Leiebiler i Kongsberg, Buskerud

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Kongsberg, Buskerud? Start søket her!

Kongsberg, Norge
2. jun. — 9. jun.
Samme leveringssted
Kongsberg, Norge
fr. 2.6.
12:00
fr. 9.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Kongsberg

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Kongsberg

Hvilket leiebilselskap er billigst i Kongsberg?

De billigste leiebilene i Kongsberg finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 433 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Kongsberg er 705 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Kongsberg?

Til en gjennomsnittspris på 784 kr/dag (og kun 646 kr/dag), er leiebiler av typen Toyota Yaris i Kongsberg den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Toyota Corolla Wagon i Kongsberg for i gjennomsnitt 1 009 kr/dag (1 009 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Viktig informasjon om leiebiler i Kongsberg

Det er lett å få tak i en leiebil i Kongsberg, og du kan velge mellom kjente selskaper for bilutleie som Sixt, Avis, Hertz og Budget. Enten du trenger en liten og kompakt bil eller en større SUV, finner du helt sikkert en bil her som passer til ditt bruk og dine behov. Som regel kan du velge mellom å betale når du bestiller eller når du henter bilen, og de fleste leieavtaler inkluderer fordeler som gratis kansellering, fair drivstoffvilkår og fri kjørelengde. En leiebil i Kongsberg vil gi deg fleksibiliteten til å kunne utforske både byen og de omkringliggende områdene, og er et svært praktisk fremkomstmiddel.

Når du skal leie bil i Kongsberg må du naturligvis ha gyldig førerkort, og som hovedregel må du ha hatt førerkortet i minimum ett år. Dette betyr at den laveste mulige aldersgrensen er 19 år, men ofte tilkommer det visse restriksjoner og ekstra gebyrer for yngre sjåfører under 25 år. Noen bilutleieselskaper har også disse restriksjonene for sjåfører som er over 75 år. Derfor er det viktig at du leser vilkårene og betingelsene i leiekontrakten nøye før du signerer, spesielt dersom du er innenfor disse aldersgruppene.

Det er et godt utvalg av både offentlige og private parkeringsplasser i Kongsberg. Her finner du omkring 300 offentlige gateparkeringer i tillegg til mer enn 1,500 parkeringsplasser eller parkeringshus. 170 av disse plassene finnes ved Kongsberg stasjon, og her er det både avtaleparkering for pendlere, langtidsparkering og korttidsparkering. Du kan betale parkeringsavgiften med EasyPark-appen på parkeringsplassene, og på parkeringsautomater for gateparkeringen.

Kongsberg er en livlig by med mye å tilby folk i alle aldre. Mens du er her bør du ta turen til en av valgkirkene i 1814, vakre Kongsberg kirke, og se det majestetiske Glogerorgelet som ble bygget av Gottfried Heinrich Gloger. Videre kan du besøke sølvgruvene fra TV-programmet «Expedition Unknown – Viking Sunstone» på Travel Channel, og ta turen innom Lågdalsmuseet for å lære mer om tradisjonelle norske husdyrraser. Se de 3000 år gamle helleristningene i Hvittingfoss, og besøk en av Norges flotteste herregårdsanlegg, Fossesholm Herregård. Med en leiebil i Kongsberg har du også muligheten til å besøke de omkringliggende områdene, og kan enkelt komme deg til nærliggende steder som Holmestrand, Skien, Siljan, Larvik, Rjukan, Notodden, Hokksund og Drammen.


Tilbud på Kongsberg, Buskerud bilutleie

Finn leiebil i Kongsberg som passer for deg

Liten Leiebiler

537 kr - 1 063 kr

Alle biltyper

514 kr - 1 923 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Kongsberg, Norge er 608 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Kongsberg, Norge er i oktober. Prisen er 12 % lavere enn resten av året med bare 537 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kongsberg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kongsberg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Kongsberg, Norge er 698 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Kongsberg, Norge er i oktober. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 442 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kongsberg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kongsberg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Kongsberg

Alle større selskaper som leier ut biler i Kongsberg, Buskerud

Hertz

3 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder

Budget

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

keddy by Europcar

1 utleiested

Sixt

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Kongsberg

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Kongsberg

Populære biltyper

Compact, Economy, Wagon

Billigste leiebil

746 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Kongsberg de siste 72 timene: Compact, Economy, Wagon.
Den laveste prisen for en leiebil i Kongsberg er 746 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 750 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Kongsberg de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Toyota Corolla Wagon som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Kongsberg

Attraksjoner i nærheten:

Kongsberg Skisenter101,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Kongsberg Skisenter63,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Kongsberg Skisenter151,5 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Kongsberg

Nedenfor er de mest populære hotellene i Kongsberg

Kjøre med en leiebil i Kongsberg - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Kongsberg, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Vår data viser at for leiebil i helg i juni i Kongsberg, kan du forvente å betale rundt 757 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 757 kr, som er den laveste prisen for Kongsberg som vi har sett så langt. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Kongsberg i juni så tilbud i gjennomsnitt på 0 kr - men tilbud så lave som 0 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hvis du leier et kjøretøy i Kongsberg, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Kongsberg ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Kongsberg, er fartsgrensen 110 km/t.


Leiebiler på populære flyplasser nære Kongsberg

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Kongsberg

Start planleggingen av reisen til Kongsberg


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Kongsberg. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Kongsberg, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.