Leiebiler i Nice, Frankrike

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Nice, Frankrike? Start søket her

Nice, Frankrike
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
Nice, Frankrike
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Nice, Frankrike bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

101 kr - 1 393 kr

Alle biltyper

102 kr - 1 025 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Nice i Frankrike, koster 337 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Nice i Frankrike, er i mai. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med en pris på kun 101 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Nice funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Nice i Frankrike, koster 382 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Nice i Frankrike, er i desember. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med en pris på kun 221 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Nice funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Nice i Frankrike, koster 497 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Nice i Frankrike, er i september. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 632 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Nice funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Nice i Frankrike, koster 265 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Nice i Frankrike, er i november. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med en pris på kun 162 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 47 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nice. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Nice kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Nice funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Nice

Alle større selskaper som leier ut biler i Nice, Frankrike
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,1

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

7,5
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

6,8
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

7,6
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,1

Henting/levering

7,4

Valuta for pengene

7,3
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

7,3
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,4

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

7,6
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

6,5
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

9,5

Gjennomsnittlig

5,9

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

6,4

Informasjon om reisen din til Nice

Hvor gammel må man være for å leie bil i Nice?

Aldersgrense for bilutleie i Nice varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom sjåføren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for sjåfører over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder, 80-90 km/t utenfor tettsteder og 130 km/t når du kjører på motorvei. Når det regner er det som regel 10-20km/t lavere fartsgrense. Det er promillegrense på 0,05 og det er påbudt å ha utstyr i bilen som kan sjekke promille. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 10 skal sitte i baksetet. Barn som er over 15 kg kan sitte i bilen uten barnesete. Dersom du får bot når du er på kjøretur i Nice, må du betale boten kontant med en gang.

Parkering

Med leiebil i Nice er det flere steder du kan finne parkering. Det er gratis gateparkering utenfor sentrum av byen. Da kan du for eksempel ta bussen tilbake til sentrum etter at du har parkert. Det finnes også parkeringsplasser i sentrum, men disse koster penger. Mellom ni om morgenen og åtte om kvelden må du kjøpe parkeringsbillett med mynter og plassere billetten din i vinduet i bilen. Som regel varer disse billettene kun i to timer, så du må eventuelt gå tilbake for å kjøpe ny billett igjen hvis du vil stå lenger. Om kvelden etter klokken åtte er det gratis parkering, og det samme gjelder på søndager. Det finnes også en rekke større parkeringsplasser som har en times gratis parkering. Du kan parkere ved blant annet Cours Saleya, Palais du Justice eller Place Massena.

Utfluktsmål i og rundt Nice

Har du leiebil i Nice kan du kjøre langs den franske riviera og nyte vakker utsikt. Fra Nice kan du besøke en rekke populære byer og vakre utsiktspunkter. Dette er et perfekt sted å ta med seg sin kjære for en romantisk roadtrip i sommerferien. Kun en halvtimes kjøring østover finner dere eksklusive og lekre Monaco. Her er det verdt å sjekke ut de lekre yacthene som ligger i havnen. På veien finner dere også flere utsiktspunkter der man har utsikt utover havet. Kjører dere andre veien, kommer dere til Antibes på kun 40 minutter, og Cannes ligger litt videre langs kysten. Her er det vakre strender og massevis av restauranter å prøve ut.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Nice er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Nice, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Nice trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Nice kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Nice. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Nice, som ligger litt utenfor byen langs med kysten. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum.


Avstand fra Nice, Frankrike til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Nice Côte d'Azur flyplass

Leiebiler i Nice

Så langt i oktober har det vært 15 søk på momondo for leiebiler i Nice.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Nice for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Budget, Alamo og Europcar er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Nice. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Nice, Frankrike i November?

For November i Nice er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 215 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 211 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 174 kr til 408 kr.

Hvilket leiebilselskap i Nice har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Nice tilbys av Goldcar Rental SP som har 1 utleiested i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 58 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Nice fra Goldcar Rental SP ligger på 168 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Nice, Frankrike?

Alle leiebilselskapene i Nice har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Nice inkluderer Budget, Alamo og Firefly, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Nice i November?

Når du planlegger å reise til Nice i November, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Nice i November med temperaturer som ligger på ca. 10 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 93 mm. Å leie en Økonomi i Nice vil koste deg i gjennomsnitt 218 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Nice har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Nice, Frankrike. De har 4 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 431 kr i Nice, Frankrike.

Hva er fartsgrensen i Nice, Frankrike?

Reisende som leier en bil i Nice må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Nice er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Nice?

Til en gjennomsnittspris på 246 kr/dag (og kun 60 kr/dag), er leiebiler av typen Fiat 500 i Nice den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Jeep Wrangler i Nice for i gjennomsnitt 150 kr/dag (108 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Hvordan er været i Nice, Frankrike i oktober?

De som ønsker å leie bil i Nice i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 17 °C og en nedsbørsmengde på omkring 133 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Selv om temperaturene er varmere enn det som er normalt i oktober, er det fortsatt mulighet for regn. momondo anbefaler at du leier en bil med klimaanlegg for å holde deg avkjølt i det varme klimaet i Nice.

Er været i Nice representativt for resten av Provence-Alpes-Côte d'Azur?

Klimaet i Provence-Alpes-Côte d'Azur i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 16 °C og en forventet nedbørsmengde på 95,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Nice til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Nice

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Nice

Utforsk flere leiebiler i

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som , og i

Start planleggingen av reisen til Nice