Leiebil Nice - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Nice? Start søket her

fre.. 23.8.
12:00
lør.. 24.8.
12:00
Sammenlign med momondo |

Tilbud på Nice bilutleie

Sjekk ut noen av de beste tilbudene for leiebil i Nice nylig funnet av momondo-brukere
Accent
eller lignende Økonomi
2 1 4-5
62 NOK
4. sep. - 18. sep.
Nice
652 Route des Vespins
62 NOK
4. sep. - 18. sep.
Focus
eller lignende Kompakt
4 1 4-5
106 NOK
10. sep. - 3. okt.
Nice
Aéroport International de Nice
106 NOK
10. sep. - 3. okt.
Ka
eller lignende Mini
2 2/4
108 NOK
11. sep. - 15. sep.
Nice
Aeroport De Nice Cote D'azur
108 NOK
11. sep. - 15. sep.

Oversikt over bilutleiefirmaer i Nice

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
rhodium Mest populære Rhodium Rhodium gir deg de billigste tilbudene på 1 sted rundt i byen
rentacarfrance De fleste steder Rent A Car Rent A Car gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 6 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Nice

Alle større selskaper som leier ut biler i Nice
$self.agencySymbol
AutoEurope
Fantastisk - 8,9 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 8,7 (6 844 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,7 (17 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,5 (12 810 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
FLIZZR
Fantastisk - 8,4 (22 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Citer
Fantastisk - 8,3 (6 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Absolute Car Rental
Fantastisk - 8,0 (1 vurdering)
3 steder
$self.agencySymbol
Right Cars
Bra - 7,9 (7 vurderinger)
1 sted

Flyplasser med leiebiler i Nice

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Nice Côte d'Azur flyplass
NCE

Leiebil i Nice

Hvor gammel må man være for å leie bil i Nice?

Aldersgrense for bilutleie i Nice varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom sjåføren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for sjåfører over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder, 80-90 km/t utenfor tettsteder og 130 km/t når du kjører på motorvei. Når det regner er det som regel 10-20km/t lavere fartsgrense. Det er promillegrense på 0,05 og det er påbudt å ha utstyr i bilen som kan sjekke promille. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 10 skal sitte i baksetet. Barn som er over 15 kg kan sitte i bilen uten barnesete. Dersom du får bot når du er på kjøretur i Nice, må du betale boten kontant med en gang.

Parkering

Med leiebil i Nice er det flere steder du kan finne parkering. Det er gratis gateparkering utenfor sentrum av byen. Da kan du for eksempel ta bussen tilbake til sentrum etter at du har parkert. Det finnes også parkeringsplasser i sentrum, men disse koster penger. Mellom ni om morgenen og åtte om kvelden må du kjøpe parkeringsbillett med mynter og plassere billetten din i vinduet i bilen. Som regel varer disse billettene kun i to timer, så du må eventuelt gå tilbake for å kjøpe ny billett igjen hvis du vil stå lenger. Om kvelden etter klokken åtte er det gratis parkering, og det samme gjelder på søndager. Det finnes også en rekke større parkeringsplasser som har en times gratis parkering. Du kan parkere ved blant annet Cours Saleya, Palais du Justice eller Place Massena.

Utfluktsmål i og rundt Nice

Har du leiebil i Nice kan du kjøre langs den franske riviera og nyte vakker utsikt. Fra Nice kan du besøke en rekke populære byer og vakre utsiktspunkter. Dette er et perfekt sted å ta med seg sin kjære for en romantisk roadtrip i sommerferien. Kun en halvtimes kjøring østover finner dere eksklusive og lekre Monaco. Her er det verdt å sjekke ut de lekre yacthene som ligger i havnen. På veien finner dere også flere utsiktspunkter der man har utsikt utover havet. Kjører dere andre veien, kommer dere til Antibes på kun 40 minutter, og Cannes ligger litt videre langs kysten. Her er det vakre strender og massevis av restauranter å prøve ut.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Nice er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Nice, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Nice trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Nice kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Nice. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Nice, som ligger litt utenfor byen langs med kysten. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum.


Finn hotell og fly til Nice