Leiebiler i Sandnes, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Sandnes, Norge? Start søket her

Sandnes, Norge
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Sandnes, Norge
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Sandnes

Alle større selskaper som leier ut biler i Sandnes, Norge
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

7,0
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Sandnes

Det er mange ulike selskaper for bilutleie å velge mellom i Sandnes og omegn, og her finner du blant annet Avis, Budget, Europcar, Sixt og Hertz. Enten du trenger en liten og kompakt bil eller en større SUV, finner du helt sikkert en leiebil i Sandnes som passer til dine behov. Mange av selskapene har gratis avbestilling, gode drivstoffvilkår og flere forsikringer inkludert.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Sandnes?

For å leie bil i Sandnes og i resten av Norge må du ha hatt førerkort i minimum ett år, som betyr at den nedre aldersgrensen er 19 år. Mange bilutleieselskaper har også høyere priser og restriksjoner for unge sjåfører under 25 år, som blant annet kan begrense hvilke typer bilkategorier du kan velge mellom. Noen selskaper har også en øvre aldersgrense på 75 år. Pass derfor på å lese vilkårene og betingelsene for billeie nøye, inkludert hvilke ekstra gebyrer og krav som gjelder.

Parkering

Det er gode muligheter for parkering i Sandnes, og i sentrum finner du omtrent 1700 offentlige parkeringsplasser. Avgiftstiden for disse er kl. 09:00-19:00 på hverdager og kl. 09:00-15:00 på lørdager. For private parkeringsplasser kan du se skiltene på hver enkelt plass.

Utfluktsmål i og rundt Sandnes

Det er mange attraksjoner du bør se både i Sandnes og de nærliggende områdene. I selve byen bør du besøke hovedattraksjonen Vitenfabrikken, med interaktive utstillinger for hele familien. Ta også med deg barna til Kongeparken, som ligger kun 10 minutter sør for Sandnes. Med leiebil kan du i tillegg ta en dagstur til Stavanger, Norges fjerde største by og Europas oljehovedstad. Dra også til Lysefjord, 25 kilometer øst for byen, for en uslåelig vakker naturopplevelse, eller til strendene ved Jæren, som er ulikt noe annet sted i Norge. En tur til Sandnes er heller ikke komplett uten å ha besøkt den verdenskjente naturattraksjonen Preikestolen. Dette er et av Norges mest spektakulære fotomotiver, og rager 604 meter over Lysefjorden. Hovedsesongen for besøk til Preikestolen er fra april til oktober, og fotturen tar omtrent 4-5 timer tur/retur. Du kan parkere på parkeringsplassen ved Preikestolen fjellstue, som ligger nær Rv 13 sør på Jørpeland. Fra Stavanger kan du ta en ferge til Tau, kjøre sørover langs Nasjonal turistveg Ryfylke, og følge skiltene til Preikestolen. Alternativt kan du også kjøre til Lauvvik, ta fergen til Oanes, og følge skilter til Preikestolen fra Nasjonal turistveg Ryfylke.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig å ha alle nødvendige forsikringer på plass når du skal skaffe deg leiebil i Sandnes. Noen forsikringer er allerede inkludert i leieavtalen, som den obligatoriske ansvarsforsikringen og kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen er lovpålagt i henhold til bilansvarsloven, og dekker skader som påføres andre mennesker og dyr, i tillegg til annet kjøretøy, eiendeler og bygninger. Den dekker imidlertid ikke skader på egen bil. Kaskoforsikringen gjør at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skade eller hærverk på bilen. I tillegg er ofte biltyveriforsikring inkludert, som gjør at ditt økonomiske ansvar ved innbrudd i eller tyveri av bilen reduseres til egenandelen din. Dersom du har reiseforsikring, bør du også undersøke hva denne dekker. Ofte har du både egenandelsforsikring, tyveriforsikring og personlig ulykkesforsikring inkludert i reiseforsikringen. I motsatt fall bør du vurdere om du ønsker å skaffe deg disse ekstra tilleggsforsikringene. Videre kan du skaffe deg rednings- og assistanseforsikring, men dette er ikke alltid nødvendig i Norge, da det ikke koster særlig mye å ringe etter veihjelp.

Hvor i Sandnes kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder rundt Sandnes hvor du kan hente og levere leiebilen din, avhengig av hvilket selskap du velger. Hos Sixt kan du hente og levere bilen i Bedriftsveien 18, mens med Budget og Avis kan du hente og levere den i Vestre Svanholmen 9. Dersom du ønsker å hente bilen ved Stavanger lufthavn, kan du velge Hertz eller Europcar. (Informasjon kontrollert: 20/05/2019).


Avstand fra Sandnes, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Stavanger Sola flyplass

Leiebiler i Sandnes

Hvilket leiebilselskap i Sandnes har de billigste prisene på leiebiler?

Sixt har generelt de billigste prisene per dag i Sandnes på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 990 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 395 kr/dag for leiebiler i Sandnes.

Hva er fartsgrensen i Sandnes, Norge?

Når du bestiller en leiebil i Sandnes, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Sandnes er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Sandnes du befinner deg.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Sandnes i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Sandnes.

Er været i Sandnes representativt for resten av Rogaland?

Klimaet i Rogaland i september innebærer vanligvis temperaturer på 12 °C og en forventet nedbørsmengde på 167,3 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Sandnes til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Sandnes

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Sandnes

Start planleggingen av reisen til Sandnes