Leiebiler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur? Start søket her!

Nice, Frankrike
16. des. — 23. des.
Nice, Frankrike
lø. 16.12.
12:00
lø. 23.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Nice

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Nice

Hvilket leiebilselskap er billigst i Nice?

De billigste leiebilene i Nice finner man som regel hos INTERRENT . Ved bestilling med INTERRENT , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 107 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Nice er 239 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Nice har flest utleiesteder?

Rent@Car has the most locations of any rental car company in Nice, with 8 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Nice?

Leiebiler av typen Fiat 500 og Peugeot 5008 i Nice er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Fiat 500 i Nice kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 630 kr/dag, og kan koste så lite som 240 kr/dag. Leiepriser for Peugeot 5008 kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 1 808 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 373 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Økonomi183 kr/dag
Kompakt204 kr/dag
Medium285 kr/dag
Minivan573 kr/dag
Stor SUV339 kr/dag
Mini159 kr/dag
Minibuss643 kr/dag
Kompakt SUV211 kr/dag
Medium SUV231 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Nice

Hvor gammel må man være for å leie bil i Nice?

Aldersgrense for bilutleie i Nice varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom sjåføren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for sjåfører over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder, 80-90 km/t utenfor tettsteder og 130 km/t når du kjører på motorvei. Når det regner er det som regel 10-20km/t lavere fartsgrense. Det er promillegrense på 0,05 og det er påbudt å ha utstyr i bilen som kan sjekke promille. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 10 skal sitte i baksetet. Barn som er over 15 kg kan sitte i bilen uten barnesete. Dersom du får bot når du er på kjøretur i Nice, må du betale boten kontant med en gang.

Parkering

Med leiebil i Nice er det flere steder du kan finne parkering. Det er gratis gateparkering utenfor sentrum av byen. Da kan du for eksempel ta bussen tilbake til sentrum etter at du har parkert. Det finnes også parkeringsplasser i sentrum, men disse koster penger. Mellom ni om morgenen og åtte om kvelden må du kjøpe parkeringsbillett med mynter og plassere billetten din i vinduet i bilen. Som regel varer disse billettene kun i to timer, så du må eventuelt gå tilbake for å kjøpe ny billett igjen hvis du vil stå lenger. Om kvelden etter klokken åtte er det gratis parkering, og det samme gjelder på søndager. Det finnes også en rekke større parkeringsplasser som har en times gratis parkering. Du kan parkere ved blant annet Cours Saleya, Palais du Justice eller Place Massena.

Utfluktsmål i og rundt Nice

Har du leiebil i Nice kan du kjøre langs den franske riviera og nyte vakker utsikt. Fra Nice kan du besøke en rekke populære byer og vakre utsiktspunkter. Dette er et perfekt sted å ta med seg sin kjære for en romantisk roadtrip i sommerferien. Kun en halvtimes kjøring østover finner dere eksklusive og lekre Monaco. Her er det verdt å sjekke ut de lekre yacthene som ligger i havnen. På veien finner dere også flere utsiktspunkter der man har utsikt utover havet. Kjører dere andre veien, kommer dere til Antibes på kun 40 minutter, og Cannes ligger litt videre langs kysten. Her er det vakre strender og massevis av restauranter å prøve ut.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Nice er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Nice, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Nice trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Nice kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Nice. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Nice, som ligger litt utenfor byen langs med kysten. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum.


Tilbud på Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur bilutleie

Finn leiebil i Nice som passer for deg

Liten cars

405 kr - 999 kr

Alle biltyper

560 kr - 2 100 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Nice, Frankrike er 703 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Nice, Frankrike er i oktober. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 405 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 41 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nice liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Nice, Frankrike er 919 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Nice, Frankrike er i desember. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 460 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nice mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Nice, Frankrike er 1 472 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Nice, Frankrike er i mars. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 815 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Nice, Frankrike er 707 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Nice, Frankrike er i november. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 212 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nice SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Nice, Frankrike er 1 106 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Nice, Frankrike er i mars. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 815 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nice varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i Nice, Frankrike er 1 275 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i Nice, Frankrike er i september. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 1 011 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Nice, Frankrike er 1 202 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Nice, Frankrike er i april. Prisen er 25 % lavere enn resten av året med bare 904 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nice. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Chevrolet Spark
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

159 kr/dag

15 des.–22 des.
Chevrolet Spark
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

183 kr/dag

15 des.–22 des.
Toyota Yaris
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

192 kr/dag

15 des.–22 des.
Opel Corsa

Leiebilselskaper i Nice

Alle større selskaper som leier ut biler i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Dollar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,7

Komfort

9,4

Gjennomsnittlig

7,7

Hentes/Leveres

8,5

Value

7,4

Budget

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

6,7

Value

7,1

Sixt

7,3
Bra
1 vurdering4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,0

Value

6,9

Thrifty

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

6,7

Hentes/Leveres

6,5

Value

7,0

Avis

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

6,7

Hentes/Leveres

6,7

Value

7,1

Enterprise Rent-A-Car

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,8

Value

7,2

Hertz

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,5

Value

6,1

Europcar

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,5

Value

5,7

Informasjon om leiebiler i Nice

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Nice

Mest populære selskap

INTERRENT

Populære biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigste leiebil

147 kr

Mest populære modell

Renault Twingo
Det mest populære bilutleiefirmaet i Nice funnet på momondo denne måneden er INTERRENT . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Firefly og Rhodium
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Nice de siste 72 timene: Compact, Economy, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Nice er 147 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 268 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Nice de siste 7 dagene er Renault Twingo. Våre brukere foretrekker også Fiat 500 som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Nice

Nedenfor er de mest populære hotellene i Nice

Kjøre med en leiebil i Nice - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Nice, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Nice, Frankrike?

Alle leiebilselskapene i Nice har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Nice inkluderer Hertz, National og Firefly, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Nice i Januar?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Nice i Januar. Nice har i gjennomsnitt 45 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 10 °C i Januar. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Nice vil koste deg i gjennomsnitt 2 674 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Nice, Frankrike?

Reisende som leier en bil i Nice må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Nice er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW Z4 Roadster i Nice?

Hvordan er været i Nice, Frankrike i Desember?

De som ønsker å leie bil i Nice i løpet av Desember, kan forvente seg temperaturer på ca. 10 °C og en nedsbørsmengde på omkring 93 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Nice representativt for resten av Provence-Alpes-Côte d'Azur?

Klimaet i Provence-Alpes-Côte d'Azur i Desember innebærer vanligvis temperaturer på 8 °C og en forventet nedbørsmengde på 67,6 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Nice til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Nice fra biler sist?

Priser for biler fra Nice ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Nice fra biler?

Antall tilbydere fraNice biler er 104 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Nice?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Nice. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Nice?

For å leie en bil i Nice må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Nice?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Nice. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Nice?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Nice, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Nice med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Nice som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Nice på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Nice.

Finner jeg utleiebiler i Nice som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Nice.

Kan jeg søke etter leiebiler i Nice med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Nice.


En enklere måte å administrere reisen til Nice på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.