Leiebiler i Gent, Belgia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Gent, Belgia? Start søket her

Gent, Belgia
21. okt. — 28. okt.
Samme leveringssted
Gent, Belgia
to. 21.10.
12:00
to. 28.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Gent

Alle større selskaper som leier ut biler i Gent, Belgia
1 utleiested
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

4,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Avstand fra Gent, Belgia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Brussel Bruxelles-National flyplass

Leiebiler i Gent

Så langt i oktober har det vært 48 søk på momondo for leiebiler i Gent.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Gent for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Hertz er et av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Gent. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Gent som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Gent, Belgia?

Når du bestiller en leiebil i Gent, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Gent er henholdsvis 90 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Gent du befinner deg.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Gent?

Ifølge dataene våre er Ford Focus den mest populære bilen å leie i Gent. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Ford Focus for så lite som 145 kr/dag i Gent, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 626 kr/dag. En annen populær bil å leie i Gent, er Hyundai Accent som i gjennomsnitt koster 397 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 166 kr/dag.

Hvordan er været i Gent, Belgia i oktober?

De som ønsker å leie bil i Gent i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 11 °C og en nedsbørsmengde på omkring 80 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Gent i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Gent. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Gent, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Class Mini Car og Hyundai Accent.

Er været i Gent representativt for resten av Øst-Flandern?

Hvis du ser etter en leiebil i Gent for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av oktober, er det viktig at du vet at resten av Øst-Flandern vanligvis har en temperatur på 11 °C, og en forventet nedbørsmengde på 80 mm.


Leiebiler i andre byer i Belgia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Brussel, Liège og Antwerpen i Belgia

Start planleggingen av reisen til Gent