Leiebiler i Ajaccio, Frankrike

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Ajaccio, Frankrike? Start søket her

Ajaccio, CO, Frankrike
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Ajaccio, CO, Frankrike
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Ajaccio

Alle større selskaper som leier ut biler i Ajaccio, Frankrike
1 utleiested
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

9,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

9,2

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

9,2

Valuta for pengene

8,8
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

5,9

Henting/levering

5,4

Valuta for pengene

6,2
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Ajaccio, Frankrike til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Ajaccio Campo Dell Oro flyplass

Leiebiler i Ajaccio

521 personer har sett etter leiebil i Ajaccio i oktober.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Ajaccio for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Budget og Avis er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Ajaccio. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Ajaccio har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Ajaccio tilbys av Hertz som har 1 utleiested i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 115 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Ajaccio fra Hertz ligger på 265 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Ajaccio, Frankrike?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Ajaccio. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Ajaccio tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Ajaccio i November?

Når du planlegger å reise til Ajaccio i November, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Ajaccio i November med temperaturer som ligger på ca. 10 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 80 mm. Å leie en Økonomi i Ajaccio vil koste deg i gjennomsnitt 143 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Ajaccio har flest utleiesteder?

Ajaccio, Frankrike har 1 utleiested som eies av Hertz med en gjennomsnittlig pris per dag på 265 kr.

Hva er fartsgrensen i Ajaccio, Frankrike?

Hvis du leier et kjøretøy i Ajaccio, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Ajaccio ligger vanligvis på 80 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Ajaccio, er fartsgrensen 130 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Ajaccio?

Leie av Ford Ka i Ajaccio er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Hyundai Accent. Brukerne våre har funnet tilbud på Ford Ka i Ajaccio for i gjennomsnitt 193 kr per dag, og så billig som 99 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Hyundai Accent i Ajaccio ligger på 208 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 100 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz V-Class i Ajaccio?

Hvis du er interessert i å leie Mercedes-Benz V-Class i Ajaccio, er Europcar det mest populære leiebilselskapet i byen som tilbyr denne modellen (i tillegg til andre modeller som ligner på Luksus). Leiebiler av typen Mercedes-Benz V-Class i Ajaccio hos Europcar koster i gjennomsnitt 1 661 kr per dag.Leie av Audi A3 Cabriolet (regnes også som en bil av typen Luksus) er også et alternativ når du henter en bil hos Europcar i Ajaccio.

Hvordan er været i Ajaccio, Frankrike i oktober?

I løpet av oktober ligger gjennomsnittstemperaturen i Ajaccio på 17 °C, og forventet nedbørsmengde er 90 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Ajaccio.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Ettersom Ajaccio vanligvis opplever høye temperaturer i oktober med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Ajaccio representativt for resten av Korsika?

Hvis du ser etter en leiebil i Ajaccio for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av oktober, er det viktig at du vet at resten av Korsika vanligvis har en temperatur på 17 °C, og en forventet nedbørsmengde på 85 mm.


Leiebiler på flyplasser i Ajaccio

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Ajaccio

Start planleggingen av reisen til Ajaccio