Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Faro

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Faro? Start søket her!

Faro, Portugal
26. mar. — 2. apr.
Faro, Portugal
ti. 26.3.
12:00
ti. 2.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Faro

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Faro

Hvilket leiebilselskap er billigst i Faro?

De billigste leiebilene i Faro finner man som regel hos Record Go. Ved bestilling med Record Go, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 45 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Faro er 112 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Faro?

De fleste momondo-brukere leier Hyundai Elantra Touring i Faro, men Audi A3 er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Hyundai Elantra Touring, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 500 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Hyundai Elantra Touring i Faro for så lite som 470 kr per dag. Leiebiler av typen Audi A3 i Faro koster i gjennomsnitt 264 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 144 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Faro

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Faro
Økonomi92 kr/dag
Kompakt148 kr/dag
Medium237 kr/dag
Mini110 kr/dag
Kabriolet154 kr/dag
Kompakt SUV152 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn160 kr/dag
Medium SUV172 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Faro

Du kan velge mellom flere selskaper når du skal bestille billig leiebil i Faro, blant annet Europcar, Avis, Hertz og keddy by Europcar. Det finnes biler i de fleste prisklasser, og prisen for de minste begynner på ca. 50 NOK per dag. Prisen øker i takt med både størrelse og egenskaper. Det anbefales å bestille på nett før du reiser, ettersom du får en god oversikt over aktuelle tilbud, som fri kilometer og gratis kansellering. Det er enkelt å filtrere søket om du har spesifikke ønsker, for eksempel om du kun vil ha bil med automatgir.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Faro?

Det anbefales å sjekke betingelsene hos det enkelte selskapet, ettersom aldersgrensen for å leie bil i Faro og resten av Portugal kan variere. Det er imidlertid vanlig å kreve at du har hatt førerkort i minst 12 måneder. Enkelte bilutleiere kan i tillegg kreve at du er 21 år, mens andre godtar sjåfører over 18 år. Det påløper ofte gebyrer om unge sjåfører under 25 år skal kjøre leiebilen. Den nøyaktige summen får du opp når du angir fødselsdato, men det anbefales å ta kontakt med selskapet om du er i tvil.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er noen viktige kjøreregler som du bør vite om når du skal leie bil i Faro. Du har for eksempel lov til å bruke kjørelys, men ifølge NAF så anbefales det ikke. Det er derimot påbudt å bruke lys i tuneller. Promillegrensen er generelt sett 0,5, bortsett fra yrkessjåfører og alle som har hatt lappen i mindre enn to år. Grensen er i så fall 0,2. Fartsgrensen i byområder er 50 km/t, men du må selvsagt følge godt med på skiltene. Det er lov å kjøre i 120 km/t på enkelte deler av motorveien. Det er vanlig å måtte betale avgift på de fleste motorveier.

Parkering

Det finnes flere parkeringsmuligheter i Faro. Largo de São Francisco er en gratis parkeringsplass ved bymuren. Den pleier ofte å bli ganske full, men det finnes heldigvis andre muligheter i nærheten av sentrum til en rimelig pris. Du kan blant annet parkere ved havnen og spasere inn til byen. Parque Saba da Pontinha er derimot et godt alternativ for deg som foretrekker parkeringshus. Da slipper du at bilen blir altfor varm etter å ha stått i solsteiken i flere timer. Det er også gode parkeringsmuligheter ved kjøpesenteret Fórum Algarve, og her finner du dessuten ladestasjon for elbil.

Utfluktsmål i og rundt Faro

Faro har mer å friste med enn bare vakre strender og en sjarmerende gamleby. Når du er fornøyd med å utforske severdigheter som torget Largo da Sé og det gamle slottet Bishop’s Palace, kan du leie bil en dag eller flere for å dra på dagsutflukter i området. Byen Loule med sine labyrintlignende gater fra middelalderen er vel verdt et besøk. I sentrum finner du et spennende marked, perfekt for å shoppe suvenirer og lokale håndlagde varer. Det anbefales å sette kursen mot Sevilla om du vil beundre maurisk arkitektur og smake nydelig tapas. Det tar ca. 40 minutter å kjøre til Loule og to timer til Sevilla.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige forsikringene pleier å være dekket når du leier bil i Portugal og andre steder i Europa, blant annet selvrisikoforsikringer. Det anbefales allikevel å dobbeltsjekke at ansvarsforsikring, kollisjonsforsikring og tyveriforsikring er med i kontrakten for billeie. Det betyr at du bare trenger å betale egenandel om bilen blir krasjet eller stjålet.

Kan man bruke det norske førerkortet i Faro, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke norsk førerkort når du skal kjøre bil i Portugal.

Hvor i Faro kan man hente og levere leiebilen?

Du har forskjellige alternativ når du skal hente og levere leiebilen i Faro, og de fleste bilutleierne har utleiestasjoner både i sentrum og på Faro lufthavn. Det er også mulig å bestille forskjellige hente- og leveringssteder.


Tilbud på Faro bilutleie

Finn leiebil i Faro som passer for deg

Liten biler

119 kr - 404 kr

Alle biltyper

114 kr - 634 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Faro, Portugal er 230 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Faro, Portugal er i januar. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 119 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Faro liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Faro, Portugal er 371 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Faro, Portugal er i november. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med bare 127 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Faro mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Faro, Portugal er 685 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Faro, Portugal er i november. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 484 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 52 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Faro, Portugal er 297 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Faro, Portugal er i januar. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 100 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Faro SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Faro, Portugal er 619 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Faro, Portugal er i november. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 484 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 47 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

158 kr/dag

17 apr.–19 apr.
Toyota Aygo
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

167 kr/dag

17 apr.–19 apr.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

184 kr/dag

17 apr.–19 apr.
Volkswagen up!

