Leiebiler i Faro

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Faro? Start søket her!

Faro, Portugal
16. des. — 23. des.
Faro, Portugal
lø. 16.12.
12:00
lø. 23.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Faro

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Faro

Hvilket leiebilselskap er billigst i Faro?

De billigste leiebilene i Faro finner man som regel hos DRIVEONHOLIDAYS . Ved bestilling med DRIVEONHOLIDAYS , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 43 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Faro er 60 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Faro?

De fleste momondo-brukere leier Fiat 500 i Faro, men Volkswagen up! er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Fiat 500, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 360 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Fiat 500 i Faro for så lite som 116 kr per dag. Leiebiler av typen Volkswagen up! i Faro koster i gjennomsnitt 475 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 85 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Faro

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Faro
Økonomi100 kr/dag
Kompakt138 kr/dag
Medium301 kr/dag
Mini119 kr/dag
Kabriolet168 kr/dag
Kompakt SUV125 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn147 kr/dag
Medium SUV195 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Faro

Du kan velge mellom flere selskaper når du skal bestille billig leiebil i Faro, blant annet Europcar, Avis, Hertz og keddy by Europcar. Det finnes biler i de fleste prisklasser, og prisen for de minste begynner på ca. 50 NOK per dag. Prisen øker i takt med både størrelse og egenskaper. Det anbefales å bestille på nett før du reiser, ettersom du får en god oversikt over aktuelle tilbud, som fri kilometer og gratis kansellering. Det er enkelt å filtrere søket om du har spesifikke ønsker, for eksempel om du kun vil ha bil med automatgir.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Faro?

Det anbefales å sjekke betingelsene hos det enkelte selskapet, ettersom aldersgrensen for å leie bil i Faro og resten av Portugal kan variere. Det er imidlertid vanlig å kreve at du har hatt førerkort i minst 12 måneder. Enkelte bilutleiere kan i tillegg kreve at du er 21 år, mens andre godtar sjåfører over 18 år. Det påløper ofte gebyrer om unge sjåfører under 25 år skal kjøre leiebilen. Den nøyaktige summen får du opp når du angir fødselsdato, men det anbefales å ta kontakt med selskapet om du er i tvil.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er noen viktige kjøreregler som du bør vite om når du skal leie bil i Faro. Du har for eksempel lov til å bruke kjørelys, men ifølge NAF så anbefales det ikke. Det er derimot påbudt å bruke lys i tuneller. Promillegrensen er generelt sett 0,5, bortsett fra yrkessjåfører og alle som har hatt lappen i mindre enn to år. Grensen er i så fall 0,2. Fartsgrensen i byområder er 50 km/t, men du må selvsagt følge godt med på skiltene. Det er lov å kjøre i 120 km/t på enkelte deler av motorveien. Det er vanlig å måtte betale avgift på de fleste motorveier.

Parkering

Det finnes flere parkeringsmuligheter i Faro. Largo de São Francisco er en gratis parkeringsplass ved bymuren. Den pleier ofte å bli ganske full, men det finnes heldigvis andre muligheter i nærheten av sentrum til en rimelig pris. Du kan blant annet parkere ved havnen og spasere inn til byen. Parque Saba da Pontinha er derimot et godt alternativ for deg som foretrekker parkeringshus. Da slipper du at bilen blir altfor varm etter å ha stått i solsteiken i flere timer. Det er også gode parkeringsmuligheter ved kjøpesenteret Fórum Algarve, og her finner du dessuten ladestasjon for elbil.

Utfluktsmål i og rundt Faro

Faro har mer å friste med enn bare vakre strender og en sjarmerende gamleby. Når du er fornøyd med å utforske severdigheter som torget Largo da Sé og det gamle slottet Bishop’s Palace, kan du leie bil en dag eller flere for å dra på dagsutflukter i området. Byen Loule med sine labyrintlignende gater fra middelalderen er vel verdt et besøk. I sentrum finner du et spennende marked, perfekt for å shoppe suvenirer og lokale håndlagde varer. Det anbefales å sette kursen mot Sevilla om du vil beundre maurisk arkitektur og smake nydelig tapas. Det tar ca. 40 minutter å kjøre til Loule og to timer til Sevilla.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige forsikringene pleier å være dekket når du leier bil i Portugal og andre steder i Europa, blant annet selvrisikoforsikringer. Det anbefales allikevel å dobbeltsjekke at ansvarsforsikring, kollisjonsforsikring og tyveriforsikring er med i kontrakten for billeie. Det betyr at du bare trenger å betale egenandel om bilen blir krasjet eller stjålet.

