Leiebil Nice, Frankrike - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Nice, Frankrike? Start søket her

Nice, Frankrike
13. mai — 20. mai
Samme leveringssted
Nice, Frankrike
to. 13.5.
middag
to. 20.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Nice

Alle større selskaper som leier ut biler i Nice, Frankrike
8,1
Fantastisk
11 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

7,6

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

7,4
7,3
Bra
5 vurderinger4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,2

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,8
7,3
Bra
5 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

6,4

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

7,2
7,2
Bra
9 vurderinger4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

7,3
7,2
Bra
18 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

5,5

Valuta for pengene

7,1
6,8
Bra
4 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

7,5

Henting/levering

5,5

Valuta for pengene

6,5
4,2
Ok
2 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

5,0
0,0
Forferdelig
6 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Nice

Hvor gammel må man være for å leie bil i Nice?

Aldersgrense for bilutleie i Nice varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom sjåføren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for sjåfører over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder, 80-90 km/t utenfor tettsteder og 130 km/t når du kjører på motorvei. Når det regner er det som regel 10-20km/t lavere fartsgrense. Det er promillegrense på 0,05 og det er påbudt å ha utstyr i bilen som kan sjekke promille. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 10 skal sitte i baksetet. Barn som er over 15 kg kan sitte i bilen uten barnesete. Dersom du får bot når du er på kjøretur i Nice, må du betale boten kontant med en gang.

Parkering

Med leiebil i Nice er det flere steder du kan finne parkering. Det er gratis gateparkering utenfor sentrum av byen. Da kan du for eksempel ta bussen tilbake til sentrum etter at du har parkert. Det finnes også parkeringsplasser i sentrum, men disse koster penger. Mellom ni om morgenen og åtte om kvelden må du kjøpe parkeringsbillett med mynter og plassere billetten din i vinduet i bilen. Som regel varer disse billettene kun i to timer, så du må eventuelt gå tilbake for å kjøpe ny billett igjen hvis du vil stå lenger. Om kvelden etter klokken åtte er det gratis parkering, og det samme gjelder på søndager. Det finnes også en rekke større parkeringsplasser som har en times gratis parkering. Du kan parkere ved blant annet Cours Saleya, Palais du Justice eller Place Massena.

Utfluktsmål i og rundt Nice

Har du leiebil i Nice kan du kjøre langs den franske riviera og nyte vakker utsikt. Fra Nice kan du besøke en rekke populære byer og vakre utsiktspunkter. Dette er et perfekt sted å ta med seg sin kjære for en romantisk roadtrip i sommerferien. Kun en halvtimes kjøring østover finner dere eksklusive og lekre Monaco. Her er det verdt å sjekke ut de lekre yacthene som ligger i havnen. På veien finner dere også flere utsiktspunkter der man har utsikt utover havet. Kjører dere andre veien, kommer dere til Antibes på kun 40 minutter, og Cannes ligger litt videre langs kysten. Her er det vakre strender og massevis av restauranter å prøve ut.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Nice er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Nice, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Nice trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Nice kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Nice. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Nice, som ligger litt utenfor byen langs med kysten. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum.


Avstand fra Nice, Frankrike til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Nice Côte d'Azur flyplass

Leiebiler i Nice

Så langt i mai har det vært 538 søk på momondo for leiebiler i Nice.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Nice for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Enterprise og Avis er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Nice. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Nice, Frankrike i juni?

For juni i Nice er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 215 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 211 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 174 kr til 407 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Nice, Frankrike?

Alle leiebilselskapene i Nice har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Nice inkluderer Alamo, Enterprise og Avis, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Nice i juni?

Den beste måten å oppleve severdigheter på i Nice i løpet av juni er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom Nice har en gjennmomsnittstemperatur på 24 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 12 mm i løpet av juni. Å leie en Kabriolet i Nice vil koste deg i gjennomsnitt 614 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Nice har flest utleiesteder?

keddy by Europcar er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Nice, Frankrike. De har 4 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 289 kr i Nice, Frankrike.

Hva er fartsgrensen i Nice, Frankrike?

Reisende som leier en bil i Nice må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Nice er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Nice, Frankrike i mai?

De som ønsker å leie bil i Nice i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 17 °C og en nedsbørsmengde på omkring 45 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Nice har vanligvis høye temperaturer i mai, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Nice representativt for resten av Provence-Alpes-Côte d'Azur?

Klimaet i Provence-Alpes-Côte d'Azur i mai innebærer vanligvis temperaturer på 16 °C og en forventet nedbørsmengde på 57 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Nice til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Nice

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Nice

Utforsk flere leiebiler i

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Antibes, Avignon og Cannes i

Finn hotell og fly til Nice