Leiebilselskaper i Faro

Alle større selskaper som leier ut biler i Faro

Hertz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,6

Value

8,3

DRIVEONHOLIDAYS

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,4

Europcar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,5

Value

6,5

SURPRICE CAR RENTAL

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,3

Komfort

5,3

Gjennomsnittlig

5,3

Hentes/Leveres

5,3

Value

6,6

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

5,3

Hentes/Leveres

6,6

Value

6,0

Sunnycars

5 utleiesteder

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Resolvcar

3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Faro

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Faro

Mest populære selskap

Sixt

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

187 kr

Mest populære modell

Hyundai Elantra Touring
Det mest populære bilutleiefirmaet i Faro funnet på momondo denne måneden er Sixt. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Centauro og SURPRICE CAR RENTAL
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Faro de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Faro er 187 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 293 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Faro de siste 7 dagene er Hyundai Elantra Touring. Våre brukere foretrekker også Audi A3 som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Faro

Nedenfor er de mest populære hotellene i Faro
Hotel Faro & Beach Club

Hotel Faro & Beach Club

Praca D Francisco Gomes 2, Faro, Faro, Portugal

0,5 km fra sentrum

3hb Faro

3hb Faro

Rua Vasco da Gama nr 33, Faro, Faro, Portugal

0,3 km fra sentrum

Ap Eva Senses

Ap Eva Senses

Avenida da Republica, 1, Faro, Faro, Portugal

0,6 km fra sentrum

Hotel Monaco

Hotel Monaco

Rua Batista Severino - Urb. Monte da Ria, 1153, Faro, Faro, Portugal

3,0 km fra sentrum

Hotel 3K Faro Aeroporto

Hotel 3K Faro Aeroporto

Estrada do Aeroporto EN 125-10 KM 262+2 Esq, Montenegro, Faro, Faro, Portugal

3,5 km fra sentrum

Best Western Hotel Dom Bernardo

Best Western Hotel Dom Bernardo

Rua General Teofilo da Trindade 20, Faro, Faro, Portugal

0,3 km fra sentrum

ibis Faro Algarve

ibis Faro Algarve

Rua Poeta Antonio Aleixo, 204, Faro, Faro, Portugal

2,4 km fra sentrum

Stay Hotel Faro Centro

Stay Hotel Faro Centro

Rua de Portugal 17, Faro, Faro, Portugal

0,3 km fra sentrum

Alameda Exclusive House

Alameda Exclusive House

Rua da Psp 12, Faro, Faro, Portugal

0,4 km fra sentrum

Hostellicious

Hostellicious

Largo de S. Pedro 14, Faro, Faro, Portugal

0,4 km fra sentrum

Hospedaria Frangaria

Hospedaria Frangaria

E.N. 125/10 Estrada do Aeroporto, Apartado 322, Faro, Faro, Portugal

3,3 km fra sentrum

Hotel Aeromar

Hotel Aeromar

Avenida Nascente, 1 - Praia De Faro, Faro, Faro, Portugal

5,8 km fra sentrum

Faro Boutique Hotel

Faro Boutique Hotel

Rua do Bocage, 66, Faro, Faro, Portugal

0,5 km fra sentrum

Hostel Casa d'Alagoa

Hostel Casa d'Alagoa

Praca Alexandre Herculano 27, Faro, Faro, Portugal

0,4 km fra sentrum

Casa de Estoi

Casa de Estoi

Rua Engenheiro Joaquim Belchior, 80, Faro, Faro, Portugal

8,9 km fra sentrum

Vila Milreu Guest House

Vila Milreu Guest House

Rua de Faro, Estoi Vila Mireu, Faro, Faro, Portugal

8,8 km fra sentrum

Hotel Sol Algarve by Kavia

Hotel Sol Algarve by Kavia

Rua Infante Dom Henrique 52, Faro, Faro, Portugal

0,6 km fra sentrum

Luxury Guest House Opus One

Luxury Guest House Opus One

R. Serpa Pinto 37, Faro, Faro, Portugal

0,5 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Faro - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Faro, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Faro, Portugal?

Flertallet av leiebilselskapene i Faro tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som DRIVEONHOLIDAYS , Klass Wagen og Hertz har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Faro i april?

I april ligger temperaturene i Faro på ca. 18 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 20 mm i løpet av april i Faro kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Faro vil koste deg i gjennomsnitt 119 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Faro, Portugal?

Når du bestiller en leiebil i Faro, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Faro er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Faro du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 5 Series Touring i Faro?

Hvordan er været i Faro, Portugal i mars?

De som ønsker å leie bil i Faro i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 14 °C og en nedsbørsmengde på omkring 35 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Faro representativt for resten av Faro?

Reisende som skal kjøre fra Faro på en biltur rundt omkring i Faro eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 14 °C, og ca. 41,4 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Faro fra biler sist?

Pris for Faro fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Faro fra biler?

Antall tilbydere fraFaro biler er 113 fra og med mars 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Faro?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Faro. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Faro?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Faro. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Faro?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Faro. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Faro?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Faro ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Faro med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Faro med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Faro på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Faro medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Faro som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Faro.

Kan jeg søke etter leiebiler i Faro med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Faro.


En enklere måte å administrere reisen til Faro på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ti. 26.3.
12:00
ti. 2.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post