Leiebiler i Faro, Faro

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Faro, Faro? Start søket her!

Faro, Portugal
19. aug. — 26. aug.
Samme leveringssted
Faro, Portugal
fr. 19.8.
12:00
fr. 26.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Faro, Faro

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Faro, Faro nedenfor
Audi A5 Sportback
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer

84 kr/dag

15 okt.–22 okt.
Audi A5 Sportback
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

36 kr/dag

7 okt.–17 okt.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

44 kr/dag

7 okt.–17 okt.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

28 kr/dag

7 okt.–17 okt.
Toyota Auris Touring Sports
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

31 kr/dag

7 okt.–17 okt.
Toyota Corolla
Ford S-MAX
eller som ligner på Minibuss
Opptil 5 passasjerer

77 kr/dag

7 okt.–17 okt.
Ford S-MAX
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

32 kr/dag

15 okt.–22 okt.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

26 kr/dag

15 okt.–22 okt.
Toyota Corolla
Ford S-MAX
eller som ligner på Minibuss
Opptil 5 passasjerer

85 kr/dag

15 okt.–22 okt.
Ford S-MAX

Viktig informasjon om leiebiler i Faro

Du kan velge mellom flere selskaper når du skal bestille billig leiebil i Faro, blant annet Europcar, Avis, Hertz og keddy by Europcar. Det finnes biler i de fleste prisklasser, og prisen for de minste begynner på ca. 50 NOK per dag. Prisen øker i takt med både størrelse og egenskaper. Det anbefales å bestille på nett før du reiser, ettersom du får en god oversikt over aktuelle tilbud, som fri kilometer og gratis kansellering. Det er enkelt å filtrere søket om du har spesifikke ønsker, for eksempel om du kun vil ha bil med automatgir.

Det anbefales å sjekke betingelsene hos det enkelte selskapet, ettersom aldersgrensen for å leie bil i Faro og resten av Portugal kan variere. Det er imidlertid vanlig å kreve at du har hatt førerkort i minst 12 måneder. Enkelte bilutleiere kan i tillegg kreve at du er 21 år, mens andre godtar sjåfører over 18 år. Det påløper ofte gebyrer om unge sjåfører under 25 år skal kjøre leiebilen. Den nøyaktige summen får du opp når du angir fødselsdato, men det anbefales å ta kontakt med selskapet om du er i tvil.

Det er noen viktige kjøreregler som du bør vite om når du skal leie bil i Faro. Du har for eksempel lov til å bruke kjørelys, men ifølge NAF så anbefales det ikke. Det er derimot påbudt å bruke lys i tuneller. Promillegrensen er generelt sett 0,5, bortsett fra yrkessjåfører og alle som har hatt lappen i mindre enn to år. Grensen er i så fall 0,2. Fartsgrensen i byområder er 50 km/t, men du må selvsagt følge godt med på skiltene. Det er lov å kjøre i 120 km/t på enkelte deler av motorveien. Det er vanlig å måtte betale avgift på de fleste motorveier.

Det finnes flere parkeringsmuligheter i Faro. Largo de São Francisco er en gratis parkeringsplass ved bymuren. Den pleier ofte å bli ganske full, men det finnes heldigvis andre muligheter i nærheten av sentrum til en rimelig pris. Du kan blant annet parkere ved havnen og spasere inn til byen. Parque Saba da Pontinha er derimot et godt alternativ for deg som foretrekker parkeringshus. Da slipper du at bilen blir altfor varm etter å ha stått i solsteiken i flere timer. Det er også gode parkeringsmuligheter ved kjøpesenteret Fórum Algarve, og her finner du dessuten ladestasjon for elbil.

Faro har mer å friste med enn bare vakre strender og en sjarmerende gamleby. Når du er fornøyd med å utforske severdigheter som torget Largo da Sé og det gamle slottet Bishop’s Palace, kan du leie bil en dag eller flere for å dra på dagsutflukter i området. Byen Loule med sine labyrintlignende gater fra middelalderen er vel verdt et besøk. I sentrum finner du et spennende marked, perfekt for å shoppe suvenirer og lokale håndlagde varer. Det anbefales å sette kursen mot Sevilla om du vil beundre maurisk arkitektur og smake nydelig tapas. Det tar ca. 40 minutter å kjøre til Loule og to timer til Sevilla.

