Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Dusseldorf, North Rhine-Westphalia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Dusseldorf, North Rhine-Westphalia? Start søket her!

Dusseldorf, Tyskland
26. mar. — 2. apr.
Dusseldorf, Tyskland
ti. 26.3.
12:00
ti. 2.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Dusseldorf

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Dusseldorf

Hvilket leiebilselskap er billigst i Dusseldorf?

De billigste leiebilene i Dusseldorf finner man som regel hos INTERRENT . Ved bestilling med INTERRENT , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 214 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Dusseldorf er 255 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Dusseldorf har flest utleiesteder?

FLIZZR has the most locations of any rental car company in Dusseldorf, with 16 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Dusseldorf?

Ved leie av bil i Dusseldorf, velger de fleste av brukerne våre Nissan Qashqai med en pris på i gjennomsnitt 352 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Ford Kuga som i gjennomsnitt koster 413 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Nissan Qashqai i Dusseldorf for så lite som 299 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Ford Kuga for så lite som 332 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Dusseldorf, North Rhine-Westphalia

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Dusseldorf, North Rhine-Westphalia
Økonomi263 kr/dag
Kompakt257 kr/dag
Medium296 kr/dag
Mini252 kr/dag
Premium548 kr/dag
Luksus527 kr/dag
Kompakt SUV285 kr/dag
Medium SUV290 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn300 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor451 kr/dag
Premium stasjonsvogn571 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Dusseldorf

Et besøk til Dusseldorf er ufullstendig uten å utforske noen av de ikoniske stedene som Rhinen, gamlebyens Longest-bar, og drømmende Winelands. Bilutleie er en flott måte å besøke motedistrikter og museer i Dusseldorf på. Som mange europeiske byer, er Dusseldorf en gammel by som har bevart noe av sin historiske infrastruktur. Autobahn som ligger utenfor gamlebyen gjør at beboere og turister kan dra rundt i byen og unnslippe trafikkorkene i bygatene. Det er flere veier med flere kjørefelt og flere merkede parkeringsplasser. Det er flere parkeringsplasser, nesten i hver sving, både gratis og betalte alternativer. Det er nærmere 20 leiebilsteder i Dusseldorf, i byen, rett ved Dusseldorf flyplass og andre steder i området.

Er det verdt det å leie en bil mens du besøker Dusseldorf?

Å leie bil betyr å tenke på tilgjengelige parkeringsplasser. Du trenger ikke å bekymre deg for parkering i Dusseldorf fordi mange parkeringsplasser varierer fra offentlig parkering med og uten taksameter til privat parkering i bygninger eller boligområder. For generell parkering med taksameter, trenger du et parkeringsbevis med tidsbegrensninger for å komme inn og ut. På Autobahn går det raskt å kjøre gjennom forskjellige byer i Dusseldorf, men som alle andre veier i en stor by, kan trafikken være hektisk i rushtiden. Unngå å kjøre tidlig på morgenen og sent på kvelden og planlegg heller turer når det er litt roligere. Kjøring gjør det enklere å besøke ikoniske attraksjoner i byen som Konigsallee, Tysklands luksuriøse shoppingområde. Andre steder er gamlebyen, kjent for sine rike museer, og Winelands som skryter av frodige gressbaner og middelalderslott med sjarmerende historier du kan nyte mens du drikker et glass vin. Selv en utflukt til Køln, nabobyen til Dusseldorf på den andre siden av Rhinen, tar bare noen timer. Mange av severdighetene i Dusseldorf er spredt over et større område, men sammenkoblet gjennom det omfattende transportnettverket. Dermed er en billig leiebil i Dusseldorf et godt valg for å utforske alle de historiske stedene.

Hvilke forskjellige trafikklover bør jeg huske på mens jeg kjører i Dusseldorf?

