Leiebiler i Rennes, Frankrike

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Rennes, Frankrike? Start søket her

Rennes, BR, Frankrike
3. feb. — 10. feb.
Samme leveringssted
Rennes, BR, Frankrike
to. 3.2.
12:00
to. 10.2.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Oversikt over leiebilselskaper i Rennes

Alle større selskaper som leier ut biler i Rennes, Frankrike
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Value

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Value

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Value

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

9,3

Value

9,3
4 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Rennes, Frankrike til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Nantes Atlantique flyplass

Leiebiler i Rennes

 • Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Rennes for å kontrollere spredningen av COVID-19?

  Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Rennes. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

 • Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Rennes, Frankrike?

  Alle leiebilselskapene i Rennes har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Rennes inkluderer Europcar, Alamo og National, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

 • Hva er fartsgrensen i Rennes, Frankrike?

  Reisende som leier en bil i Rennes må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Rennes er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

 • Hvilken bil er den mest populære å leie i Rennes?

  Ifølge dataene våre er Hyundai Accent den mest populære bilen å leie i Rennes. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Hyundai Accent for så lite som 87 kr/dag i Rennes, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 513 kr/dag. En annen populær bil å leie i Rennes, er Fiat 500 som i gjennomsnitt koster 384 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 74 kr/dag.

 • Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz G-Class i Rennes?

  Sixt har leiebiler av typen Mercedes-Benz G-Class tilgjengelig i Rennes for i gjennomsnitt 1 510 kr/dag. Tilgjengeligheten av Mercedes-Benz G-Class i Rennes kan variere, så prøv å unngå å planlegge leiebilen din i siste liten.Sixt har også Jaguar XF og andre leiebiler av typen Luksus tilgjengelig i Rennes hvis du ikke får sikret deg en leiebil av typen Mercedes-Benz G-Class.

 • Hvordan er været i Rennes, Frankrike i Januar?

  Temperaturen i Rennes i Januar ligger normalt på 6 °C, og forventet nedbørsmengde er 68 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

 • Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

  Været i Rennes i løpet av Januar vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Rennes. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Rennes, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent, Fiat 500 og Ford Focus.

 • Er været i Rennes representativt for resten av Bretagne?

  Hvis du ser etter en leiebil i Rennes for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av Januar, er det viktig at du vet at resten av Bretagne vanligvis har en temperatur på 5 °C, og en forventet nedbørsmengde på 94 mm.


Start planleggingen av reisen til Rennes