Leiebiler i Paris, Frankrike

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Paris, Frankrike? Start søket her

Paris, Frankrike
22. mai — 29. mai
Samme leveringssted
Paris, Frankrike
lø. 22.5.
middag
lø. 29.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Paris

Alle større selskaper som leier ut biler i Paris, Frankrike
7,8
Bra
42 vurderinger18 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,4

Valuta for pengene

7,3
7,3
Bra
38 vurderinger11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,2

Henting/levering

6,7

Valuta for pengene

7,2
8,6
Fantastisk
3 vurderinger12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

8,6
7,6
Bra
16 vurderinger18 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,1

Valuta for pengene

7,8
7,4
Bra
6 vurderinger12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

7,6

Valuta for pengene

7,0
5,8
Ok
19 vurderinger19 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

6,1

Gjennomsnittlig

5,7

Henting/levering

5,4

Valuta for pengene

5,7
5,6
Ok
25 vurderinger16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,3

Henting/levering

5,0

Valuta for pengene

5,3
0,0
Forferdelig
47 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Tour Montparnasse13,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Tour Montparnasse25,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Tour Montparnasse69,7 km

Informasjon om reisen din til Paris

Hvor gammel må man være for å leie bil i Paris?

Aldersgrense for bilutleie i Paris varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år eller mer. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t på fylkesveier, og 80 km/t hvis det regner eller er vått på veien. På motorvei kan man noen steder kjøre i inntil 130 km/t eller inntil 110 km/t dersom det er vått. Det er promillegrense på 0,5. Det er påbudt å ha utstyr for å sjekke alkoholnivå i bilen, så du bør sjekke at din leiebil har dette. Reiser du med barn må de sitte i baksetet dersom de er under 10 år. Barn over 15 kg kan sitte uten barnesete.

Parkering

Med leiebil i Paris kan det skape hodebry å skulle finne parkering dersom du vil parkere på gaten. Generelt sett er regelen slik at du kan parkere mot betaling på gaten fra ni om morgenen til åtte om kvelden, etter dette er det gratis parkering, i tillegg til hele søndag. Det er to soner i sentrum, hvorav den dyreste sonen er helt i sentrum og det er omtrent halv pris ved utkanten av byen. Du betaler med kontanter eller mynter i parkeringsautomater. Du kan ikke parkere på gaten lenger enn to timer om gangen. Det finnes også flere undergrunns-parkeringsplasser. Disse er åpne hele døgnet og finnes i de fleste shoppingområder. Seames er også greit å kjenne til. Seames har over 90 parkeringshus rundt i byen.

Utfluktsmål i og rundt Paris

Har du leiebil i Paris er det mange spennende steder å oppdage! Med bil kommer dere dere enkelt mellom de ulike arrondissementene, fra Champs-Elysees til Le Marais. Dette er en stor by der det er så mye å se at en leiebil virkelig kan komme godt med, også for dere som helst vil reise rundt i de sentrale områdene. Vil dere ut av byens sentrum, kan dere kjøre til det berømte Slottet i Versailles. Rundt slottet ligger en fantastisk vakker hage der man kan tilbringe hele dager. Det tar omtrent en halvtime å kjøre fra sentrum av Paris til Versailles.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Paris er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Paris, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Paris trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Paris kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Paris. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra Paris, Frankrike til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Paris Orly lufthavn flyplass

Leiebiler i Paris

Så langt i mai har det vært 274 søk på momondo for leiebiler i Paris.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Paris for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Enterprise og Sixt er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Paris. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Paris, Frankrike i juni?

For juni i Paris er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 231 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 152 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Paris i juni så tilbud i gjennomsnitt på 282 kr - men tilbud så lave som 100 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Paris, Frankrike?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Paris ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Paris. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Paris i juni?

I juni ligger temperaturene i Paris på ca. 21 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 62 mm i løpet av juni i Paris kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Paris vil koste deg i gjennomsnitt 890 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Paris har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Paris, Frankrike. De har 19 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 516 kr i Paris, Frankrike.

Hva er fartsgrensen i Paris, Frankrike?

Når du bestiller en leiebil i Paris, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Paris er henholdsvis 80 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Paris du befinner deg.

Hvordan er været i Paris, Frankrike i mai?

I mai har Paris vanligvis en nedbørsmengde på 63 mm og en gjennomsnittstemperatur på 15 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Paris ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Klimaet i Paris i mai har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Paris. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Paris, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Opel Corsa, Ford Focus og Class Mini Car.

Er været i Paris representativt for resten av Île-de-France?

De som ønsker å leie bil i Paris for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Île-de-France i løpet av mai vanligvis har temperaturer på 15 °C med en forventet nedbørsmengde på 63 mm.


Start planleggingen av reisen til Paris