Leiebiler i New York, New York

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i New York, New York? Start søket her!

New York, NY, USA
12. aug. — 19. aug.
Samme leveringssted
New York, NY, USA
fr. 12.8.
12:00
fr. 19.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i New York, New York

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i New York, New York nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

55 kr/dag

24 sep.–4 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

48 kr/dag

30 aug.–16 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

48 kr/dag

30 aug.–16 sep.
Volvo V40
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

67 kr/dag

2 okt.–14 okt.
Mercedes-Benz GLA
Ford Galaxy
eller som ligner på Minivan
Opptil 5 passasjerer

76 kr/dag

2 okt.–14 okt.
Ford Galaxy

Viktig informasjon om leiebiler i New York

Aldersgrense for bilutleie i New York er som regel 21 år, men hvis du er under 25 år og vil leie bil er det ofte en ekstrakostnad per dag. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en satt pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i New York bør dere undersøke slike tilbud.

Det er fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange av dem ikke tar kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Når du skal finne parkering med leiebil i New York bør du se etter skiltene med en P på og i tillegg lese hva som står på skiltet om når man kan parkere der. Det er nemlig slik at fordi gatene skal kunne spyles så er det ikke lov å parkere enkelte steder i visse tidsrom. Dette betyr at du må flytte bilen i det tidsrommet. Det er ikke lov å dobbelparkere, og dersom du parkerer ulovlig kan du bli tauet vekk. Mange restauranter og hoteller på Manhattan har valet parkering, som vil si at du betaler for at de parkerer bilen din i sin garasje, og så henter den når du skal dra igjen. Det finnes også en rekke parkeringshus, som MPG Manhattan Plaza Parking og GGMC Yorkville Car Park.

Har du leiebil i New York er du og vennegjengen din kort vei fra mye moro. Dere kan for det første kjøre rundt på selve Manhattan. Her er det stort, så det er enklere å komme seg rundt med bil eller offentlig transport enn ved å gå. Kjører dere over Brooklyn bridge kan dere utforske spennende Brooklyn som er et hipt område, spesielt steder som Willamsburg. Vil dere ha en dag med lek og moro kan dere kjøre til fornøyelsesparken Great Escape – Six Flags som ligger omtrent en og en halv time fra Manhattan med bil avhengig av trafikken. Dere kan også dra ut til Long Island og Queens eller kjøre ned til Atlantic City. Kjøreturen fra Manhattan til Atlantic city tar omtrent to timer.

Med leiebil i New York er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister, som heter Uninsured Motorist Protection.

For å leie bil i New York må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i New York. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på New York, New York bilutleie

Finn leiebil i New York som passer for deg

Liten Leiebiler

689 kr - 1 415 kr

Alle biltyper

722 kr - 1 183 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i New York, USA er 802 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i New York, USA er i september. Prisen er 15 % lavere enn resten av året med bare 689 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i New York, USA er 829 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i New York, USA er i mars. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med bare 621 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New York Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i New York, USA er 939 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i New York, USA er i desember. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 533 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i New York, USA er 952 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i New York, USA er i februar. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 574 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New York SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i New York, USA er 814 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i New York, USA er i desember. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 459 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New York Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i New York, USA er 696 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i New York, USA er i desember. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 376 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i New York

Alle større selskaper som leier ut biler i New York, New York
16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,1
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

8,0

Value

7,3
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,7

Value

6,8
14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

6,1

Value

5,8
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,7

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

5,7

Hentes/Leveres

5,6

Value

5,9
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,3

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,6

Hentes/Leveres

5,6

Value

5,6
17 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

5,5

Hentes/Leveres

5,4

Value

5,5
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

4,9

Hentes/Leveres

4,8

Value

5,0

Informasjon om leiebiler i New York

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i New York

Mest populære selskap

Avis

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Premium

Billigste leiebil

616 kr

Mest populære modell

Class Minivan
Det mest populære bilutleiefirmaet i New York funnet på momondo denne måneden er Avis. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Budget og Sixt
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i New York de siste 72 timene: SUV, Intermediate, Premium.
Den laveste prisen for en leiebil i New York er 616 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 782 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i New York de siste 7 dagene er Class Minivan. Våre brukere foretrekker også Class Intermediate SUV som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i New York

Attraksjoner i nærheten:

New York bysentrum21,8 km
Times Square21,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Times Square17,5 km
New York bysentrum18,1 km

Attraksjoner i nærheten:

New York bysentrum9,1 km
Times Square9,6 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i New York

Nedenfor er de mest populære hotellene i New York

Kjøre med en leiebil i New York - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i New York, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilprisene i New York tilbys av Thrifty som har 3 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 490 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i New York fra Thrifty ligger på 518 kr/dag.

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i New York ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i New York. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til New York i september. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 97 mm og temperaturene ligger på ca. 15 °C. Å leie en Økonomi i New York vil koste deg i gjennomsnitt 1 193 kr/dag.

Avis er veldig populær i New York, NY ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 14 utleiesteder i New York, NY, og du kan forvente deg å betale ca. 722 kr/dag for leiebilen din i New York, NY.

Fartsgrensen i New York er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. New York har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 120 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i New York, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Temperaturen i New York i august ligger normalt på 25 °C, og forventet nedbørsmengde er 104 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

De som ønsker å leie bil i New York for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i New York i løpet av august vanligvis har temperaturer på 22 °C med en forventet nedbørsmengde på 94,1 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære New York

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av New York

Leiebiltyper som er populære i New York

Lei en av disse populære biltypene i New York

Utforsk flere leiebiler i USA

Sjekk ut tilbud på leiebiler i USA

Start planleggingen av reisen til New York


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i New York fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i New York ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i New York.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i New York.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i New York med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i New York.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.