Leiebil Nice - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Nice? Start søket her

Nice, France
10. des. — 17. des.
Samme leveringssted
Nice, France
to. 10.12.
middag
to. 17.12.
middag

Når er det billigst å leie bil i Nice?

Alle

108 kr - 2 684 kr

Økonomi

106 kr - 353 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Nice er i januar. Prisen er 67% lavere enn resten av året til bare 108 kr per dag. Den dyreste måneden er mars. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i januar. Prisen på leiebil i Nice kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Nice

Alle større selskaper som leier ut biler i Nice
Byråets vurdering: Bra 7.9

Poengsummen er basert på 53 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.7

Poengsummen er basert på 42 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.7

Poengsummen er basert på 43 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.0

Poengsummen er basert på 36 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.8

Poengsummen er basert på 10 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.7

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.4

Poengsummen er basert på 17 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 11 vurderinger


Informasjon om reisen din til Nice

Hvor gammel må man være for å leie bil i Nice?

Aldersgrense for bilutleie i Nice varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom sjåføren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for sjåfører over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder, 80-90 km/t utenfor tettsteder og 130 km/t når du kjører på motorvei. Når det regner er det som regel 10-20km/t lavere fartsgrense. Det er promillegrense på 0,05 og det er påbudt å ha utstyr i bilen som kan sjekke promille. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 10 skal sitte i baksetet. Barn som er over 15 kg kan sitte i bilen uten barnesete. Dersom du får bot når du er på kjøretur i Nice, må du betale boten kontant med en gang.

Parkering

Med leiebil i Nice er det flere steder du kan finne parkering. Det er gratis gateparkering utenfor sentrum av byen. Da kan du for eksempel ta bussen tilbake til sentrum etter at du har parkert. Det finnes også parkeringsplasser i sentrum, men disse koster penger. Mellom ni om morgenen og åtte om kvelden må du kjøpe parkeringsbillett med mynter og plassere billetten din i vinduet i bilen. Som regel varer disse billettene kun i to timer, så du må eventuelt gå tilbake for å kjøpe ny billett igjen hvis du vil stå lenger. Om kvelden etter klokken åtte er det gratis parkering, og det samme gjelder på søndager. Det finnes også en rekke større parkeringsplasser som har en times gratis parkering. Du kan parkere ved blant annet Cours Saleya, Palais du Justice eller Place Massena.

Utfluktsmål i og rundt Nice

Har du leiebil i Nice kan du kjøre langs den franske riviera og nyte vakker utsikt. Fra Nice kan du besøke en rekke populære byer og vakre utsiktspunkter. Dette er et perfekt sted å ta med seg sin kjære for en romantisk roadtrip i sommerferien. Kun en halvtimes kjøring østover finner dere eksklusive og lekre Monaco. Her er det verdt å sjekke ut de lekre yacthene som ligger i havnen. På veien finner dere også flere utsiktspunkter der man har utsikt utover havet. Kjører dere andre veien, kommer dere til Antibes på kun 40 minutter, og Cannes ligger litt videre langs kysten. Her er det vakre strender og massevis av restauranter å prøve ut.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Nice er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Nice, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Nice trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Nice kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Nice. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Nice, som ligger litt utenfor byen langs med kysten. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum.


Avstand fra Nice til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Nice Côte d'Azur flyplass

Leiebiler i Nice

Så langt i Desember har det vært 538 søk på momondo for leiebiler i Nice.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Nice for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Enterprise og Avis er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Nice. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Nice i Januar?

For Januar i Nice er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 845 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 278 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 88 kr til 508 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Nice?

Alle leiebilselskapene i Nice har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Nice inkluderer Alamo, Enterprise og Avis, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Nice i Januar?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Nice i Januar. Nice har i gjennomsnitt 45 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 10 °C i Januar. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Nice vil koste deg i gjennomsnitt 782 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Nice har flest utleiesteder?

keddy by Europcar er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Nice. De har 4 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 306 kr i Nice.

Hva er fartsgrensen i Nice?

Reisende som leier en bil i Nice må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Nice er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.


Utforsk flere leiebiler i

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Antibes, Avignon og Cannes i

Finn hotell og fly til Nice

 • Få den siste informasjonen om Nice flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Nice
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Nice mest populære nabolag

  Finn hoteller i Nice
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Nice