Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur? Start søket her!

Sjåførens alder: 26–65
fre. 19.7.
fre. 26.7.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Økonomi298 kr/dag
Kompakt308 kr/dag
Medium338 kr/dag
Mini232 kr/dag
Minibuss605 kr/dag
Standard SUV345 kr/dag
Kompakt SUV431 kr/dag
Medium SUV452 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Leiebiler innsikt og trender i Nice

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Nice

Hvilket leiebilselskap er billigst i Nice?

De billigste leiebilene i Nice finner man som regel hos Hemmelig tilbud. Ved bestilling med Hemmelig tilbud, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 112 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Nice er 609 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Nice har flest utleiesteder?

Rent@Car has the most locations of any rental car company in Nice, with 8 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Nice?

Leiebiler av typen Skoda Octavia Combi og Vauxhall Mokka i Nice er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Skoda Octavia Combi i Nice kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 637 kr/dag, og kan koste så lite som 507 kr/dag. Leiepriser for Vauxhall Mokka kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 563 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 366 kr/dag.

Tilbud på Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur bilutleie

Finn leiebil i Nice som passer for deg

Liten biler

305 kr - 794 kr

Alle biltyper

313 kr - 964 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Nice, Frankrike er 528 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Nice, Frankrike er i januar. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 305 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 30 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nice liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Nice, Frankrike er 785 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Nice, Frankrike er i januar. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 427 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nice mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Nice, Frankrike er 1 140 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Nice, Frankrike er i desember. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 551 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 35 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Nice, Frankrike er 506 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Nice, Frankrike er i mai. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 514 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nice SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Nice, Frankrike er 1 261 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Nice, Frankrike er i oktober. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 375 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 41 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nice varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Nice, Frankrike er 1 095 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Nice, Frankrike er i september. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 1 092 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 32 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Nice, Frankrike er 1 034 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Nice, Frankrike er i februar. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 723 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

232 kr/dag

1 okt.–8 okt.
Fiat Panda
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

298 kr/dag

1 okt.–8 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

308 kr/dag

1 okt.–8 okt.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Nice

Alle større selskaper som leier ut biler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Dollar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,6

Gjennomsnittlig

8,3

Hentes/Leveres

9,6

Value

8,3

Budget

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

6,8

Value

7,5

Rent@Car

7 utleiesteder

Sixt

7,2
Bra
1 vurdering5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

6,9

Value

6,8

Avis

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,1

Value

7,5

Thrifty

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,0

Value

6,5

Enterprise Rent-A-Car

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

6,7

Value

7,0

Europcar

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,1

Hentes/Leveres

6,6

Value

5,8

Informasjon om leiebiler i Nice

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Nice

Mest populære selskap

Liigu

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste leiebil

376 kr

Mest populære modell

Skoda Octavia Combi
Det mest populære bilutleiefirmaet i Nice funnet på momondo denne måneden er Liigu. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Ok Mobility og Goldcar Rental SP
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Nice de siste 72 timene: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i Nice er 376 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 645 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Nice de siste 7 dagene er Skoda Octavia Combi. Våre brukere foretrekker også Vauxhall Mokka som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Nice - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Nice, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Nice, Frankrike i august?

For august i Nice er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 753 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 315 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 338 kr til 732 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Nice, Frankrike?

Alle leiebilselskapene i Nice har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Nice inkluderer Hertz, Goldcar Rental SP og Dollar, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Nice i august?

Den beste måten å oppleve severdigheter på i Nice i løpet av august er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom Nice har en gjennmomsnittstemperatur på 21 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 73 mm i løpet av august. Å leie en Kabriolet i Nice vil koste deg i gjennomsnitt 1 623 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Nice, Frankrike?

Reisende som leier en bil i Nice må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Nice er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Vauxhall Mokka i Nice?

Hvordan er været i Nice, Frankrike i juli?

De som ønsker å leie bil i Nice i løpet av juli, kan forvente seg temperaturer på ca. 24 °C og en nedsbørsmengde på omkring 12 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Nice representativt for resten av Provence-Alpes-Côte d'Azur?

Klimaet i Provence-Alpes-Côte d'Azur i juli innebærer vanligvis temperaturer på 23 °C og en forventet nedbørsmengde på 12 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Nice til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Nice fra biler sist?

Priser for biler fra Nice ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Nice fra biler?

Antall tilbydere fraNice biler er 111 fra og med juli 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Nice?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Nice. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Nice?

For å leie en bil i Nice må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Nice?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Nice. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Nice?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Nice, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Nice med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Nice som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Nice på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Nice.

Finner jeg utleiebiler i Nice som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Nice.

Kan jeg søke etter leiebiler i Nice med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Nice.


En enklere måte å administrere reisen til Nice på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fre. 19.7.
12:00
fre. 26.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Nice

Populære leiebiltyper i Nice