Leiebil Hamar, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Hamar, Norge? Start søket her

Hamar, Norge
10. mar. — 17. mar.
Samme leveringssted
Hamar, Norge
on. 10.3.
middag
on. 17.3.
middag

Informasjon om reisen din til Hamar

Hvor gammel må man være for å leie bil i Hamar?

Aldersgrense for bilutleie i Hamar varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du bestiller leiebilen, enten om dere er unge eller om førerkortet er relativt nytt.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Hamar er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Hamar er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Hamar. Det er både langtidsplasser og korttidsplasser, og det er som regel gratis parkering etter klokken fem på hverdager. De aller fleste av de kommunale parkeringsplassene har korttidsparkering som går fra klokken ni-fem på hverdager og fra ni-tre på lørdager. Det finnes også gratis parkering helt innerst i sentrum i to timer. Når du skal betale for parkering kan du bruke automatene som står spredt rundt i byen i nærheten av parkeringsplassene, eller betale med parkeringsappen. Du søker etter Hamar Kommune i app-store for å finne appen som du kan betale gjennom. Totalt sett er det over 50000 parkeringsplasser i Hamar sentrum, og det er nesten 3000 plasser som tilhører kommunen. Dette gjelder både gateparkering og to parkeringshus, på Østre torg og Vestre torg.

Utfluktsmål i og rundt Hamar

Har du leiebil i Hamar er du og reisefølget ditt i god kjøreavstand til mange spennende aktiviteter. Dere kan enkelt komme dere til Vikingskipet dersom dere har planlagt å dra på konsert eller et annet arrangement der. Dette ligger kun litt utenfor sentrum av byen. Er dere glade i å gå på ski og har leiebil i Hamar kan dere dra på rolige skiturer i marka rundt byen, da er det perfekt å ha bilen slik at man kommer seg rett til løypa. Dere er også kun en liten time fra Lillehammer der det også finnes utrolig gode skiforhold både for langrennsløpere og for de som står på slalåm. En tur til Lillehammer passer for både voksne og barn.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Hamar er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Hamar kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebil i Hamar sentrum. Det finnes også noen bilutleieselskaper som holder til litt øst for sentrum, mot Midtstranda. Dersom du kommer fra flyplassen i Oslo, kan du leie bil der før du kjører til Hamar på litt over en time.


Avstand fra Hamar, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Hamar

16 personer har sett etter leiebil i Hamar i mars.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Hamar for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Hamar innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Avis, Dollar og Budget. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Hamar, Norge i april?

For en helg i april starter det beste tilbudet i Hamar på rundt 704 kr og opp til rundt 704 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 643 kr, med gjennomsnittpris på 643 kr.

Hvilket leiebilselskap i Hamar har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Hamar er Hertz med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 648 kr fra 2 utleiesteder i Hamar. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Hertz i Hamar med en pris på 419 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Hamar, Norge?

Flertallet av bilutleieselskapene i Hamar som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Hamar som Avis, Dollar og Budget ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilket leiebilselskap i Hamar har flest utleiesteder?

Budget er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Hamar, Norge. De har 2 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 568 kr i Hamar, Norge.

Hva er fartsgrensen i Hamar, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Hamar er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Hamar ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Hamar, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Hamar i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Hamar.


Leiebiler på flyplasser i Hamar

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Hamar

Finn hotell og fly til Hamar

  • Få den siste informasjonen om Hamar flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Hamar
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Hamar mest populære nabolag

    Finn hoteller i Hamar