Leiebil New York, New York (delstat) - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i New York, NY? Start søket her

New York, NY, USA
13. mai — 20. mai
Samme leveringssted
New York, NY, USA
to. 13.5.
middag
to. 20.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i New York

Alle større selskaper som leier ut biler i New York, NY
8,3
Fantastisk
178 vurderinger4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,3

Henting/levering

8,3

Valuta for pengene

8,1
7,9
Bra
176 vurderinger15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,9

Henting/levering

7,9

Valuta for pengene

7,5
6,4
Bra
399 vurderinger14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,3

Henting/levering

6,1

Valuta for pengene

6,2
6,2
Bra
212 vurderinger13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,1

Henting/levering

5,9

Valuta for pengene

5,9
6,1
Bra
304 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,7

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

5,8

Henting/levering

5,5

Valuta for pengene

5,8
5,8
Ok
472 vurderinger6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,5

Henting/levering

5,2

Valuta for pengene

5,5
5,7
Ok
345 vurderinger7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,3

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,4

Henting/levering

5,1

Valuta for pengene

5,5
4,2
Ok
187 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,5

Komfort

4,6

Gjennomsnittlig

3,9

Henting/levering

3,8

Valuta for pengene

4,1

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Times Square21,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Times Square17,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Times Square9,6 km

Informasjon om reisen din til New York

Hvor gammel må man være for å leie bil i New York?

Aldersgrense for bilutleie i New York er som regel 21 år, men hvis du er under 25 år og vil leie bil er det ofte en ekstrakostnad per dag. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en satt pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i New York bør dere undersøke slike tilbud.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange av dem ikke tar kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Når du skal finne parkering med leiebil i New York bør du se etter skiltene med en P på og i tillegg lese hva som står på skiltet om når man kan parkere der. Det er nemlig slik at fordi gatene skal kunne spyles så er det ikke lov å parkere enkelte steder i visse tidsrom. Dette betyr at du må flytte bilen i det tidsrommet. Det er ikke lov å dobbelparkere, og dersom du parkerer ulovlig kan du bli tauet vekk. Mange restauranter og hoteller på Manhattan har valet parkering, som vil si at du betaler for at de parkerer bilen din i sin garasje, og så henter den når du skal dra igjen. Det finnes også en rekke parkeringshus, som MPG Manhattan Plaza Parking og GGMC Yorkville Car Park.

Utfluktsmål i og rundt New York

Har du leiebil i New York er du og vennegjengen din kort vei fra mye moro. Dere kan for det første kjøre rundt på selve Manhattan. Her er det stort, så det er enklere å komme seg rundt med bil eller offentlig transport enn ved å gå. Kjører dere over Brooklyn bridge kan dere utforske spennende Brooklyn som er et hipt område, spesielt steder som Willamsburg. Vil dere ha en dag med lek og moro kan dere kjøre til fornøyelsesparken Great Escape – Six Flags som ligger omtrent en og en halv time fra Manhattan med bil avhengig av trafikken. Dere kan også dra ut til Long Island og Queens eller kjøre ned til Atlantic City. Kjøreturen fra Manhattan til Atlantic city tar omtrent to timer.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i New York er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister, som heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i New York, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i New York må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i New York kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i New York. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra New York, NY til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på New York John F Kennedy flyplass

Leiebiler i New York

Vi har hatt 142 søk fra brukere som ser etter leiebiler i New York så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i New York for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Enterprise og Avis er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i New York. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i New York har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i New York tilbys av Hertz som har 14 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 278 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i New York fra Hertz ligger på 580 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i New York, NY?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i New York ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i New York. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i New York i juni?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke New York i juni. New York har i gjennomsnitt 114 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 25 °C i juni. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i New York vil koste deg i gjennomsnitt 1 263 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i New York har flest utleiesteder?

Hertz er veldig populær i New York, NY ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 14 utleiesteder i New York, NY, og du kan forvente deg å betale ca. 580 kr/dag for leiebilen din i New York, NY.

Hva er fartsgrensen i New York, NY?

Fartsgrensen i New York er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. New York har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 120 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i New York, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i New York, NY i mai?

Temperaturen i New York i mai ligger normalt på 17 °C, og forventet nedbørsmengde er 97 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Ettersom New York vanligvis opplever høye temperaturer i mai med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i New York representativt for resten av New York (delstat)?

De som ønsker å leie bil i New York for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i New York (delstat) i løpet av mai vanligvis har temperaturer på 15 °C med en forventet nedbørsmengde på 94,4 mm.


Finn hotell og fly til New York