Leiebiler i Bordeaux, Frankrike

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bordeaux, Frankrike? Start søket her

Bordeaux, Gironde, Frankrike
24. mai — 31. mai
Samme leveringssted
Bordeaux, Gironde, Frankrike
ma. 24.5.
middag
ma. 31.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Bordeaux

Alle større selskaper som leier ut biler i Bordeaux, Frankrike
8,4
Fantastisk
6 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,6

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

7,6

Henting/levering

7,6

Valuta for pengene

8,0
7,2
Bra
3 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,6
6,4
Bra
7 vurderinger5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

4,2

Valuta for pengene

6,2
6,4
Bra
5 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

5,6

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

6,4
5,8
Ok
2 vurderinger4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

5,0

Valuta for pengene

5,0
0,0
Forferdelig
6 utleiesteder
0,0
Forferdelig
4 utleiesteder
0,0
Forferdelig
4 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Bordeaux

God vin, lange handlegater og imponerende arkitektur venter deg i den sjarmerende storbyen Bordeaux. Ønsker du å utforske distriktet eller besøke en av de flotte vinslottene i området, kan det være en god løsning å bestille en billig leiebil i Bordeaux. Det anbefales å søke på nett og bestille før avreise, ettersom du skaffer deg god oversikt over rimelige bilutleiere og gode tilbud på denne måten. Europcar, Budget, Avis og Hertz er gode eksempler på aktuelle og populære selskap som holder til i byen, og mange av dem tilbyr fordeler som fri kilometer og gratis avbestilling. Prisen begynner på ca. 500 NOK for en liten og enkel bil, mens store biler med mange egenskaper ligger på ca. 1300 NOK og opp. Du får opp en liste over aktuelle funksjoner når du søker på nett, for eksempel automatgir, antall dører og klimaanlegg. Du kan også velge om du vil leie elbil.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Bordeaux?

Vilkårene for billeie kan variere mellom ulike aktører. Det er vanlig praksis å kreve at du er minst 21 år gammel, men enkelte selskap kan kreve at du er minst 19 år gammel. Det pleier uansett å være krav om at du har hatt førerkort i minimum 12 måneder.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er endel viktige regler som du bør vite om når du skal leie bil i Bordeaux. Du må være oppmerksom på at fartsgrensen reduseres når det regner, og aktuelle hastigheter står oppført på skilt. Vanligvis er fartsgrensen i byområder 50 km/t og 110 km/t på motorveien. Alle fartsgrenser reduseres til 50 km/ ved tåke. Det er ikke påbudt å kjøre med lys på dagtid. Promillegrensen er 0,5 i Frankrike, og det kreves at du alltid har et alkometer med i bilen. Du trenger oblat og må betale avgift for å kjøre i miljøsonene i Bourdeaux sentrum. Du må også betale avgift når du kjører inn på motorveiene.

Parkering

Det finnes flere døgnåpne parkeringshus i Bordeaux, blant annet Q-Park – Parking CLEMENCEU, Parking Tourny og Parking Q-Park Bordeaux Quai des Marques. Det finnes miljøsoner i byen som er avgiftsbelagte og med begrenset tilgang for kjøretøy. Tilbudet for kollektivtilbud er svært bra, og et lite tips er å la bilen stå på et av parkeringshusene og heller bruke offentlig transport for å reise rundt i sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Bordeaux

Bordeaux har et historisk sentrum som bør utforskes og oppleves, med sine koselige gater, små kafeer og spennende butikker. Cathedral Saint-Andre fra 1090 er en av severdighetene i området som bør være på må-se listen din. Det finnes mange flotte og imponerende vinslott i området utenfor Bordeaux, for eksempel i Margeaux-distriktet. Det er ikke alltid like enkelt å komme seg frem ved hjelp av offentlig transport ute i distriktet, og det er en god løsning å leie bil en dag for å få full frihet og fleksibilitet. Hvis du trenger å kjøle deg ned i sommervarmen, kan du kjøre til kystbyen Archachon for å besøke sanddynen Dune du Pilat. Den er 500 meter bred og ruver hele 100 meter over havet.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er vanlig at de mest nødvendige forsikringene inkluderes i prisen når du leier bil i Europa, inkludert ansvarsforsikring og selvrisikoforsikring som kollisjonsforsikring. Selvrisikoforsikring gjør at du kun betaler egenandel om noe skulle oppstå. Det er ikke alle skader som er inkludert i prisen, for eksempel dekk og fronrute.

Kan man bruke det norske førerkortet i Bordeaux, eller må man ha et internasjonalt?

Det er tillatt å bruke norsk førerkort i Frankrike.

Hvor i Bordeaux kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente leiebilen i Bordeaux sentrum ved bilutleierens utleiestasjon. Det er også mulig å hente bilen når du ankommer med flyet på Bordeaux – Mérignac lufthavn. Du velger selv om du vil levere bilen tilbake på samme sted. (Informasjon kontrollert: 28/05/2019).


Avstand fra Bordeaux, Frankrike til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bordeaux flyplass

Leiebiler i Bordeaux

Så langt i mai har 72 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Bordeaux.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Bordeaux for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Enterprise, National og Avis er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Bordeaux. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Bordeaux, Frankrike i juni?

Vår data viser at for leiebil i helg i juni i Bordeaux, kan du forvente å betale rundt 750 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 674 kr, som er den laveste prisen for Bordeaux som vi har sett så langt. For leie i langhelg var laveste pris 152 kr, med flere alternativer rundt 236 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bordeaux, Frankrike?

Leiebiler i Bordeaux fra populære selskap som Enterprise, National og Avis tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Bordeaux, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Bordeaux i juni?

Den beste måten å oppleve severdigheter på i Bordeaux i løpet av juni er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom Bordeaux har en gjennmomsnittstemperatur på 21 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 50 mm i løpet av juni. Å leie en Kabriolet i Bordeaux vil koste deg i gjennomsnitt 1 184 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Bordeaux har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Bordeaux, Frankrike. De har 5 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 501 kr i Bordeaux, Frankrike.

Hva er fartsgrensen i Bordeaux, Frankrike?

Når du bestiller en leiebil i Bordeaux, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Bordeaux er henholdsvis 80 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Bordeaux du befinner deg.

Hvordan er været i Bordeaux, Frankrike i mai?

I løpet av mai ligger gjennomsnittstemperaturen i Bordeaux på 16 °C, og forventet nedbørsmengde er 70 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Bordeaux.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Været i Bordeaux i løpet av mai vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Bordeaux. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Bordeaux, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Vauxhall Mokka og Fiat 500.

Er været i Bordeaux representativt for resten av Aquitaine?

Klimaet i Aquitaine i mai innebærer vanligvis temperaturer på 15 °C og en forventet nedbørsmengde på 68,6 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Bordeaux til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Bordeaux

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Bordeaux

Utforsk flere leiebiler i Gironde

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Angoulême, Biarritz og Dax i Gironde

Start planleggingen av reisen til Bordeaux