskap

Firefly

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste leiebil

221 kr

Mest populære modell

Vauxhall Mokka
Det mest populære bilutleiefirmaet i Paris funnet på momondo denne måneden er Firefly. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er INTERRENT og keddy by Europcar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Paris de siste 72 timene: Compact, Economy, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Paris er 221 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 358 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Paris de siste 7 dagene er Vauxhall Mokka. Våre brukere foretrekker også Peugeot 2008 som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Paris

Attraksjoner i nærheten:

Walt Disney Studios Park23,0 km
Pont Royal23,3 km
Champs-Elysées23,6 km
Luxembourghagen24,2 km
Tour Montparnasse25,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Tour Montparnasse13,3 km
Luxembourghagen13,4 km
Pont Royal15,2 km
Eiffeltårnet15,6 km
Champs-Elysées16,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Champs-Elysées66,8 km
Eiffeltårnet67,5 km
Pont Royal67,8 km
Luxembourghagen69,6 km
Tour Montparnasse69,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Paris

Nedenfor er de mest populære hotellene i Paris

Kjøre med en leiebil i Paris - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Paris, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Paris, Frankrike?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Paris ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Paris. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Paris i oktober?

Med gjennomsnittstemperaturer på 8 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 51 mm i oktober bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Paris. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av oktober, og er et populært valg for reisende som skal til Paris. Å leie en Standard i Paris vil koste deg i gjennomsnitt 1 068 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Paris, Frankrike?

Når du bestiller en leiebil i Paris, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Paris er henholdsvis 80 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Paris du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A6 Avant i Paris?

Hvordan er været i Paris, Frankrike i september?

I september har Paris vanligvis en nedbørsmengde på 48 mm og en gjennomsnittstemperatur på 17 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Paris ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Paris representativt for resten av Île-de-France?

De som ønsker å leie bil i Paris for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Île-de-France i løpet av september vanligvis har temperaturer på 17 °C med en forventet nedbørsmengde på 48 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Paris fra biler sist?

Priser for biler fra Paris ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Paris fra biler?

Antall tilbydere fraParis biler er 362 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Paris?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Paris. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Paris?

For å leie en bil i Paris må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Paris

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Paris

Leiebiltyper som er populære i Paris

Lei en av disse populære biltypene i Paris