Leiebiler i Faro, Portugal

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Faro, Portugal? Start søket her

Faro, Portugal
27. okt. — 3. nov.
Samme leveringssted
Faro, Portugal
on. 27.10.
12:00
on. 3.11.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Faro, Portugal

Finn den rette leiebilen for deg
Chevrolet Equinox
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
OK RENT A CAR

183 kr/dag

13 nov.–20 nov.
Chevrolet Equinox
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Turisprime

127 kr/dag

13 nov.–20 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Mini Hatch
eller som ligner på Kabriolet
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
DRIVEONHOLIDAYS

214 kr/dag

13 nov.–20 nov.
Mini Hatch
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Best Deal

89 kr/dag

13 nov.–20 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Centauro

246 kr/dag

13 nov.–20 nov.
Audi A3

Tilbud på Faro, Portugal bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

59 kr - 238 kr

Alle biltyper

59 kr - 332 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Faro i Portugal, koster 89 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Faro i Portugal, er i desember. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med en pris på kun 59 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 27 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Faro funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Faro i Portugal, koster 134 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Faro i Portugal, er i november. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 155 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Faro funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
DRIVEONHOLIDAYS

86 kr/dag

13 nov.–20 nov.
Citroen C2
Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
DRIVEONHOLIDAYS

86 kr/dag

12 nov.–19 nov.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Best Deal

89 kr/dag

13 nov.–20 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Oversikt over leiebilselskaper i Faro

Alle større selskaper som leier ut biler i Faro, Portugal
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,6

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

6,9

Henting/levering

6,3

Valuta for pengene

6,7
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
5 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Faro

Du kan velge mellom flere selskaper når du skal bestille billig leiebil i Faro, blant annet Europcar, Avis, Hertz og keddy by Europcar. Det finnes biler i de fleste prisklasser, og prisen for de minste begynner på ca. 50 NOK per dag. Prisen øker i takt med både størrelse og egenskaper. Det anbefales å bestille på nett før du reiser, ettersom du får en god oversikt over aktuelle tilbud, som fri kilometer og gratis kansellering. Det er enkelt å filtrere søket om du har spesifikke ønsker, for eksempel om du kun vil ha bil med automatgir.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Faro?

Det anbefales å sjekke betingelsene hos det enkelte selskapet, ettersom aldersgrensen for å leie bil i Faro og resten av Portugal kan variere. Det er imidlertid vanlig å kreve at du har hatt førerkort i minst 12 måneder. Enkelte bilutleiere kan i tillegg kreve at du er 21 år, mens andre godtar sjåfører over 18 år. Det påløper ofte gebyrer om unge sjåfører under 25 år skal kjøre leiebilen. Den nøyaktige summen får du opp når du angir fødselsdato, men det anbefales å ta kontakt med selskapet om du er i tvil.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er noen viktige kjøreregler som du bør vite om når du skal leie bil i Faro. Du har for eksempel lov til å bruke kjørelys, men ifølge NAF så anbefales det ikke. Det er derimot påbudt å bruke lys i tuneller. Promillegrensen er generelt sett 0,5, bortsett fra yrkessjåfører og alle som har hatt lappen i mindre enn to år. Grensen er i så fall 0,2. Fartsgrensen i byområder er 50 km/t, men du må selvsagt følge godt med på skiltene. Det er lov å kjøre i 120 km/t på enkelte deler av motorveien. Det er vanlig å måtte betale avgift på de fleste motorveier.

Parkering

Det finnes flere parkeringsmuligheter i Faro. Largo de São Francisco er en gratis parkeringsplass ved bymuren. Den pleier ofte å bli ganske full, men det finnes heldigvis andre muligheter i nærheten av sentrum til en rimelig pris. Du kan blant annet parkere ved havnen og spasere inn til byen. Parque Saba da Pontinha er derimot et godt alternativ for deg som foretrekker parkeringshus. Da slipper du at bilen blir altfor varm etter å ha stått i solsteiken i flere timer. Det er også gode parkeringsmuligheter ved kjøpesenteret Fórum Algarve, og her finner du dessuten ladestasjon for elbil.

Utfluktsmål i og rundt Faro

Faro har mer å friste med enn bare vakre strender og en sjarmerende gamleby. Når du er fornøyd med å utforske severdigheter som torget Largo da Sé og det gamle slottet Bishop’s Palace, kan du leie bil en dag eller flere for å dra på dagsutflukter i området. Byen Loule med sine labyrintlignende gater fra middelalderen er vel verdt et besøk. I sentrum finner du et spennende marked, perfekt for å shoppe suvenirer og lokale håndlagde varer. Det anbefales å sette kursen mot Sevilla om du vil beundre maurisk arkitektur og smake nydelig tapas. Det tar ca. 40 minutter å kjøre til Loule og to timer til Sevilla.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige forsikringene pleier å være dekket når du leier bil i Portugal og andre steder i Europa, blant annet selvrisikoforsikringer. Det anbefales allikevel å dobbeltsjekke at ansvarsforsikring, kollisjonsforsikring og tyveriforsikring er med i kontrakten for billeie. Det betyr at du bare trenger å betale egenandel om bilen blir krasjet eller stjålet.

Kan man bruke det norske førerkortet i Faro, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke norsk førerkort når du skal kjøre bil i Portugal.

Hvor i Faro kan man hente og levere leiebilen?

Du har forskjellige alternativ når du skal hente og levere leiebilen i Faro, og de fleste bilutleierne har utleiestasjoner både i sentrum og på Faro lufthavn. Det er også mulig å bestille forskjellige hente- og leveringssteder.


Avstand fra Faro, Portugal til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Faro flyplass

Leiebiler i Faro

Vi har hatt 19 065 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Faro så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Faro for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Avis og Europcar er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Faro. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Faro har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Best Deal de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 155 kr/dag for en leiebil i Faro. Den absolutt beste prisen som er funnet på utleiestedet deres i Faro er 42 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Faro, Portugal?

Flertallet av leiebilselskapene i Faro tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Alamo, Avis og Europcar har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Faro i November?

Når du planlegger å reise til Faro i November, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Faro i November med temperaturer som ligger på ca. 13 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 116 mm. Å leie en Økonomi i Faro vil koste deg i gjennomsnitt 175 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Faro har flest utleiesteder?

SURPRICE CAR RENTAL er veldig populær i Faro, Portugal ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 3 utleiesteder i Faro, Portugal, og du kan forvente deg å betale ca. 214 kr/dag for leiebilen din i Faro, Portugal.

Hva er fartsgrensen i Faro, Portugal?

Når du bestiller en leiebil i Faro, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Faro er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Faro du befinner deg.

Hvordan er været i Faro, Portugal i oktober?

De som ønsker å leie bil i Faro i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 19 °C og en nedsbørsmengde på omkring 63 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Ettersom Faro vanligvis opplever høye temperaturer i oktober med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Faro representativt for resten av Faro?

Reisende som skal kjøre fra Faro på en biltur rundt omkring i Faro eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 19 °C, og ca. 65,8 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Faro

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Faro

Start planleggingen av reisen til Faro