Leiebiler i Auvergne-Rhône-Alpene

Leter du etter billige leiebiltilbud i Auvergne-Rhône-Alpene? Søk her!

Lyon, Lyon Metropolis, Frankrike
16. des. — 23. des.
Samme leveringssted
Lyon, Lyon Metropolis, Frankrike
fr. 16.12.
12:00
fr. 23.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Tilbud på Auvergne-Rhône-Alpene bilutleie

Finn leiebil i Auvergne-Rhône-Alpene som passer for deg

Liten Leiebiler

210 kr - 1 360 kr

Alle biltyper

210 kr - 1 690 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Auvergne-Rhône-Alpene er 496 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Auvergne-Rhône-Alpene er i mai. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 210 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Auvergne-Rhône-Alpene. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Auvergne-Rhône-Alpene kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Auvergne-Rhône-Alpene er 337 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Auvergne-Rhône-Alpene er i oktober. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 249 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 50 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Auvergne-Rhône-Alpene. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Auvergne-Rhône-Alpene kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Auvergne-Rhône-Alpene er 891 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Auvergne-Rhône-Alpene er i september. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 445 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 26 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Auvergne-Rhône-Alpene. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Auvergne-Rhône-Alpene kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Auvergne-Rhône-Alpene

Alle større selskaper som leier ut biler i Auvergne-Rhône-Alpene

keddy by Europcar

19 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Hentes/Leveres

10,0

Value

9,3

Enterprise

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

9,5

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

7,0

Value

7,5

Hertz

25 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

7,0

Europcar

16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,7

Hentes/Leveres

7,8

Value

7,2

Sixt

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,2

Budget

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

5,5

Hentes/Leveres

6,0

Value

5,9

Avis

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,1

Hentes/Leveres

5,1

Value

6,1

Dollar

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,1

Hentes/Leveres

4,7

Value

5,4

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Auvergne-Rhône-Alpene

Attraksjoner i nærheten:

Palais de l’Isle82,5 km
Méribel120,4 km
Avoriaz140,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Palais de l’Isle229,3 km
Méribel267,6 km
Avoriaz281,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Palais de l’Isle85,9 km
Méribel96,5 km
Avoriaz145,1 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Auvergne-Rhône-Alpene

Nedenfor er de mest populære hotellene i Auvergne-Rhône-Alpene

Leiebiler i Auvergne-Rhône-Alpene

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Auvergne-Rhône-Alpene, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Det å leie en bil i Auvergne-Rhône-Alpene vil i gjennomsnitt koste deg 450 kr per dag. Ikke glem at daglige leiepriser kontunerlig forandrer seg basert på en rekke ulike faktorer. F.eks. har momondo-brukere nylig funnet priser på leiebiler i Auvergne-Rhône-Alpene helt oppe i 1 039 kr per dag, og fra så lite som 196 kr per dag.

De billigste leiebilselskapene i Auvergne-Rhône-Alpene, er INTERRENT , Sixt og Rentscape. I løpet av de siste 72 timene fant momondo-brukere priser på leiebiler helt nede i 196 kr/dag fra INTERRENT , 202 kr/dag fra Sixt, og 509 kr/dag fra Rentscape.

Hvis du har planer om å besøke Auvergne-Rhône-Alpene, bør du vurdere å leie bil hos Sixt som er det beste leiebilselskapet i området med 10 utleiesteder. 32 momondo-brukere ga dette leiebilselskapet en gjennomsnittsscore på 7,5 av 10 for deres overkommelige priser og kundestøtte. Du finner Sixt i Lyon samt mange av de andre byene i Auvergne-Rhône-Alpene.

Lyon og Brullioles er de billigste byene for leie av bil i Auvergne-Rhône-Alpene. Vi har funnet ut at Sixt er det billigste leiebilselskapet i Lyon, med priser fra 216 kr/dag. Rentscape er det gunstigste leiebilselskapet i Brullioles, og de har priser fra 756 kr/dag.

Det beste tidspunktet for å leie bil, er November. Det er som regel da du finner de billigste prisene. Brukerne våre har funnet priser på leiebiler på i gjennomsnitt 360 kr per dag når de bestiller i November. Til sammenligning er juli det minst ideelle tidspunktet for leie av bil. I løpet av denne måneden ligger prisene i Auvergne-Rhône-Alpene som regel på i gjennomsnitt 729 kr per dag. Husk å bestille leiebilen din i Auvergne-Rhône-Alpene minst 11 dager i forkant for å få de beste tilbudene.

Blant momondo-brukere er det mest populært å leie en bil i Auvergne-Rhône-Alpene 7 dager. Leie av bil i 7 dager vil i gjennomsnitt koste 429 kr/dag. Hvis du bestemmer deg for å bli og leie en bil i Auvergne-Rhône-Alpene for én uke, vil prisene ligge på ca. 3 006 kr. Mange av brukerne våre velger også å leie en bil for en helg, noe som i gjennomsnitt koster 1 073 kr. Hvis du ønsker å dra på en lengre roadtrip, kan du leie en bil i én måned i Auvergne-Rhône-Alpene, og dette vil ha en gjennomsnittlig totalpris på 18 711 kr.


Start planleggingen av reisen til Auvergne-Rhône-Alpene


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Auvergne-Rhône-Alpene fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Auvergne-Rhône-Alpene, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Ja, enten det er leiebiler i Auvergne-Rhône-Alpene eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Auvergne-Rhône-Alpene.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Auvergne-Rhône-Alpene med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Auvergne-Rhône-Alpene på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.