Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i New York

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i New York? Start søket her!

Sjåførens alder: 26–65
ma. 27.5.
ma. 3.6.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i New York

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i New York
Økonomi514 kr/dag
Kompakt515 kr/dag
Medium534 kr/dag
Standard575 kr/dag
Stor537 kr/dag
Minivan1 598 kr/dag
Stor SUV906 kr/dag
Luksus940 kr/dag
Medium SUV596 kr/dag
Kompakt SUV597 kr/dag
Standard SUV694 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Leiebiler innsikt og trender i New York

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen New York

Hvilket leiebilselskap er billigst i New York?

De billigste leiebilene i New York finner man som regel hos Getaround. Ved bestilling med Getaround, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 322 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i New York er 322 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i New York har flest utleiesteder?

Hertz has the most locations of any rental car company in New York, with 19 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i New York?

Ifølge dataene våre er Toyota RAV4 den mest populære bilen å leie i New York. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Toyota RAV4 for så lite som 325 kr/dag i New York, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 711 kr/dag. En annen populær bil å leie i New York, er Chevrolet Suburban som i gjennomsnitt koster 1 516 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 623 kr/dag.

Tilbud på New York bilutleie

Finn leiebil i New York som passer for deg

Liten biler

450 kr - 1 793 kr

Alle biltyper

474 kr - 1 317 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i New York, USA er 737 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i New York, USA er i april. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 450 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New York liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i New York, USA er 660 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i New York, USA er i januar. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 392 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New York mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i New York, USA er 1 335 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i New York, USA er i januar. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 492 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 34 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New York stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i New York, USA er 882 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i New York, USA er i januar. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 324 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New York SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i New York, USA er 452 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i New York, USA er i desember. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 445 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 49 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New York varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i New York, USA er 1 445 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i New York, USA er i april. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 481 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 40 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i New York, USA er 272 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i New York, USA er i februar. Prisen er 68 % lavere enn resten av året med bare 459 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 70 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i New York. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New York kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

514 kr/dag

19 jun.–21 jun.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

515 kr/dag

19 jun.–21 jun.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i New York

Alle større selskaper som leier ut biler i New York

Kyte

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

6,0

Alamo

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,5

Hentes/Leveres

8,4

Value

8,2

National

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,5

Hentes/Leveres

8,4

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,3

Hentes/Leveres

8,3

Value

7,9

Avis

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,0

Value

6,8

Hertz

17 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,4

Value

6,4

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,3

Budget

6,3
Ok
1 vurdering8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,5

Informasjon om leiebiler i New York

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i New York

Mest populære selskap

Budget

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Full-size

Billigste leiebil

428 kr

Mest populære modell

Chrysler Pacifica
Det mest populære bilutleiefirmaet i New York funnet på momondo denne måneden er Budget. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Avis og Dollar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i New York de siste 72 timene: SUV, Intermediate, Full-size.
Den laveste prisen for en leiebil i New York er 428 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 737 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i New York de siste 7 dagene er Chrysler Pacifica. Våre brukere foretrekker også Kia Rio som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i New York - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i New York, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i New York, New York?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i New York ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i New York. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i New York i juni?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke New York i juni. New York har i gjennomsnitt 114 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 25 °C i juni. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i New York vil koste deg i gjennomsnitt 906 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i New York, New York?

Fartsgrensen i New York er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. New York har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 120 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i New York, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Toyota RAV4 i New York?

Hvordan er været i New York, NY i mai?

Temperaturen i New York i mai ligger normalt på 17 °C, og forventet nedbørsmengde er 97 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i New York representativt for resten av New York?

De som ønsker å leie bil i New York for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i New York i løpet av mai vanligvis har temperaturer på 15 °C med en forventet nedbørsmengde på 91 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for New York fra biler sist?

Priser for New York fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for New York fra biler?

Fra og med mai 2024, er det 129 tilbydere å velge mellom fra New York biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i New York?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert New York. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i New York?

Når du leier en bil i New York, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i New York?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i New York fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i New York?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i New York ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i New York med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i New York.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i New York på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i New York.

Finner jeg utleiebiler i New York som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i New York med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i New York med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i New York.


En enklere måte å administrere reisen til New York på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ma. 27.5.
12:00
ma. 3.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i New York

Populære leiebiltyper i New York