Leiebiler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur? Start søket her!

Nice, Frankrike
11. aug. — 18. aug.
Samme leveringssted
Nice, Frankrike
to. 11.8.
12:00
to. 18.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

66 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

48 kr/dag

17 aug.–31 aug.
Volvo V40
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

43 kr/dag

16 aug.–30 aug.
Toyota Yaris
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

38 kr/dag

17 aug.–31 aug.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

56 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

85 kr/dag

2 sep.–16 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

43 kr/dag

24 aug.–31 aug.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

60 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Volvo V40
Ford S-MAX
eller som ligner på Minibuss
Opptil 5 passasjerer

102 kr/dag

16 aug.–30 aug.
Ford S-MAX

Viktig informasjon om leiebiler i Nice

Aldersgrense for bilutleie i Nice varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom sjåføren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for sjåfører over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder, 80-90 km/t utenfor tettsteder og 130 km/t når du kjører på motorvei. Når det regner er det som regel 10-20km/t lavere fartsgrense. Det er promillegrense på 0,05 og det er påbudt å ha utstyr i bilen som kan sjekke promille. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 10 skal sitte i baksetet. Barn som er over 15 kg kan sitte i bilen uten barnesete. Dersom du får bot når du er på kjøretur i Nice, må du betale boten kontant med en gang.

Med leiebil i Nice er det flere steder du kan finne parkering. Det er gratis gateparkering utenfor sentrum av byen. Da kan du for eksempel ta bussen tilbake til sentrum etter at du har parkert. Det finnes også parkeringsplasser i sentrum, men disse koster penger. Mellom ni om morgenen og åtte om kvelden må du kjøpe parkeringsbillett med mynter og plassere billetten din i vinduet i bilen. Som regel varer disse billettene kun i to timer, så du må eventuelt gå tilbake for å kjøpe ny billett igjen hvis du vil stå lenger. Om kvelden etter klokken åtte er det gratis parkering, og det samme gjelder på søndager. Det finnes også en rekke større parkeringsplasser som har en times gratis parkering. Du kan parkere ved blant annet Cours Saleya, Palais du Justice eller Place Massena.

Har du leiebil i Nice kan du kjøre langs den franske riviera og nyte vakker utsikt. Fra Nice kan du besøke en rekke populære byer og vakre utsiktspunkter. Dette er et perfekt sted å ta med seg sin kjære for en romantisk roadtrip i sommerferien. Kun en halvtimes kjøring østover finner dere eksklusive og lekre Monaco. Her er det verdt å sjekke ut de lekre yacthene som ligger i havnen. På veien finner dere også flere utsiktspunkter der man har utsikt utover havet. Kjører dere andre veien, kommer dere til Antibes på kun 40 minutter, og Cannes ligger litt videre langs kysten. Her er det vakre strender og massevis av restauranter å prøve ut.

Med leiebil i Nice er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

For å leie bil i Nice trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Nice. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Nice, som ligger litt utenfor byen langs med kysten. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum.


Tilbud på Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur bilutleie

Finn leiebil i Nice som passer for deg

Liten Leiebiler

185 kr - 903 kr

Alle biltyper

186 kr - 2 091 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Nice, Frankrike er 543 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Nice, Frankrike er i november. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med bare 185 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nice Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Nice, Frankrike er 727 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Nice, Frankrike er i desember. Prisen er 65 % lavere enn resten av året med bare 258 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nice Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Nice, Frankrike er 1 068 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Nice, Frankrike er i mars. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med bare 728 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Nice, Frankrike er 498 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Nice, Frankrike er i november. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med bare 189 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nice SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Nice, Frankrike er 731 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Nice, Frankrike er i mars. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 728 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nice Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Nice, Frankrike er 707 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Nice, Frankrike er i oktober. Prisen er 5 % lavere enn resten av året med bare 673 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

38 kr/dag

17 aug.–31 aug.
Toyota Auris Touring Sports

Leiebilselskaper i Nice

Alle større selskaper som leier ut biler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur
6,3
Bra
1 vurdering3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,1

Value

5,9
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

5,2

Value

5,6
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

4,6

Hentes/Leveres

3,9

Value

4,6
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

1,9

Hentes/Leveres

10,0

Value

3,9
7 utleiesteder
6 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Nice

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Nice

Mest populære selskap

INTERRENT

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste leiebil

292 kr

Mest populære modell

Fiat 500
Det mest populære bilutleiefirmaet i Nice funnet på momondo denne måneden er INTERRENT . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Goldcar Rental SP og Sixt
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Nice de siste 72 timene: Compact, Economy, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Nice er 292 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 715 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Nice de siste 7 dagene er Fiat 500. Våre brukere foretrekker også Peugeot 208 som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Nice

Nedenfor er de mest populære hotellene i Nice

Kjøre med en leiebil i Nice - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Nice, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilprisene i Nice tilbys av INTERRENT som har 1 utleiested i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 96 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Nice fra INTERRENT ligger på 214 kr/dag.

Alle leiebilselskapene i Nice har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Nice inkluderer Budget, National og Firefly, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Nice i september. Nice har i gjennomsnitt 133 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 17 °C i september. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Nice vil koste deg i gjennomsnitt 1 605 kr/dag.

Europcar er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Nice, Frankrike. De har 4 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 1 071 kr i Nice, Frankrike.

Reisende som leier en bil i Nice må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Nice er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

De som ønsker å leie bil i Nice i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 24 °C og en nedsbørsmengde på omkring 18 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Klimaet i Provence-Alpes-Côte d'Azur i august innebærer vanligvis temperaturer på 23 °C og en forventet nedbørsmengde på 30 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Nice til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på populære flyplasser nære Nice

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Nice

Leiebiltyper som er populære i Nice

Lei en av disse populære biltypene i Nice

Utforsk flere leiebiler i Frankrike

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Frankrike

Start planleggingen av reisen til Nice


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Nice. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Nice, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Nice som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Nice.

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Nice.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Nice.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.