De mest nødvendige forsikringene pleier å være dekket når du leier bil i Portugal og andre steder i Europa, blant annet selvrisikoforsikringer. Det anbefales allikevel å dobbeltsjekke at ansvarsforsikring, kollisjonsforsikring og tyveriforsikring er med i kontrakten for billeie. Det betyr at du bare trenger å betale egenandel om bilen blir krasjet eller stjålet.

Du kan bruke norsk førerkort når du skal kjøre bil i Portugal.

Du har forskjellige alternativ når du skal hente og levere leiebilen i Faro, og de fleste bilutleierne har utleiestasjoner både i sentrum og på Faro lufthavn. Det er også mulig å bestille forskjellige hente- og leveringssteder.


Tilbud på Faro, Faro bilutleie

Finn leiebil i Faro som passer for deg

Liten Leiebiler

69 kr - 574 kr

Alle biltyper

69 kr - 865 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Faro, Portugal er 303 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Faro, Portugal er i desember. Prisen er 78 % lavere enn resten av året med bare 69 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Faro Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Faro, Portugal er 365 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Faro, Portugal er i november. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 176 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Faro Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Faro, Portugal er 347 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Faro, Portugal er i januar. Prisen er 82 % lavere enn resten av året med bare 66 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Faro SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Faro, Portugal er 362 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Faro, Portugal er i mars. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 404 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

25 kr/dag

7 okt.–17 okt.
Citroen C3

Leiebilselskaper i Faro

Alle større selskaper som leier ut biler i Faro, Faro
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

4,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

6,0
5 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Faro

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Faro

Mest populære selskap

Autorent Car Rental

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste leiebil

339 kr

Mest populære modell

Fiat Tipo Wagon
Det mest populære bilutleiefirmaet i Faro funnet på momondo denne måneden er Autorent Car Rental. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Goldcar Rental SP og EPI Rent a Car
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Faro de siste 72 timene: Economy, Compact, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Faro er 339 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 467 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Faro de siste 7 dagene er Fiat Tipo Wagon. Våre brukere foretrekker også Citroen C4 Picasso som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Faro

Nedenfor er de mest populære hotellene i Faro

Kjøre med en leiebil i Faro - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Faro, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For å leie en bil i Faro for en helg i september, har vi funnet priser så lave som 430 kr med gjennomsnitt på 472 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 364 kr, med gjennomsnittpris på 545 kr.

Generelt sett har SURPRICE CAR RENTAL de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 424 kr/dag for en leiebil i Faro. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 4 utleiestedene deres i Faro er 180 kr/dag.

Flertallet av leiebilselskapene i Faro tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Alamo, Europcar og Ace har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

I september ligger temperaturene i Faro på ca. 19 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 63 mm i løpet av september i Faro kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Faro vil koste deg i gjennomsnitt 530 kr/dag.

SURPRICE CAR RENTAL er veldig populær i Faro, Portugal ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 4 utleiesteder i Faro, Portugal, og du kan forvente deg å betale ca. 424 kr/dag for leiebilen din i Faro, Portugal.

Når du bestiller en leiebil i Faro, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Faro er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Faro du befinner deg.

De som ønsker å leie bil i Faro i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 24 °C og en nedsbørsmengde på omkring 4 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Reisende som skal kjøre fra Faro på en biltur rundt omkring i Faro eller de omkringliggende områdene i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 23 °C, og ca. 3,5 mm nedbør.


Leiebiler på populære flyplasser nære Faro

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Faro

Leiebiltyper som er populære i Faro

Lei en av disse populære biltypene i Faro

Start planleggingen av reisen til Faro


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Faro. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Faro ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Faro med gratis avbestilling.

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Faro medfair fuel policy.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Faro.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Faro.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.