Leiebiler i Hamar, Hedmark

Finn billige leiebiltilbud i Hamar, Hedmark

Hamar, Norge
2. jun. — 9. jun.
Samme leveringssted
Hamar, Norge
fr. 2.6.
12:00
fr. 9.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Hamar

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Hamar

Hvilket leiebilselskap er billigst i Hamar?

De billigste leiebilene i Hamar finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 409 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Hamar er 583 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Hamar?

Leiebiler av typen Toyota Yaris og Toyota RAV4 i Hamar er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Toyota Yaris i Hamar kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 806 kr/dag, og kan koste så lite som 178 kr/dag. Leiepriser for Toyota RAV4 kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 1 118 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 529 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Hamar

Aldersgrense for bilutleie i Hamar varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du bestiller leiebilen, enten om dere er unge eller om førerkortet er relativt nytt.

I Hamar er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Hamar er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Hamar. Det er både langtidsplasser og korttidsplasser, og det er som regel gratis parkering etter klokken fem på hverdager. De aller fleste av de kommunale parkeringsplassene har korttidsparkering som går fra klokken ni-fem på hverdager og fra ni-tre på lørdager. Det finnes også gratis parkering helt innerst i sentrum i to timer. Når du skal betale for parkering kan du bruke automatene som står spredt rundt i byen i nærheten av parkeringsplassene, eller betale med parkeringsappen. Du søker etter Hamar Kommune i app-store for å finne appen som du kan betale gjennom. Totalt sett er det over 50000 parkeringsplasser i Hamar sentrum, og det er nesten 3000 plasser som tilhører kommunen. Dette gjelder både gateparkering og to parkeringshus, på Østre torg og Vestre torg.


Tilbud på Hamar, Hedmark bilutleie

Finn leiebil i Hamar som passer for deg

Liten Leiebiler

675 kr - 1 120 kr

Alle biltyper

740 kr - 1 439 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Hamar, Norge er 858 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Hamar, Norge er i november. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 675 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hamar. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hamar kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Hamar, Norge er 1 068 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Hamar, Norge er i juni. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 753 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hamar. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hamar kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Hamar, Norge er 929 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Hamar, Norge er i februar. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 659 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hamar. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hamar kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Hamar

Alle større selskaper som leier ut biler i Hamar, Hedmark

Hertz

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Budget

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Dollar

1 utleiested

keddy by Europcar

1 utleiested

Thrifty

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Hamar

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Hamar

Populære biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigste leiebil

486 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Hamar de siste 72 timene: Compact, Economy, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Hamar er 486 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 623 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Hamar de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Class Commercial Truck som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Hamar

Nedenfor er de mest populære hotellene i Hamar

Kjøre med en leiebil i Hamar - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Hamar, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For en helg i juni starter det beste tilbudet i Hamar på rundt 845 kr og opp til rundt 845 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 0 kr, med gjennomsnittpris på 0 kr.

Fartsgrensen i bysonen i Hamar er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Hamar ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Hamar, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.


Leiebiler på populære flyplasser nære Hamar

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Hamar

Start planleggingen av reisen til Hamar


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Hamar. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Hamar. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.