Kan man bruke det norske førerkortet i Faro, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke norsk førerkort når du skal kjøre bil i Portugal.

Hvor i Faro kan man hente og levere leiebilen?

Du har forskjellige alternativ når du skal hente og levere leiebilen i Faro, og de fleste bilutleierne har utleiestasjoner både i sentrum og på Faro lufthavn. Det er også mulig å bestille forskjellige hente- og leveringssteder.


Tilbud på Faro bilutleie

Finn leiebil i Faro som passer for deg

Liten cars

261 kr - 769 kr

Alle biltyper

340 kr - 1 223 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Faro, Portugal er 418 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Faro, Portugal er i september. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 261 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Faro liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Faro, Portugal er 506 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Faro, Portugal er i februar. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 195 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Faro mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Faro, Portugal er 808 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Faro, Portugal er i november. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 495 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 26 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Faro, Portugal er 433 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Faro, Portugal er i september. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 193 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Faro SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Faro, Portugal er 617 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Faro, Portugal er i november. Prisen er 20 % lavere enn resten av året med bare 495 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Faro, Portugal er 666 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Faro, Portugal er i mai. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 405 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Faro. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Faro kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

100 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Toyota Yaris
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

119 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Hyundai i10
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

120 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Opel Corsa

Leiebilselskaper i Faro

Alle større selskaper som leier ut biler i Faro

Hertz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,6

Value

8,3

DRIVEONHOLIDAYS

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,0

Europcar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,0

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

5,3

Hentes/Leveres

6,6

Value

6,0

SURPRICE CAR RENTAL

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,0

Komfort

5,0

Gjennomsnittlig

5,0

Hentes/Leveres

5,0

Value

6,0

Sunnycars

5 utleiesteder

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Resolvcar

3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Faro

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Faro

Mest populære selskap

AIRAUTO

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

173 kr

Mest populære modell

Fiat Panda
Det mest populære bilutleiefirmaet i Faro funnet på momondo denne måneden er AIRAUTO . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Autorent Car Rental og Dollar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Faro de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Faro er 173 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 236 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Faro de siste 7 dagene er Fiat Panda. Våre brukere foretrekker også Volkswagen up! som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Faro

Nedenfor er de mest populære hotellene i Faro

Kjøre med en leiebil i Faro - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Faro, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Faro, Portugal?

Flertallet av leiebilselskapene i Faro tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som DRIVEONHOLIDAYS , Klass Wagen og Hertz har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Faro i Januar?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Faro i Januar. Temperaturer på i gjennomsnitt 13 °C og en nedbørsmengde på 64 mm i løpet av Januar betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Faro vil koste deg i gjennomsnitt 273 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Faro, Portugal?

Når du bestiller en leiebil i Faro, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Faro er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Faro du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 5 Series Touring i Faro?

Hvordan er været i Faro, Portugal i Desember?

De som ønsker å leie bil i Faro i løpet av Desember, kan forvente seg temperaturer på ca. 13 °C og en nedsbørsmengde på omkring 116 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Faro representativt for resten av Faro?

Reisende som skal kjøre fra Faro på en biltur rundt omkring i Faro eller de omkringliggende områdene i løpet av Desember, kan forvente seg temperaturer på ca. 13 °C, og ca. 99,4 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Faro fra biler sist?

Pris for Faro fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Faro fra biler?

Antall tilbydere fraFaro biler er 111 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Faro?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Faro. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Faro?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Faro. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Faro?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Faro. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Faro?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Faro ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Faro med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Faro med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Faro på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Faro medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Faro som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Faro.

Kan jeg søke etter leiebiler i Faro med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Faro.


En enklere måte å administrere reisen til Faro på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.