Når du får en leiebil i Dusseldorf, husk de viktige trafikklovene som styrer ferdsel på veiene i denne byen. Unngå å kjøre over fartsgrenser, da politimyndigheter alltid er til stede for å sørge for at man følger trafikkreglene. Legg også merke til at du alltid skal ligge til høyre om det lar seg gjøre. Som de fleste land i den vestlige verden, er et sikkerhetsbelte obligatorisk, og dropper du å bruke det, kan en bot vente. Hvis du er usikker på trafikklovene når du skal kjøre din leiebil i Dusseldorf, kan du besøke byens avdeling for motorkjøretøyer for å oppdatere deg på deres trafikklover og eventuelle endringer.

Hva slags førerkort trenger du for å leie bil i Dusseldorf?

For å benytte deg av bilutleie i Dusseldorf, trenger du ditt offisielle førerkort fra hjemlandet ditt og kredittkortet ditt. Bekreft på forhånd at førerkortet ditt gjelder i Tyskland før du legger ut på reisen. Enten du får en luksusleiebil eller velger en passasjerbil, kan du bli pålagt å ha bevis på forsikring. Du kan finne ut om kredittkortet dekker leiebilforsikring før du legger ut på turen. Du må være minst 21 år gammel for å leie bil i Dusseldorf. Andre aldersbegrensninger kan imidlertid gjelde avhengig av typen kjøretøy, gjerne ved leie av premiumvarianter.


Tilbud på Dusseldorf, North Rhine-Westphalia bilutleie

Finn leiebil i Dusseldorf som passer for deg

Liten biler

233 kr - 624 kr

Alle biltyper

313 kr - 1 475 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Dusseldorf, Tyskland er 411 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Dusseldorf, Tyskland er i november. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 233 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Dusseldorf. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dusseldorf kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Dusseldorf liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Dusseldorf, Tyskland er 343 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Dusseldorf, Tyskland er i januar. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med bare 284 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 47 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Dusseldorf. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dusseldorf kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Dusseldorf mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Dusseldorf, Tyskland er 696 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Dusseldorf, Tyskland er i juni. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 444 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Dusseldorf. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dusseldorf kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Dusseldorf stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Dusseldorf, Tyskland er 336 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Dusseldorf, Tyskland er i september. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 200 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 48 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Dusseldorf. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dusseldorf kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Dusseldorf SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

252 kr/dag

19 apr.–21 apr.
Toyota Aygo
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

257 kr/dag

19 apr.–21 apr.
Suzuki Vitara
Ford Fiesta
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

263 kr/dag

18 apr.–20 apr.
Ford Fiesta

Leiebilselskaper i Dusseldorf

Alle større selskaper som leier ut biler i Dusseldorf, North Rhine-Westphalia

Global Rent A Car

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Avis

3 utleiesteder

keddy by Europcar

15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

9,3

Value

8,6

Europcar

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,6

Hentes/Leveres

8,6

Value

8,6

Sixt

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

9,1

Gjennomsnittlig

8,4

Hentes/Leveres

8,2

Value

8,2

Enterprise Rent-A-Car

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,4

Hentes/Leveres

8,3

Value

7,8

Thrifty

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

INTERRENT

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Informasjon om leiebiler i Dusseldorf

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Dusseldorf

Populære biltyper

Mini, Economy, SUV

Billigste leiebil

261 kr

Mest populære modell

Nissan Qashqai
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Dusseldorf de siste 72 timene: Mini, Economy, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Dusseldorf er 261 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 322 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Dusseldorf de siste 7 dagene er Nissan Qashqai. Våre brukere foretrekker også Ford Kuga som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Dusseldorf

Nedenfor er de mest populære hotellene i Dusseldorf
Maritim Hotel Düsseldorf

Maritim Hotel Düsseldorf

Maritim Platz 1, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

5,3 km fra sentrum

Holiday Inn Express Dusseldorf- Hauptbahnhof

Holiday Inn Express Dusseldorf- Hauptbahnhof

Moskauer Strasse 30, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,4 km fra sentrum

NH Düsseldorf City

NH Düsseldorf City

Koelner Str. 186-188, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,8 km fra sentrum

