Leiebiler i New York

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i New York? Start søket her!

New York, NY, USA
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
New York, NY, USA
to. 28.9.
12:00
to. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i New York

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen New York

Hvilket leiebilselskap er billigst i New York?

De billigste leiebilene i New York finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 337 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i New York er 565 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i New York har flest utleiesteder?

Hertz has the most locations of any rental car company in New York, with 18 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i New York?

Ifølge dataene våre er Toyota Camry den mest populære bilen å leie i New York. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Toyota Camry for så lite som 539 kr/dag i New York, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 685 kr/dag. En annen populær bil å leie i New York, er Toyota RAV4 som i gjennomsnitt koster 1 021 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 337 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i New York

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i New York
Økonomi355 kr/dag
Kompakt359 kr/dag
Medium359 kr/dag
Standard366 kr/dag
Stor381 kr/dag
Minivan447 kr/dag
Stor SUV514 kr/dag
Medium SUV323 kr/dag
Leverandørens valg398 kr/dag
Kompakt SUV402 kr/dag
Standard SUV465 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i New York

Hvor gammel må man være for å leie bil i New York?

Aldersgrense for bilutleie i New York er som regel 21 år, men hvis du er under 25 år og vil leie bil er det ofte en ekstrakostnad per dag. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en satt pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i New York bør dere undersøke slike tilbud.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange av dem ikke tar kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Når du skal finne parkering med leiebil i New York bør du se etter skiltene med en P på og i tillegg lese hva som står på skiltet om når man kan parkere der. Det er nemlig slik at fordi gatene skal kunne spyles så er det ikke lov å parkere enkelte steder i visse tidsrom. Dette betyr at du må flytte bilen i det tidsrommet. Det er ikke lov å dobbelparkere, og dersom du parkerer ulovlig kan du bli tauet vekk. Mange restauranter og hoteller på Manhattan har valet parkering, som vil si at du betaler for at de parkerer bilen din i sin garasje, og så henter den når du skal dra igjen. Det finnes også en rekke parkeringshus, som MPG Manhattan Plaza Parking og GGMC Yorkville Car Park.

Utfluktsmål i og rundt New York

Har du leiebil i New York er du og vennegjengen din kort vei fra mye moro. Dere kan for det første kjøre rundt på selve Manhattan. Her er det stort, så det er enklere å komme seg rundt med bil eller offentlig transport enn ved å gå. Kjører dere over Brooklyn bridge kan dere utforske spennende Brooklyn som er et hipt område, spesielt steder som Willamsburg. Vil dere ha en dag med lek og moro kan dere kjøre til fornøyelsesparken Great Escape – Six Flags som ligger omtrent en og en halv time fra Manhattan med bil avhengig av trafikken. Dere kan også dra ut til Long Island og Queens eller kjøre ned til Atlantic City. Kjøreturen fra Manhattan til Atlantic city tar omtrent to timer.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i New York er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister, som heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i New York, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i New York må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i New York kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i New York. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på New York bilutleie

Finn leiebil i New York som passer for deg

Liten Leiebiler

619 kr - 1 376 kr

Alle biltyper

839 kr - 1 579 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i New York, USA er 1 034 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i New York, USA er i september. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 619 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New York Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i New York, USA er 957 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i New York, USA er i september. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 625 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New York Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i New York, USA er 1 196 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i New York, USA er i februar. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 723 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 14 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New York Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i New York, USA er 1 030 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i New York, USA er i februar. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 670 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New York SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i New York, USA er 974 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i New York, USA er i desember. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 508 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New York Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i New York, USA er 909 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i New York, USA er i oktober. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 573 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i New York, USA er 740 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i New York, USA er i mai. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 479 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

355 kr/dag

20 des.–30 des.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

386 kr/dag

16 okt.–23 okt.
Suzuki Vitara

Leiebilselskaper i New York

Alle større selskaper som leier ut biler i New York

Enterprise Rent-A-Car

16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,4

Hentes/Leveres

8,4

Value

8,0

Alamo

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,4

Hentes/Leveres

8,4

Value

8,2

National

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,1

Hentes/Leveres

8,1

Value

7,6

Avis

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,0

Value

6,7

Hertz

18 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,7

Value

6,7

Budget

6,4
Ok
1 vurdering8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,1

Value

6,4

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,2

Thrifty

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,1

Informasjon om leiebiler i New York

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i New York

Mest populære selskap

Avis

Populære biltyper

Full-size, SUV, Passenger Van

Billigste leiebil

438 kr

Mest populære modell

Toyota Camry
Det mest populære bilutleiefirmaet i New York funnet på momondo denne måneden er Avis. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Budget og Sixt
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i New York de siste 72 timene: Full-size, SUV, Passenger Van.
Den laveste prisen for en leiebil i New York er 438 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 588 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i New York de siste 7 dagene er Toyota Camry. Våre brukere foretrekker også Toyota RAV4 som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i New York

Attraksjoner i nærheten:

The Roosevelt Hotel21,0 km
New York bysentrum21,8 km
Times Square21,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Times Square17,5 km
The Roosevelt Hotel17,9 km
New York bysentrum18,1 km

Attraksjoner i nærheten:

New York bysentrum9,1 km
The Roosevelt Hotel9,1 km
Times Square9,6 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i New York

Nedenfor er de mest populære hotellene i New York

Kjøre med en leiebil i New York - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i New York, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i New York, New York i oktober?

For å leie en bil i New York for en helg i oktober, har vi funnet priser så lave som 474 kr med gjennomsnitt på 474 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 337 kr, med gjennomsnittpris på 337 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i New York, New York?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i New York ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i New York. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i New York i oktober?

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til New York i oktober. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 86 mm og temperaturene ligger på ca. 9 °C. Å leie en Økonomi i New York vil koste deg i gjennomsnitt 513 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i New York, New York?

Fartsgrensen i New York er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. New York har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 120 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i New York, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Chrysler 300 i New York?

Hvordan er været i New York, NY i september?

Temperaturen i New York i september ligger normalt på 21 °C, og forventet nedbørsmengde er 94 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i New York representativt for resten av New York?

De som ønsker å leie bil i New York for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i New York i løpet av september vanligvis har temperaturer på 17 °C med en forventet nedbørsmengde på 93,2 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for New York fra biler sist?

Priser for New York fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for New York fra biler?

Fra og med september 2023, er det 127 tilbydere å velge mellom fra New York biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i New York?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert New York. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i New York?

Når du leier en bil i New York, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære New York

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av New York

Leiebiltyper som er populære i New York

Lei en av disse populære biltypene i New York

Utforsk flere leiebiler i New York

Sjekk ut tilbud på leiebiler i New York

Start planleggingen av reisen til New York


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i New York?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i New York fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i New York?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i New York ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i New York med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i New York.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i New York på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i New York.

Finner jeg utleiebiler i New York som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i New York med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i New York med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i New York.


En enklere måte å administrere reisen til New York på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.