Hotel Kö59 Düsseldorf - Member of Hommage Luxury Hotels Collection

Hotel Kö59 Düsseldorf - Member of Hommage Luxury Hotels Collection

Koenigsallee 59, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,1 km fra sentrum

the niu Tab

the niu Tab

Moskauer Straße 29, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,4 km fra sentrum

Living Hotel De Medici

Living Hotel De Medici

Muhlenstr. 31, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

0,8 km fra sentrum

NH Düsseldorf City Nord

NH Düsseldorf City Nord

Muensterstr. 230-238, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

2,2 km fra sentrum

Novum Hotel Madison Düsseldorf Hauptbahnhof

Novum Hotel Madison Düsseldorf Hauptbahnhof

Graf-Adolf-Strasse 94, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,1 km fra sentrum

a&o Düsseldorf Hauptbahnhof

a&o Düsseldorf Hauptbahnhof

Corneliusstraße 9, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,5 km fra sentrum

Hyatt Regency Dusseldorf

Hyatt Regency Dusseldorf

Speditionstr. 19, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

2,7 km fra sentrum

carathotel Düsseldorf City

carathotel Düsseldorf City

Oststrasse 155, Stadtmitte, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,1 km fra sentrum

H2 Hotel Düsseldorf City

H2 Hotel Düsseldorf City

Toulouser Allee 11A, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

0,8 km fra sentrum

Adina Apartment Hotel Dusseldorf

Adina Apartment Hotel Dusseldorf

Harkortstrasse 10, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,2 km fra sentrum

Sheraton Düsseldorf Airport Hotel

Sheraton Düsseldorf Airport Hotel

Terminal Ring 4, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

5,6 km fra sentrum

The Wellem, in The Unbound Collection by Hyatt

The Wellem, in The Unbound Collection by Hyatt

Mühlenstrasse 34, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

0,8 km fra sentrum

Breidenbacher Hof

Breidenbacher Hof

Königsallee 11, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

0,7 km fra sentrum

Hilton Düsseldorf

Hilton Düsseldorf

Georg-Glock Strasse 20, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

2,6 km fra sentrum

Steigenberger Parkhotel Düsseldorf

Steigenberger Parkhotel Düsseldorf

Koenigsallee 1a, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

0,6 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Dusseldorf - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Dusseldorf, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Dusseldorf, Tyskland?

Flertallet av leiebilselskapene i Dusseldorf tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Global Rent A Car, keddy by Europcar og Budget har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Dusseldorf i april?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Dusseldorf i april. Temperaturer på i gjennomsnitt 13 °C og en nedbørsmengde på 60 mm i løpet av april betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Dusseldorf vil koste deg i gjennomsnitt 405 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Dusseldorf, Tyskland?

Hvis du leier et kjøretøy i Dusseldorf, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Dusseldorf ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Dusseldorf, er fartsgrensen Veiledende.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 4 Series Convertible i Dusseldorf?

Hvordan er været i Dusseldorf, Tyskland i mars?

De som ønsker å leie bil i Dusseldorf i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 6 °C og en nedsbørsmengde på omkring 30 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Dusseldorf representativt for resten av North Rhine-Westphalia?

Hvis du ser etter en leiebil i Dusseldorf for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mars, er det viktig at du vet at resten av North Rhine-Westphalia vanligvis har en temperatur på 5 °C, og en forventet nedbørsmengde på 60,8 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Dusseldorf fra biler sist?

Priser for biler fra Dusseldorf ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Dusseldorf fra biler?

Fra og med mars 2024, er det 130 tilbydere å velge mellom fra Dusseldorf biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Dusseldorf?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Dusseldorf. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Dusseldorf?

For å leie en bil i Dusseldorf må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Dusseldorf?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Dusseldorf. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Dusseldorf?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Dusseldorf. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Dusseldorf med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Dusseldorf og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Dusseldorf på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Dusseldorf.

Finner jeg utleiebiler i Dusseldorf som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Dusseldorf.

Kan jeg søke etter leiebiler i Dusseldorf med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Dusseldorf.


En enklere måte å administrere reisen til Dusseldorf på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Dusseldorf


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ti. 26.3.
12:00
ti. 2.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post